Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Spider-Man opouští filmový vesmír s Avengers. Skončí u Venoma?

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: Robur
A ty pokud si přečteš můj delší příspěvek zjistíš, že to mohlo zůstat za stejných podmínek, ale Sony to změnilo a tak se začalo vyjednávat (a tady se nabízí otázka proč nechtít podíl ze zisků). Sony tohle rozjelo a všichni se diví, že Disney nebude propůjčovat svýho nejcenějšího zaměstnance za pár šupů. A nejsou to 2-3 filmy ročně, ale ještě to jsou filmy a seriály pod Disneym, takže se bavíme asi o 6 projektech a Disney nechce riskovat kvůli konkurenci úpadek kvality vlastních filmů.

A pro tebe je evidentně i hovno ve větráku lepší než cokoliv v MCU, tak tě to nemusí snad zajímat. Za Netflix nemůže Marvel Studio ale Marvel Television. Foxové se rozhodli sami, že půjdou na trh a nechají se koupit a Disney vyhrál.

Taky nemá rád dost věci co Disney dělá - předělávky jejich filmů mi příjdou zbytečnej kalkul, některý ty zrušený filmy od Foxu mě mrzí. Ale v tomhle je evidentně na vině Sony, který chtělo přesně docíli toho, že Disney bude za ty zlý.
727429
A ty pokud si přečteš můj delší příspěvek zjistíš, že to mohlo zůstat za stejných podmínek, ale Sony to změnilo a tak se začalo vyjednávat (a tady se nabízí otázka proč nechtít podíl ze zisků). Sony tohle rozjelo a všichni se diví, že Disney nebude propůjčovat svýho nejcenějšího zaměstnance za pár šupů. A nejsou to 2-3 filmy ročně, ale ještě to jsou filmy a seriály pod Disneym, takže se bavíme asi o 6 projektech a Disney nechce riskovat kvůli konkurenci úpadek kvality vlastních filmů. A pro tebe je evidentně i hovno ve větráku lepší než cokoliv v MCU, tak tě to nemusí snad zajímat. Za Netflix nemůže Marvel Studio ale Marvel Television. Foxové se rozhodli sami, že půjdou na trh a nechají se koupit a Disney vyhrál. Taky nemá rád dost věci co Disney dělá - předělávky jejich filmů mi příjdou zbytečnej kalkul, některý ty zrušený filmy od Foxu mě mrzí. Ale v tomhle je evidentně na vině Sony, který chtělo přesně docíli toho, že Disney bude za ty zlý.
727427
6 -1
reagují: Robur
reagovat

verbst, r0st4

Vy dvaja .... na čo čakáte? Aby ste mi mohli napáliť ďalšie mínusko pod komentár? Nemáte lepšie veci na práci?

Ak im teda Sony podľa tých nepotvrdených informácií ponúklo 25% mali by po tom u Disneyho okamžite skočiť. Stále mi nejde do hlavy prečo Feige tak riskoval a urobil zo Spideyho tak dôležitú postavu keď vlastne nepatrí Marvelu. Veď bolo jasné že s tým v budúcnosti budú problémy už v momente keď sa Spidey objavil v Civil War.
727428
Vy dvaja .... na čo čakáte? Aby ste mi mohli napáliť ďalšie mínusko pod komentár? Nemáte lepšie veci na práci? Ak im teda Sony podľa tých nepotvrdených informácií ponúklo 25% mali by po tom u Disneyho okamžite skočiť. Stále mi nejde do hlavy prečo Feige tak riskoval a urobil zo Spideyho tak dôležitú postavu keď vlastne nepatrí Marvelu. Veď bolo jasné že s tým v budúcnosti budú problémy už v momente keď sa Spidey objavil v Civil War.
verbst, r0st4
1 -10
reagují: jackb
reagovat
reaguje na: jackb
Pokud si znovu prectes muj velmi kratky prispevek, zjistis, ze jsem psal o 25% plus moznosti vyuzit SpiderMana ve vlastnich filmech. To ti prijde malo? A dohled nad tremi filmy rocne misto dvou (nemluvim o psani scenare, rezirovani atd. ale o pouhem dohledu) ti prijde moc?

Sorry, ale tady mysakovi nemuzu fandit. Sere me zruseni vytecnych serialu Netflixu. Sere me prevzeti Foxu, jejichz mutanti filmy jsou vyrazne lepsi, nez MCU a ted me sere i to, ze chteji 50% vydelku z cizi znacky v podstate za mentorovani.
727427
Pokud si znovu prectes muj velmi kratky prispevek, zjistis, ze jsem psal o 25% plus moznosti vyuzit SpiderMana ve vlastnich filmech. To ti prijde malo? A dohled nad tremi filmy rocne misto dvou (nemluvim o psani scenare, rezirovani atd. ale o pouhem dohledu) ti prijde moc? Sorry, ale tady mysakovi nemuzu fandit. Sere me zruseni vytecnych serialu Netflixu. Sere me prevzeti Foxu, jejichz mutanti filmy jsou vyrazne lepsi, nez MCU a ted me sere i to, ze chteji 50% vydelku z cizi znacky v podstate za mentorovani.
727424
1 -6
reagují: jackb
reagovat
reaguje na: verbst
Koukám, že oba netrpělivě čekáme na to stejný :D
727426
Koukám, že oba netrpělivě čekáme na to stejný *:D*
727425
7 -1
reagovat
reaguje na: jackb
Však počkej, za chvilku tu bude FallenMaia a vysvětlí Ti jak to je :D
727425
Však počkej, za chvilku tu bude FallenMaia a vysvětlí Ti jak to je *:D*
727424
11 -1
reagují: r0st4
reagovat
reaguje na: Robur
Jenže ten dohled by znamenal, že by se Feige nemohl věnovat pořádně jejich vlastním filmům. A tady se nebavíme o jednom filmu za 2-3 roky, ale nejmíň o 2 (možná 3) filmech ročně. Je snad jasný, že Disney nenechá svýho zaměstnance tohle dělat pro konkurenci za nějakých 5%.

A než se zase přiřítí někdo, kdo bude říkat nenažraný Disney, tak to Disney chtěl původní dohodu a Sony s tím začalo čachrovat.
727424
Jenže ten dohled by znamenal, že by se Feige nemohl věnovat pořádně jejich vlastním filmům. A tady se nebavíme o jednom filmu za 2-3 roky, ale nejmíň o 2 (možná 3) filmech ročně. Je snad jasný, že Disney nenechá svýho zaměstnance tohle dělat pro konkurenci za nějakých 5%. A než se zase přiřítí někdo, kdo bude říkat nenažraný Disney, tak to Disney chtěl původní dohodu a Sony s tím začalo čachrovat.
727422
5 0
reagují: Robur, verbst
reagovat
reaguje na: jackb
25% za pouhy dohled nad znackou s vyhodou moznosti pouziti tak vyrazne postavy ve vlastnich filmech mi neprijde zrovna malo, pokud je to pravda.
727422
25% za pouhy dohled nad znackou s vyhodou moznosti pouziti tak vyrazne postavy ve vlastnich filmech mi neprijde zrovna malo, pokud je to pravda.
727421
0 -4
reagují: jackb
reagovat
Tak vyšel článek od Variety nakonec si za to můžou Sony vlastně sami, doufám že jsem to pochopil z různých diskuzí dobře:

Disney chtěl obnovit smlouvu už před půl rokem a Sony chtělo samo navíc, že jim Feige bude dohlížet na každej Spider-Manovskej film (i Venoma, Morbia a další spin-offy). V tu chvíli začalo nové vyjednávání a Disney tedy navrhl 50/50 - takže všichni kdo obviňují Disney, že jsou nenažraní, tak s tím všim začalo Sony. Jednání se ustálila na 70/30 a pak přišla proměnná jménem Dark Phoenix a zevnitř Disneyho se začalo ozývat, že by nebylo dobře, kdyby jim jejich nejvýdělečnější člověk vyráběl hity pro konkurenci a nevěnoval dost pozornosti MCU a hlavně začlenění X-Menů, F4 a Bladea. A proto jednání skončila, protože Disney nechtěl riskovat úpadek kvality svých filmů.

A Sony chce za každou cenu v jednom filmu Spider-Mana a Venoma. Otázka je jestli chtěli, aby ty jejich spin-offy byly součástí MCU, což Feige nechce.

A už se na internetu spekuluje, že to Sony to vypustila na veřejnost, aby očernila Disney a skrze fanoušky je donutila udělat co chtějí. Takže Disney jsou pořád chamtivci, ale za tuhle situaci může nejspíš Sony.

Ale z nepotvrzených zdrojů Sony nabízí 25%
727421
Tak vyšel článek od Variety nakonec si za to můžou Sony vlastně sami, doufám že jsem to pochopil z různých diskuzí dobře: Disney chtěl obnovit smlouvu už před půl rokem a Sony chtělo samo navíc, že jim Feige bude dohlížet na každej Spider-Manovskej film (i Venoma, Morbia a další spin-offy). V tu chvíli začalo nové vyjednávání a Disney tedy navrhl 50/50 - takže všichni kdo obviňují Disney, že jsou nenažraní, tak s tím všim začalo Sony. Jednání se ustálila na 70/30 a pak přišla proměnná jménem Dark Phoenix a zevnitř Disneyho se začalo ozývat, že by nebylo dobře, kdyby jim jejich nejvýdělečnější člověk vyráběl hity pro konkurenci a nevěnoval dost pozornosti MCU a hlavně začlenění X-Menů, F4 a Bladea. A proto jednání skončila, protože Disney nechtěl riskovat úpadek kvality svých filmů. A Sony chce za každou cenu v jednom filmu Spider-Mana a Venoma. Otázka je jestli chtěli, aby ty jejich spin-offy byly součástí MCU, což Feige nechce. A už se na internetu spekuluje, že to Sony to vypustila na veřejnost, aby očernila Disney a skrze fanoušky je donutila udělat co chtějí. Takže Disney jsou pořád chamtivci, ale za tuhle situaci může nejspíš Sony. Ale z nepotvrzených zdrojů Sony nabízí 25%
5 -2
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: Bobby6killer
Jako... to rozhodně dává smysl :+ A navíc je víceméně potvrzený, že si myslej, že prostě zvládnou dělat filmy jako Feige i bez Feigeho, protože mu teď dlouho koukali pod ruce.

Nicméně jak už padlo o desítky postů zpátky, Sony teď šéfuje Tom Rothman, takže to spíš bude bolet... :) link
727379
Jako... to rozhodně dává smysl *:+* A navíc je víceméně potvrzený, že si myslej, že prostě zvládnou dělat filmy jako Feige i bez Feigeho, protože mu teď dlouho koukali pod ruce. Nicméně jak už padlo o desítky postů zpátky, Sony teď šéfuje Tom Rothman, takže to spíš bude bolet... *:)* https://letterboxd.com/johntyler/list/tom-rothmans-history-of-horrible-management/detail/
727373
4 -1
reagovat
Já nevim. Mně furt ta logika přijde zcestná. Proč by se Sony mělo o SVOJI asi nejcennější licenci s někým dělit? Chápal jsem to když jim failnul ASM a potřebovali to nakopnout za výhodnejch podmínek Iron Manem atd. Ale teď, když maj tu značku rozjetou? Tady všichni operují s nejakou jistotou, že to Sony zase podělá. Ale takhle přece nemůže filmový studio uvažovat ne? To ať rovnou přestanou točit filmy, pokud si nevěří ze dokážou vyprodukovat hit, nebo ať všechny svoje licence outsourcujou dalším studiím napůl :D
727373
Já nevim. Mně furt ta logika přijde zcestná. Proč by se Sony mělo o SVOJI asi nejcennější licenci s někým dělit? Chápal jsem to když jim failnul ASM a potřebovali to nakopnout za výhodnejch podmínek Iron Manem atd. Ale teď, když maj tu značku rozjetou? Tady všichni operují s nejakou jistotou, že to Sony zase podělá. Ale takhle přece nemůže filmový studio uvažovat ne? To ať rovnou přestanou točit filmy, pokud si nevěří ze dokážou vyprodukovat hit, nebo ať všechny svoje licence outsourcujou dalším studiím napůl *:D*
0 -1
reagují: KarelR
reagovat
Chápu proč to Sony chce zkusit, a naprosto rozumím proč Disney chce aby se do jejich pokladničky přikutálelo dalších pár chechtáků. Nicméně v Sony musejí být blázni, jestli do toho chtějí jí. Už jednou neuspěly, a teď jim dva filmy vydělaly a myslí si, že to zvládnou ukočírovat. Budování vesmírů chce mít trpělivost a koule, což nemá jak Sony, tak Universal. Koule mají Warneři, ale zas jim chybí soudnost, takže si člověk moc nevybere. Feige vytáhl komiksové filmy, tam kde teď jsou a u Sony by měly být vděčný, že u toho mohly být a trochu se přiučit jak se to dělá.
727371
Chápu proč to Sony chce zkusit, a naprosto rozumím proč Disney chce aby se do jejich pokladničky přikutálelo dalších pár chechtáků. Nicméně v Sony musejí být blázni, jestli do toho chtějí jí. Už jednou neuspěly, a teď jim dva filmy vydělaly a myslí si, že to zvládnou ukočírovat. Budování vesmírů chce mít trpělivost a koule, což nemá jak Sony, tak Universal. Koule mají Warneři, ale zas jim chybí soudnost, takže si člověk moc nevybere. Feige vytáhl komiksové filmy, tam kde teď jsou a u Sony by měly být vděčný, že u toho mohly být a trochu se přiučit jak se to dělá.
1 0
reagovat
reaguje na: 66pepo66
A čo Sony im to nejako kazilo??? Nepostrehol som.

Ak myslíš teraz toto že si chcú Spidermana šéfovať sami tak to zapríčinil samotný Disney že prišiel s tými novými podmienkami, v Sony sa len tak zrazu nerozhodli že s Marvelom končia, to si na omyle.

Nehovoriac o tom že Disney chce mať kontrolu nad celým tým Sony vesmírom, teda aj Venomom a ďalšími. Tak kto to kazí?
727368
A čo Sony im to nejako kazilo??? Nepostrehol som. Ak myslíš teraz toto že si chcú Spidermana šéfovať sami tak to zapríčinil samotný Disney že prišiel s tými novými podmienkami, v Sony sa len tak zrazu nerozhodli že s Marvelom končia, to si na omyle. Nehovoriac o tom že Disney chce mať kontrolu nad celým tým Sony vesmírom, teda aj Venomom a ďalšími. Tak kto to kazí?
727366
0 -4
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Sólovky s Hulkom točiť nemôžu a využívajú ho v tímovkách, áno. Zabúdaš však nato, že im nikto nekazí prácu s Hulkom a jeho sólovkami. Sony si chce vziať Spidermana naspäť potom, ako im Feige nakopol celú sériu a pripravil pôdu pre prvý film v očakávanom Civil War. Rozvinul jeho potenciál a využil to v druhej časti. Sony to však chce zrušiť a šupnúť ho k náhodnému úspechu u mňa ani nie priemerného Venoma. Nehovoriac o tom, že idú budovať vlastný vesmír na základe filmu ako je Venom, pričom nijaký iný úspech nemajú. Miešať sem nejaký úspech animáku alebo hry sa naozaj nedá. Takže vo výsledku chcú prácu Disney využiť, vo svojich očiach, ale v skutočnosti to všetko iba potopia. Kým Venom lákal ľudí obsadením Hardyho, tak tu naozaj neviem čím chcú zaujať. Väčšina ľudí reaguje podráždene a dáva najavo svoju nespokojnosť. Neviem ako iní, ale ja rozhodne do kina na Spidermana od Sony už nepôjdem a ak má byť súčasťou Venoma a jeho sveta, tak už vôbec nie. Pritom som veľký fanúšik Spidermana od malíčka a vždy to bol u mňa superhrdina na prvom mieste. Skôr ako prišiel nejaký Raimiho hraný Spiderman, X-Meni, F4 a ďalší. 
727366
Sólovky s Hulkom točiť nemôžu a využívajú ho v tímovkách, áno. Zabúdaš však nato, že im nikto nekazí prácu s Hulkom a jeho sólovkami. Sony si chce vziať Spidermana naspäť potom, ako im Feige nakopol celú sériu a pripravil pôdu pre prvý film v očakávanom Civil War. Rozvinul jeho potenciál a využil to v druhej časti. Sony to však chce zrušiť a šupnúť ho k náhodnému úspechu u mňa ani nie priemerného Venoma. Nehovoriac o tom, že idú budovať vlastný vesmír na základe filmu ako je Venom, pričom nijaký iný úspech nemajú. Miešať sem nejaký úspech animáku alebo hry sa naozaj nedá. Takže vo výsledku chcú prácu Disney využiť, vo svojich očiach, ale v skutočnosti to všetko iba potopia. Kým Venom lákal ľudí obsadením Hardyho, tak tu naozaj neviem čím chcú zaujať. Väčšina ľudí reaguje podráždene a dáva najavo svoju nespokojnosť. Neviem ako iní, ale ja rozhodne do kina na Spidermana od Sony už nepôjdem a ak má byť súčasťou Venoma a jeho sveta, tak už vôbec nie. Pritom som veľký fanúšik Spidermana od malíčka a vždy to bol u mňa superhrdina na prvom mieste. Skôr ako prišiel nejaký Raimiho hraný Spiderman, X-Meni, F4 a ďalší. 
727360
2 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: FallenMaia
"Kľudne by stačilo pokračovať ďalej tak ako bolo nastolené a všetko by bolo v poriadku"

Právě že nebylo, protože Disney už Sony dokázal, že Feige dělá hity (zatímco oni to akorát pohřbili Amazing Spider-Manem 2), a tudíž je nasnadě udělat novou dohodu, která už není test, jestli Feige vymyslí hitový Spider-Many (to se potvrdilo, když se Daleko od domova stalo nejvýdělečnějším filmem od Sony všech dob), ale jsou v ní prostě partneři, kdy jeden dodá know how na jistej hit a druhej licenci a můžou ty filmy dělat spolu.

Ale chápu, že k tobě tuhle informaci nikdy neprotlačím, a chtěl bys, aby se dál jelo v tom testovacím režimu, kde Sony jiný studio vymejšlí hity, ze kterejch nemá skoro žádný peníze (což se snad nikdy nikde nedělo). Takže s klidem končíme, banu se za opačnej názor fakt bát nemusíš. Ty jsou za zbytečný hulvátství, urážení atd. ;)
727363
"Kľudne by stačilo pokračovať ďalej tak ako bolo nastolené a všetko by bolo v poriadku" Právě že nebylo, protože Disney už Sony dokázal, že Feige dělá hity (zatímco oni to akorát pohřbili Amazing Spider-Manem 2), a tudíž je nasnadě udělat novou dohodu, která už není test, jestli Feige vymyslí hitový Spider-Many (to se potvrdilo, když se Daleko od domova stalo nejvýdělečnějším filmem od Sony všech dob), ale jsou v ní prostě partneři, kdy jeden dodá know how na jistej hit a druhej licenci a můžou ty filmy dělat spolu. Ale chápu, že k tobě tuhle informaci nikdy neprotlačím, a chtěl bys, aby se dál jelo v tom testovacím režimu, kde Sony jiný studio vymejšlí hity, ze kterejch nemá skoro žádný peníze (což se snad nikdy nikde nedělo). Takže s klidem končíme, banu se za opačnej názor fakt bát nemusíš. Ty jsou za zbytečný hulvátství, urážení atd. *;)*
727360
13 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Prehovorila zosobnená nestrannosť :D:D:D
727362
Prehovorila zosobnená nestrannosť *:D**:D**:D*
727360
9 0
reagovat
reaguje na: KarelR
OK, ty to vidíš stále len z tej jednej strany marvel fanúšika, tu je zbytočné sa o tom nejak baviť, nechcem dostať BAN...

Kľudne by stačilo pokračovať ďalej tak ako bolo nastolené a všetko by bolo v poriadku, mi nehovor že by Disneymu chýbalo tých zopár miliónov zo Spiderman sóloviek keď tam majú 30 ďalších hrdinov a Spidermana môžu kľudne používať vo svojich filmoch, pri Hulkovi im tiež nevadí že nemôžu točiť sólovky. Nie to by nebol Disney, vidí že to zarobilo miliardu tak chce dokonca kontrolu nad celým Spidermanovským vesmírom aby si Sony vôbec neškrtlo.
727360
OK, ty to vidíš stále len z tej jednej strany marvel fanúšika, tu je zbytočné sa o tom nejak baviť, nechcem dostať BAN... Kľudne by stačilo pokračovať ďalej tak ako bolo nastolené a všetko by bolo v poriadku, mi nehovor že by Disneymu chýbalo tých zopár miliónov zo Spiderman sóloviek keď tam majú 30 ďalších hrdinov a Spidermana môžu kľudne používať vo svojich filmoch, pri Hulkovi im tiež nevadí že nemôžu točiť sólovky. Nie to by nebol Disney, vidí že to zarobilo miliardu tak chce dokonca kontrolu nad celým Spidermanovským vesmírom aby si Sony vôbec neškrtlo.
727358
2 -12
reagují: 66pepo66, KarelR, SteKi
reagovat
reaguje na: Dm683
:D "podle mě je Feige fanoušek" jasné a preto v záverečnom filme tretej fáze urobil zo Spidermana to čo urobil a vôbec nepozeral na budúcnosť :D Tak naivné...
727359
*:D* "podle mě je Feige fanoušek" jasné a preto v záverečnom filme tretej fáze urobil zo Spidermana to čo urobil a vôbec nepozeral na budúcnosť *:D* Tak naivné...
727355
2 -10
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Takže jestli to dobře chápu, ty bys chtěl, aby disneyovci přišli do Sony a řekli:

"Hele, to jak jste nám dobrovolně prodali práva na merch Spideyho za 175 mega byl z vaší strany strašnej nesmysl a nás to moc mrzí. Abychom se revanšovali, bude vám Feige dál vymejšlet miliardový hity, za který si vezmeme jen pár drobnejch. Spider-Man je přeci jenom vaše nejdůležitější značka, která vás drží nad vodou." 8)
727358
Takže jestli to dobře chápu, ty bys chtěl, aby disneyovci přišli do Sony a řekli: "Hele, to jak jste nám dobrovolně prodali práva na merch Spideyho za 175 mega byl z vaší strany strašnej nesmysl a nás to moc mrzí. Abychom se revanšovali, bude vám Feige dál vymejšlet miliardový hity, za který si vezmeme jen pár drobnejch. Spider-Man je přeci jenom vaše nejdůležitější značka, která vás drží nad vodou." *8)*
727353
9 -3
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Naozaj nezabudol. Na hračky ti už napsal Karel a těm týmovkam? To je jen fan servis. Aby byli fanoušci spokojený, že mají Spideyho doma. 

A to je předně ten rozdíl, Feige se kvůli spokojenosti fanoušků vzdal prakticky všech výdělků. Kdežto Sony kvůli prachům sere na fanoušky... ;)

O Kolik si myslíš, že by Endgame vydělal míň bez Spidermana? Jak by klesla kvalita? Asi o moc ne, co? MCU si dost dobře vedlo i bez něj. 

O kolik si myslíš, že by další SM film pod taktovkou Sony vydělal míň bez MCU? Jak by bez Feigeho klesla kvalita?  Na to si asi umíme odpovědět taky moc dobře, co? ...ASM2

Vzdyt píšu, ze Sony muselo akorát otevírat peněženku... = najmout lidi, který jim natočí film, který jim vymyslí Feige.

A proč Feige ze SM udělal nástupce IM? Když bylo celkem jasný, co chce Sony udělat? To nevím... podle mě je Feige fanoušek. A utvořil si v hlavě super příběh, kterej bude dojímat a bavit jeho i diváky. A pak bude proste doufat, ze Sony nepřišlo o tu poslední kapku rozumu. ;)
727355
Naozaj nezabudol. Na hračky ti už napsal Karel a těm týmovkam? To je jen fan servis. Aby byli fanoušci spokojený, že mají Spideyho doma.  [b]A to je předně ten rozdíl, Feige se kvůli spokojenosti fanoušků vzdal prakticky všech výdělků. Kdežto Sony kvůli prachům sere na fanoušky... *;)* [/b] O Kolik si myslíš, že by Endgame vydělal míň bez Spidermana? Jak by klesla kvalita? Asi o moc ne, co? MCU si dost dobře vedlo i bez něj.  O kolik si myslíš, že by další SM film pod taktovkou Sony vydělal míň bez MCU? Jak by bez Feigeho klesla kvalita?  Na to si asi umíme odpovědět taky moc dobře, co? ...ASM2 Vzdyt píšu, ze Sony muselo akorát otevírat peněženku... = najmout lidi, který jim natočí film, který jim vymyslí Feige. A proč Feige ze SM udělal nástupce IM? Když bylo celkem jasný, co chce Sony udělat? To nevím... podle mě je Feige fanoušek. A utvořil si v hlavě super příběh, kterej bude dojímat a bavit jeho i diváky. A pak bude proste doufat, ze Sony nepřišlo o tu poslední kapku rozumu. *;)*
727353
9 -4
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Dm683
Jasné ale zabudol si v tých tvojich bodoch zmieniť že Spidey vystupoval v troch marvel tímovkách a Disney pritom berie prachy z predaja hračiek. A z toho Sony nemá ani cent, ani len percento z tímoviek. Sony má len peniaze zo sóloviek aj tie si vlastne platí sám, dokonca Feige dostáva 5% za ten jeho kreatívny dohľad. A teraz z neho ešte ako naschvál urobil Feige Starkovho nástupcu, prečo???

A ten tvoj bod 6. je pekne mimo, Aký balík im zarobili? A čo nemuseli urobiť? Veď Sony to celé zaplatilo a točilo nie? Feige mal nad tým len kontrolu aby to sedelo do jeho plánov, tak čo nemuseli urobiť?? Veď urobili všetko, Marvel tam dal len tú svoju nálepku že je to súčasťou ich vesmíru.

A ako som už písal, keby prišli o 50% ziskov čo by im zostalo? Veď Spidey je ťahún pre Sony, bez Spideyho sú v ... Majú tam Bonda a z tých posledných úspešných filmov len Jumanji, Muži v čiernom prepadli, Spidey ich drží nad vodou.
727353
Jasné ale zabudol si v tých tvojich bodoch zmieniť že Spidey vystupoval v troch marvel tímovkách a Disney pritom berie prachy z predaja hračiek. A z toho Sony nemá ani cent, ani len percento z tímoviek. Sony má len peniaze zo sóloviek aj tie si vlastne platí sám, dokonca Feige dostáva 5% za ten jeho kreatívny dohľad. A teraz z neho ešte ako naschvál urobil Feige Starkovho nástupcu, prečo??? A ten tvoj bod 6. je pekne mimo, Aký balík im zarobili? A čo nemuseli urobiť? Veď Sony to celé zaplatilo a točilo nie? Feige mal nad tým len kontrolu aby to sedelo do jeho plánov, tak čo nemuseli urobiť?? Veď urobili všetko, Marvel tam dal len tú svoju nálepku že je to súčasťou ich vesmíru. A ako som už písal, keby prišli o 50% ziskov čo by im zostalo? Veď Spidey je ťahún pre Sony, bez Spideyho sú v ... Majú tam Bonda a z tých posledných úspešných filmov len Jumanji, Muži v čiernom prepadli, Spidey ich drží nad vodou.
727351
4 -10
reagují: KarelR, Dm683
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se