Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2017 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
blade runnerdunkirkking arthurloganmz nejrok v kostcewonder woman
Nejlepší herečky, největší WTF, nejerektivnější scény, nejlepší postavy, coolervoucí momenty a spousta dalších věcí. 

Nejlepší herce, nejpůsobivější scény a nejvtipnější momenty jsme vyhlásili v první části Roku v kostce před pár dny a dnes si dáme zbytek. Jaké herečky nás vloni uchvátily? Které scény bychom si chtěli prožít na vlastní kůži? A u jakých filmů jsme měli pocit, že si z nás jejich tvůrci dělají dost blbou srandu? 

NEJLEPŠÍ HEREČKA

 Redakční tip - Dafne Keen

 

Najít dobré dětské herce není žádná sranda, ale Dafne Keen, o které jsme ještě dva roky zpátky neslyšeli, má hodně slušnou šanci zařadit se spíš po bok Christiana Balea nebo Natalie Portman než Macaulaye Culkina a mohli bychom o ní slyšet i v budoucnu. V Loganovi se většinu času obešla beze slov a člověk netušil, co se jí odehrává v hlavě. Byla děsivá, protože jsme nevěděli, jestli je šílená, vyděšená, smutná nebo všechno dohromady. A její výraz byl ještě zarputilejší než ten Wolverinův. A pak došlo na akci a tahle mrňavá holka se najednou proměnila v Terminátora. Dafne Keen zvládla fyzicky i herecky náročnou vícevrstvou roli dokonale a Jackmanovi byla víc než důstojnou spoluhráčkou. Člověk její herecký talent ocení ještě víc v okamžiku, kdy vidí záběry z natáčení a pochopí, že to je fakt pořád hlavně mrňavá holka. A to, že jde možná i o budoucí skvělou herečku, jí ještě nedochází. (Mr. Hlad)

 

Osobní tip Civala:Allison Williams z Uteč -  Protože já tý bílý couře bezmezně věřil! Do poslední chvíle...

Osobní tip Imfa: Jessica Chastain - Tuhle rudovlásku máme v zaměřovači hodně dlouho (Karel prý úplně nejdýl), ale letos, resp. na přelomech předchozího a letošního roku, konečně urvala role, ve kterých není jen načančaným krovíčkem, případně ženou ovládanou hormony. Jessica v Hollywoodu tvrdě razí kampaň za výraznější ženské role a tentokrát si může připsat hned několik zářezů v podobě Miss Sloane a Velké hry. Obě ženské postavy tak silné, že se probojovaly (alespoň v originále) až do názvu filmu. A přidat musíme i Úkryt v zoo (natáčený v Praze), což byl další velký ženský příběh. Hattrick jak blázen.

Osobní tip KarlaR: Sarah Wright - Seznamte se s novou Margot Robbie! Tedy alespoň pro těch pár lidí, kteří vyrazili na Barryho Seala a byli z něj nadšení. Kdyby Barry vydělal tolik co Vlk z Wall Street, Hollywood by loni opěvoval novou blonďatou superhvězdu. Takhle jí holt musím stavět na piedestal já, protože rozehrát učebnicovou "trophy wife" do takhle zábavné a nosné postavy vážně není legrace.

Osobní tip Mr. Hlada: Charlize Theron - Charlize je jedna z mála hereček, které v akčním žánru nepůsobí nepatřičně. A navíc ji akce evidentně baví, takže si užila záporačku v posledním Rychle a zběsile i neskutečně cool hrdinku Atomic Blonde. A já s ní. Sice se říká, že loňský rok patřil Wonder Woman, jako že prý inspirativní hrdince a symbolu ženské síly, ale za mě teda ani v nejmenším.

Osobní tip Rimsyho: Diane Kruger - Tak trochu zapadlá a odepisovaná. Když budu chtít bejt vtipnej a přeženu to, kariéru Diane Kruger už pomalu vystihovaly názvy jejích filmů Neznámý a Pan Nikdo (ha ha). Kráska z Troje o sobě dala následně vědět v Hanebných panchartech, ale nebojím se říct, že nejlepší výkon kariéru si schovala až po čtyřicítce. Odnikud se sice nakonec až na Oscary neprobojovalo, ale tahle one-woman show si zaslouží nezapadnout – a znovuzrozená Diane s ní.

Osobní tip TedGeorge: Kaya Scodelario - Ještě jednou ti Piráti. Nemůžu si pomoct, ale návrat Jacka Sparrowa mi udělal radost. Neříkám, že Kaya je ten hlavní důvod, proč jsem se dvě hodiny skvěle bavil, ale její astronomka Carina je prostě fajn. Rázná slečna, která hledá poklad (respektive otce) a do cesty se jí připlete banda nezodpovědných korzárů, to zahrála naprosto s přehledem a jenom mi potvrdila to, co jsem tušil už od prvního Labyrintu. Bude z ní herečka, se kterou se budeme ve filmech potkávat ještě hodně dlouho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace