Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Black Panther má nadšené recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
674238
[url=https://www.youtube.com/watch?v=50cDXjUFSPo]Richard Gage, zakladatel hnutí „Architekti a inženýři za pravdu o 11. září“, diskutoval dne 1. srpna 2014 v pořadu Washingtonský žurnál televizní stanice CSPAN o důkazech, že budova č. 7 byla 11. září 2001 zbourána řízenou demolicí.[/url]
2 -5
reagovat
reaguje na: Gorecki
Tak se na dokument podivej. Jejím autorem je neziskova organizace Architects & Engineers for 9/11 Truth. Nejen jeho prostrednictvim 1500 architektu a inzeniru (s celkovu praxi v delce 25000 let) intelektualne sjednoceni pod vyse uvedenou organizaci, zde predkladaji sve ZASADNI VYHRADY proti oficialni zprave NIST tykajici se destrukce tri budov (WTC 1,2,7) a skrze podepsani petice zadaji o nove prosetreni udalosti, opirajici se o dukazy, ktere odhaluji velmi rozdilny scenar zriceni budov. Tato organizace ma sirokou podporu ze strany pozustalich obeti z osudoveho dne.
674237
Tak se na dokument podivej. Jejím autorem je neziskova organizace [b]Architects & Engineers for 9/11 Truth. [/b]Nejen jeho prostrednictvim 1500 architektu a inzeniru (s celkovu praxi v delce 25000 let) intelektualne sjednoceni pod vyse uvedenou organizaci, zde predkladaji sve ZASADNI VYHRADY proti oficialni zprave NIST tykajici se destrukce tri budov (WTC 1,2,7) a skrze podepsani petice zadaji o nove prosetreni udalosti, opirajici se o dukazy, ktere odhaluji velmi rozdilny scenar zriceni budov. Tato organizace ma sirokou podporu ze strany pozustalich obeti z osudoveho dne.
674230
3 -8
reagují: mecano, Cival, Mr. Smith
reagovat
reaguje na: cain.pullo
1. Ak tu nieco uraza pamiatku pozostalych, tak su to podobne zvasty o demoliciach.
2. Neviem preco som mal pocit, ze ty tu patris medzi tych inteligentnejsich. Evidentne som si tvoj nick s niekym plietol.
674230
1. Ak tu nieco uraza pamiatku pozostalych, tak su to podobne zvasty o demoliciach. 2. Neviem preco som mal pocit, ze ty tu patris medzi tych inteligentnejsich. Evidentne som si tvoj nick s niekym plietol.
674208
8 -3
reagují: cain.pullo
reagovat
Uz je tam prva rotten recenzia, vesmir je znova v rovnovahe :D
674223
Uz je tam prva rotten recenzia, vesmir je znova v rovnovahe *:D*
1 0
reagují: KeyserSoze
reagovat
reaguje na: KarelR
Jak jinak si vysvětlit tu Wonder Woman? ;) 

PS: Ale teď fakt, já věřím že to bude kvalitka. Snad další pecka AKA Winter Soldier. 
674210
Jak jinak si vysvětlit tu Wonder Woman? *;)*  PS: Ale teď fakt, já věřím že to bude kvalitka. Snad další pecka AKA Winter Soldier. 
674130
1 -4
reagovat
reaguje na: KarelR

Radeji si pockam ne zdejsi recenzi, recenci na FFFILM a na reakci nekterych divaku

"a Dvojčata odpálila CIA zevnitř" Toto tvoje radoby ironicke tvrzeni je urazkou vsech kdo toho dne zahynuli. Priste nez napises podobno perlu nastuduj si oficiani zpravu NIST a porovnej ji s dokumentem neziskove organizace Architects & Engineers for 9/11 Truth (AE911Truth). Zacit muzes zde
674208
"a Dvojčata odpálila CIA zevnitř" Toto tvoje radoby ironicke tvrzeni je urazkou vsech kdo toho dne zahynuli. Priste nez napises podobno perlu nastuduj si oficiani zpravu NIST a porovnej ji s dokumentem neziskove organizace Architects & Engineers for 9/11 Truth (AE911Truth). [url=https://www.youtube.com/watch?v=bGJbiyqx_T8]Zacit muzes zde [/url]
Radeji si pockam ne zdejsi recenzi, recenci na FFFILM a na reakci nekterych divaku
674127
2 -12
reagují: Gorecki
reagovat
Hoši nebuďte naivní, při tolika recenzích u jakýhokoliv filmu by se našel někdo, komu jsou černoši u pr...
Ono to svádí, když se každou chvíli píše o další a další bizarnosti, ale zdaleka ne celý státy jsou černochům nakloněný. V Texasu to nehrozí ještě několik generací.
674205
Hoši nebuďte naivní, při tolika recenzích u jakýhokoliv filmu by se našel někdo, komu jsou černoši u pr... Ono to svádí, když se každou chvíli píše o další a další bizarnosti, ale zdaleka ne celý státy jsou černochům nakloněný. V Texasu to nehrozí ještě několik generací.
0 0
reagovat

verim

verim, ze to bude pecka. Fakt jo.
Ale je to uz priblizne tak 12ty "prvni ohlas", ktery tvrdi, ze tohle je zarucene nejlepsi Marvelovka :D 
674195
verim, ze to bude pecka. Fakt jo. Ale je to uz priblizne tak 12ty "prvni ohlas", ktery tvrdi, ze tohle je zarucene nejlepsi Marvelovka *:D* 
verim
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Hele, ani spis ne. Koukal jsem i na YT recenze, maly kanaly, ktery by nikoho zajimat nemusely a ktery na druhou stranu na nejakou korektnost kaslou a vicmene se s tema psanyma recenzema shodujou.
674193
Hele, ani spis ne. Koukal jsem i na YT recenze, maly kanaly, ktery by nikoho zajimat nemusely a ktery na druhou stranu na nejakou korektnost kaslou a vicmene se s tema psanyma recenzema shodujou.
674160
0 0
reagovat
Clanok vo Variety:

‘Star Wars’: 96% of Its Film Universe Writers and Directors Are White Men

V clanku sa pise, ze Star Wars je super, ale ma svoje chyby na ktore treba upozornovat a ta chyba je, ze mu vladnu muzi. No je toto normalne? Necudo, ze sa vytvara napatie a to nie je ani zdaleka jediny clanok v takom duchu vo Variety a aj v dalsich mediach.
674191
Clanok vo Variety: ‘Star Wars’: 96% of Its Film Universe Writers and Directors Are White Men V clanku sa pise, ze Star Wars je super, ale ma svoje chyby na ktore treba upozornovat a ta chyba je, ze mu vladnu muzi. No je toto normalne? Necudo, ze sa vytvara napatie a to nie je ani zdaleka jediny clanok v takom duchu vo Variety a aj v dalsich mediach.
4 0
reagovat
K diskuzi "kdo první" přidám ještě jeden příspěvek - prvním filmovým černošským komiksovým hrdinou byl podle mě Spawn, ten tu byl dříve než Blade (ale chápu, že se na ten film snaží většina lidí zapomenout :D)
674187
K diskuzi "kdo první" přidám ještě jeden příspěvek - prvním filmovým černošským komiksovým hrdinou byl podle mě Spawn, ten tu byl dříve než Blade (ale chápu, že se na ten film snaží většina lidí zapomenout *:D*)
0 0
reagovat
Daleko větší vliv, než jaký barvy je herecký obsazení, má fakt, že jde o XY. díl úspěšný série. Kritici v podobných případech bývají značně shovívavější. Dyť i dvojky Thora nebo Iron Mana měli 66 %, resp. 73 %, Ant-Man 82 %. Nehledě na to, že americkým kritikům to občas ustřelí, viz Wonder Woman, viz The Hunger Games... Fakt bych v tom nehledal "černošskou lobby" nebo bůhví co ještě.

Já začínám bejt docela zvědavej. Konečně bych chtěl vidět tu pověstnou "nejlepší marvelovku". Pár solidních filmů se urodilo (IM1, CA:WS, GotG1), ale obecně se nedá říct, že by byla laťka nastavená kdovíjak vysoko. Marvelovky často bývají vyhajpovaný až do nebe a výsledek pak za moc nestojí.
674184
Daleko větší vliv, než jaký barvy je herecký obsazení, má fakt, že jde o XY. díl úspěšný série. Kritici v podobných případech bývají značně shovívavější. Dyť i dvojky Thora nebo Iron Mana měli 66 %, resp. 73 %, Ant-Man 82 %. Nehledě na to, že americkým kritikům to občas ustřelí, viz Wonder Woman, viz The Hunger Games... Fakt bych v tom nehledal "černošskou lobby" nebo bůhví co ještě. Já začínám bejt docela zvědavej. Konečně bych chtěl vidět tu pověstnou "nejlepší marvelovku". Pár solidních filmů se urodilo (IM1, CA:WS, GotG1), ale obecně se nedá říct, že by byla laťka nastavená kdovíjak vysoko. Marvelovky často bývají vyhajpovaný až do nebe a výsledek pak za moc nestojí.
3 -4
reagovat
reaguje na: LivingTribunal
Tady vůbec nejde o hodnocení. Ten film špatný na 90% nebude. Může to být i nejlepší Marvelovka vůbec.
Tady jde o ten prvotní buzz, kdy je teď všechno best a když se náhodou někdo ozve, tak je rasista, sexista atd. Začalo to s Ghostbusters, pak přišla Wonder Woman, nový Star Trek, Star Wars a teď přišel na řadu Black Panther.
Ty obranné články, které upozorňují na bojkot ultra-pravice, voličů Trumpa, 4chanu a dalších "bubáků" se objevili snad ještě dřív než jakákoliv kritika.
To mi fakt normální nepřijde. A pak se nemůžeš divit, že jsou lidi opatrní a neslaví po recenzích, ale čekají na ohlasy širšího publika.
674183
Tady vůbec nejde o hodnocení. Ten film špatný na 90% nebude. Může to být i nejlepší Marvelovka vůbec. Tady jde o ten prvotní buzz, kdy je teď všechno best a když se náhodou někdo ozve, tak je rasista, sexista atd. Začalo to s Ghostbusters, pak přišla Wonder Woman, nový Star Trek, Star Wars a teď přišel na řadu Black Panther. Ty obranné články, které upozorňují na bojkot ultra-pravice, voličů Trumpa, 4chanu a dalších "bubáků" se objevili snad ještě dřív než jakákoliv kritika. To mi fakt normální nepřijde. A pak se nemůžeš divit, že jsou lidi opatrní a neslaví po recenzích, ale čekají na ohlasy širšího publika.
674169
8 0
reagovat
Neříkám, ze to mini vliv nemá, ale imo řádově 1/2 * maximálně...
Jinak jsou to klasik reakce každé Marvelovky...
674177
Neříkám, ze to mini vliv nemá, ale imo řádově 1/2 * maximálně... Jinak jsou to klasik reakce každé Marvelovky...
3 -3
reagovat
reaguje na: PhyrexiaN
Přesně důvod proč odtud mizím :D
674176
Přesně důvod proč odtud mizím *:D*
674175
2 -2
reagovat
Bez otroctví, blackwashingu, multikulturalismu, pusssypass apod. se nesmí obejít žádná diskuze ohledně "černošského" filmu. :D
674175
Bez otroctví, blackwashingu, multikulturalismu, pusssypass apod. se nesmí obejít žádná diskuze ohledně "černošského" filmu. :D
2 -2
reagují: LivingTribunal
reagovat
reaguje na: Hosokawa
Já zase třeba považuju za bělochy Řeky a Římany.
674174
Já zase třeba považuju za bělochy Řeky a Římany.
674173
1 -1
reagovat
reaguje na: LivingTribunal
Já sem teda reagovat nechtěl, ale to "tisíciletí" mně uhodilo do očí. To vás jako kurva učí ve škole? Tisíciletí trpěli hlavně pod bičem Egypťanů a Arabů a ty teda za bělochy nepovažuju.
674173
Já sem teda reagovat nechtěl, ale to "tisíciletí" mně uhodilo do očí. To vás jako kurva učí ve škole? Tisíciletí trpěli hlavně pod bičem Egypťanů a Arabů a ty teda za bělochy nepovažuju.
674162
3 -4
reagují: LivingTribunal
reagovat
BREAKING: #BlackPanther is now outpacing all other 1st quarter (Jan-March) releases in Fandango’s advance ticket sales, passing 2012’s ‘The Hunger Games’ and 2017’s ‘Beauty and the Beast,’ respectively. It is hands-down the first major movie event of 2018

For reference, Beauty & the Beast made $174M in its domestic opening weekend, and the Hunger Games made $152M.

:o:o
674172
BREAKING: #BlackPanther is now outpacing all other 1st quarter (Jan-March) releases in Fandango’s advance ticket sales, passing 2012’s ‘The Hunger Games’ and 2017’s ‘Beauty and the Beast,’ respectively. It is hands-down the first major movie event of 2018 For reference, Beauty & the Beast made $174M in its domestic opening weekend, and the Hunger Games made $152M. *:o**:o*
6 -1
reagovat
reaguje na: Mr. Smith
Lidem se nezdá hodnocení BP, tak si hledají viníky. Jako vždycky, když se jim něco nezdá. Že by se skutečně v téhle diskuzi neprojevilo?
674169
Lidem se nezdá hodnocení BP, tak si hledají viníky. Jako vždycky, když se jim něco nezdá. Že by se skutečně v téhle diskuzi neprojevilo?
674165
4 -3
reagují: Vardant
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se