Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Wonder Woman vs. sexuální predátor

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
"Pamatujete na důsledky pro britskou společnost, když vybuchl skandál kolem Rotherhamu?"

No samozřejmě! To si přece pamatuje každý malý dítě!
393127
"Pamatujete na důsledky pro britskou společnost, když vybuchl skandál kolem Rotherhamu?" No samozřejmě! To si přece pamatuje každý malý dítě!
0 0
reagovat
Nejenže byla v IDF, dokonce na FaceBooku armádu podpořila. A řešilo se to dost. Libanon dokonce film bojkotoval. Palestinská diaspora je dost silná. Jen se koukněte jaký vítr v USA děla Linda Sarsour.

Pamatujete na důsledky pro britskou společnost, když vybuchl skandál kolem Rotherhamu? Žádné nebyly a nejsou. Stejně jako se nic nezměnilo po tom, co některé kapely začali bojkotovat švédské festivaly. Z tohohle taky nic nebude.
393126
Nejenže byla v IDF, dokonce na FaceBooku armádu [url=https://4.bp.blogspot.com/-vJP3kBpklsE/WTzKyWRMy5I/AAAAAAAA6nw/3VbNEz8ln-c5hN1A1_E75wLWeUOhc7ZpACLcB/s640/gadot.png]podpořila[/url]. A řešilo se to dost. Libanon dokonce film bojkotoval. Palestinská diaspora je dost silná. Jen se koukněte jaký vítr v USA děla Linda Sarsour. Pamatujete na důsledky pro britskou společnost, když vybuchl skandál kolem Rotherhamu? Žádné nebyly a nejsou. Stejně jako se nic nezměnilo po tom, co některé kapely začali bojkotovat švédské festivaly. Z tohohle taky nic nebude.
0 0
reagovat
Tohle je už vážně šílený:D Za chvíli nebude hrát už nikdo s nikým jestli to bude takhle pokračovat dál:D
393125
Tohle je už vážně šílený*:D* Za chvíli nebude hrát už nikdo s nikým jestli to bude takhle pokračovat dál*:D*
0 0
reagovat

zprava na prd

ja se s pis divim ze Hladovi stalo za to psat clanek o takovym hovně .. :-
393124
ja se s pis divim ze Hladovi stalo za to psat clanek o takovym hovně .. *:-*
zprava na prd
0 0
reagovat
Fandím Gal Gadot. Důstojnost je pro ni evidentně důležitější než nějaká role. :+
393123
Fandím Gal Gadot. Důstojnost je pro ni evidentně důležitější než nějaká role. *:+*
0 0
reagovat

Cival

Na dustojnika to nejspis nedotahnu...  :)):D
393119
Na dustojnika to nejspis nedotahnu...  *:))**:D*
Cival
0 0
reagovat
Brett Ratner mě nezajímá, jeho filmy jsou až na třetí X-Meny přinejmenším hodně slabé, takže pryč s ním. Gal Gadot je aspoň sympatická a milá holka, takže pro dobro diváků doufám, že se na dvojku Wonder Woman nevykašle.
Něco jiného je to neustálé veřejné odhalování nějakých sexuálních útoků. Pokud má někdo pocit, že ho režisér, producent nebo někdo jiný podobně obtěžuje tak to má nahlásit na policii a ne o tom sepisovat slohovky na sociálních sítích jako Ellen Page (nic proti ní, taky je fajn, i když v poslední době nehrála v ničem, co by stálo za řeč). Člověk je už z toho unavený. Beztak se tak v Hollywoodu chovají všichni a až teď se z toho dělá aféra.  
393118
Brett Ratner mě nezajímá, jeho filmy jsou až na třetí X-Meny přinejmenším hodně slabé, takže pryč s ním. Gal Gadot je aspoň sympatická a milá holka, takže pro dobro diváků doufám, že se na dvojku Wonder Woman nevykašle. Něco jiného je to neustálé veřejné odhalování nějakých sexuálních útoků. Pokud má někdo pocit, že ho režisér, producent nebo někdo jiný podobně obtěžuje tak to má nahlásit na policii a ne o tom sepisovat slohovky na sociálních sítích jako Ellen Page (nic proti ní, taky je fajn, i když v poslední době nehrála v ničem, co by stálo za řeč). Člověk je už z toho unavený. Beztak se tak v Hollywoodu chovají všichni a až teď se z toho dělá aféra.  
0 0
reagovat
Neprijde mi, zeby WalkingDude prudil nas, ty lampasaku ;)
393117
Neprijde mi, zeby WalkingDude prudil nas, ty lampasaku ;)
0 0
reagovat

WalkingDude

Tak to necti. Ve svete na tohle tema vychazi clanek kazdej den (a ze je to casto dost nechutny cteni) a na MZ k tomu dohromady vysel jeden clanek Karla, jeden muj a jeden Hlada. Takze klid ?)
393116
Tak to necti. Ve svete na tohle tema vychazi clanek kazdej den (a ze je to casto dost nechutny cteni) a na MZ k tomu dohromady vysel jeden clanek Karla, jeden muj a jeden Hlada. Takze klid *?)*
WalkingDude
0 0
reagovat
Tyve kdy tomuhle tematu bude konec? Clovek se boni otevrit bramburky aby na nej nevypadlo #metoo
393115
Tyve kdy tomuhle tematu bude konec? Clovek se boni otevrit bramburky aby na nej nevypadlo #metoo
0 0
reagovat

Vincent & Bobby

Okey, noted. My jsme se celkově myslím trochu nepochopili, ale asi jsem to měl podat jinak. 
393114
Okey, noted. My jsme se celkově myslím trochu nepochopili, ale asi jsem to měl podat jinak. 
Vincent & Bobby
0 0
reagovat

Godlike

Pak bych mu asi už tolik nevěřil. Nebo v takhle závažným případě jako je metoo kauza bychom pak už asi kamarádi nebyli. Point je ze ne snad na všechno v běžným životě potřebujeme 100% usvedcujici materiály. :D Když mi přítelkyně řekne ze ji v praci kolega plácnul přes prdel, tak s nim asi nepujdu na kafe a nebudu dělat jako ze nic jenom proto ze ho ještě neodsoudil soud nejvyssi instance :D
393113
Pak bych mu asi už tolik nevěřil. Nebo v takhle závažným případě jako je metoo kauza bychom pak už asi kamarádi nebyli. Point je ze ne snad na všechno v běžným životě potřebujeme 100% usvedcujici materiály. *:D* Když mi přítelkyně řekne ze ji v praci kolega plácnul přes prdel, tak s nim asi nepujdu na kafe a nebudu dělat jako ze nic jenom proto ze ho ještě neodsoudil soud nejvyssi instance *:D*
Godlike
0 0
reagovat

Godlike

Prekvapilo me porovnavat civilni povinnost podle zakona s Hollywoodem a kauzama, ktery se momentalne resi. Nebyl jsem si jistej, jestli neco spatnyho provedla, kdyz byla v armade. Osobne myslim, ze to spolu nesouvisi a porovnavat se to neda.
393111
Prekvapilo me porovnavat civilni povinnost podle zakona s Hollywoodem a kauzama, ktery se momentalne resi. Nebyl jsem si jistej, jestli neco spatnyho provedla, kdyz byla v armade. Osobne myslim, ze to spolu nesouvisi a porovnavat se to neda.
Godlike
0 0
reagovat

Bobby6killer

A co pak s tim kámošem, kdyby to náhodou nebyla pravda?:D
393110
A co pak s tim kámošem, kdyby to náhodou nebyla pravda?*:D*
Bobby6killer
0 0
reagovat
Tak Gadot žádnou smlouvu podepsanou nemá, takže klidně může říct, že ve WW2 nebude hrát pokud ji každej den nepřipraví přesně v 03:27:49 vanu plnou krve novorozeňat. :D
Ona skutečně nemusí čekat na nějakej oficiální soud atd. pokud věří že Rattner je prasák. Já taky pravděpodobně například přestanu chodit na oběd do restaurace, pokud mi můj nejlepší kamarád nebo člověk, kterýmu věřím, řekne, že majitel po nocích znásilňuje ženský. Nebo mám povinnost tam chodit i dál, protože se to zatím neprokázalo? :D
393109
Tak Gadot žádnou smlouvu podepsanou nemá, takže klidně může říct, že ve WW2 nebude hrát pokud ji každej den nepřipraví přesně v 03:27:49 vanu plnou krve novorozeňat. *:D* Ona skutečně nemusí čekat na nějakej oficiální soud atd. pokud věří že Rattner je prasák. Já taky pravděpodobně například přestanu chodit na oběd do restaurace, pokud mi můj nejlepší kamarád nebo člověk, kterýmu věřím, řekne, že majitel po nocích znásilňuje ženský. Nebo mám povinnost tam chodit i dál, protože se to zatím neprokázalo? *:D*
0 0
reagovat

Gorecki

Mně to zní jako konečná, ať už kompletně dořešená nebo ne. Jakože nedokážu si představit, že by v titulcích WW2 figurovalo jeho jméno, i kdyby Gadotka neřekla ani slovo.

Warner Bros. denies the new report and says they have already announced they don't plan to renew the contract and are severing ties with Ratner. Ratner himself has also said that he is stepping away from all Warner Bros. related projects to distance his name.
393108
Mně to zní jako konečná, ať už kompletně dořešená nebo ne. Jakože nedokážu si představit, že by v titulcích WW2 figurovalo jeho jméno, i kdyby Gadotka neřekla ani slovo. Warner Bros. denies the new report and says they have already announced they don't plan to renew the contract and are severing ties with Ratner. Ratner himself has also said that he is stepping away from all Warner Bros. related projects to distance his name.
Gorecki
0 0
reagovat
Oprava, ten deal s WB ma vyprsat az marci 2018 a este nie je iste, ci sa predlzi.
393107
Oprava, ten deal s WB ma vyprsat az marci 2018 a este nie je iste, ci sa predlzi.
0 0
reagovat

George Takei

včera jsem četl, že on taky dělal za mlada někomu neslušné návrhy :D:D:D

ten Hollywood je prohnilej :D:D:D:D:D
393106
včera jsem četl, že on taky dělal za mlada někomu neslušné návrhy *:D**:D**:D* ten Hollywood je prohnilej *:D**:D**:D**:D**:D*
George Takei
0 0
reagovat
Gadot uz minuly mesiac odmietla ucast na nejakej slavnostnej ceremonii, kde mala odovzdat cenu prave Rattnerovi. Takze nejde o nejaky nahly popud.

Rovnako WB nic s Rattnerom nerozviazali. Zmluva, ktoru mali im vyprsala a zatial nebola obnovena.

Navyse, Rattner sa distancoval a "odisiel" od WB, nie ze sa WB od neho distancovala. RatPack ma s WB zmluvu na 75 filmov, ktore maju spolocne ko-produkovat a caka sa na oficialne vysledky vysetrovania.

Takze jej reakcia ci vyhlasenie ma velmi daleko od nejakeho "generala po bitke" a myslim, ze si velmi dobre uvedomuje potencial svojej pripadnej kariery bez WW.
393103
Gadot uz minuly mesiac odmietla ucast na nejakej slavnostnej ceremonii, kde mala odovzdat cenu prave Rattnerovi. Takze nejde o nejaky nahly popud. Rovnako WB nic s Rattnerom nerozviazali. Zmluva, ktoru mali im vyprsala a zatial nebola obnovena. Navyse, Rattner sa distancoval a "odisiel" od WB, nie ze sa WB od neho distancovala. RatPack ma s WB zmluvu na 75 filmov, ktore maju spolocne ko-produkovat a caka sa na oficialne vysledky vysetrovania. Takze jej reakcia ci vyhlasenie ma velmi daleko od nejakeho "generala po bitke" a myslim, ze si velmi dobre uvedomuje potencial svojej pripadnej kariery bez WW.
0 0
reagovat

Hartigan911111

Hele začni se pls vyjadřovat jako slušnej člověk, tyhle tvoje soustavný machokydy už tu nikoho rozumnýho nebavěj ?)
393105
Hele začni se pls vyjadřovat jako slušnej člověk, tyhle tvoje soustavný machokydy už tu nikoho rozumnýho nebavěj *?)*
Hartigan911111
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se