Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Henry Cavill bude Sherlock Holmes


ikona
Mr. Hlad
enola holmeshelena bonham carterhenry cavillmillie bobby brownsherlock holmes
Ze superhrdiny superdetektivem. 

Ještě před pár lety asi Henry Cavill doufal, že z něj role Clarka Kenta udělá superhvězdu. Ne že by se to nepovedlo, ale DC teď víceméně celý svůj vesmír napůl restartuje a moc se nepočítá s tím, že by se Cavill jako Superman ještě někdy vrátil. Zatím to ovšem vypadá, že dělá všechno pro to, aby v Hollywoodu přežil i bez něj. Vloni si vyloženě užil záporáka v Mission: Impossible – Fallout a letos v prosinci na Netflixu zjistíme, jak si poradí v seriálové fantasy Zaklínač. A brzy ho uvidíme jako dalšího ikonického hrdinu. 

Ve filmu Enola Holmes se promění v samotného krále detektivů Sherlocka Holmese, ale jak už asi tušíte z názvu, nebude úplně hlavním hrdinou. Tím by se totiž měla stát jeho podstatně mladší ségra Enola, které to pálí úplně stejně jako slavnějšímu bráchovi. Enola je hrdinkou knížek Nancy Springer, z nichž dvě vyšly i u nás, a ve filmu si ji zahraje Millie Bobby Brown ze Stranger Things a druhé Godzilly, matku obou sourozenců by pak měla ztvárnit Helena Bonham Carter. Režie se ujme Harry Bradbear, který dělal třeba seriálový hit Na mušce a natáčet by se mělo už v letos v létě. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace