Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Další Star Wars budou od tvůrců Hry o trůny

příspěvky 181 - 200 Napsat příspěvek
uz je vydiskutovane? 
tak kto vyhral? :)
718523
[url=https://gifimage.net/wp-content/uploads/2017/01/Eating-Popcorn-GIF-Image-for-Whatsapp-and-Facebook-10.gif]uz je vydiskutovane? [/url] tak kto vyhral? :)
1 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Tyhle petice jsou k ničemu. Ale aspoň to ukazuje vzorek nespokojených, kterých je sakra dost.
718435
Tyhle petice jsou k ničemu. Ale aspoň to ukazuje vzorek nespokojených, kterých je sakra dost.
718434
5 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Ty asi taky ne, protože podepsat tyhle petice netrvá déle než postnout komentář na MZ, včetně přihlášení.
718434
Ty asi taky ne, protože podepsat tyhle petice netrvá déle než postnout komentář na MZ, včetně přihlášení.
718432
3 -4
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
718432
[url=https://www.change.org/p/hbo-remake-game-of-thrones-season-8-with-competent-writers?use_react=false]Půl milionu lidí asi nemá nic lepšího na práci[/url]
6 0
reagují: OzyTheKing, OzyTheKing
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Co se týče krypt, v knihách mrtví na sobě mají meče, které brání tomu, aby škodili živým. Zaútočit by pak mohli jen ti tři, kterým sebrali meče Bran & spol.
A i kdyby, krypty jsou  ještě pořád chráněné stejnou obranou magií jako Zeď nebo Bouřlivý konec, takže NK si může máchat rukama jak chce, ale nic mu to nemá být co platné. Tohle je pro autory nejspíš nepodstatný detail, asi jako Gendry Řeka :( Ale jinak souhlas, ono v takové situaci nebojující civilisty cpát do krypt je stejně logické, jako neustále cpát v bitvě vojsko před hradby :-
718400
Co se týče krypt, [spoiler]v knihách mrtví na sobě mají meče, které brání tomu, aby škodili živým. Zaútočit by pak mohli jen ti tři, kterým sebrali meče Bran & spol. A i kdyby, krypty jsou  ještě pořád chráněné stejnou obranou magií jako Zeď nebo Bouřlivý konec, takže NK si může máchat rukama jak chce, ale nic mu to nemá být co platné. Tohle je pro autory nejspíš nepodstatný detail, asi jako Gendry Řeka *:(* Ale jinak souhlas, ono v takové situaci nebojující civilisty cpát do krypt je stejně logické, jako neustále cpát v bitvě vojsko před hradby *:-*[/spoiler]
718291
4 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
No... právě prequelová trilogie mi u tohohle posledního dílu přichází na mysl hodně často, a to že tohle jde srovnat bolí :D
718399
No... právě prequelová trilogie mi u tohohle posledního dílu přichází na mysl hodně často, a to že tohle jde srovnat bolí *:D*
718397
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
Len aby si to nechapal zle. Samozrejme aj ja tam vidim velky posun oproti predchadzajucim seriam a chapem, preco ta zmena ludom vadi, ale ja ju akceptujem v ramci vyvoja serialu a paci sa mi.
link
8)
718397
Len aby si to nechapal zle. Samozrejme aj ja tam vidim velky posun oproti predchadzajucim seriam a chapem, preco ta zmena ludom vadi, ale ja ju akceptujem v ramci vyvoja serialu a paci sa mi. https://www.youtube.com/watch?v=kVu_yMEhUfM *8)*
718393
3 -5
reagují: HAL
reagovat
Koukám, že jsou tábory lidí, kterým se poslední díly GoT líbily, a kterým naopak ne, zhruba stejné, jako v případě osmé epizody SW... :D
718396
Koukám, že jsou tábory lidí, kterým se poslední díly GoT líbily, a kterým naopak ne, zhruba stejné, jako v případě osmé epizody SW... *:D*
7 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Ok, z toho co jsi psal nebylo jasné jak to bereš, nabyl jsem dojmu že podle tebe brblají víceméně jen ti, co brblali vždycky.

Svým způsobem ti ten tvůj subjektivní dojem závidím, byl bych rád kdyby se mi to tak moc jako dřív líbilo až do konce.
718393
Ok, z toho co jsi psal nebylo jasné jak to bereš, nabyl jsem dojmu že podle tebe brblají víceméně jen ti, co brblali vždycky. Svým způsobem ti ten tvůj subjektivní dojem závidím, byl bych rád kdyby se mi to tak moc jako dřív líbilo až do konce.
718370
8 0
reagují: Gorecki
reagovat
Poslední řada GoT si zaslouží jenom shořet, zašlapat a zapomenout, proto nám fanouškům zbývá jediné, popřát všem fanouškům Star Wars hodně štěstí do dalších let. Filozofie podrývání a sabotování veškerých logických očekávání pánů Benioffa a Weisse už kompletně zatočila s dílem George R. R. Martina, nyní je tedy na řadě George Lucas :(:-
718386
Poslední řada GoT si zaslouží jenom shořet, zašlapat a zapomenout, proto nám fanouškům zbývá jediné, popřát všem fanouškům Star Wars hodně štěstí do dalších let. Filozofie podrývání a sabotování veškerých logických očekávání pánů Benioffa a Weisse už kompletně zatočila s dílem George R. R. Martina, nyní je tedy na řadě George Lucas *:(**:-*
5 0
reagovat
reaguje na: HAL
Ale ved ako ich mozem neuznavat? Ved tie ciselne hodnotenia su fakty.

Ja riesim to, ze je nezmysel sa nimi zastitovat pri argumentacii typu "mam pravdu, lebo si to mysli vacsina".

Riesim ako su tie hodnotenia priemerovane, kto tam hlasuje a tak isto chapem, ze su to vacsinou fanusikovia, ktori su voci takymto zmenam kritickejsi. Niektori triezvo, ini hystericky.
718370
Ale ved ako ich mozem neuznavat? Ved tie ciselne hodnotenia su fakty. Ja riesim to, ze je nezmysel sa nimi zastitovat pri argumentacii typu "mam pravdu, lebo si to mysli vacsina". Riesim ako su tie hodnotenia priemerovane, kto tam hlasuje a tak isto chapem, ze su to vacsinou fanusikovia, ktori su voci takymto zmenam kritickejsi. Niektori triezvo, ini hystericky.
718360
2 -7
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Gorecki
Nemám v tvých odpovědích úplně jasno - takže uznáváš že přijetí posledních dvou dílů GoT je v široké společnosti docela výrazně horší než přijetí dílů předchozích, a nebo to neuznáváš?

To jak moc reprezentativní vzorek jsou lidí hodnotící na IMDB je na trochu jinou diskuzi, osobně bych řekl že objektivita obecně prakticky neexistuje, ale pokud toto hodnocení dokážeme očistit od vyloženě troll pokusů o manipulaci, tak se to jakožto vyjádření průměrného hlasu lidu objektivitě blíží zdaleka nejvíc z toho co máme.
718360
Nemám v tvých odpovědích úplně jasno - takže uznáváš že přijetí posledních dvou dílů GoT je v široké společnosti docela výrazně horší než přijetí dílů předchozích, a nebo to neuznáváš? To jak moc reprezentativní vzorek jsou lidí hodnotící na IMDB je na trochu jinou diskuzi, osobně bych řekl že objektivita obecně prakticky neexistuje, ale pokud toto hodnocení dokážeme očistit od vyloženě troll pokusů o manipulaci, tak se to jakožto vyjádření průměrného hlasu lidu objektivitě blíží zdaleka nejvíc z toho co máme.
718356
9 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: HAL
Pointa je, ze je nezmysel sa pri argumentacii ohanat nejakymi hodnoteniami, poklesmi, priemermi a podobne. Je to sice to najlepsie co mame ale nic to nedokazuje a objektivne to nie je uz vobec nie. A nielen z toho dovodu, ktory som uvadzal. To bola reakcia na konkretne spravanie sa tzv. "hejterov" vs. toho podla vas opacneho nekriticky nadseneho tabora, ktory ma reprezentovat clovek, ktory tomu vpali absolutorium.
Ide totiz aj o to, aky typ ludi vobec o niecom takom hlasuje. Napriklad ja sa povazujem za celkom uvedomeleho v tomto, ale na nejake hviezdickovanie v roznych databazach (aj tu na MZ) zvysoka prdim:)
718356
Pointa je, ze je nezmysel sa pri argumentacii ohanat nejakymi hodnoteniami, poklesmi, priemermi a podobne. Je to sice to najlepsie co mame ale nic to nedokazuje a objektivne to nie je uz vobec nie. A nielen z toho dovodu, ktory som uvadzal. To bola reakcia na konkretne spravanie sa tzv. "hejterov" vs. toho podla vas opacneho nekriticky nadseneho tabora, ktory ma reprezentovat clovek, ktory tomu vpali absolutorium. Ide totiz aj o to, aky typ ludi vobec o niecom takom hlasuje. Napriklad ja sa povazujem za celkom uvedomeleho v tomto, ale na nejake hviezdickovanie v roznych databazach (aj tu na MZ) zvysoka prdim:)
718348
1 -11
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Ironhead
To je právě má pointa - neříkám že to pozérství u mnohých není (předpokládám že je i dost lidí kterým se to fakt vůbec nelíbí). ale těch kterým se to hodně líbí viditelně ubylo. 

Nejsem si jistý jestli jde jako pozérství označit to že GoT mělo setrvale obrovské množství maximálně hodnotících lidí. U Battle of Bastards je průměr 91,9% ze 172 322 hodnotících, jen 4,1% dalo o trochu horších 9/10, 1,2% 8/10, a 1,5% lidí naopak odpadových 1/10 - u zbytku hodnotící škály je ten počet úplně zanedbatelný, "průměrné" hodnocení tam prakticky neexistuje.

U posledních dvou dílů je to mnohem rovnoměrněji rozloženo od 4% do 10% u všech neokrajových hodnocení, hodnocení "průměr" je běžné, a extrémy jdou ke 20% a 30% u hodnocení nejhoršího a nejlepšího. Ten rozdíl nejde nevidět.
718355
To je právě má pointa - neříkám že to pozérství u mnohých není (předpokládám že je i dost lidí kterým se to fakt vůbec nelíbí). ale těch kterým se to hodně líbí viditelně ubylo.  Nejsem si jistý jestli jde jako pozérství označit to že GoT mělo setrvale obrovské množství maximálně hodnotících lidí. U Battle of Bastards je průměr 91,9% ze 172 322 hodnotících, jen 4,1% dalo o trochu horších 9/10, 1,2% 8/10, a 1,5% lidí naopak odpadových 1/10 - u zbytku hodnotící škály je ten počet úplně zanedbatelný, "průměrné" hodnocení tam prakticky neexistuje. U posledních dvou dílů je to mnohem rovnoměrněji rozloženo od 4% do 10% u všech neokrajových hodnocení, hodnocení "průměr" je běžné, a extrémy jdou ke 20% a 30% u hodnocení nejhoršího a nejlepšího. Ten rozdíl nejde nevidět.
718352
9 0
reagovat
reaguje na: Ironhead
Terminator 1 a 2, Endgame, Star trek, v těch filmech byly řečeny pravidla které dávají smysl, běž se podívat do diskuzí nebo si to napiš na google. Ten film má chyby někde jinde a není jich nějak moc a jsou to jen chybičky, který se dají přehlednou protože pokud by tam nebyly, tak by to stejně dopadlo stejně. Znova to už řešit nebudu. Běž do diskuzi zde nebo jinde nebo si to vygoogluj. 
718354
Terminator 1 a 2, Endgame, Star trek, v těch filmech byly řečeny pravidla které dávají smysl, běž se podívat do diskuzí nebo si to napiš na google. Ten film má chyby někde jinde a není jich nějak moc a jsou to jen chybičky, který se dají přehlednou protože pokud by tam nebyly, tak by to stejně dopadlo stejně. Znova to už řešit nebudu. Běž do diskuzi zde nebo jinde nebo si to vygoogluj. 
718353
5 0
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Jakýkoli film/seriál, kde je cestování časem, nemůže být bez chyb ;)  To je skoro takový oxymóron.
718353
Jakýkoli film/seriál, kde je cestování časem, nemůže být bez chyb *;)*  To je skoro takový oxymóron.
718333
0 -3
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: HAL
Ale mě osobně takovéhle extrémní hodnocení dané jen proto, abych zvýšil nebo snížil celkový průměr přijde jako pozérství z obou stran, ať už lidi nadhodnocují nebo podhodnocují. Přeci třeba ani dílům poslední série GoT nemůžu já osobně dávat odpad, i když tam vidím ten pokles kvality oproti prvním sériím a ke scénáři, logice, vojenské taktice mám hromadu výtek, tak musím zas přiznat seriálu audiovizuální kvality. Když bych tomuhle dal odpad, kam bych pak řadil opravdový odpad jako třeba Doktor od jezera hrochů, Jack a Jill, Ulovit miliardáře, Dračí doupě apod. Prostě nemůžu jakýkoli díl GoT v nějakém svém hodnocení zařadit mezi takový odpad. Ale u S08e04 sem měl i trochu chuť ;) 
718352
Ale mě osobně takovéhle extrémní hodnocení dané jen proto, abych zvýšil nebo snížil celkový průměr přijde jako pozérství z obou stran, ať už lidi nadhodnocují nebo podhodnocují. Přeci třeba ani dílům poslední série GoT nemůžu já osobně dávat odpad, i když tam vidím ten pokles kvality oproti prvním sériím a ke scénáři, logice, vojenské taktice mám hromadu výtek, tak musím zas přiznat seriálu audiovizuální kvality. Když bych tomuhle dal odpad, kam bych pak řadil opravdový odpad jako třeba Doktor od jezera hrochů, Jack a Jill, Ulovit miliardáře, Dračí doupě apod. Prostě nemůžu jakýkoli díl GoT v nějakém svém hodnocení zařadit mezi takový odpad. Ale u S08e04 sem měl i trochu chuť *;)* 
718348
2 -5
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Gorecki
"GoT sa mnozstvu ludi paci. A ta druha skupina to nevie prekusnut, psychopaticky to sundava pod ciernu zem extremnymi hodnoteniami "

Jestli máš pocit že GoT sundávají hodnocení jen trollové, tak to nejhorší hodnocení prostě ignoruj. Tak se to přece dělá, pro snížení statistické chyby. A IMDB zobrazení přesných grafů má. Takže klidně se drž jen true fans, ber jen to nejvyšší hodnocení - jenže i pak zjistíš, že i u těch true fans poslední dva díly brutálně padají. Mají skoro polovinu hodnocení 10/10 oproti prvním dvěma dílům této série, snad skoro třetinu oproti sérii předchozí.

Mám pocit že tady razíš názor že se to nelíbí jen haterům, a že ti hateři nadávají i na poslední dvě sezony, protože Martin je u nich bůh a když se nejede přesně podle knih, tak velký špatný, ale to je prostě statisticky prokazatelná blbost - i s předchozí sezonou měl problém málokdo, se začátkem této taktéž, a výrazně se opravdu velkému množství lidí nelíbí jen ty poslední dva díly.
718348
"GoT sa mnozstvu ludi paci. A ta druha skupina to nevie prekusnut, psychopaticky to sundava pod ciernu zem extremnymi hodnoteniami " Jestli máš pocit že GoT sundávají hodnocení jen trollové, tak to nejhorší hodnocení prostě ignoruj. Tak se to přece dělá, pro snížení statistické chyby. A IMDB zobrazení přesných grafů má. Takže klidně se drž jen true fans, ber jen to nejvyšší hodnocení - jenže i pak zjistíš, že i u těch true fans poslední dva díly brutálně padají. Mají skoro polovinu hodnocení 10/10 oproti prvním dvěma dílům této série, snad skoro třetinu oproti sérii předchozí. Mám pocit že tady razíš názor že se to nelíbí jen haterům, a že ti hateři nadávají i na poslední dvě sezony, protože Martin je u nich bůh a když se nejede přesně podle knih, tak velký špatný, ale to je prostě statisticky prokazatelná blbost - i s předchozí sezonou měl problém málokdo, se začátkem této taktéž, a výrazně se opravdu velkému množství lidí nelíbí jen ty poslední dva díly.
718316
9 0
reagují: Gorecki, Ironhead
reagovat
reaguje na: Kim
"Valar Dohaeris"
718346
"Valar Dohaeris"
718344
2 0
reagovat

Další Star Wars budou od tvůrců Hry o trůny

Tak to je dost děsivá zpráva.Když Osmá série HoT je dobré bahno.A totálně pohřbila celou sérii.Valar Morghulis
718344
Tak to je dost děsivá zpráva.Když Osmá série HoT je dobré bahno.A totálně pohřbila celou sérii.Valar Morghulis
Další Star Wars budou od tvůrců Hry o trůny
9 -2
reagují: OzyTheKing
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se