Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Je to tam: Batman vs. Superman

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Rouder

Jmenovals filmy, které nejsou superhrdinské komiksy, alespoň pro mne ne, sorry.
Prostě Nolanova trilogie je civilní verzí Batmana.
268134
Jmenovals filmy, které nejsou superhrdinské komiksy, alespoň pro mne ne, sorry. Prostě Nolanova trilogie je civilní verzí Batmana.
Rouder
0 0
reagovat

Joker

Why so serious?

Hobbit ještě v kinech neměl druhý díl, končí to za rok a půl .. pokladna Warnerů určitě v dohledné době nebude zít prázdnotou. Nevím jak Transcedence ale Interstellar bude další Inception (Box Officem) no a jestli se Godzilla bude podávat jako další 2012, Independence Day apod. tak se na to taky lidi pohrnou. Když to zvládli opice, zvládne to i Godzilla a její kámoš (prý se v teaseru mlátila s nějakou další obludou). Dál právě startují novej spojenej comicsovej vesmír a ještě by měli spoluprodukovat tu budoucí fantasy pecku Warcraft .. nebudou se mít špatně. Už jen chybí dostat z Rowlingové další sérii z Bradavic, třeba prequel a miliardy se budou jenom hrnout ;)
268126
Why so serious? Hobbit ještě v kinech neměl druhý díl, končí to za rok a půl .. pokladna Warnerů určitě v dohledné době nebude zít prázdnotou. Nevím jak Transcedence ale Interstellar bude další Inception (Box Officem) no a jestli se Godzilla bude podávat jako další 2012, Independence Day apod. tak se na to taky lidi pohrnou. Když to zvládli opice, zvládne to i Godzilla a její kámoš (prý se v teaseru mlátila s nějakou další obludou). Dál právě startují novej spojenej comicsovej vesmír a ještě by měli spoluprodukovat tu budoucí fantasy pecku Warcraft .. nebudou se mít špatně. Už jen chybí dostat z Rowlingové další sérii z Bradavic, třeba prequel a miliardy se budou jenom hrnout *;)*
Joker
0 0
reagovat

Robur

Je to to fundamentální, od kterého se vše ostatní odvíjí. Klidně bych mohl vypsat sto dalších věcí, ale když už to jádro postavy a příběhu není racionální, tak mi to přišlo zbytečné. Nejde o to, že bych chtěl natočit civilního Batmana, jde o to, že označit Nolanovi filmy za civilní je nesmysl.

Jestli považuješ Nolana za civilní komiks, co je pak American Splendor nebo Ghost World nebo A History of Violence?

Jak, jsem řekl, Nolan třeba nemá ve filmech sci-fi/fantasy prvky, ale ty motivace postav a příběhy jsou stále řekněme romantizované a bizardní, nikoliv realistické.
268123
Je to to fundamentální, od kterého se vše ostatní odvíjí. Klidně bych mohl vypsat sto dalších věcí, ale když už to jádro postavy a příběhu není racionální, tak mi to přišlo zbytečné. Nejde o to, že bych chtěl natočit civilního Batmana, jde o to, že označit Nolanovi filmy za civilní je nesmysl. Jestli považuješ Nolana za civilní komiks, co je pak American Splendor nebo Ghost World nebo A History of Violence? Jak, jsem řekl, Nolan třeba nemá ve filmech sci-fi/fantasy prvky, ale ty motivace postav a příběhy jsou stále řekněme romantizované a bizardní, nikoliv realistické.
Robur
0 0
reagovat
... a to je jedině dobře. Nechť si slinkujou universa dle libosti,ale od teď . Spíš se obávám absence většího /dlouhodobějšího plánu a nedostatku soudržnosti a zkušeností studia (alespoň toho Millara zahákovali) .

Batman každopádně musí přitvrdit , jak po stránce intelektu (musí to prodat jako např. Stark) tak po stránce technofetišismu a sportovních výkonů .
Nolan ho hlavně brzdil a ani na konci ho nenechal vydovádět i tak tahle série bude to co pro komix Temný rytíř se vrací a je kravina to hnát někam dál.
268120
... a to je jedině dobře. Nechť si slinkujou universa dle libosti,ale od teď . Spíš se obávám absence většího /dlouhodobějšího plánu a nedostatku soudržnosti a zkušeností studia (alespoň toho Millara zahákovali) . Batman každopádně musí přitvrdit , jak po stránce intelektu (musí to prodat jako např. Stark) tak po stránce technofetišismu a sportovních výkonů . Nolan ho hlavně brzdil a ani na konci ho nenechal vydovádět i tak tahle série bude to co pro komix Temný rytíř se vrací a je kravina to hnát někam dál.
0 0
reagovat

Rouder

To toho moc není, na to že se jedná o komiks. Jak jinak bys chtěl natočit "civilněji" Batmana, sebrat mu masku? Mluvím o tom, že racionálnější ten film už být nemohl, aby to byl pořád ještě Batman.
268117
To toho moc není, na to že se jedná o komiks. Jak jinak bys chtěl natočit "civilněji" Batmana, sebrat mu masku? Mluvím o tom, že racionálnější ten film už být nemohl, aby to byl pořád ještě Batman.
Rouder
0 0
reagovat
Restart Spider-Mana dokázal, že lidi vždycky přijdou na známé postavy. Teď se stačí podívat na výhled filmů WB pro příští rok: u Transcendence a Interstellar jsou pouze distributorem pro některé trhy, u Jupiter Ascending a Mad Maxe můžou odepisovat už teď, Godzilla přijde po neúspěchu Pacific Rimu a Edge of Tomorrow zase po Oblivionu plus jim končí Hobbit. Navíc jde vidět, jak všichni vnímají úspěch Avengers: X-Meni se budou propojovat cestováním v čase, Spidey potká Sinister Six a teď se přidává i DC. Navíc Goyer jasně řekl, že Man of Steel je pro ně filmem nula, výchozím bodem.
268115
Restart Spider-Mana dokázal, že lidi vždycky přijdou na známé postavy. Teď se stačí podívat na výhled filmů WB pro příští rok: u Transcendence a Interstellar jsou pouze distributorem pro některé trhy, u Jupiter Ascending a Mad Maxe můžou odepisovat už teď, Godzilla přijde po neúspěchu Pacific Rimu a Edge of Tomorrow zase po Oblivionu plus jim končí Hobbit. Navíc jde vidět, jak všichni vnímají úspěch Avengers: X-Meni se budou propojovat cestováním v čase, Spidey potká Sinister Six a teď se přidává i DC. Navíc Goyer jasně řekl, že Man of Steel je pro ně filmem nula, výchozím bodem.
0 0
reagovat

Robur

"nicméně bych rád věděl ty iracionální věci v Nolanově trilogii"

To jako vážně? Už jen to, že se dospělý muž rozhodne převlíkat za netopýra a po nocích mlátit lidi je iracionální. To, že nepoužívá střelné zbraně je velmi iracionální.

Jó, ten film třeba nemé sci-fi/fantasy prvky, ale je to pořád Batman.

David Dunn je racionální superhrdina. Jen si ho porovnej s Batmanem.
268114
"nicméně bych rád věděl ty iracionální věci v Nolanově trilogii" To jako vážně? Už jen to, že se dospělý muž rozhodne převlíkat za netopýra a po nocích mlátit lidi je iracionální. To, že nepoužívá střelné zbraně je velmi iracionální. Jó, ten film třeba nemé sci-fi/fantasy prvky, ale je to pořád Batman. David Dunn je racionální superhrdina. Jen si ho porovnej s Batmanem.
Robur
0 0
reagovat

do_Od

"ostatně, je jedinej, kdo to dokáže"

Nolanův Batman je relativně neschopný a nezkušený. Hned druhý soupeř ho poslal do důchodů. Na Banea si poprvé ani neškrtl a podruhé ho zachránila Catwoman. Dá se předpokládat, že Fox zemřel stářím a pak je Batman už úplně bezzubý.

268113
"ostatně, je jedinej, kdo to dokáže" Nolanův Batman je relativně neschopný a nezkušený. Hned druhý soupeř ho poslal do důchodů. Na Banea si poprvé ani neškrtl a podruhé ho zachránila Catwoman. Dá se předpokládat, že Fox zemřel stářím a pak je Batman už úplně bezzubý.
do_Od
0 0
reagovat
To je zase nářku v diskusi :) Podle mě je crossover Batman/Superman logický krok a asi nejlepší, jaký bylo možno udělat, aby to dotáhli k JL. Pro Justice league je potřeba nový Batman a dělat nový origin pár let po Nolanovi je blbost. Stejně tak je blbost dělat "origin" Batmana přímo v JL filmu. Vyřešili to šalamounsky a co možná nejlíp - navážou na úspěch MoS a narvou do něj nového Batmana, kterého představí, ale zárověň na něm nebude stát celý film. Win - win.

A pokud se nepletu, tak nikdo zatím neřekl, že to bude Man of Steel 2. Klidně to může být film s názvem Man of steel vs. Dark knight nebo podobně, a regulérního Man of steel 2, kde si Clark dá na budku třeba s Doomsdayem nebo Brainiacem se dočkáme pak.

Imho poměrně zajímavý, ale hlavně rychlý a funkční způsob, jak rozhýbat věci směrem k JL. Před ní ještě sólovka Flashe, v rámci samotného filmu JL se přidá Wonder Woman a jsme doma. Sólovka nového Batmana může přijít až pak, to už si na něj diváci zvyknou.

PS. návaznost na Nolanovu trilogii tak, jak píše do_Od by byla libová, a to jak pro fanoušky, tak pro studio. Ale je to jen bláhové přání. Jak píše Karel, Bale stárne a nebude se upisovat na x filmů.
268112
To je zase nářku v diskusi :) Podle mě je crossover Batman/Superman logický krok a asi nejlepší, jaký bylo možno udělat, aby to dotáhli k JL. Pro Justice league je potřeba nový Batman a dělat nový origin pár let po Nolanovi je blbost. Stejně tak je blbost dělat "origin" Batmana přímo v JL filmu. Vyřešili to šalamounsky a co možná nejlíp - navážou na úspěch MoS a narvou do něj nového Batmana, kterého představí, ale zárověň na něm nebude stát celý film. Win - win. A pokud se nepletu, tak nikdo zatím neřekl, že to bude Man of Steel 2. Klidně to může být film s názvem Man of steel vs. Dark knight nebo podobně, a regulérního Man of steel 2, kde si Clark dá na budku třeba s Doomsdayem nebo Brainiacem se dočkáme pak. Imho poměrně zajímavý, ale hlavně rychlý a funkční způsob, jak rozhýbat věci směrem k JL. Před ní ještě sólovka Flashe, v rámci samotného filmu JL se přidá Wonder Woman a jsme doma. Sólovka nového Batmana může přijít až pak, to už si na něj diváci zvyknou. PS. návaznost na Nolanovu trilogii tak, jak píše do_Od by byla libová, a to jak pro fanoušky, tak pro studio. Ale je to jen bláhové přání. Jak píše Karel, Bale stárne a nebude se upisovat na x filmů.
0 0
reagovat
(tony, pokud si něco nedovedeš představit, tak to není hned hovadina. já chápu, že by jsi chtěl postupně rozvíjet origin supermana a počkat, ale ono to jde i jinak, jen to bude těžší)


Řekl bych, že nový Batman bude pokračovat v Baleových šlépějích. Temný ochránce spravedlnosti je jádro, které je stejné v Nolanových filmech i v komiksech. Prostě budou počítat s tím, že lidé znají obraz Batmana, kterého vytvořili (akorát mu možná tak dají víc technických vychytávek, jemně ho odliší). Až později v dalších dílech jeho vlastních filmů bude víc odlišný (protože to budou filmy zaměřené jen na něj, uvidíme víc ze sídla, Alberta, Gothamu, záporáků a fungování JEHO světa, vlastně až pak můžeme pořádně vidět, jakou verzi Batmana vlastně adaptují).

A pokud se charakter chytne a bude pro diváky zajímavý, tak třeba až pak se budou věnovat jeho originu, kdy třeba mohou adaptovat snyderův (scott) Batman: Year Zero atd.

A vzhledem k tomu, jaká je Batman značka a co s ní mohou dělat, bych se ani nedivil, kdyby vedle regulérního BATMANA byla i další řada BATMAN: YEAR ZERO, BATMAN: YEAR ONE, BATMAN: YEAR TWO atd. s mladším Batmanem. A to nepočítám, jestli se pustí i do Batman Beyond.

(ps jdu ke kadeřnici, potřebuju se zbavit té helmy)
268106
(tony, pokud si něco nedovedeš představit, tak to není hned hovadina. já chápu, že by jsi chtěl postupně rozvíjet origin supermana a počkat, ale ono to jde i jinak, jen to bude těžší) Řekl bych, že nový Batman bude pokračovat v Baleových šlépějích. Temný ochránce spravedlnosti je jádro, které je stejné v Nolanových filmech i v komiksech. Prostě budou počítat s tím, že lidé znají obraz Batmana, kterého vytvořili (akorát mu možná tak dají víc technických vychytávek, jemně ho odliší). Až později v dalších dílech jeho vlastních filmů bude víc odlišný (protože to budou filmy zaměřené jen na něj, uvidíme víc ze sídla, Alberta, Gothamu, záporáků a fungování JEHO světa, vlastně až pak můžeme pořádně vidět, jakou verzi Batmana vlastně adaptují). A pokud se charakter chytne a bude pro diváky zajímavý, tak třeba až pak se budou věnovat jeho originu, kdy třeba mohou adaptovat snyderův (scott) Batman: Year Zero atd. A vzhledem k tomu, jaká je Batman značka a co s ní mohou dělat, bych se ani nedivil, kdyby vedle regulérního BATMANA byla i další řada BATMAN: YEAR ZERO, BATMAN: YEAR ONE, BATMAN: YEAR TWO atd. s mladším Batmanem. A to nepočítám, jestli se pustí i do Batman Beyond. (ps jdu ke kadeřnici, potřebuju se zbavit té helmy)
0 0
reagovat
Skvělý Batman by byl Luke Evans. 8)
268105
Skvělý Batman by byl Luke Evans. *8)*
0 0
reagovat

do_Od

Keep dreaming :) Bale není herec, kterej by v tý roli chtěl strávil dalších x let (logicky by totiž musel bejt i v Justice League a jejích sequelech). Několikrát bylo jasně řečeno, že je Superman první superhrdina novýho filmovýho vesmíru. Tónově jsou ty dvě věci dost jinde... a jo, divím se sám sobě, že mě to ještě baví furt vysvětlovat.

Ten film vydělá miliardu i s novou tváří, neboj.
268104
Keep dreaming :) Bale není herec, kterej by v tý roli chtěl strávil dalších x let (logicky by totiž musel bejt i v Justice League a jejích sequelech). Několikrát bylo jasně řečeno, že je Superman první superhrdina novýho filmovýho vesmíru. Tónově jsou ty dvě věci dost jinde... a jo, divím se sám sobě, že mě to ještě baví furt vysvětlovat. Ten film vydělá miliardu i s novou tváří, neboj.
do_Od
0 0
reagovat

do_Od

přepišto do AJ a pošli to warnerům jako synopsi a třeba se z tebe stane milionář :-)

tenhle příběh co jsi nahodil by se mě osobně líbil .... ale nám ted opět nezbyde nic jinéo než čekat a čekat a čekat .....
268103
přepišto do AJ a pošli to warnerům jako synopsi a třeba se z tebe stane milionář :-) tenhle příběh co jsi nahodil by se mě osobně líbil .... ale nám ted opět nezbyde nic jinéo než čekat a čekat a čekat .....
do_Od
0 0
reagovat
Jenže Karle, v historii už se miliónkrát řeklo víc věcí .. a jak to pak dopadlo. Upřímně nejlogičtější (ta ironie) mi příjde vzít Nolana, Balea, Snydera a Cavilla do jedné místnosti, před budovu přistavit kamióny peněz - narovinu jim říct, že tohle bude gold mine a pak jen přihazovat nuly dokud nekývnou.

Nolanova trilogie bude stát tak jak je - laps v čase, Lewitt - Robin chrání Gotham od zločinu, zatímco Batman byl považován za mrtvého (ačkoliv všichni víme, že neumřel). V té době se ale odehraje vedle v Metropolis Man of Steel a to vede Wayna k tomu, aby se vrátil nejdřív do Gothamu - usadí se zpět do Wayne Manor a začne se zajímat o toho Supermana, jelikož ho považuje za hrozbu (stejně jako US. Government). Clark se mezitím zodpovídá za zkázu Metropolis a do toho se snaží pomáhat kde to jen jde, aby ho lidi přijali. Na scéně se objeví Lex, kterej se ale postará o to, aby Clarkovi něco nevyšlo a lidi se naopak začnou stavět proti němu a tím se dostáváme zpět k US. Governmentu - jak všichni víme, v Millerově komiksu byl Superman pověřenej tím, zneškodnit Batmana. Co takhle po vzoru první řady Hannibala (spoiler alert!) to udělat opačne a ve filmu by byl právě Batman pověřen zneškodněním Supermana .. ostatně, je jedinej, kdo to dokáže. O 40 minut plánování a akce později tu máme Supermana opět na kolenou a Batmana stojícího nad ním - awesome. Lexův plán tudíž vyšel jenže je to Lex, a samozřejmě tím sledoval něco dalšího - tady už je téměř fuk co, třeba loboval proti Supermanovi, aby mu to pomohlo v kampani na prezidenta, nebo využil zaneprázdněnost těch dvou, aby se zmocnil nějaké atomové zbraně, whatever - to jim ale oboum v čas dojde, spojí síly a Lexe na posledí chvíli ještě zastaví. Win - win.

Může to být temné, realistické, hluboké, akční .. fandové budou jásat, hateři budou hateovat a Box Office bude zase jednou hlásit miliardové zisky :+

268102
Jenže Karle, v historii už se miliónkrát řeklo víc věcí .. a jak to pak dopadlo. Upřímně nejlogičtější (ta ironie) mi příjde vzít Nolana, Balea, Snydera a Cavilla do jedné místnosti, před budovu přistavit kamióny peněz - narovinu jim říct, že tohle bude gold mine a pak jen přihazovat nuly dokud nekývnou. Nolanova trilogie bude stát tak jak je - laps v čase, Lewitt - Robin chrání Gotham od zločinu, zatímco Batman byl považován za mrtvého (ačkoliv všichni víme, že neumřel). V té době se ale odehraje vedle v Metropolis Man of Steel a to vede Wayna k tomu, aby se vrátil nejdřív do Gothamu - usadí se zpět do Wayne Manor a začne se zajímat o toho Supermana, jelikož ho považuje za hrozbu (stejně jako US. Government). Clark se mezitím zodpovídá za zkázu Metropolis a do toho se snaží pomáhat kde to jen jde, aby ho lidi přijali. Na scéně se objeví Lex, kterej se ale postará o to, aby Clarkovi něco nevyšlo a lidi se naopak začnou stavět proti němu a tím se dostáváme zpět k US. Governmentu - jak všichni víme, v Millerově komiksu byl Superman pověřenej tím, zneškodnit Batmana. Co takhle po vzoru první řady Hannibala (spoiler alert!) to udělat opačne a ve filmu by byl právě Batman pověřen zneškodněním Supermana .. ostatně, je jedinej, kdo to dokáže. O 40 minut plánování a akce později tu máme Supermana opět na kolenou a Batmana stojícího nad ním - awesome. Lexův plán tudíž vyšel jenže je to Lex, a samozřejmě tím sledoval něco dalšího - tady už je téměř fuk co, třeba loboval proti Supermanovi, aby mu to pomohlo v kampani na prezidenta, nebo využil zaneprázdněnost těch dvou, aby se zmocnil nějaké atomové zbraně, whatever - to jim ale oboum v čas dojde, spojí síly a Lexe na posledí chvíli ještě zastaví. Win - win. Může to být temné, realistické, hluboké, akční .. fandové budou jásat, hateři budou hateovat a Box Office bude zase jednou hlásit miliardové zisky *:+*
0 0
reagovat

markspuks

Idiocie není sprosté slovo, ale označneí slabomyslnosti. Jako nadnesené označení inteligence nolanovského batmana to podle mne slouží docela dobře. Pro peprnější slovíčko se tu jestli sis nevšiml nechodí daleko v dikuzích a často ani v článcích. Deal with it. ;)

A o nolanovském batmanu tu mluvil jen Robur, já se vůči tomu vymezoval.
268101
Idiocie není sprosté slovo, ale označneí slabomyslnosti. Jako nadnesené označení inteligence nolanovského batmana to podle mne slouží docela dobře. Pro peprnější slovíčko se tu jestli sis nevšiml nechodí daleko v dikuzích a často ani v článcích. Deal with it. *;)* A o nolanovském batmanu tu mluvil jen Robur, já se vůči tomu vymezoval.
markspuks
0 0
reagovat
Kedy už konečne dostane TonyClifton ban? Tie neustále narážky na Diska a idiocia v každom príspevku musia raz skončiť.

Baví vás stokrát niekomu opakovať, že to s Nolanovým Batmanom nebude mať nič spoločné? Preboha, veď to musí byť každému s IQ>50 už podľa iného loga jasné, že ide o novú verziu. Jesus Fucking Christ..
268099
Kedy už konečne dostane TonyClifton ban? Tie neustále narážky na Diska a idiocia v každom príspevku musia raz skončiť. Baví vás stokrát niekomu opakovať, že to s Nolanovým Batmanom nebude mať nič spoločné? Preboha, veď to musí byť každému s IQ>50 už podľa iného loga jasné, že ide o novú verziu. Jesus Fucking Christ..
0 0
reagovat

KarelR

Nerouhej se :D

Já vím, přesto bych rád viděl Balea nebo Lewitta v roli Batmana. I když se to nestane. Já nemám problém se odpoutat od některých věcí z minulých filmů. A dokážu si představit, že Batman je větší badass než v Nolanově trilogii.
268098
Nerouhej se *:D* Já vím, přesto bych rád viděl Balea nebo Lewitta v roli Batmana. I když se to nestane. Já nemám problém se odpoutat od některých věcí z minulých filmů. A dokážu si představit, že Batman je větší badass než v Nolanově trilogii.
KarelR
0 0
reagovat

TonyCIifton

Musím teď pryč, takže to asi nedodiskutuju, nicméně bych rád věděl ty iracionální věci v Nolanově trilogii. S výjimkou vychytávek a materiálů, které mají jiné vlastnosti než v reálu (což je ale i případem Spidermana), jsem si ničeho nevšiml.
268097
Musím teď pryč, takže to asi nedodiskutuju, nicméně bych rád věděl ty iracionální věci v Nolanově trilogii. S výjimkou vychytávek a materiálů, které mají jiné vlastnosti než v reálu (což je ale i případem Spidermana), jsem si ničeho nevšiml.
TonyCIifton
0 0
reagovat
Milionkrát se řeklo, že nolanovská trilogie nebude mít s comicsovkama od Man of Steel dál nic společnýho, a furt je to asi málo. Džísis... ?)
268095
Milionkrát se řeklo, že nolanovská trilogie nebude mít s comicsovkama od Man of Steel dál nic společnýho, a furt je to asi málo. Džísis... *?)*
0 0
reagovat
V poetickém Malickovi mám hledat čistou logiku, kde prosímtě?

Ano mám nedostatek fantazie, omlouvám se. :-( Řekl Tony, vstal od klávesnice, vstoupil portálem do galaxie gama XC50, kde nasedl na svěleného oře a odcválal na černobílé duze do dáli....


Jo a prosímtě takový Spiderman 2 mi přijde daleko racionálnější, než celá nolanovská trilogie.
268094
V poetickém Malickovi mám hledat čistou logiku, kde prosímtě? Ano mám nedostatek fantazie, omlouvám se. :-( Řekl Tony, vstal od klávesnice, vstoupil portálem do galaxie gama XC50, kde nasedl na svěleného oře a odcválal na černobílé duze do dáli.... Jo a prosímtě takový Spiderman 2 mi přijde daleko racionálnější, než celá nolanovská trilogie.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se