Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Další Star Wars budou od tvůrců Hry o trůny

příspěvky 161 - 180 Napsat příspěvek
Jinak, ono už Dipshitovi&Dickheadovi ublížilo hodnocení posledních epizod, takže ta petice je spíš jen zvětšení té rány, kterou utržili. Největší vliv bude mít hodnocení poslední epizody.
A upozorňuji, že to bude fakt hrůza. Ty leaky doteď byli pravdivé a oni utekli i ty jiné verze, které byly pořízeny pro případ, že některá verze poslední epizody unikne :D (ty predtoceny verze jsou fakt děs, díky tomu se taky předpokládá, že ta jedna je pravdivá, je o něco menší děs, ale stále hrůza)
Typujte kdo bude král.
718727
Jinak, ono už Dipshitovi&Dickheadovi ublížilo hodnocení posledních epizod, takže ta petice je spíš jen zvětšení té rány, kterou utržili. Největší vliv bude mít hodnocení poslední epizody. [b]A upozorňuji, že to bude fakt hrůza. Ty leaky doteď byli pravdivé a oni utekli i ty jiné verze, které byly pořízeny pro případ, že některá verze poslední epizody unikne *:D* (ty predtoceny verze jsou fakt děs, díky tomu se taky předpokládá, že ta jedna je pravdivá, je o něco menší děs, ale stále hrůza) [/b]Typujte kdo bude král.
4 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Pokud bysme si představili situaci kdy by hodnotili/mohli hlasovat úplně všichni, tak už uznávám, že by to mohlo být těch 50 na 50, ale furt si myslím, že by bylo o něco víc těch zvedajicich palec nahoru. Ale je fakt mazec kolik těch lidí je nasranych, když vezmu v potaz falešný podpisy, tak těch 500 000 lidí to asi fakt bude a to jsou jen ti co to řeší, když si vezmeme těch 180 000 u TLJ, tak je to neskutečný. Skoro je mi D&D líto :D 
718725
Pokud bysme si představili situaci kdy by hodnotili/mohli hlasovat úplně všichni, tak už uznávám, že by to mohlo být těch 50 na 50, ale furt si myslím, že by bylo o něco víc těch zvedajicich palec nahoru. Ale je fakt mazec kolik těch lidí je nasranych, když vezmu v potaz falešný podpisy, tak těch 500 000 lidí to asi fakt bude a to jsou jen ti co to řeší, když si vezmeme těch 180 000 u TLJ, tak je to neskutečný. Skoro je mi D&D líto *:D* 
718724
3 0
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
A to sa ešte kopa nespokojných nezapojila pretože podobné kraviny neriešia, takže tých čo to kritizujú je fakt veľa a nie že nie ;)
718724
A to sa ešte kopa nespokojných nezapojila pretože podobné kraviny neriešia, takže tých čo to kritizujú je fakt veľa a nie že nie *;)*
718723
0 -1
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Gorecki
Spousta podpisů je falešných, ale s ohledem na jiné petice na change.org to vypovídá o tom, že to nejsou jen hardcore fanoušci.

D&D to rozhodně není u prdele. Tady se jedná o jejich kariéru, navíc hodnocení GoT jsou teď taky špatná.
718723
Spousta podpisů je falešných, ale s ohledem na jiné petice na change.org to vypovídá o tom, že to nejsou jen hardcore fanoušci. D&D to rozhodně není u prdele. Tady se jedná o jejich kariéru, navíc hodnocení GoT jsou teď taky špatná.
718720
2 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Nazgul
Ten scenár nieje zas až tak hlúpy ako to tu popisujete. Je uponáhlaný to je celé, mali to roztiahnuť na 10 častí a lepšie prekresliť ten zlom v Daenerys, dať tomu nejaké lepšie pozadie, to je celé. A samozrejme zopár nezmyslov ešte vylúčiť a namiesto nich nám dať viac dialógov ako bol ten medzi Jaimem a Tyrionom, ale to je všetko.
718722
Ten scenár nieje zas až tak hlúpy ako to tu popisujete. Je uponáhlaný to je celé, mali to roztiahnuť na 10 častí a lepšie prekresliť ten zlom v Daenerys, dať tomu nejaké lepšie pozadie, to je celé. A samozrejme zopár nezmyslov ešte vylúčiť a namiesto nich nám dať viac dialógov ako bol ten medzi Jaimem a Tyrionom, ale to je všetko.
718716
2 -3
reagují: Lorian, Nazgul
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Jako upřímně jsem nečekal, že to bude až tak velký :D ale furt je víc těch, kterým se to líbilo. Hodnocení na databázích jsou furt kolem 65%. 
718721
Jako upřímně jsem nečekal, že to bude až tak velký *:D* ale furt je víc těch, kterým se to líbilo. Hodnocení na databázích jsou furt kolem 65%. 
718718
0 0
reagovat
Vyjadreni nesouhlasu/souhlasu sa nerobi cez nejake peticie (aku maju vobec vypovednu hodnotu?) ale cez sledovanost.

D&D to maju na haku a mne toto butthurt skuvinanie “fanusikov”, ktori si ventiluju frustraciu cez taketo peticie sposobuje neskutocnu radost.

Neviem preco, inak som uplne v pohode clovek.8)
718720
Vyjadreni nesouhlasu/souhlasu sa nerobi cez nejake peticie (aku maju vobec vypovednu hodnotu?) ale cez sledovanost. D&D to maju na haku a mne toto butthurt skuvinanie “fanusikov”, ktori si ventiluju frustraciu cez taketo peticie sposobuje neskutocnu radost. Neviem preco, inak som uplne v pohode clovek.*8)*
2 -6
reagují: Mr. Smith, OzyTheKing
reagovat
reaguje na: do_Od
Myslíš, že si nějaké studio najme 2 nejkontroverznější scenáristy současnosti? 
Pokud Dipshit&Dickhead poserou SW, tak si poserou kariéru a budou zas psát filmy, který moc lidí nezajímaj. Kdyby ta petice byla předtím než je vzali k SW, tak věř, že SW by dělal někdo jinej.
Ty asi moc neznáš change.org, ale tolik podpisů je fakt moc. Na to se jen tak nezapomene, to tam v souvislosti s filmy nebo seriály snad ještě nic nemělo. Navíc se to bude připomínat u jejich SW.
Uvidíme kde to skončí po zítřejší epizodě. Vzhledem k tomu, že jsem četl leaky, tak nás čeká nejhorší epizoda vůbec, pravděpodobně.
718719
Myslíš, že si nějaké studio najme 2 nejkontroverznější scenáristy současnosti?  Pokud Dipshit&Dickhead poserou SW, tak si poserou kariéru a budou zas psát filmy, který moc lidí nezajímaj. Kdyby ta petice byla předtím než je vzali k SW, tak věř, že SW by dělal někdo jinej. Ty asi moc neznáš change.org, ale tolik podpisů je fakt moc. Na to se jen tak nezapomene, to tam v souvislosti s filmy nebo seriály snad ještě nic nemělo. Navíc se to bude připomínat u jejich SW. Uvidíme kde to skončí po zítřejší epizodě. Vzhledem k tomu, že jsem četl leaky, tak nás čeká nejhorší epizoda vůbec, pravděpodobně.
718715
3 -1
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
:)):)) Ešte stále mi tu budeš tvrdiť že kritizujúcich je hodne ale nie zas tak moc??? Lebo pár dní dozadu si tu mal podobné kecy.
718718
*:))**:))* Ešte stále mi tu budeš tvrdiť že kritizujúcich je hodne ale nie zas tak moc??? Lebo pár dní dozadu si tu mal podobné kecy.
718704
1 -1
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Robur
Tak ta petice je spíš vyjádření nesouhlasu, než reálná snaha něco přetočit. Myslím, že většina lidí si je vědoma, že myšlenka přetočení je samozřejmě nereálná a i nesmyslná, aby to mělo dva konce.

Argumenty tady byly naprosto oprávněné a víceméně je nikdo nedokázal vyvrátit. Většina reakcí fanoušků byly trapasy typu, že někdo neunesl přeměnu charakteru oblíbené postavy nebo nechápe skoky v ději a říká tomu teleport, což jsou úplné nesmysly, které tady téměř nikomu nevadí, neviděl jsem tu snad nikoho, kdo by byl schopen pochopit, o co lidem, kterým se poslední dvě série nelíbí jde a co se jim na tom nelíbí. Většinou tady obhajujete neobhajitelná totálními oslími můstky, které si musíte vymýšlet i když jsou taky nelogické, ale nijak jinak hloupost scénáře obhájit nelze.
718716
Tak ta petice je spíš vyjádření nesouhlasu, než reálná snaha něco přetočit. Myslím, že většina lidí si je vědoma, že myšlenka přetočení je samozřejmě nereálná a i nesmyslná, aby to mělo dva konce. Argumenty tady byly naprosto oprávněné a víceméně je nikdo nedokázal vyvrátit. Většina reakcí fanoušků byly trapasy typu, že někdo neunesl přeměnu charakteru oblíbené postavy nebo nechápe skoky v ději a říká tomu teleport, což jsou úplné nesmysly, které tady téměř nikomu nevadí, neviděl jsem tu snad nikoho, kdo by byl schopen pochopit, o co lidem, kterým se poslední dvě série nelíbí jde a co se jim na tom nelíbí. Většinou tady obhajujete neobhajitelná totálními oslími můstky, které si musíte vymýšlet i když jsou taky nelogické, ale nijak jinak hloupost scénáře obhájit nelze.
718714
8 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Lol, jseš roztomilej.

Nebude to mít vliv na vůbec nic, je to naprosto bezvýznamnej cár ničeho, do měsíce si nikdo nevzpomene, že nějaká petice byla.
718715
Lol, jseš roztomilej. Nebude to mít vliv na vůbec nic, je to naprosto bezvýznamnej cár ničeho, do měsíce si nikdo nevzpomene, že nějaká petice byla.
718713
3 -10
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Neveril bych, ze se najde tolik vypatlancu. Chapu diskuze, nesouhlas, cokoliv. Koneckoncu i tady byl slusny shitstorm a pritom vetsina argumentu uplne zcestnych. Ale petice, to uz je slusna degradace peticniho prava 8)
718714
Neveril bych, ze se najde tolik vypatlancu. Chapu diskuze, nesouhlas, cokoliv. Koneckoncu i tady byl slusny shitstorm a pritom vetsina argumentu uplne zcestnych. Ale petice, to uz je slusna degradace peticniho prava *8)*
718712
2 -5
reagují: Nazgul
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
To těžko. Už jen to, že to dalo mega, je pro petice na change.org hodně velkej úspěch (málo která petice tam dá tolik, ještě k tomu když nejde o normální věc, ale o seriál, to číslo je neskutečný). Jde vidět, že těch lidí je nasranejch fakt dost, tohle je mnohem horší než TLJ. Vlastně se to s TLJ ani nehodí srovnávat, protože 180 000 hlasů je fakt málo.
Teď už se dá reálně bavit i o tom, že to může mít vliv na Dipshitovu&Dickheadovu kariéru. 
Já typuju, že petice bude mít nakonec kolem těch 1,5 mil. Možná míň. 
718713
To těžko. Už jen to, že to dalo mega, je pro petice na change.org hodně velkej úspěch (málo která petice tam dá tolik, ještě k tomu když nejde o normální věc, ale o seriál, to číslo je neskutečný). Jde vidět, že těch lidí je nasranejch fakt dost, tohle je mnohem horší než TLJ. Vlastně se to s TLJ ani nehodí srovnávat, protože 180 000 hlasů je fakt málo. Teď už se dá reálně bavit i o tom, že to může mít vliv na Dipshitovu&Dickheadovu kariéru.  Já typuju, že petice bude mít nakonec kolem těch 1,5 mil. Možná míň. 
718712
4 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Po zítřku čekám dvojnásobek.
718712
Po zítřku čekám dvojnásobek.
718704
5 0
reagují: Robur, OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Už je to přes milión lidí a stále to stoupá. TLJ měl jen 180 000, teda alespoň petice co jsem našel.
718704
Už je to přes milión lidí a stále to stoupá. TLJ měl jen 180 000, teda alespoň petice co jsem našel.
718432
5 -1
reagují: FallenMaia, Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: Gorecki
Když se na to podíváš na celý, zjistíš, že to pěkně ukazuje na pointu. 
Ty reakce herců tam moc nejsou, kdybys tomu dal čas, tak bys zjistil, že to dobře poukazuje na chyby scénáristu.
Tohle jsem sem ještě nedal. Předtím to byly jen reakce herců.
718575
Když se na to podíváš na celý, zjistíš, že to pěkně ukazuje na pointu.  Ty reakce herců tam moc nejsou, kdybys tomu dal čas, tak bys zjistil, že to dobře poukazuje na chyby scénáristu. Tohle jsem sem ještě nedal. Předtím to byly jen reakce herců.
718574
4 -2
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Dik, dnes si to tu este nepostoval.
718574
Dik, dnes si to tu este nepostoval.
718570
2 -6
reagují: OzyTheKing
reagovat

Pro všechny co hájí Dipshita s Dickheadem

I pro ty kteří chtějí vědět, jak moc hrozni jsou.
link
718570
I pro ty kteří chtějí vědět, jak moc hrozni jsou. https://youtu.be/-ikUYFK84OQ
Pro všechny co hájí Dipshita s Dickheadem
3 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: FallenMaia
vidim to podobne. ale o tyzden bude po vsetkom...a ja si pojdem napravim chut opakovanym citanim Malazu:)
718528
vidim to podobne. ale o tyzden bude po vsetkom...a ja si pojdem napravim chut opakovanym citanim Malazu:)
718524
3 0
reagovat
reaguje na: foxbat
Nikto nevyhral, všetci prehrali ;):D
718524
Nikto nevyhral, všetci prehrali *;)**:D*
718523
1 -1
reagují: foxbat
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se