Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Black Panther má nadšené recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
07.02.2018 16:44:25
reaguje na: LivingTribunal
Nabuduce skus lepsie chapat diskusie a neurazat sa pre veci, ktore v nej neexistuju. Nikto z nas tu na nikoho nenadava, to vobec nebola pointa a nikto ani nekritizuje, ze podobne filmy vznikaju. 
4 -5
reagují: LivingTribunal
reagovat
07.02.2018 16:30:00
Já už prostě přestanu chodit do internetových diskuzí. Všude je to stejný, halda tupců nadává na černochy, cikány, migranty, studenty, šmouly, pokémony... Nikdo z vás ten film neviděl, ale jeho vysoké hodnocení nejspíš bude tím, že je obsazení černé. Jasně. A to, že se ve více filmech poslední doby objevují černoši? No a? Žádný problém by to nebyl, kdyby se kolem toho pořád neremcalo. A za ta tisíciletí, co černý lid trpěl od bičem bílého muže (klišé, vím), si snad pár štěků ve filmech zaslouží.
9 -7
reagují: Hosokawa, Mr. Smith
reagovat
07.02.2018 16:22:57
Wonder Woman podle mě není nikterak kvalitní film, bez kterého by se "svět obešel". Většinu pozitivního buzzu u vydání osobně připisuji jen tomu, že tam byla ženská hrdinka (a že to DC neposralo tak epicky, jako zbytek svých filmů :D ). Osobně tedy čekám něco podobného u Black Panthera, kdyby byl "jen obyčejný". Ostatně recenzenti mají obecně často tendence vypichovat "originalitu a svěžest" nad "řemeslnost" a lidi, kterým se dílo nelíbí jsou z rasizmu/sexismu/... obviňováni taky automaticky, viz Ghost Busters.
4 -4
reagují: mimomisu
reagovat
07.02.2018 16:22:17
reaguje na: razpi

IMDB

1 0
reagovat
07.02.2018 16:20:27
reaguje na: razpi
IMDB rating je jako vždycky od fandů/haterů, který to neviděli link . Děje se to u každýho podobnýho filmu, tady jsem o tom psal článek ;) link
2 0
reagovat
07.02.2018 16:13:58
na IMDB ma 7.0 a to teprv 5500 hodnoceni. Uz dlouho sem nevidel tak spatny hodnoceni u marvel filmu ze zacatku
2 -2
reagují: PhyrexiaN, KarelR
reagovat
07.02.2018 15:45:14
reaguje na: Tyller
ja s tebou souhlasim. cernossky Bond by vadil jen "bilym heterosexualnim muzum", ale bily Roger Murtaugh nebo Shaft, tak se na jihu US rabuje
4 -3
reagovat
07.02.2018 15:22:14
Mám z toho trochu pocit, že možná nebude tak skvělá, ale kritici se doslova bojí vjadřovat se negativně na stranu černochů. Názor si udělám sám, až půjdu do kina a uvidíme. Zatím z těch všech recenzí na mě čiší něco podobného jako motiv "Císařovy nové šaty".
4 -3
reagovat
07.02.2018 15:04:25
reaguje na: Tyller
Myslíš jako třeba tenhle Michael Jackson link:D
A samozřejmě z toho lidi šíleli.
2 0
reagovat
07.02.2018 14:37:49
Ale samozrejme, ze je to najlepsia Marvelovka, najviac humor, skvely zaporak, skvely dej. Presne tak ako vsetky Marvelovky doteraz a presne tak ako Infinity War bude najlepsia Marvelovka ktora vznikla, s najlepsi zaporakom a super dejom ... :D:D:D
6 -4
reagovat
07.02.2018 14:34:30
reaguje na: KarelR
Hele ja len vravím že žijeme v  dobe prehnanej politickej korektnosti kde je spoločnosť pripo*ratá čo i len z náznaku akejkoľvek diskriminácie  a keďže černoušci sú v USA najhlasnejšia menšina, tak sa im ide na ruku a vo filmoch to je holt cítiť. Zoberme si taký blackwashing ktorý spravilo BBC keď v seriáli "Hollow Crown" dal do role kráľovnej Margaret Afroamerickú herečku lebo... multikulturaliznus. Podobne sa môžeme pozrieť na krásku a zviera od Disneyho kde polovinu osadenstva hradu tiež tvorili ľudia s africkými koreňmi.  Teraz nevravím že to je samo o sebe niečo zlé. Len mi pri sledovaní podobných počinov napadá prečo niekto teda nenatočí film o Barackovi Obamovi a do hlavnej role neobsadí Christiana Baela. Alebo muzikálová biografia Michaela Jacksona a hlavnej roli s Hughom Jackmanom. Verím že námety to sú minimálne pomerne vtipné a predpokladám že podobný whitewashing už v Hollywoode určite niekoho napadol. No problém je že pri podobnom počine by bolo štúdio, režisér a vlastne celý štáb označený za hnusných rasistov a mohli by sme predpokladať aj zopár žalôb. Zatiaľ čo BBC s tmavou kráľovnou Margaret alebo Rozprávka od Disneyho dostane maximálne pár pozdvihnutých obočí a keď sa už nad tým niekto pozastaví a filmu to vytkne, tak riskuje parádny shitstorm a za rasistu je on.  
A to ma štve.
15 -4
reagují: ovmartin23, Vardant
reagovat
07.02.2018 14:34:27
reaguje na: Human Traffic
Spíš mají dobré vztahy s lidmi, co píší ty recenze...
0 0
reagovat
07.02.2018 14:29:29
reaguje na: KarelR
Tym tiez urcite nechcem povedat, ze to je nejaky zly film. Moze byt naozaj v pohode. Len je tu moznost, ze sa niekde prizmuri oko.  Wonder Woman je tiez v USA celkom uctievany ako velky progresivny kvalitny film a u nas je to len mierne nadpriemerna komiksovka.
2 -2
reagovat
07.02.2018 14:29:19
reaguje na: azurit
Když to berete jen jako značku MCU a ne řadu filmů, kdy většina z nich byla točena vážně zajímavými a talentovanými lidmi, tak to určitě trapně může vypadat.

Já bych spíš řekl, že má MCU dobrou ruku na lidi, kteří mu ty filmy točí. 
2 0
reagují: azurit
reagovat
07.02.2018 14:27:16
Prosím vás, jděte s konspiračními teoriemi do háje, je to směšné. Když je to dobrý film, tak se napíše, že je dobrý. Když by to byl špatný film, tak se napíše, že se to špatný film nebo se to nepovedlo. Nic dalšího se nestane, je to jen popcornovka pro zábavu a mladé lidi. A pokud vím, tak ve Spojených státech mají hlavní slovo tržby, tak si počkejte, jak to všechno dopadne. Třeba opět padne miliarda. 8)
4 -2
reagovat
07.02.2018 14:25:58
MCU maj nadšený recenze permanentně. Už to začíná bejt trapný. Přitom dvě třetiny těch filmů jsou naprosto nepozorovatelný, nudný, bez nápadu, bez emocí... 
0 -4
reagují: Human Traffic
reagovat
07.02.2018 14:25:11
Takže Black Panther má úspěch protože je černý a Wonderwoman měla úspěch protože v tobě její premiéry se rozjíždělo #metoo. A moment v Doctor Strange měl důležitou úlohu Asiat. Takže ti určitě chtěla Amerika lézt Číně do zadku. 
Takové pí...co si lidé najdou 
2 0
reagovat
07.02.2018 14:21:21
reaguje na: Vardant
Takže vlastně nemá cenu číst žádné pozitivní recenze, protože se kritici bojí buď černé lobby / kampaně me too / uražení židů, prostě čehokoli, co zrovna na internetu fičí :-) 
0 0
reagovat
07.02.2018 14:17:42
reaguje na: KarelR
No v tvém kontextu ano, ale když si místo toho řeknou, že  se bojí aby je někdo neobvinil z rasismu, tak se to klidně může stát. Protože za to tě dneska v USA klidně vyhodí i z práce.
Nebo to pro jistotu dají zrecenzovat někomu jinému, komu se to bude líbit víc.
4 0
reagují: Human Traffic
reagovat
07.02.2018 14:08:21
reaguje na: Mr. Smith
Tohle nepopírám.

To, že si desítky kritiků řeknou "tvl ten Black Panther byl fakt hroznej, ale vzhledem k současnýmu klimatu tomu radši dám 9/10", mi ale přijde naprosto směšný :)
5 -6
reagují: Sweat55, Mr. Smith, Vardant
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se