Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Henry Cavill bude Sherlock Holmes

příspěvky 1 - 19 Napsat příspěvek
reaguje na: Lilitka
Ale ve Wonder Woman preci vubec neslo o to, jakou ma fyzickou silu a kolik nepratel dokaze pokosit. Slo tam o jasne moralni zasady Diany a jejich nemennost i v okamziku, kdy zahynula jeji laska. S tim se da ztotoznit a ne s hazenim obrnenyma transporterama.
722791
Ale ve Wonder Woman preci vubec neslo o to, jakou ma fyzickou silu a kolik nepratel dokaze pokosit. Slo tam o jasne moralni zasady Diany a jejich nemennost i v okamziku, kdy zahynula jeji laska. S tim se da ztotoznit a ne s hazenim obrnenyma transporterama.
722779
3 0
reagovat
reaguje na: foxbat
Ne, já ani moje známé, se kterými jsme o tom mluvili, se ani s wonder woman nedokážu identifikovat, na to jsou pro mě příliš dokonalé a prostě, to že zvládnu pokosit nějakou tlupu nepřátel, pro mě není vlastnost, po které bych toužila, a myslím, že ani většina žen, fyzická síla a bojová odolnost je prostě něco, po čem většinou touží muži. A v tomto ohledu si myslím, že prostě akční hrdinky selhávají. Jsou zábavné stejně jako jejich mužské protějšky v těch filmech, ale nejsou to pro mě žádné vzory. Tady lépe fungují prostě dramatické postavy. 
Akční filmy, hrdinky a hrdinové jsou zábavné, ale čekat, že se jimi někdo zavděčí ženám, protože tam je hlavní ženská postava, to fakt nevím. Pokud holky baví marvelovky, půjdou na Iron mana i Captain Americu, ale ne kvůli nějaké identifikaci. 
Já fakt nevím, na koho tyhle filmy míří. Holky si většinou raději pustí Černobyl nebo Čas čarodějnic, než aby koukaly na Shield, ať je v nich ženských postav kolik chce.
722779
Ne, já ani moje známé, se kterými jsme o tom mluvili, se ani s wonder woman nedokážu identifikovat, na to jsou pro mě příliš dokonalé a prostě, to že zvládnu pokosit nějakou tlupu nepřátel, pro mě není vlastnost, po které bych toužila, a myslím, že ani většina žen, fyzická síla a bojová odolnost je prostě něco, po čem většinou touží muži. A v tomto ohledu si myslím, že prostě akční hrdinky selhávají. Jsou zábavné stejně jako jejich mužské protějšky v těch filmech, ale nejsou to pro mě žádné vzory. Tady lépe fungují prostě dramatické postavy.  Akční filmy, hrdinky a hrdinové jsou zábavné, ale čekat, že se jimi někdo zavděčí ženám, protože tam je hlavní ženská postava, to fakt nevím. Pokud holky baví marvelovky, půjdou na Iron mana i Captain Americu, ale ne kvůli nějaké identifikaci.  Já fakt nevím, na koho tyhle filmy míří. Holky si většinou raději pustí Černobyl nebo Čas čarodějnic, než aby koukaly na Shield, ať je v nich ženských postav kolik chce.
722706
1 0
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: foxbat
Jasně že to je individuální, ale tou otázkou jsem myslel, jak to máš konkrétně Ty. :)

Já zase spíš ocením, když pochopím nějakou postavu, která mi ukáže jiné modely chování a myšlení, je mi proti srsti (a je zdařile uchopena), je značně odlišná či si prochází něčím, co se mi třeba ještě nestalo. 
722723
Jasně že to je individuální, ale tou otázkou jsem myslel, jak to máš konkrétně Ty. *:)* Já zase spíš ocením, když pochopím nějakou postavu, která mi ukáže jiné modely chování a myšlení, je mi proti srsti (a je zdařile uchopena), je značně odlišná či si prochází něčím, co se mi třeba ještě nestalo. 
722712
1 0
reagovat
reaguje na: Joker_George
neviem. nebude to individualne?
u mna je teda dolezitejsia vedoma/podvedoma identifikacia (mame nieco spolocne) ako racionalne pochopenie. pochopit mozem aj zaporaka alebo detske postavy z Transformers, ale nic ma s nimi nespaja, nezaujimaju ma.
722712
neviem. nebude to individualne? u mna je teda dolezitejsia vedoma/podvedoma identifikacia (mame nieco spolocne) ako racionalne pochopenie. pochopit mozem aj zaporaka alebo detske postavy z Transformers, ale nic ma s nimi nespaja, nezaujimaju ma.
722709
1 0
reagují: Joker_George
reagovat
reaguje na: foxbat
A není třeba třeba důležitější než identifikace s tou kterou postavou, pochopení  jejího chování, motivů či vztahů? :)
722709
A není třeba třeba důležitější než identifikace s tou kterou postavou, pochopení  jejího chování, motivů či vztahů? *:)*
722706
0 -1
reagují: foxbat
reagovat
reaguje na: Lilitka
zaujimavy postreh v poslednej vete a nie som si isty, ci sa s nim da suhlasit. ak sa so zenskymi akcnymi hrdinkami neidentifikuju divacky-zeny, tak kto potom?
ako chlap som ochotny sa na Wonder-GalGadot-Woman som pozerat, ale identifikovat sa s nou neviem. vravis, ze ty a tvoje zname tiez nie?:)
722706
zaujimavy postreh v poslednej vete a nie som si isty, ci sa s nim da suhlasit. ak sa so zenskymi akcnymi hrdinkami neidentifikuju divacky-zeny, tak kto potom? ako chlap som ochotny sa na Wonder-GalGadot-Woman som pozerat, ale identifikovat sa s nou neviem. vravis, ze ty a tvoje zname tiez nie?:)
722700
1 0
reagují: Lilitka, Joker_George
reagovat
reaguje na: sushi232
Kal El nikdy nebyl posledni prezivsi z Kryptonu. Byl tu i Zod a dalsi. A ze nerecykluji padesat let porad dokola stejnou postavu, ale je zde urcity vyvoj, je pro uspech bezpodminecne nutne. A to tvrdim jako clovek, kterej Supergirl nebo dalsi kapitany, Spidermany a Thory opravdu nema rad, vzdycky je mam szite s puvodni postavou.
A k tem zenskym, v komiksech byly odjakziva a preci jen tvori polovinu lidstva, smir se s tim. Proto porad nechapu tu averzi vuci zenskym hrdinkam a obecne zenam v hlavnich rolich. To je jako stezovat si, ze ve filmech hrajou cernosi, hispanci nebo sikmoocka. Vzhledem k jejich poctu na svete a v USA, odkud vetsina u nas sledovane produkce pochazi, je prece logicke, ze se objevuji i ve filmech.
722703
Kal El nikdy nebyl posledni prezivsi z Kryptonu. Byl tu i Zod a dalsi. A ze nerecykluji padesat let porad dokola stejnou postavu, ale je zde urcity vyvoj, je pro uspech bezpodminecne nutne. A to tvrdim jako clovek, kterej Supergirl nebo dalsi kapitany, Spidermany a Thory opravdu nema rad, vzdycky je mam szite s puvodni postavou. A k tem zenskym, v komiksech byly odjakziva a preci jen tvori polovinu lidstva, smir se s tim. Proto porad nechapu tu averzi vuci zenskym hrdinkam a obecne zenam v hlavnich rolich. To je jako stezovat si, ze ve filmech hrajou cernosi, hispanci nebo sikmoocka. Vzhledem k jejich poctu na svete a v USA, odkud vetsina u nas sledovane produkce pochazi, je prece logicke, ze se objevuji i ve filmech.
722681
6 0
reagovat
reaguje na: sushi232
Já si nemyslím, že zrovna tyhle filmy si vydupaly nějaké ženské. Těm jsou podobné filmy podle mě úplně fuk, natož aby za ně orodovaly nebo je potřebovaly. Masově spíše chodí na romanťárny než na Captain Marvel nebo ženské deriváty Sherlocka Holmese. Tyhle nápady se akorát vezou na vyprázdněnosti a snaží se vydělat prachy než na poptávce.
Mám známé, které když milují Marvelovky, a že jich je, neřeší jestli se točí kolem Captain Marvel nebo Iron mana, chtějí dobrý film, stejně jako jejich mužské protějšky. A to se týká i jiných žánrů. O nějaké identifikaci s ženskou postavou se můžeme spíše bavit v dramatech nebo komediích. 
722700
Já si nemyslím, že zrovna tyhle filmy si vydupaly nějaké ženské. Těm jsou podobné filmy podle mě úplně fuk, natož aby za ně orodovaly nebo je potřebovaly. Masově spíše chodí na romanťárny než na Captain Marvel nebo ženské deriváty Sherlocka Holmese. Tyhle nápady se akorát vezou na vyprázdněnosti a snaží se vydělat prachy než na poptávce. Mám známé, které když milují Marvelovky, a že jich je, neřeší jestli se točí kolem Captain Marvel nebo Iron mana, chtějí dobrý film, stejně jako jejich mužské protějšky. A to se týká i jiných žánrů. O nějaké identifikaci s ženskou postavou se můžeme spíše bavit v dramatech nebo komediích. 
722682
3 -2
reagují: foxbat
reagovat
Jeremy Brett se v hrobě obrací. :(
722692
Jeremy Brett se v hrobě obrací. *:(*
0 -1
reagovat
reaguje na: foxbat
No jo, ale JAKÁ orientace na ženské publikum :D to už hraničí s propagandou. Ale jak moudře pravíš, můžeme to ignorovat. Já se vždy považoval za feministu, takže mi všechny ty macho věcičky ve filmech přišly strašně úsměvné. Jenže už teď mi přijde Captain Marvel směšnější a trapnější, než Arnie v Komandu. Akorát s takovou tou divnou pachutí vážnosti a absence sebereflexe. Prostě, povězme si to na rovinu...hysterické ženské chtějí být destigmatizovány.
722682
No jo, ale JAKÁ orientace na ženské publikum *:D* to už hraničí s propagandou. Ale jak moudře pravíš, můžeme to ignorovat. Já se vždy považoval za feministu, takže mi všechny ty macho věcičky ve filmech přišly strašně úsměvné. Jenže už teď mi přijde Captain Marvel směšnější a trapnější, než Arnie v Komandu. Akorát s takovou tou divnou pachutí vážnosti a absence sebereflexe. Prostě, povězme si to na rovinu...hysterické ženské chtějí být destigmatizovány.
722679
0 -6
reagují: Lilitka
reagovat
reaguje na: rocketking
Teď jsem asi úplně nepochopil, jestli ty datumy odnoží Supa mají nějaký význam...přišly prostě "chvíli" po něm - když byl na vrcholu slávy, podobně jak ten tebou zmiňovaný Hulk, ne? Já ho zmiňoval proto, že je jednak na úvodní fotce a taky proto, že je to z těch komixů (kde se to děje všude - i s tím Spideym) pravděpodobně první případ.
Ten Superman byl, pokud vím, poslední přeživší z jeho planety - ta paralela s Holmesovým géniem se přímo nabízí. No a do pár let to zmršili tou Supergirl a Kryptem. Tím zabili jeho výjimečnost a zničili všechny základy, na kterých tu postavu budovali. Přesně jako u Sherlocka s jeho ségrou.
Jako jestli to někomu nepřijde tak zásadní, tak je asi lidská genialita běžným divákům tak vzdálená a neuvěřitelná, že jim nedělá sebemenší problém smířit se s naprostými hovadinami tvůrců, co mají místo očí $.
Mě to ale fakt celkem sere, protože A. C. Doyle je kurva výš než nějaké komixy 8)
722681
Teď jsem asi úplně nepochopil, jestli ty datumy odnoží Supa mají nějaký význam...přišly prostě "chvíli" po něm - když byl na vrcholu slávy, podobně jak ten tebou zmiňovaný Hulk, ne? Já ho zmiňoval proto, že je jednak na úvodní fotce a taky proto, že je to z těch komixů (kde se to děje všude - i s tím Spideym) pravděpodobně první případ. Ten Superman byl, pokud vím, poslední přeživší z jeho planety - ta paralela s Holmesovým géniem se přímo nabízí. No a do pár let to zmršili tou Supergirl a Kryptem. Tím zabili jeho výjimečnost a zničili všechny základy, na kterých tu postavu budovali. Přesně jako u Sherlocka s jeho ségrou. Jako jestli to někomu nepřijde tak zásadní, tak je asi lidská genialita běžným divákům tak vzdálená a neuvěřitelná, že jim nedělá sebemenší problém smířit se s naprostými hovadinami tvůrců, co mají místo očí $. Mě to ale fakt celkem sere, protože A. C. Doyle je kurva výš než nějaké komixy *8)*
722667
2 -4
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: sushi232
I feel you:)
ber to tak, ze je to iba business a prachy sa musia tocit. tak sa hladaju a skusaju nove medzery na trhu. v poslednej dobe je holt v kurze orientacia na zenske publikum.
z pohladu nas divakov na tom je superm, ze ...to mozme ignorovat:) ja napriklad som ten trailer na Charlieho Anjelikov vypol po 10 sekundach. potom som si precital par pozitivnych komentarov a pustil este raz. tentokrat az do polovice:) viac tomu filmu uz asi nedam.
722679
I feel you:) ber to tak, ze je to iba business a prachy sa musia tocit. tak sa hladaju a skusaju nove medzery na trhu. v poslednej dobe je holt v kurze orientacia na zenske publikum. z pohladu nas divakov na tom je superm, ze ...to mozme ignorovat:) ja napriklad som ten trailer na Charlieho Anjelikov vypol po 10 sekundach. potom som si precital par pozitivnych komentarov a pustil este raz. tentokrat az do polovice:) viac tomu filmu uz asi nedam.
722662
2 -1
reagují: sushi232
reagovat

Superman

Taky doufám v aspoň jeden film s Cavillem jako Supermanem. Za mě on je nejlepši Superman ;) on se pro to narodil . Tak doufám že nebudou blbý a bude dál Superman . Navíc má ještě smlouvu na jeden film . Aspoň třeba do Shazama 2 , když už nic jinýho .. :(
722675
Taky doufám v aspoň jeden film s Cavillem jako Supermanem. Za mě on je nejlepši Superman *;)* on se pro to narodil . Tak doufám že nebudou blbý a bude dál Superman . Navíc má ještě smlouvu na jeden film . Aspoň třeba do Shazama 2 , když už nic jinýho .. *:(*
Superman
2 -3
reagovat
reaguje na: sushi232
Hele, SuperGirl je z roku 1958 a pes Krypto dokonce z roku 1955. Jsou starší než SpiderMan a k Supermanovi v komiksech prostě patří. Na druhou stranu je pravda, že ty deriváty známých postav jsou dost.. meh. Asi jako Hulk -> She Hulk, Red Hulk, Totaly Awesome Hulk, Grey Hulk a podobné blbosti.
722667
Hele, SuperGirl je z roku 1958 a pes Krypto dokonce z roku 1955. Jsou starší než SpiderMan a k Supermanovi v komiksech prostě patří. Na druhou stranu je pravda, že ty deriváty známých postav jsou dost.. meh. Asi jako Hulk -> She Hulk, Red Hulk, Totaly Awesome Hulk, Grey Hulk a podobné blbosti.
722662
3 -2
reagují: sushi232
reagovat
:D já furt nechápu, co na tom prznění slavných značek ti tvůrci mají. Tvl to je jako se Supermanem...Supergirl a Superpes Krypto.
Sherlockův intelekt byl v knihách prakticky singularitou, Mycroft byl ovlivněn vyrůstáním po boku tohohle génia a bratrskou rivalitou...ale co zase ta vymyšlená ségra? To je další feministická agitka typu Captain Marvel?
Nejlepší, nejchytřejší a bez jiné motivace, než chybějícího penisu. Jo a taky o ní nikdo nikdy neslyšel. To, že by se o ní Sherlock mezi svými známými kvůli egu nezmiňoval je OK, ale celou bratrskou dynamiku s Mycroftem by to totálně rozstřílelo na sračky. Nečetl jsem knihy, popravdě jsem se o nich dozvěděl před chvilkou, stejně jako o Nancy...takže to možná nebude až taková pecka, jako spíš ten femi vývar, který je teď extrémně v módě. Skoro si začínám myslet, že ženy opravdu patří za plotnu, protože když vaří z vody v zábavním průmyslu, je z toho skoro vždycky hnusná šlichta (píšu krátce po shlédnutí traileru na Charlieho andílky - šovinistickou podívanou režírovanou ženou :D:D:D)
Ne, já to prostě nedávám a myslím, že to podrývá ústřední myšlenku díla A. C. Doyla.
722662
*:D* já furt nechápu, co na tom prznění slavných značek ti tvůrci mají. Tvl to je jako se Supermanem...Supergirl a Superpes Krypto. Sherlockův intelekt byl v knihách prakticky singularitou, Mycroft byl ovlivněn vyrůstáním po boku tohohle génia a bratrskou rivalitou...ale co zase ta vymyšlená ségra? To je další feministická agitka typu Captain Marvel? Nejlepší, nejchytřejší a bez jiné motivace, než chybějícího penisu. Jo a taky o ní nikdo nikdy neslyšel. To, že by se o ní Sherlock mezi svými známými kvůli egu nezmiňoval je OK, ale celou bratrskou dynamiku s Mycroftem by to totálně rozstřílelo na sračky. Nečetl jsem knihy, popravdě jsem se o nich dozvěděl před chvilkou, stejně jako o Nancy...takže to možná nebude až taková pecka, jako spíš ten femi vývar, který je teď extrémně v módě. Skoro si začínám myslet, že ženy opravdu patří za plotnu, protože když vaří z vody v zábavním průmyslu, je z toho skoro vždycky hnusná šlichta (píšu krátce po shlédnutí traileru na Charlieho andílky - šovinistickou podívanou režírovanou ženou *:D**:D**:D*) Ne, já to prostě nedávám a myslím, že to podrývá ústřední myšlenku díla A. C. Doyla.
6 -9
reagují: foxbat, rocketking
reagovat
A Rock jako Moriarty!
722660
A Rock jako Moriarty!
7 -2
reagovat
Je to skoda, i pres ty Cavillovy rezervy, by se ted lepsi predstavitel Supermana tezko dohledal. Tento vyber se zkratka povedl a je skoda, ze se ten domecek z karet rozpadl takhle brzy.

Ja bych klidne prezil, kdyby vznikl dalsi DC film, kde by zkratka natvrdo misto Afflecka byl Pattinson jako Batman vcetne sekundujiciho Cavilla jako Superman a jelo by se dal. Ano, je to drastictejsi vymena nez u Iron mana (Rhodey), Hulka (Norton -> Ruffalo), ktera zkratka neprojde, zvlastne u tak zvlastne fungujiciho studia jako Warneri (tim je mysleno, ze vypustili na svetlo sveta obrovsky plan DC filmu na x let, ale jaksi jim k nemu chybely noty...).

Tohle me nijak nelaka, radeji Cavilla vidim v tech akcnejsich polohach - viz. posledni M:I. Ten klucina s dobrym vedenim zkratka neni vubec spatny.
722659
Je to skoda, i pres ty Cavillovy rezervy, by se ted lepsi predstavitel Supermana tezko dohledal. Tento vyber se zkratka povedl a je skoda, ze se ten domecek z karet rozpadl takhle brzy. Ja bych klidne prezil, kdyby vznikl dalsi DC film, kde by zkratka natvrdo misto Afflecka byl Pattinson jako Batman vcetne sekundujiciho Cavilla jako Superman a jelo by se dal. Ano, je to drastictejsi vymena nez u Iron mana (Rhodey), Hulka (Norton -> Ruffalo), ktera zkratka neprojde, zvlastne u tak zvlastne fungujiciho studia jako Warneri (tim je mysleno, ze vypustili na svetlo sveta obrovsky plan DC filmu na x let, ale jaksi jim k nemu chybely noty...). Tohle me nijak nelaka, radeji Cavilla vidim v tech akcnejsich polohach - viz. posledni M:I. Ten klucina s dobrym vedenim zkratka neni vubec spatny.
7 -1
reagovat
Stále naivne dúfam, že dvojku MoS s Cavillom ešte niekedy uvidíme. A nápad obsadiť Cavilla do úlohy Sherlocka mi príde maximálne bizarný link
722658
Stále naivne dúfam, že dvojku MoS s Cavillom ešte niekedy uvidíme. A nápad obsadiť Cavilla do úlohy Sherlocka mi príde maximálne bizarný [url=https://www.youtube.com/watch?v=GGn25URIss8]https://www.youtube.com/watch?v=GGn25URIss8[/url]
4 -1
reagovat
Spíš bych se chtěl zeptat, jak to momentálně vypadá s třetím dílem Sherlocka Holmese od Guye Ritchieho.
722654
Spíš bych se chtěl zeptat, jak to momentálně vypadá s třetím dílem Sherlocka Holmese od Guye Ritchieho.
9 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se