Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Black Panther má nadšené recenze

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
07.02.2018 14:03:10
Nejake tricko nikoho nezaujima. Stali sa ovela podstatnejsie veci. Konflikty policie s cernochmi, medializovane zabitia cernochov policajtmi, nasledne odvety, velke nepokoje, neskor prisiel Trump, z toho vznikli dalsie protesty a pocit, ze ich ohrozuje, panika z white supremacy. To nie su konspiracie. Klima sa zmenila.
3 -1
reagují: KarelR
reagovat
07.02.2018 13:55:02
reaguje na: Tyller
Kromě klasickýho řevu pár tupců na internetu by se stalo... nic? :D

Ale chápu, holokaust nikdy neproběhnul a Dvojčata odpálila CIA zevnitř v promakaný koordinaci s Al-Káidou 8)
8 -1
reagují: cain.pullo, Tyller
reagovat
07.02.2018 13:51:53
reaguje na: KarelR
Odvtedy sa ale bohuzial klima v USA dost vyrazne zmenila a to aj za tak kratky cas.
3 0
reagovat
07.02.2018 13:48:13
reaguje na: KarelR
Presne ako spomína Matt Vtedy bola tak trochu iná doba a ľudia neboli na všetko tak strašne precitlivelý. Stačí sa pozrieť na ten škandál a vymlátené výlohy obchodov  keď H&M do letáku vyfotilo  afroamerického kluka v mikine "Cool Monkey" Ani nechcem vedieť čo by sa stalo keby Recenzenti zvozili "ten afroamerický film od marvelu"
2 -1
reagují: KarelR
reagovat
07.02.2018 13:42:16
Tiež sa prikláňam k verzii že v USA v tomto prípade jednoducho funguje čerňoušská boby, takže s radosťou som zatiaľ ostávam opatrný a počkám si na tunajšie recenzie 
2 -3
reagovat
07.02.2018 13:41:57
reaguje na: KarelR
To sa da obhajit tym, ze bola ina doba :D
4 0
reagovat
07.02.2018 13:38:22
Tyhle konspirační teorie mě hrozně bavěj. Blade je mnohem známější než Black Panther a nakládalo se mu úplně v klidu :) link link link

A podle tohohle myšlení by musela bejt nejlíp hodnoceným filmem všech dob Catwoman s Halle Berry, ne? :D:D
4 0
reagují: Mr. Smith, Tyller, M.a.t.t.
reagovat
07.02.2018 13:33:03
Len aby to nebol len strach dať negatívne hodnotenie afroamerickej modle. V puritánskej Amerike je všetko možné ;)
1 0
reagovat
07.02.2018 13:26:19
reaguje na: M.a.t.t.
První černej comicsovej hrdina je nejspíš Waku, Prince of the Bantu (1954). První černej hrdina ve vlastním comicsu je westernovej Lobo (1965). První afroamerickej superhrdina je Falcon (1969).

Black Panther je technicky první černej (ne afroamerickej) superhrdina (1966).

Jo, je to složitý :D
3 0
reagovat
07.02.2018 13:24:57
reaguje na: M.a.t.t.
Lobo byl dřív, ale Black Panther byl podle všeho první mainstreamový hrdina s touto barvou pleti.
0 0
reagovat
07.02.2018 13:19:51
Jsem rad za pozitivni recenze, ale zatim opatrny, protoze k hodnoceni urcite pridava to, ze proste mame film, kde je vetsina hercu cernochu (kazdopadne tim, ze se jedna o africkou zemi, tak je to celkem logicke, narozdil od tmaveho Heimdala, ale uz si nejaky kokot stezoval, ze se film nenatacel v Africe), takze SJW oslavuji stejne jako u WW, kde proste zas byla zenska za hrdinku. 

Ale tesim se dost.
1 0
reagovat
07.02.2018 13:19:16
reaguje na: M.a.t.t.
Nie, niektore media konkretne hovoria o prvom filme.
0 0
reagovat
07.02.2018 13:14:19
reaguje na: Mr. Smith
Nie je to skor tak, ze su nadseni z komiksoveho filmu s prvym ciernym superhrdinom? Black Panther je totiz udajne prvym afroamerickym superhrdinom, ktory sa kedy objavil v komikse.
0 0
reagovat
07.02.2018 13:08:51
reaguje na: KarelR
A na Netflixu už si svou premiéru užil Luke Cage. 
2 0
reagovat
07.02.2018 13:08:22
reaguje na: KarelR
To skor prehliadaju americki novinari. Cital som niekolko nazorov kde vsetci ospevovali ake je skvele mat prvu komiksovku s ciernym hlavnym hrdinom :D
3 0
reagují: M.a.t.t.
reagovat
07.02.2018 13:05:00
Nehovoriac o tom, ze neskor sme sa dockali aj tohto DC hitu :)
0 0
reagovat
07.02.2018 13:03:15
Skvělá zpráva, na Black Panthera se moc těším a věřím, že pověsti opět jednou nezůstanou pověstmi. :+
3 -1
reagovat
07.02.2018 13:00:48
reaguje na: KeyserSoze
První černá comicsovka je podle všeho Muž meteor link :D A samozřejmě přehlížíš třeba tři díly Bladea ;)
6 0
reagovat
07.02.2018 12:50:09
Uvidíme, či sa nájde odvážlivec, ktorý dá prvú negatívnu recenziu na prvú čiernu comicsovku, po 64 pozitívnych.
2 0
reagují: KarelR
reagovat
07.02.2018 12:45:14
tyhle prvotni recenze a ohlasy mi u marvelovek prijdou pokazde stejne...
2 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se