Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Black Panther má nadšené recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
08.02.2018 04:42:32
reaguje na: Gorecki
Tak se na dokument podivej. Jejím autorem je neziskova organizace Architects & Engineers for 9/11 Truth. Nejen jeho prostrednictvim 1500 architektu a inzeniru (s celkovu praxi v delce 25000 let) intelektualne sjednoceni pod vyse uvedenou organizaci, zde predkladaji sve ZASADNI VYHRADY proti oficialni zprave NIST tykajici se destrukce tri budov (WTC 1,2,7) a skrze podepsani petice zadaji o nove prosetreni udalosti, opirajici se o dukazy, ktere odhaluji velmi rozdilny scenar zriceni budov. Tato organizace ma sirokou podporu ze strany pozustalich obeti z osudoveho dne.
3 -8
reagují: mecano, Cival, Mr. Smith
reagovat
08.02.2018 00:28:10
reaguje na: cain.pullo
1. Ak tu nieco uraza pamiatku pozostalych, tak su to podobne zvasty o demoliciach.
2. Neviem preco som mal pocit, ze ty tu patris medzi tych inteligentnejsich. Evidentne som si tvoj nick s niekym plietol.
8 -3
reagují: cain.pullo
reagovat
07.02.2018 23:59:07
Uz je tam prva rotten recenzia, vesmir je znova v rovnovahe :D
1 0
reagují: KeyserSoze
reagovat
07.02.2018 21:59:35
reaguje na: KarelR
Jak jinak si vysvětlit tu Wonder Woman? ;) 

PS: Ale teď fakt, já věřím že to bude kvalitka. Snad další pecka AKA Winter Soldier. 
1 -4
reagovat
07.02.2018 21:38:01
reaguje na: KarelR

Radeji si pockam ne zdejsi recenzi, recenci na FFFILM a na reakci nekterych divaku

"a Dvojčata odpálila CIA zevnitř" Toto tvoje radoby ironicke tvrzeni je urazkou vsech kdo toho dne zahynuli. Priste nez napises podobno perlu nastuduj si oficiani zpravu NIST a porovnej ji s dokumentem neziskove organizace Architects & Engineers for 9/11 Truth (AE911Truth). Zacit muzes zde
2 -12
reagují: Gorecki
reagovat
07.02.2018 21:28:36
Hoši nebuďte naivní, při tolika recenzích u jakýhokoliv filmu by se našel někdo, komu jsou černoši u pr...
Ono to svádí, když se každou chvíli píše o další a další bizarnosti, ale zdaleka ne celý státy jsou černochům nakloněný. V Texasu to nehrozí ještě několik generací.
0 0
reagovat
07.02.2018 20:43:19

verim

verim, ze to bude pecka. Fakt jo.
Ale je to uz priblizne tak 12ty "prvni ohlas", ktery tvrdi, ze tohle je zarucene nejlepsi Marvelovka :D 
1 0
reagovat
07.02.2018 20:02:44
reaguje na: Gonzi
Hele, ani spis ne. Koukal jsem i na YT recenze, maly kanaly, ktery by nikoho zajimat nemusely a ktery na druhou stranu na nejakou korektnost kaslou a vicmene se s tema psanyma recenzema shodujou.
0 0
reagovat
07.02.2018 19:32:41
Clanok vo Variety:

‘Star Wars’: 96% of Its Film Universe Writers and Directors Are White Men

V clanku sa pise, ze Star Wars je super, ale ma svoje chyby na ktore treba upozornovat a ta chyba je, ze mu vladnu muzi. No je toto normalne? Necudo, ze sa vytvara napatie a to nie je ani zdaleka jediny clanok v takom duchu vo Variety a aj v dalsich mediach.
4 0
reagovat
07.02.2018 19:08:03
K diskuzi "kdo první" přidám ještě jeden příspěvek - prvním filmovým černošským komiksovým hrdinou byl podle mě Spawn, ten tu byl dříve než Blade (ale chápu, že se na ten film snaží většina lidí zapomenout :D)
0 0
reagovat
07.02.2018 18:51:50
Daleko větší vliv, než jaký barvy je herecký obsazení, má fakt, že jde o XY. díl úspěšný série. Kritici v podobných případech bývají značně shovívavější. Dyť i dvojky Thora nebo Iron Mana měli 66 %, resp. 73 %, Ant-Man 82 %. Nehledě na to, že americkým kritikům to občas ustřelí, viz Wonder Woman, viz The Hunger Games... Fakt bych v tom nehledal "černošskou lobby" nebo bůhví co ještě.

Já začínám bejt docela zvědavej. Konečně bych chtěl vidět tu pověstnou "nejlepší marvelovku". Pár solidních filmů se urodilo (IM1, CA:WS, GotG1), ale obecně se nedá říct, že by byla laťka nastavená kdovíjak vysoko. Marvelovky často bývají vyhajpovaný až do nebe a výsledek pak za moc nestojí.
3 -4
reagovat
07.02.2018 18:08:18
reaguje na: LivingTribunal
Tady vůbec nejde o hodnocení. Ten film špatný na 90% nebude. Může to být i nejlepší Marvelovka vůbec.
Tady jde o ten prvotní buzz, kdy je teď všechno best a když se náhodou někdo ozve, tak je rasista, sexista atd. Začalo to s Ghostbusters, pak přišla Wonder Woman, nový Star Trek, Star Wars a teď přišel na řadu Black Panther.
Ty obranné články, které upozorňují na bojkot ultra-pravice, voličů Trumpa, 4chanu a dalších "bubáků" se objevili snad ještě dřív než jakákoliv kritika.
To mi fakt normální nepřijde. A pak se nemůžeš divit, že jsou lidi opatrní a neslaví po recenzích, ale čekají na ohlasy širšího publika.
8 0
reagovat
07.02.2018 17:35:12
Neříkám, ze to mini vliv nemá, ale imo řádově 1/2 * maximálně...
Jinak jsou to klasik reakce každé Marvelovky...
3 -3
reagovat
07.02.2018 17:13:14
reaguje na: PhyrexiaN
Přesně důvod proč odtud mizím :D
2 -2
reagovat
07.02.2018 17:11:41
Bez otroctví, blackwashingu, multikulturalismu, pusssypass apod. se nesmí obejít žádná diskuze ohledně "černošského" filmu. :D
2 -2
reagují: LivingTribunal
reagovat
07.02.2018 17:07:39
reaguje na: Hosokawa
Já zase třeba považuju za bělochy Řeky a Římany.
1 -1
reagovat
07.02.2018 17:01:44
reaguje na: LivingTribunal
Já sem teda reagovat nechtěl, ale to "tisíciletí" mně uhodilo do očí. To vás jako kurva učí ve škole? Tisíciletí trpěli hlavně pod bičem Egypťanů a Arabů a ty teda za bělochy nepovažuju.
3 -4
reagují: LivingTribunal
reagovat
07.02.2018 16:59:25
BREAKING: #BlackPanther is now outpacing all other 1st quarter (Jan-March) releases in Fandango’s advance ticket sales, passing 2012’s ‘The Hunger Games’ and 2017’s ‘Beauty and the Beast,’ respectively. It is hands-down the first major movie event of 2018

For reference, Beauty & the Beast made $174M in its domestic opening weekend, and the Hunger Games made $152M.

:o:o
6 -1
reagovat
07.02.2018 16:50:58
reaguje na: Mr. Smith
Lidem se nezdá hodnocení BP, tak si hledají viníky. Jako vždycky, když se jim něco nezdá. Že by se skutečně v téhle diskuzi neprojevilo?
4 -3
reagují: Vardant
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se