Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Spider-Man opouští filmový vesmír s Avengers. Skončí u Venoma?

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
Z těch náznaků co už jsou venku je úplně zjevný, že Sony to prodloužit nechtěla a čekala na záminku a Disney jí dal. Když se ukázalo, že by teoreticky možná Disney nakonec mohl jít na nějakou sumu, kterou by šlo vzít, tak Sony radši ukončila jednání. A hraje na city.

Ale protože Disney je vždycky ten zlí a někteří s ním mají problém (dokonce to vypadá na nenávist), tak bude zlí ikdyž to tak nebude.
727352
Z těch náznaků co už jsou venku je úplně zjevný, že Sony to prodloužit nechtěla a čekala na záminku a Disney jí dal. Když se ukázalo, že by teoreticky možná Disney nakonec mohl jít na nějakou sumu, kterou by šlo vzít, tak Sony radši ukončila jednání. A hraje na city. Ale protože Disney je vždycky ten zlí a někteří s ním mají problém (dokonce to vypadá na nenávist), tak bude zlí ikdyž to tak nebude.
6 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
-Nasraní jsou diváci hlavně pro to, že chtějí mít Spidermana v MCU. Protože je dobrej, zvykli si na něj, je u něj rozjetej příběh a teď jim ho Sony chce sebrat. 
-Po poslední zkušenosti se Spidermanem od Sony už nechtějí další srajdu.
-Celej přístup Sony je “špatně”. Nechápu, jak můžeš být takhle zaslepenej. :D Shřnme si to:
1. Sony je po AS2 se značkou v řiti.
2. Přijde Feige, ze má pro ně super business. Půjčí si od nich Spidermana, dá ho do MCU, udělá za ně všechnu práci a bude za to chtít jen 5%, všechno ostatní si může Sony nechat.
3. Feige tak udělá. Spidermana parádně rozjede, vydělá Sony balík. Sony nesmis hnout prstem, jen otevírat peněženku.
4. Sony natočí Venoma a záhadným způsobem na tý srejdě vydělá. Ex-Soldierův “Pan dokonalý” si zamyslí, že to teda byla pecka ( fakt nebyla) a udělají celý svoje univerzum - tudíž budou potřebovat SM zpátky. 
5. Záminka o tom, ze když FFH nevydělá aspoň miliardu, tak si ho berou zpátky. SM tu miliardu vydělá.

6. Vyjednávání, kde si Disney řekne: “Hele, vydělali jsme vám balík, nic jste nemuseli udělat. Super. Jsme si vzájemně prospěšný, co ze sebe udělat rovnocenný partnery. O náklady de budeme dělit rovným dílem, o zisky se budeme dělit rovným dílem?”  
Sony:”Ne, SM je náš. My chceme všechny prachy. My ho chceme do našeho univerza.”
D:” No ok, ale je vidět, ze se mu pod našim vedením daří, fanouškům se líbí, máme rozjetej příběh... tak nám bude stačit 30%”
Sony:”Ne, SM je náš. Na fanoušky sereme. My chceme všechny prachy. My ho chceme do našeho univerza.”

... tak kdo je tady ta nenažrané svině? :D
727351
-Nasraní jsou diváci hlavně pro to, že chtějí mít Spidermana v MCU. Protože je dobrej, zvykli si na něj, je u něj rozjetej příběh a teď jim ho Sony chce sebrat.  -Po poslední zkušenosti se Spidermanem od Sony už nechtějí další srajdu. -Celej přístup Sony je “špatně”. Nechápu, jak můžeš být takhle zaslepenej. *:D* Shřnme si to: 1. Sony je po AS2 se značkou v řiti. 2. Přijde Feige, ze má pro ně super business. Půjčí si od nich Spidermana, dá ho do MCU, udělá za ně všechnu práci a bude za to chtít jen 5%, všechno ostatní si může Sony nechat. 3. Feige tak udělá. Spidermana parádně rozjede, vydělá Sony balík. Sony nesmis hnout prstem, jen otevírat peněženku. 4. Sony natočí Venoma a záhadným způsobem na tý srejdě vydělá. Ex-Soldierův “Pan dokonalý” si zamyslí, že to teda byla pecka ( fakt nebyla) a udělají celý svoje univerzum - tudíž budou potřebovat SM zpátky.  5. Záminka o tom, ze když FFH nevydělá aspoň miliardu, tak si ho berou zpátky. SM tu miliardu vydělá. 6. Vyjednávání, kde si Disney řekne: “Hele, vydělali jsme vám balík, nic jste nemuseli udělat. Super. Jsme si vzájemně prospěšný, co ze sebe udělat rovnocenný partnery. O náklady de budeme dělit rovným dílem, o zisky se budeme dělit rovným dílem?”   Sony:”Ne, SM je náš. My chceme všechny prachy. My ho chceme do našeho univerza.” D:” No ok, ale je vidět, ze se mu pod našim vedením daří, fanouškům se líbí, máme rozjetej příběh... tak nám bude stačit 30%” Sony:”Ne, SM je náš. Na fanoušky sereme. My chceme všechny prachy. My ho chceme do našeho univerza.” ... tak kdo je tady ta nenažrané svině? *:D*
727345
13 -3
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: KarelR
Jasné, čo iného čakať od Marvel fanúšika že to bude brániť zubami nechtami že? Je to špinavosť zo strany Disney a každý normálne zmýšľajúci človek vidí že je v tom skrytý zámer vyšachovať Sony z hry ale ok.

Dobrovoľne to celé predal kedysi aj Marvel priamo Sony, pritom 175 mega je v porovnaní s tým čo na tom Disney zarobí nič, almužna :D
727350
Jasné, čo iného čakať od Marvel fanúšika že to bude brániť zubami nechtami že? Je to špinavosť zo strany Disney a každý normálne zmýšľajúci človek vidí že je v tom skrytý zámer vyšachovať Sony z hry ale ok. Dobrovoľne to celé predal kedysi aj Marvel priamo Sony, pritom 175 mega je v porovnaní s tým čo na tom Disney zarobí nič, almužna *:D*
727349
2 -13
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Jestli jsi doteď nepochopil, že Sony Spider-Mana víceméně pohřbilo a Feige ho nakonec vzkříšil svým know how a propojením s MCU, za který chce Disney do budoucna relevantní peníze (ne těch testovacích 5%, co si domluvili na první kolo), tak už to můžeš vzdát.

Jo a co se týče spider-manovskýho merche, ten Sony dobrovolně prodalo Disneymu za 175 mega, takže brečíš na špatným hrobě 8)
727349
Jestli jsi doteď nepochopil, že Sony Spider-Mana víceméně pohřbilo a Feige ho nakonec vzkříšil svým know how a propojením s MCU, za který chce Disney do budoucna relevantní peníze (ne těch testovacích 5%, co si domluvili na první kolo), tak už to můžeš vzdát. Jo a co se týče spider-manovskýho merche, ten Sony dobrovolně prodalo Disneymu za 175 mega, takže brečíš na špatným hrobě *8)*
727345
13 -3
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Galactus
Aj tak je to od Disneyho vypočítavosť, teraz zrazu keď vidia že je tá postava tak obľúbená po Endgame a plus si z neho Feige ešte urobil nástupcu Iron mana (prečo to ku... robil keď vie že im Spidey nepatrí?) tak zrazu už chcú viac, niekde som dokonca čítal že chcú mať dohľad aj nad tým Venomom a celým tým Spideyho universom čo už je fakt na Sony veľký nátlak, a za pár rokov si už budú pýtať polovicu aj z toho všetkého a Sony bude v ..... :- A samozrejme zaslepený marvel fanúšikovia budú vykrikovať ako im Sony ničí ich obľúbené filmy a pritom si neuvedomujú že to robí Disney, ach jaj, škoda slov.
727348
Aj tak je to od Disneyho vypočítavosť, teraz zrazu keď vidia že je tá postava tak obľúbená po Endgame a plus si z neho Feige ešte urobil nástupcu Iron mana (prečo to ku... robil keď vie že im Spidey nepatrí?) tak zrazu už chcú viac, niekde som dokonca čítal že chcú mať dohľad aj nad tým Venomom a celým tým Spideyho universom čo už je fakt na Sony veľký nátlak, a za pár rokov si už budú pýtať polovicu aj z toho všetkého a Sony bude v ..... *:-* A samozrejme zaslepený marvel fanúšikovia budú vykrikovať ako im Sony ničí ich obľúbené filmy a pritom si neuvedomujú že to robí Disney, ach jaj, škoda slov.
727347
1 -12
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Hele disney vytrhlo sony trn z paty a ještě už tak cennou značku poplatinovali. Nedivím se ani jedné straně...
727347
Hele disney vytrhlo sony trn z paty a ještě už tak cennou značku poplatinovali. Nedivím se ani jedné straně...
727345
3 0
reagují: FallenMaia
reagovat
Bral jsem to jako první kolo vyjednáváni následované standardním zamitáním a hledáním kompromisu. Možná se fakt sony poučí a stáhne rozpočet, na hollanda může klidně poslat dr.oca nebo jinýho padoucha. Prase aby se vyznalo co má kdo licencovaný...co kraven?
727346
Bral jsem to jako první kolo vyjednáváni následované standardním zamitáním a hledáním kompromisu. Možná se fakt sony poučí a stáhne rozpočet, na hollanda může klidně poslat dr.oca nebo jinýho padoucha. Prase aby se vyznalo co má kdo licencovaný...co kraven?
1 0
reagovat
reaguje na: Dm683
Akého kompromisu??? U Disneyho by nemali byť nenažrané svine a mohli kľudne pokračovať ďalej tak ako doteraz. Čo akože ešte chcú? Veď majú peniaze z predaja všetkých hračiek a ďalších vecí, môžu Spideyho používať vo svojich filmoch a ťažiť z toho, to je taký problém nechať Sony aspoň tie sólovky keď ich celé sama zaplatí??? To chcú zhrabnúť ešte aj toto? Veď si uvedomte že Spidey je pre Sony teraz hlavná značka, filmy ktoré im zarábajú najviac, nič lepšie momentálne nemajú, to si vážne myslíte že to len tak pustia??? Polovicu ziskov marvelu? Veď si predstavte takú modelovú situáciu že by teraz prišli k Disneymu týpci z Marvelu a povedali by im že ok, mi si to chceme riešiť samy tak pôjdeme 50/50 zaplatíme polovicu tržieb všetkých marveloviek a zhrabneme polovicu ziskov, si vážne myslíte že by Disney na toto pristúpil??? Tak prečo teraz všetci nadávajú na Sony??? Vysvetlí mi to niekto? Len preto že sa chce zachrániť? Mne to vážne príde ako nejaká špinavá hra od Disneyho ktorí chcú zničiť Sony týmito ťahmi a potom to celé odkúpiť ako Fox. Nič iné v tom nevidím.
727345
Akého kompromisu??? U Disneyho by nemali byť nenažrané svine a mohli kľudne pokračovať ďalej tak ako doteraz. Čo akože ešte chcú? Veď majú peniaze z predaja všetkých hračiek a ďalších vecí, môžu Spideyho používať vo svojich filmoch a ťažiť z toho, to je taký problém nechať Sony aspoň tie sólovky keď ich celé sama zaplatí??? To chcú zhrabnúť ešte aj toto? Veď si uvedomte že Spidey je pre Sony teraz hlavná značka, filmy ktoré im zarábajú najviac, nič lepšie momentálne nemajú, to si vážne myslíte že to len tak pustia??? Polovicu ziskov marvelu? Veď si predstavte takú modelovú situáciu že by teraz prišli k Disneymu týpci z Marvelu a povedali by im že ok, mi si to chceme riešiť samy tak pôjdeme 50/50 zaplatíme polovicu tržieb všetkých marveloviek a zhrabneme polovicu ziskov, si vážne myslíte že by Disney na toto pristúpil??? Tak prečo teraz všetci nadávajú na Sony??? Vysvetlí mi to niekto? Len preto že sa chce zachrániť? Mne to vážne príde ako nejaká špinavá hra od Disneyho ktorí chcú zničiť Sony týmito ťahmi a potom to celé odkúpiť ako Fox. Nič iné v tom nevidím.
727341
1 -10
reagují: Dm683, KarelR, Galactus
reagovat
reaguje na: 66pepo66
Tak já už psal, že shit Spider-Mana na úrovni Venoma vidět nechci. Ale bez nějakýho kompromisu ho SONY z MCU nadobro sebere. Takže jen vymyslim, co by šlo dělat. :D
727341
Tak já už psal, že shit Spider-Mana na úrovni Venoma vidět nechci. Ale bez nějakýho kompromisu ho SONY z MCU nadobro sebere. Takže jen vymyslim, co by šlo dělat. *:D*
727339
1 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Dm683
Len to nie. Spiderman v tom ich shit Sony's Spiderverse svete, určite nie.
727339
Len to nie. Spiderman v tom ich shit Sony's Spiderverse svete, určite nie.
727334
1 -1
reagují: Dm683
reagovat
Kéž by dosáhli řešení, že Spidey patří do obou univerz. Skloubit by se to dalo.

MCU - ve svých filmech normálně 
Sólovky - pod dohledem Feigeho jako do teď + "30% finance"
SONY - může ho použít jako cameo nebo na hostovačku ( jako IM v HC) do svých filmů. S tim, že by měl do některých chujovin Feige právo mluvit.
727334
Kéž by dosáhli řešení, že Spidey patří do obou univerz. Skloubit by se to dalo. MCU - ve svých filmech normálně  Sólovky - pod dohledem Feigeho jako do teď + "30% finance" SONY - může ho použít jako cameo nebo na hostovačku ( jako IM v HC) do svých filmů. S tim, že by měl do některých chujovin Feige právo mluvit.
2 -2
reagují: 66pepo66
reagovat
Zatiaľ som nepostrehol nijaké vyjadrenia ak nerátam twitter Sony. To znamená, že nejaký priestor k vyjednávaniu by tam mohol byť, alebo nie? Toľko reakcií, nespokojnosti a podobne, k tomu reakcia Rennera. Tom tiež zatiaľ mlčí. Snáď sa Disney a Sony nejako dohodnú. Stále neviem pochopiť, ako mohli ukončiť FFH takým spôsobom a tak veľmi prehĺbiť ten dej filmu s MCU, keď sa Feige obával toho, že sa stane čo sa stalo. Nerozumiem ako chce Sony vysvetliť, že už nemá Spidermana v MCU a ako chce Disney reagovať v MCU na to, že tam nemajú SM. Však to prepojili takým spôsobom, že to je nemysliteľné. Keby to bol jeden alebo dva filmy, ale týmto rozhodnutím stratí veľa Disney aj Sony. 
727326
Zatiaľ som nepostrehol nijaké vyjadrenia ak nerátam twitter Sony. To znamená, že nejaký priestor k vyjednávaniu by tam mohol byť, alebo nie? Toľko reakcií, nespokojnosti a podobne, k tomu reakcia Rennera. Tom tiež zatiaľ mlčí. Snáď sa Disney a Sony nejako dohodnú. Stále neviem pochopiť, ako mohli ukončiť FFH takým spôsobom a tak veľmi prehĺbiť ten dej filmu s MCU, keď sa Feige obával toho, že sa stane čo sa stalo. Nerozumiem ako chce Sony vysvetliť, že už nemá Spidermana v MCU a ako chce Disney reagovať v MCU na to, že tam nemajú SM. Však to prepojili takým spôsobom, že to je nemysliteľné. Keby to bol jeden alebo dva filmy, ale týmto rozhodnutím stratí veľa Disney aj Sony. 
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
No vidíš díky James Gunn issue jsem začal cítit naději na nápravu. Tehdy to taky vypadalo neodvolatelně a pak nás po roce Disney překvapil. A přece jen Myšák je v tomto nemilosrdný.
727304
No vidíš díky James Gunn issue jsem začal cítit naději na nápravu. Tehdy to taky vypadalo neodvolatelně a pak nás po roce Disney překvapil. A přece jen Myšák je v tomto nemilosrdný.
727296
0 0
reagovat
niekde som cital, ze ak zarobi Far From Home 1mld + ...je tam nejaky deal na dalsi film pod Marvelom na uzavretie trilogie a potom az mozu restartovat atd.
neviem ci deadline alebo collider idem hladat...
727302
niekde som cital, ze ak zarobi Far From Home 1mld + ...je tam nejaky deal na dalsi film pod Marvelom na uzavretie trilogie a potom az mozu restartovat atd. neviem ci deadline alebo collider idem hladat...
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Vždycky mě hrozně bavěj ty důchodcovský stesky typu "když jsem byl dítě, byl rodinnej mainstream strašně super, a teď jak jsem dospělej, je rodinnej mainstream hroznej" :D
727301
Vždycky mě hrozně bavěj ty důchodcovský stesky typu "když jsem byl dítě, byl rodinnej mainstream strašně super, a teď jak jsem dospělej, je rodinnej mainstream hroznej" *:D*
727296
10 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Jak "znám" (:D) Feigeho, tak určitě plány měl. A ne malý. Ale právě taky počítal s touhle variantou. Kdo je připraven, není překvapen... 
Feige je borec a kromě nás fandů, je mi teda asi hlavně líto jeho. Ale nepochybuju, že telefony vyzvánějí a schůzky se schůzují. 
Ten chlap mlčel i při Gunnovi a pak se mu povedlo dostat ho zpět. A já nepochybuju, že v tom měl prsty a už i teď jede naplno. Karty odhalí, až si bude jistej tak, nebo tak.


A P.S.: Nemyslím si, že by diváctvo nějak převelice degenerovalo. Ten "úpadek" jde ruku v ruce se zbytkem společnosti jako takový.
A rozhodně bych po těch deseti letech uvítak, kdyby se povedlo některým jedincům přestat hejtit MARVEL za... ehm, cokoliv co udělaj. Ty filmy a brand celkově mají takovou péči, že si o tom může nechat ledaskdo zdát. A nejsou to úplný a totální sračky. Odkdy je mainstream špatnej? Jasně, nejsou to filmy jako Green Book, nebo já nevím - Nolanovky (i když...), ale pořád je to solidní řemeslo a když se vrátím jako broken record třeba k Winter Soldierovi, za poslední roky jsem viděl málo filmů celkově, co by tomu šahalo byť jen po kotníky. Komiks, nekomiks.
Ale ... jsme na internetu, takže Muf a spol. budou pořád křičet a kopat, protože můžou.
727296
Jak "znám" (*:D*) Feigeho, tak určitě plány měl. A ne malý. Ale právě taky počítal s touhle variantou. Kdo je připraven, není překvapen...  Feige je borec a kromě nás fandů, je mi teda asi hlavně líto jeho. Ale nepochybuju, že telefony vyzvánějí a schůzky se schůzují.  Ten chlap mlčel i při Gunnovi a pak se mu povedlo dostat ho zpět. A já nepochybuju, že v tom měl prsty a už i teď jede naplno. Karty odhalí, až si bude jistej tak, nebo tak. A P.S.: Nemyslím si, že by diváctvo nějak převelice degenerovalo. Ten "úpadek" jde ruku v ruce se zbytkem společnosti jako takový. A rozhodně bych po těch deseti letech uvítak, kdyby se povedlo některým jedincům přestat hejtit MARVEL za... ehm, cokoliv co udělaj. Ty filmy a brand celkově mají takovou péči, že si o tom může nechat ledaskdo zdát. A nejsou to úplný a totální sračky. Odkdy je mainstream špatnej? Jasně, nejsou to filmy jako Green Book, nebo já nevím - Nolanovky (i když...), ale pořád je to solidní řemeslo a když se vrátím jako broken record třeba k Winter Soldierovi, za poslední roky jsem viděl málo filmů celkově, co by tomu šahalo byť jen po kotníky. Komiks, nekomiks. Ale ... jsme na internetu, takže Muf a spol. budou pořád křičet a kopat, protože můžou.
727292
11 -1
reagují: Cinefil, KarelR
reagovat
A jak to teda teďka přesně je? Někde čtu, že Sony po tom hejtu trochu obrací a bude se znovu vyjednávat a pak zase že je konec a Spidey je teda mimo MCU. Tak nějak doufám, že se ještě dohodnou.

Jinak je zajímavý, že se historie opakuje a stejně jako u první dohody to prosáklo na veřejnost.
727293
A jak to teda teďka přesně je? Někde čtu, že Sony po tom hejtu trochu obrací a bude se znovu vyjednávat a pak zase že je konec a Spidey je teda mimo MCU. Tak nějak doufám, že se ještě dohodnou. Jinak je zajímavý, že se historie opakuje a stejně jako u první dohody to prosáklo na veřejnost.
6 -1
reagovat
reaguje na: Muf
Nejenom publikum, nýbrž studia. Bylo jich už tolik, co si vylámalo zuby na universech. Jmenovitě Universal s Dark Universe, WB DCEU a částěčně HP, nyní Sony a nespočet sérií, které to nedotáhly na trilogii a více.

Bylo by najivní si myslet, že se Sony v případně neúspěchu tak snadno znovu spojí s Disneym:
  1. Spider-manů bylo zatím dost a očividně ještě jeden přibude.
  2. Fáze 4 a 5 s ním ani nepočítala a to mluvíme o roku 2025.
  3. Na reboot je do 2025 taky brzo.
  4. Nový postav bude habaděj včetně X-menů a F4, což mi jako náhrada za staré Avengers bude stačit. V případě dobrého castingu.
  5. Byl by to šílený trapas, ale to je už teď :D
727292
Nejenom publikum, nýbrž studia. Bylo jich už tolik, co si vylámalo zuby na universech. Jmenovitě Universal s Dark Universe, WB DCEU a částěčně HP, nyní Sony a nespočet sérií, které to nedotáhly na trilogii a více. Bylo by najivní si myslet, že se Sony v případně neúspěchu tak snadno znovu spojí s Disneym: [list=1][*]Spider-manů bylo zatím dost a očividně ještě jeden přibude.[/*][*]Fáze 4 a 5 s ním ani nepočítala a to mluvíme o roku 2025. [/*][*]Na reboot je do 2025 taky brzo.[/*][*]Nový postav bude habaděj včetně X-menů a F4, což mi jako náhrada za staré Avengers bude stačit. V případě dobrého castingu. [/*][*]Byl by to šílený trapas, ale to je už teď *:D*[/*][/list]
727290
1 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: verbst
Je to ukázka toho, jak filmové publikum vlivem komiksů zdegenerovalo :+
727290
Je to ukázka toho, jak filmové publikum vlivem komiksů zdegenerovalo *:+*
727288
3 -12
reagují: Cinefil
reagovat

(nadsázka)

Přesně o polovinu víc příspěvků, než novej Matrix. :+
Nadávejte si na MARVELzone jak chcete (a jakkoliv je to zcestný), ale tady je jasně vidět, co lidi baví a zajímá...

Ano, těší mě to (jakkoliv mám tu trilogii jako celek rád). 8):D:D
727288
Přesně o polovinu víc příspěvků, než novej Matrix. *:+* Nadávejte si na MARVELzone jak chcete (a jakkoliv je to zcestný), ale tady je jasně vidět, co lidi baví a zajímá... Ano, těší mě to (jakkoliv mám tu trilogii jako celek rád). *8)**:D**:D*
(nadsázka)
8 -2
reagují: Muf
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se