Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rok v kostce 2017 - 2. část

příspěvky 21 - 21 Napsat příspěvek
Nejlepší herečka: Jennifer Lawrence -> Opakuju se, ale výkon v matce! byl fakt strhující. Ale letos měly herečky hodně silný rok. Kouzelná Emma Stone v La La Landu (zasloužený Oscar), vynikající objev v To - Sophia Lillis, strhující Elizabeth Olsen ve Wind River, báječná Michelle Williams v Orient expresu, nesmírně zábavná Samara Weaving v The Babysitter a pro mě nečekaně i ta roztomilá a překvapivá Allison z Uteč.

Nejerektivnější scéna: Musím dohnat Atomic Blonde, v loňské produkci jsem se ze mnou zhlédnutých filmů ničeho žhavýho nedočkal.

Nejlepší postava: Méďa Paddington z druhého Paddingtona. Kouzelnej, roztomilej, vtipnej a geniální. V závěsu nejspíš Beverly z It a Caesar z Planety opic.

Nejvíc WTF scéna: Asi konec The Circle. Fakt jsem to nepochopil, celej ten film byl ujetej. 

Nejlepší plakát: Kráska a zvíře, samotný film žádná sláva, ale plakát fakt kouzelný. Pak asi Vražda v Orient expresu a Paddington 2.

Nejlepší hláška: Hlášky a citáty si pamatuju jen z knížek a Harryho Pottera, takže tahle kategorie není pro mě. 

Nejvíc coolervoucí scéna: Úplně nevím, jak jasně tuhle kategorii definovat, ale dost možná závěrečný souboj s klaunem v To, ta hromadná nasranost fungovala skvěle. Nebo finální trest ve Wind River, to bylo prostě zasloužený, ale přesně tohle je typ scény, která nevím, jestli sem úplně spadá. Začátek Artuše byl ale taky parádní a ta část, kde Wonder Woman jde přes No Man's Land je epická.

Scéna, kterou bych chtěl zažít: Zahrát si Jumanji. No tak, kdo by to nechtěl?
673830
[b]Nejlepší herečka: Jennifer Lawrence[/b] -> Opakuju se, ale výkon v matce! byl fakt strhující. Ale letos měly herečky hodně silný rok. Kouzelná [b]Emma Stone[/b] v La La Landu (zasloužený Oscar), vynikající objev v To - [b]Sophia Lillis[/b], strhující [b]Elizabeth Olsen[/b] ve Wind River, báječná [b]Michelle Williams[/b] v Orient expresu, nesmírně zábavná [b]Samara Weaving[/b] v The Babysitter a pro mě nečekaně i ta roztomilá a překvapivá [b]Allison [/b]z Uteč. [b]Nejerektivnější scéna: [/b]Musím dohnat Atomic Blonde, v loňské produkci jsem se ze mnou zhlédnutých filmů ničeho žhavýho nedočkal. [b]Nejlepší postava: [/b]Méďa [b]Paddington [/b]z druhého Paddingtona. Kouzelnej, roztomilej, vtipnej a geniální. V závěsu nejspíš [b]Beverly [/b]z It a [b]Caesar [/b]z Planety opic. [b]Nejvíc WTF scéna: [/b]Asi [b]konec The Circle[/b]. Fakt jsem to nepochopil, celej ten film byl ujetej.  [b]Nejlepší plakát: Kráska a zvíře[/b], samotný film žádná sláva, ale plakát fakt kouzelný. Pak asi [b]Vražda v Orient expresu [/b]a [b]Paddington [/b]2. [b]Nejlepší hláška: [/b]Hlášky a citáty si pamatuju jen z knížek a Harryho Pottera, takže tahle kategorie není pro mě.  [b]Nejvíc coolervoucí scéna: [/b]Úplně nevím, jak jasně tuhle kategorii definovat, ale dost možná [b]závěrečný souboj s klaunem v To[/b], ta hromadná nasranost fungovala skvěle. Nebo [b]finální trest ve Wind River[/b], to bylo prostě zasloužený, ale přesně tohle je typ scény, která nevím, jestli sem úplně spadá. Začátek Artuše byl ale taky parádní a ta část, kde Wonder Woman jde přes No Man's Land je epická. [b]Scéna, kterou bych chtěl zažít: [/b]Zahrát si [b]Jumanji[/b]. No tak, kdo by to nechtěl?
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se