Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wonder Woman vs. sexuální predátor


ikona
Mr. Hlad
brett ratnerdcgal gadotjustice leaguepatty jenkinswonder woman
Proč by byla Gal Gadot ochotná vykašlat se na svoji nejslavnější roli? 

Z comicsové Wonder Woman jsme na MovieZone úplně nadšení nebyli, přežít se však dala celkem bez problémů. Pokud tedy nepočítám epilepticko-digitální finále. Z příběhu téhle superhrdinky se ale hlavně stal hit, který vrátil DC a Warnery zpátky do hry, což je vidět i na tom, že se princezna Diana dočkala v kampani na Justice League mnohem prominentnějšího postavení. A Gal Gadot začíná pomalu šplhat mezi hollywoodské hvězdy. Vzhledem k tomu, že je spíš pohledná než talentovaná, jde o celkem úctyhodný výkon. Na druhou stranu jak říká Imf „Nedostatek talentu ještě nikoho nezastavil.“ Jestli zvládne Gal Gadot uspět i mimo comicsový žánr a stane se třeba i respektovanou herečkou, to ukáže až čas. Sebevědomí jí ovšem nechybí už teď a možná začíná Warnerům trošku přerůstat přes hlavu. 

V čem je problém? V Brettu Ratnerovi. Režisér Křižovatek smrti a třetích X-Menů má teď na krku pár obvinění ze sexuálního obtěžování. Jeho společnost RatPac-Dune Entertainment pomáhala s financováním první Wonder Woman a on na tom vydělal slušné prachy. Warneři už sice řekli, že s ním na pokračování dělat nehodlají, a sám Ratner potvrdil, že vyklidil pole. Gal Gadot to ale nejspíš nikdo neřekl, protože údajně prohlásila, že u Wonder Woman 2 s Ratnerem jednoduše nebude, takže by se ho Warneři měli okamžitě zbavit.

OK, celkem to beru a nemám problém respektovat, že má Gal Gadot pocit, že má morální povinnost se od Ratnera totálně odstřihnout. Ale tohle chování zavání dětinskostí. Její herecké renomé je reálně minimální a upřímně, kdyby nebyla Wonder Woman, dost pravděpodobně by během příštích pěti let nebyla vůbec ničím a možná trošku přeceňuje svůj hvězdný a umělecký status. Netvrdím, že na to nemá právo, nebo že by to dokonce neměla dělat. Ve chvíli, kdy už je víceméně po boji, ale celé tohle "vyhrožování" působí jen jako zbytečné nadbíhání fanynkám.

--- 

Vytáhni v hospodě: Gal Gadot byla jednou z kandidátek na roli Nebuly ve Strážcích Galaxie.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace