Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Je to tam: Batman vs. Superman

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek

TommyAngelo

Ich boj bol uz v komikse a v animovanom filme Dark Knight Returns:

link

link
267983
Ich boj bol uz v komikse a v animovanom filme Dark Knight Returns: http://www.youtube.com/watch?v=-GRG57PNdpg http://www.youtube.com/watch?v=m0Fw3zuu4-A
TommyAngelo
0 0
reagovat

Elessar07

Díky za osvětlení. Já komiksovou předlohu neznám, tak sem vůbec netušil, že ty postavy mají být až takto propletené. Filmy o Supermanovi z dřívějška mě neoslovili a co se týče Batmana, tak nejlepší zpracování je ta trilogie od Nolana, nicméně, pár některých filmů o Batmanovi před Nolanovým zpracováním byly obstojné. Já si jen osobně myslel, že by bylo lepší, kdyby ty dvě komiksové postavy měli své solo filmy a když by měli být někde spolu, tak by se pak objevily v nějaké té týmovce - ta JL (na zp. Avengers). Každopádně když budou spolu v pokračování Man of Steel, tak snad budou držet při sobě. Nevím, jak by Batman proti Supermanovi válčil :D
267970
Díky za osvětlení. Já komiksovou předlohu neznám, tak sem vůbec netušil, že ty postavy mají být až takto propletené. Filmy o Supermanovi z dřívějška mě neoslovili a co se týče Batmana, tak nejlepší zpracování je ta trilogie od Nolana, nicméně, pár některých filmů o Batmanovi před Nolanovým zpracováním byly obstojné. Já si jen osobně myslel, že by bylo lepší, kdyby ty dvě komiksové postavy měli své solo filmy a když by měli být někde spolu, tak by se pak objevily v nějaké té týmovce - ta JL (na zp. Avengers). Každopádně když budou spolu v pokračování Man of Steel, tak snad budou držet při sobě. Nevím, jak by Batman proti Supermanovi válčil *:D*
Elessar07
0 0
reagovat

Reakce na lidi, kteří netuší o čem mluví

Toto rozhodnutí je jedno z nejlepších, které mohli vykonat. Jelikož už 20. let makaj na Justice League a v době, když mělo k něčemu dojít, tak spíše došlo ke skolabování jednoho z filmů. Superman má konečně základy, na kterých se mohou stavět další budovy. Konkrétně Batman potřebuje vypomoci a začít nějak čistě znovu bez Balea a Nolana, kteří nevykonali pravého Bruce Waynea, který je v komiksech něco více než člověk, díky svému charakteru/tréninku.
Celkově Batman je jedna z nejdůležitějších postav v životě Supermana, to on je jeho nej kamoš. Čili nějaké názory typu, že to nejde dohromady si nechte pro sebe, když neznáte předlohu ani svět. Tato dvojka je slavný tým znám jako Worlst Finest. Tento snímek ukáže nadání pravého Temného rytíře, který se spoléhá na svůj intelekt. Konkrétně je právě nejvíce zajímavé ten kontrast odlišného života, když se setkají.

WB opravdu jde do projektu, který má hlavu a patu. Půjdou stylem Marvelu, tak že každý bude mít svůj vlastní film + menší tento střet a pak Justice League. Hate styl je tu opravdu směšný, od lidí kteří nic nepřečetli či neviděli.
267963
Toto rozhodnutí je jedno z nejlepších, které mohli vykonat. Jelikož už 20. let makaj na Justice League a v době, když mělo k něčemu dojít, tak spíše došlo ke skolabování jednoho z filmů. Superman má konečně základy, na kterých se mohou stavět další budovy. Konkrétně Batman potřebuje vypomoci a začít nějak čistě znovu bez Balea a Nolana, kteří nevykonali pravého Bruce Waynea, který je v komiksech něco více než člověk, díky svému charakteru/tréninku. Celkově Batman je jedna z nejdůležitějších postav v životě Supermana, to on je jeho nej kamoš. Čili nějaké názory typu, že to nejde dohromady si nechte pro sebe, když neznáte předlohu ani svět. Tato dvojka je slavný tým znám jako Worlst Finest. Tento snímek ukáže nadání pravého Temného rytíře, který se spoléhá na svůj intelekt. Konkrétně je právě nejvíce zajímavé ten kontrast odlišného života, když se setkají. WB opravdu jde do projektu, který má hlavu a patu. Půjdou stylem Marvelu, tak že každý bude mít svůj vlastní film + menší tento střet a pak Justice League. Hate styl je tu opravdu směšný, od lidí kteří nic nepřečetli či neviděli.
Reakce na lidi, kteří netuší o čem mluví
0 0
reagovat

The Joker

No to mi taky přišlo divné, že by točili už tak brzo, ale jelikož obě dvě informace v článku obsažené byly, tak věřím buď oběma nebo žádné, že jo. :D

Je možné, že to tak bude. Blizzard si na tom chce dát evidentně dost záležet, takže bych i chápal, že tomu chtějí dát čas i co se týče finálnímu střihu a podobně.
267958
No to mi taky přišlo divné, že by točili už tak brzo, ale jelikož obě dvě informace v článku obsažené byly, tak věřím buď oběma nebo žádné, že jo. *:D* Je možné, že to tak bude. Blizzard si na tom chce dát evidentně dost záležet, takže bych i chápal, že tomu chtějí dát čas i co se týče finálnímu střihu a podobně.
The Joker
0 0
reagovat

crimson moon

Přesně vystihl mé pocity
267956
Přesně vystihl mé pocity
crimson moon
0 0
reagovat
"Jones finishes out the announcement by telling the audience that filming will begin in early 2014."

Bylo by divné začít točit už dva roky dopředu. nevím, jestli jsou Legendary ještě vázáni dělat Warcraft s WB nebo už s Universalem, ale obě ty studia mají na léto '15 v plánu zatím jenom jeden velkej live-action film (Jurassic Park / World's Finest). ;) Navíc pokud se můžeme řídit rokem 2014, tak duben '15 by měl ještě pojmout dva nebo tři velké filmy. ;)
267951
"Jones finishes out the announcement by telling the audience that filming will begin in early 2014." Bylo by divné začít točit už dva roky dopředu. nevím, jestli jsou Legendary ještě vázáni dělat Warcraft s WB nebo už s Universalem, ale obě ty studia mají na léto '15 v plánu zatím jenom jeden velkej live-action film (Jurassic Park / World's Finest). ;) Navíc pokud se můžeme řídit rokem 2014, tak duben '15 by měl ještě pojmout dva nebo tři velké filmy. ;)
0 0
reagovat

The Joker

Co jsem tak četl novinky z Comic-Conu, tak Warcraft plánují až na rok 2016.
267947
Co jsem tak četl novinky z Comic-Conu, tak Warcraft plánují až na rok 2016.
The Joker
0 0
reagovat
I kdyz se to treba nepovede, tak se holt musim tesit. :) A jako Batman by nebyl spatnej Joe Manganiello.

Jinak tedy Fantastic Four, Avengers, Ant-man, Terminator, Bond, Warcraft, Finding Nemo, Independence Day, Star Wars, Pirati z Karibiku, Assassin's Creed, mozna Avatar... a tohle vsechno v roce 2015. :)
267940
I kdyz se to treba nepovede, tak se holt musim tesit. :) A jako Batman by nebyl spatnej Joe Manganiello. Jinak tedy Fantastic Four, Avengers, Ant-man, Terminator, Bond, Warcraft, Finding Nemo, Independence Day, Star Wars, Pirati z Karibiku, Assassin's Creed, mozna Avatar... a tohle vsechno v roce 2015. :)
0 0
reagovat
267938
http://www.youtube.com/watch?v=L43JaaWcT-M
0 0
reagovat
Nevím co si o tom mám myslet , mám smýšené pocity . Spíš bych radši viděl Supermana proti Doomsdayovi protože to by mohl být lepší boj než Superman vs Zod .
267935
Nevím co si o tom mám myslet , mám smýšené pocity . Spíš bych radši viděl Supermana proti Doomsdayovi protože to by mohl být lepší boj než Superman vs Zod .
0 0
reagovat

Horace

Naopak, Bale je skvělej herec, nicméně drobek ať se vyrýsuje jak chce.
267934
Naopak, Bale je skvělej herec, nicméně drobek ať se vyrýsuje jak chce.
Horace
0 0
reagovat
Už teď se těšim na HISHE Superhero Cafe :D :+. Oznámení roku :+
267933
Už teď se těšim na HISHE Superhero Cafe *:D* *:+*. Oznámení roku *:+*
0 0
reagovat
Nevím co na to říct..Před pár dny jsem viděl Man of Steel (Muže z oceli), nově pojatého Supermana a říkal jsem si, jak je to cool a supr film s dobrým příběhem a i luxusní po vizuální stránce..no prostě konečně film o Supermanovi, který mě oslovil a vážně bavil a po zhlédnutí filmu navnaděn na pokračování.
Nic bych neřešil a nevymýšlel kraviny. Ve dvojce rozvíjet příběh kolem postavy Supermana a nějakého záporáka ze "supermanovského" univerza ;) Když jsem se tedy stal tím fanouškem nově pojatého Supermana - Muže z oceli - a nemám nastudovanou komiksovou předlohu, tak bych se aspoň z plátna rád dozvídal o věcech ze života Supermana a nemísil to s rozlišnou postavou z jiného komiksu. Toto mi přijde jako dost blbost mísit dvě naprosto rozdílné komiksové postavy, které se nemůžou spolu měřit. Mimozemšťan se slabostí pro lidstvo, jež ho ochraňuje (celý svět) proti invazi z Vesmíru vs. člověk bez zvláštních schopností, prachatý a se special technologií, zbraněmi a oblekem, bojující proti podsvětí města. Jak bylo vidět ve filmu, ta lidská technika a zbraně nezpůsobili nic těm Alienům. Nevím, jak zařídit, aby Batman zůstal živ po první "fajt" scéně ve filmu :D Spíš bych ty postavy viděl ve společné týmovce.
267932
Nevím co na to říct..Před pár dny jsem viděl Man of Steel (Muže z oceli), nově pojatého Supermana a říkal jsem si, jak je to cool a supr film s dobrým příběhem a i luxusní po vizuální stránce..no prostě konečně film o Supermanovi, který mě oslovil a vážně bavil a po zhlédnutí filmu navnaděn na pokračování. Nic bych neřešil a nevymýšlel kraviny. Ve dvojce rozvíjet příběh kolem postavy Supermana a nějakého záporáka ze "supermanovského" univerza ;) Když jsem se tedy stal tím fanouškem nově pojatého Supermana - Muže z oceli - a nemám nastudovanou komiksovou předlohu, tak bych se aspoň z plátna rád dozvídal o věcech ze života Supermana a nemísil to s rozlišnou postavou z jiného komiksu. Toto mi přijde jako dost blbost mísit dvě naprosto rozdílné komiksové postavy, které se nemůžou spolu měřit. Mimozemšťan se slabostí pro lidstvo, jež ho ochraňuje (celý svět) proti invazi z Vesmíru vs. člověk bez zvláštních schopností, prachatý a se special technologií, zbraněmi a oblekem, bojující proti podsvětí města. Jak bylo vidět ve filmu, ta lidská technika a zbraně nezpůsobili nic těm Alienům. Nevím, jak zařídit, aby Batman zůstal živ po první "fajt" scéně ve filmu :D Spíš bych ty postavy viděl ve společné týmovce.
0 0
reagovat
Robur:

No jasný no, všichni herci mají podobnou muskulaturu jako superhrdinové v komiksech trololol.

Možná ten Bale je na tom z nich nejblíže...
267931
Robur: No jasný no, všichni herci mají podobnou muskulaturu jako superhrdinové v komiksech trololol. Možná ten Bale je na tom z nich nejblíže...
0 0
reagovat

Eressea.Ilfirin

zobral si mi to z klávesnice, aj o tvári som písal, že nemá v ňom tú iskru aby hral podobnú úlohu.
267929
zobral si mi to z klávesnice, aj o tvári som písal, že nemá v ňom tú iskru aby hral podobnú úlohu.
Eressea.Ilfirin
0 0
reagovat

Robur

Ale vždyť JGL se na Batmana fakt vůbec nehodí. A nejde jen o výšku, kterou zmínil Horace, ale i o obličej a celkový pocit z daného herce. Batman má být drsňák, a né nějaké roztomilé mimi.
267928
Ale vždyť JGL se na Batmana fakt vůbec nehodí. A nejde jen o výšku, kterou zmínil [b]Horace[/b], ale i o obličej a celkový pocit z daného herce. Batman má být drsňák, a né nějaké roztomilé mimi.
Robur
0 0
reagovat
Jo, na rok 2015 se hodně těším
267927
Jo, na rok 2015 se hodně těším
0 0
reagovat

Robur

Počkať asi sme sa nepochopili ale teraz nazývaš Balea herca tragéda s muskulatúrou Johnsna? Lebo si protirečíš.

Ak áno tak potom si asi nevidel filmy s Baleom kde hral(equilibrium, dokonalý trik, fighter, ríša slnka, americké psycho). To, že mal napísanú postavu v trilogií neznamená, že je zlý herec...

To je pravda, že veľa takých hercov nieje. Ale michael shannon tiež nebol ktovie aký svalnatý a v MoS sa predviedol. A pritom to je skvelý herec.
267926
Počkať asi sme sa nepochopili ale teraz nazývaš Balea herca tragéda s muskulatúrou Johnsna? Lebo si protirečíš. Ak áno tak potom si asi nevidel filmy s Baleom kde hral(equilibrium, dokonalý trik, fighter, ríša slnka, americké psycho). To, že mal napísanú postavu v trilogií neznamená, že je zlý herec... To je pravda, že veľa takých hercov nieje. Ale michael shannon tiež nebol ktovie aký svalnatý a v MoS sa predviedol. A pritom to je skvelý herec.
Robur
0 0
reagovat
video link
267925
video http://batman-news.com/2013/07/21/watch-this-batmansuperman-comic-con-announcement-video/
0 0
reagovat

Horace

Mám skvělý 100kb net a za chvilku zas vyrážím pracovat. Nebyl čas hledat déle.
267924
Mám skvělý 100kb net a za chvilku zas vyrážím pracovat. Nebyl čas hledat déle.
Horace
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se