Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Wonder Woman vs. sexuální predátor

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

will

Dík článek fakt pobavil :)
393197
Dík článek fakt pobavil :)
will
0 0
reagovat

Will

No konečně ty bláboly někdo shrnul do jednoho odstavce 8)



 podrobný článek o dosavadní situaci, podložený fakty a detaily
393185
No konečně ty bláboly někdo shrnul do jednoho odstavce *8)* [url=http://g.cz/neatraktivni-zeny-si-stezuji-ze-je-nikdo-sexualne-neobtezoval-rozjely-kampan-why-not-me/] podrobný článek o dosavadní situaci, podložený fakty a detaily [/url]
Will
0 0
reagovat
To je krasna diskusia.
Vsetkym zenam jebe lebo sa s tym ozvali az teraz co sa bali? Treba to povedat hned a ne a ked je clovek slavny.
Ty Gal Gadot radsej mlc lebo si drevo a bud rada ze ta pustia pred kameru a vlastne sa vo filme vyzlec lebo nic ine nas nezaujima.
Bravo.
393184
To je krasna diskusia. Vsetkym zenam jebe lebo sa s tym ozvali az teraz co sa bali? Treba to povedat hned a ne a ked je clovek slavny. Ty Gal Gadot radsej mlc lebo si drevo a bud rada ze ta pustia pred kameru a vlastne sa vo filme vyzlec lebo nic ine nas nezaujima. Bravo.
0 0
reagovat
Ten nazov clanku je strasna pecka:D:D:D
393173
Ten nazov clanku je strasna pecka*:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Zajímavá diskuze

Protože je svoboda slova, redakce si může psát, jaké články chce. Což dříve nebývalo samozřejmostí. Tečka. Samozřejmě redakce (jakákoliv) riskuje, že jejich web nikdo nebude číst, to je zase jiná věc, ale myslím, že toto má redakce MZ zmáknuté. Určitě vyhodnocují diskuze a čtenost - a tím se inspirují pro psaní článků, možná i takových, které je samotné moc nebaví... Zároveň ale, zcela logicky, pracují nadšeně na tématech, které je zajímají... Osobně také nečtu všechno - no a? Všechno nečtu ani na idnes.cz apod.
Když se mě jako lokálního novináře čtenáři ptali, proč píšeme to či ono, měl jsem dvě odpovědi: 1, Protože se TO DĚJE  a novinář by měl psát o tom, co se děje. 2, Protože to lidi zajímá (což se dá zjistit z webových statistik). Ten druhý případ je o tom, že třeba píšete na pokračování téma, která vás osobně nudí, ale protože je čtené a vy chcete vyjít čtenářům občas vstříc, uděláto to...
Pokud jde o ty sexuální aférky: Znásilnění neřeším, tady není o čem, nicméně je zajímavé, že se útočí jen na chlapy. Proč nikdo nenapíše, že spousta hereček leze režisérům sama a dobrovolně do postele, svádí je atd., aby získala roli ve filmu? Toto se nepochybně děje, chlapi o tom ale mlčí, ač to často ani jim nemusí být příjemné, poznal jsem to na vlastní kůži... Svět se zbláznil, když dnes musí odstoupit ministr, který před lety sáhl novinářce na koleno.... Nikoho se nezastávám, mince má ale vždy dvě strany.
393171
Protože je svoboda slova, redakce si může psát, jaké články chce. Což dříve nebývalo samozřejmostí. Tečka. Samozřejmě redakce (jakákoliv) riskuje, že jejich web nikdo nebude číst, to je zase jiná věc, ale myslím, že toto má redakce MZ zmáknuté. Určitě vyhodnocují diskuze a čtenost - a tím se inspirují pro psaní článků, možná i takových, které je samotné moc nebaví... Zároveň ale, zcela logicky, pracují nadšeně na tématech, které je zajímají... Osobně také nečtu všechno - no a? Všechno nečtu ani na idnes.cz apod. Když se mě jako lokálního novináře čtenáři ptali, proč píšeme to či ono, měl jsem dvě odpovědi: 1, Protože se TO DĚJE  a novinář by měl psát o tom, co se děje. 2, Protože to lidi zajímá (což se dá zjistit z webových statistik). Ten druhý případ je o tom, že třeba píšete na pokračování téma, která vás osobně nudí, ale protože je čtené a vy chcete vyjít čtenářům občas vstříc, uděláto to... Pokud jde o ty sexuální aférky: Znásilnění neřeším, tady není o čem, nicméně je zajímavé, že se útočí jen na chlapy. Proč nikdo nenapíše, že spousta hereček leze režisérům sama a dobrovolně do postele, svádí je atd., aby získala roli ve filmu? Toto se nepochybně děje, chlapi o tom ale mlčí, ač to často ani jim nemusí být příjemné, poznal jsem to na vlastní kůži... Svět se zbláznil, když dnes musí odstoupit ministr, který před lety sáhl novinářce na koleno.... Nikoho se nezastávám, mince má ale vždy dvě strany.
Zajímavá diskuze
0 0
reagovat
Zajímavý vývoj diskuse! :))
393170
Zajímavý vývoj diskuse! *:))*
0 0
reagovat
Zůstanu u tématu.
Nechci nijak zlehčovat sexuální obtěžování, ale přijde mi už celkem trapné, jak najednou všichni strašně bojujou proti sexuálním predátorům. Znenadání jsou všichni strašní hrdinové, že se jim tak statečně postavili. Hrdinské by bylo se jim postavit možná tak ještě loni. Chápu, že se většina bála s tím vystoupit na veřejnost, ale začíná mi to už pomalu připadat jako přiživování se na téhle momentální vlně. Zrovna u absolutně netalentovaný Gadotky mi to tedy přijde dost rozfrfňaný  a celá ta její feministická aura, co měla přijít s WW, mi teda přijde dost absurdní.
393167
Zůstanu u tématu. Nechci nijak zlehčovat sexuální obtěžování, ale přijde mi už celkem trapné, jak najednou všichni strašně bojujou proti sexuálním predátorům. Znenadání jsou všichni strašní hrdinové, že se jim tak statečně postavili. Hrdinské by bylo se jim postavit možná tak ještě loni. Chápu, že se většina bála s tím vystoupit na veřejnost, ale začíná mi to už pomalu připadat jako přiživování se na téhle momentální vlně. Zrovna u absolutně netalentovaný Gadotky mi to tedy přijde dost rozfrfňaný  a celá ta její feministická aura, co měla přijít s WW, mi teda přijde dost absurdní.
0 0
reagovat
Tak koukam jsme se od Wonder Woman posunuli jinam, coz je skoda, takova pekna baba, i moje polovicka ji pochvalila tuhle v te spionske veci Keeping with the Joneses  :-)
Souhlasim s Robur a dalsimi, kteri obhajuji vyber redakce - chodime sem, nic neplatime, neco se dozvime a navic si muzeme vybrat, co chceme cist. Chapu, ze nekteri z nas nemaji radi ten ci onen zanr ci serii, ale abych nadaval, ze se tu vyklada furt o Marvelu nebo necem jinem, proc bych to delal? Je mi to uplne fuk. Preberu si, co me zajima, kdyz se mi neco libi, tak to pochvalim, kdyz se mi neco nelibi, tak drzim hubu, proc bych to mel kritizovat? Lip se kvuli tomu nevyspim.
A soukrome - tenhle web me zahakl ve chvili, kdy jsem po par nahodnych clancich zjistil, ze je redakce SW pozitivni :-)  
A Tedovo clanky jsou super, cim delsi, tim lepsi :-) jen kdyby konecne objevil Rioju nebo Ribera del Duero (takovy Nuestro Roble - v zivote jsi nic lepsiho nepil) :-)
393166
Tak koukam jsme se od Wonder Woman posunuli jinam, coz je skoda, takova pekna baba, i moje polovicka ji pochvalila tuhle v te spionske veci Keeping with the Joneses  :-) Souhlasim s Robur a dalsimi, kteri obhajuji vyber redakce - chodime sem, nic neplatime, neco se dozvime a navic si muzeme vybrat, co chceme cist. Chapu, ze nekteri z nas nemaji radi ten ci onen zanr ci serii, ale abych nadaval, ze se tu vyklada furt o Marvelu nebo necem jinem, proc bych to delal? Je mi to uplne fuk. Preberu si, co me zajima, kdyz se mi neco libi, tak to pochvalim, kdyz se mi neco nelibi, tak drzim hubu, proc bych to mel kritizovat? Lip se kvuli tomu nevyspim. A soukrome - tenhle web me zahakl ve chvili, kdy jsem po par nahodnych clancich zjistil, ze je redakce SW pozitivni :-)   A Tedovo clanky jsou super, cim delsi, tim lepsi :-) jen kdyby konecne objevil Rioju nebo Ribera del Duero (takovy Nuestro Roble - v zivote jsi nic lepsiho nepil) :-)
0 0
reagovat

Sony

Jasný, jen mi občas některé komentáře přijdou zbytečně útočné a nejedná se o kritiku obsahu článku, ale téma samotné. Jinak jonnas a mecano rozhodně na hrad :D
393165
Jasný, jen mi občas některé komentáře přijdou zbytečně útočné a nejedná se o kritiku obsahu článku, ale téma samotné. Jinak [b]jonnas [/b]a [b]mecano[/b] rozhodně na hrad *:D*
Sony
0 0
reagovat

Robur

Urcite vsechno nectu.  ;) Parkrat jsem opatrne kritizoval clanek, ktery byl vylozene postaveny na cislech - jen zpetna vazba. Reakce byla: "Tak to necti". V horsim pripade byla i zbytecne prudka (neprimerena) reakce.

Co se tyce SW, tak hltam kazdou novinku a jsem rad, ze se novinky (jonnas, mecano) objevuji v diskuzich.

PS: Nekdy pismenka, ktere tady hazeme muzou na druhou osobu pusobit negativne a tim padem dochazi k nedorozumeni...to je nevyhoda psani...a smajlici vsechno nezachrani :)) :D
393164
Urcite vsechno nectu.  *;)* Parkrat jsem opatrne kritizoval clanek, ktery byl vylozene postaveny na cislech - jen zpetna vazba. Reakce byla: "Tak to necti". V horsim pripade byla i zbytecne prudka (neprimerena) reakce. Co se tyce SW, tak hltam kazdou novinku a jsem rad, ze se novinky (jonnas, mecano) objevuji v diskuzich. PS: Nekdy pismenka, ktere tady hazeme muzou na druhou osobu pusobit negativne a tim padem dochazi k nedorozumeni...to je nevyhoda psani...a smajlici vsechno nezachrani *:))* *:D*
Robur
0 0
reagovat

PorkChopExpress

Nekdo mi z predmetu smazal "PorkchopExpress, Sony"

Je to konspirace a odmitam, ze bych se jenom prepsal.
393163
Nekdo mi z predmetu smazal "PorkchopExpress, Sony" Je to konspirace a odmitam, ze bych se jenom prepsal.
PorkChopExpress
0 0
reagovat

mimomisu

;):D
393162
*;)**:D*
mimomisu
0 0
reagovat

Ted

Vykat mi nemusíš. 
393161
Vykat mi nemusíš. 
Ted
0 0
reagovat
Robur: you called? :D

Ale hlavne teda moc nechapu tenhle pristup. ja treba ctu snad skoro vsechno, protoze me bavi film a bavi me redakce moviezone. Opravdu neni takovej problem nejaky clanek obcas vypustit, kdyz je to tema, ktery me hodne nezajima. V mym pripade (a i to vyjimecneú to padne na nejaky obskurni filmy od Rimseyho. Cimz nemam potrebu to shazovat, naopak takovej slovek v filmovy redakci je potreba. Ale, ze bych mel tendenci nadavat, ze je to dalsi variace na kavkazky pastevce koz, to fakt ne
393160
Robur: you called? :D Ale hlavne teda moc nechapu tenhle pristup. ja treba ctu snad skoro vsechno, protoze me bavi film a bavi me redakce moviezone. Opravdu neni takovej problem nejaky clanek obcas vypustit, kdyz je to tema, ktery me hodne nezajima. V mym pripade (a i to vyjimecneú to padne na nejaky obskurni filmy od Rimseyho. Cimz nemam potrebu to shazovat, naopak takovej slovek v filmovy redakci je potreba. Ale, ze bych mel tendenci nadavat, ze je to dalsi variace na kavkazky pastevce koz, to fakt ne
0 0
reagovat
Nebudu Vám do toho vsupovat, jen poradím ohledně ČD:
Pokud budete diskutovat ohledně kvality ČD spojů, pak to nedělejte s pokladní, nebo průvodčím. Za a) ani jeden, ani druhý na to za ty roky většinou už nemá žaludek a reaguje ofenzivně, za b) vůbec to s Váma nemusí řešit, za c) tyhle hovory se mají vyřizovat přes zákaznické centrum.
Chápu, že je to složité, ale to je úplně to samé, jako když si budete povídat s brigádnicí, co vykládá zboží v Albertu, proč jim jako nechodí vánoční kapři už devatenáctého a pravidelně vývaj až jednadvacátého. 8)8)8)8)8)
393159
Nebudu Vám do toho vsupovat, jen poradím ohledně ČD: Pokud budete diskutovat ohledně kvality ČD spojů, pak to nedělejte s pokladní, nebo průvodčím. Za a) ani jeden, ani druhý na to za ty roky většinou už nemá žaludek a reaguje ofenzivně, za b) vůbec to s Váma nemusí řešit, za c) tyhle hovory se mají vyřizovat přes zákaznické centrum. Chápu, že je to složité, ale to je úplně to samé, jako když si budete povídat s brigádnicí, co vykládá zboží v Albertu, proč jim jako nechodí vánoční kapři už devatenáctého a pravidelně vývaj až jednadvacátého. *8)**8)**8)**8)**8)*
0 0
reagovat

PorkChopExpress

Nerozumim vam, jsem vasimi argumenty konsternovany a kdybych tedka zrovna mohl, piju (go figure), a jsem v reakci na to nejak MZ produktivni.

Mozna je to trochu o tom, ze pracuju na miste, kde je naprosto samozrejme a slusne, ze vas vetsina pochvali. V okamziku, kdy vas vsak nekdo zacne kritizovat, znamena to poradu vedeni, reakci pana generalniho na tripadvisoru (pripadne podplaceni dotycneho a smazani komentu, ale psst :D ) a tahani lejna po mramoru.

Ukoncil bych to tak, ze si za tech 5 hvezdicek neplatite a tim padem vas muzu klidne poslat do riti a nehrozi mi vyhazov. Aspon teda doufam :D
393158
Nerozumim vam, jsem vasimi argumenty konsternovany a kdybych tedka zrovna mohl, piju (go figure), a jsem v reakci na to nejak MZ produktivni. Mozna je to trochu o tom, ze pracuju na miste, kde je naprosto samozrejme a slusne, ze vas vetsina pochvali. V okamziku, kdy vas vsak nekdo zacne kritizovat, znamena to poradu vedeni, reakci pana generalniho na tripadvisoru[spoiler] (pripadne podplaceni dotycneho a smazani komentu, ale psst *:D* )[/spoiler] a tahani lejna po mramoru. Ukoncil bych to tak, ze si za tech 5 hvezdicek neplatite a tim padem vas muzu klidne poslat do riti a nehrozi mi vyhazov. Aspon teda doufam *:D*
PorkChopExpress
0 0
reagovat
Já jim říkám swzone :D dobrou noc kluci
393157
Já jim říkám swzone *:D* dobrou noc kluci
0 0
reagovat

Sony

A pokud někdo pod článek napíše kritiku: "Zase článek o Thorovi, proč jste ho napsali?", tak je jedinou možnou odpovědí "Tak to nečti, blbe!" ;):D
393156
A pokud někdo pod článek napíše kritiku: "Zase článek o Thorovi, proč jste ho napsali?", tak je jedinou možnou odpovědí "Tak to nečti, blbe!" *;)**:D*
Sony
0 0
reagovat

Sony

Ale mě třeba vůbec nezajímá Malick, a proto témata o něm nečtu. Ty čteš všechno, co je na webu k filmům?
393155
Ale mě třeba vůbec nezajímá Malick, a proto témata o něm nečtu. Ty čteš všechno, co je na webu k filmům?
Sony
0 0
reagovat

PorkChopExpress

Hvězdné války nebyly nosným bodem tohohle tématu, je to jen jedna z několika sérií, které se tady věnuje víc pozornosti. MZ má mimo jiné i přezdívky jako marvelzone atd :D
Je logické, že redaktoři věnují více času filmům, které je zajímají. Naštěstí mají podobný vkus jako já, jen jsou asi o tři levely přísnější k jednotlivým filmům ;)
393154
Hvězdné války nebyly nosným bodem tohohle tématu, je to jen jedna z několika sérií, které se tady věnuje víc pozornosti. MZ má mimo jiné i přezdívky jako marvelzone atd *:D* Je logické, že redaktoři věnují více času filmům, které je zajímají. Naštěstí mají podobný vkus jako já, jen jsou asi o tři levely přísnější k jednotlivým filmům *;)*
PorkChopExpress
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se