Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Je to tam: Batman vs. Superman


ikona
KarelR
batmanbatman/supermansupermanzack snyder
Zack Snyder nám nabídne nového Bruce Waynea. 

"Chci, aby sis to pamatoval, Clarku. V následujících letech. Ve tvých nejintimnějších chvilkách. Chci, aby sis pamatoval moji ruku na tvém krku. Chci, aby sis pamatoval muže, který tě porazil."

Právě těmito slovy před chvílí skončil warnerácký panel na Comic-Conu. Po vybídnutí Zackem Snyderem je přečetl Harry Lennix, a každý comicsový fanda z nich okamžitě pochopil, co uvádějí. Batmanova slavná promluva z Návratu temného rytíře definitivně potvrdila celodenní zvěsti, že se pokračování Muže v oceli přiřítí v roce 2015. A že se Snyder a David S. Goyer postarají o to, aby v něm Superman nebyl superhrdinsky osamocen.

 

Snyder tedy Clarka napodruhé nezasadí jen do epičtějšího filmu. Zasadí jej do epičtějšího filmu, ve kterém se mimo třech starých známých (Lois Lane, Perry White, Martha Kentová) objeví i nová inkarnace Bruce Waynea. Kdo bude osiřelého miliardáře hrát? To zatím možná netuší ani Warneři. DC nicméně běží k Justice League trochu nečekanou, avšak velice vítanou zkratkou.

Plátno na Comic-Conu ještě před koncem panelu odhalilo zbrusu nové super-batmaní logo (nahoře). Stále ale netušíme, zda oba hrdinové potáhnou za jeden provaz, nebo si půjdou po krku. Zvolená promluvila naznačuje to druhé a Snyder přiznal, že se Návratem temného rytíře hodlá trochu inspirovat. Nejspíš se ale pojede klasické machrování, vedoucí ke chvilkovému spojení sil a následnému poměřování filosofií. Rozfungovat Batmana vedle muže z oceli totiž bude v dnešní době zatraceně tuhý oříšek, a těžko nás v jejich vztahu čekají převratné novoty.

 

Snad to Zack celé rozlouskne, oba představení hrdinové by se totiž měli sejít na plátně i v roce 2017 v Justice League. Na panelu to sice nikdo nepotvrdil, stejně jako údajnou sólovku Flashe v roce 2016. S velkou pravděpodobností se ale jedná o akurátní vyhlídky, k nimž v následujících měsících přibudou herecká a tvůrčí jména. Komu byste vložili do rukou Justice League, pokud ji už dávno nemá slíbenou Snyder? Kdo by měl hrát nového Batmana? A kdo by měl pod čím vedením navlíknout rudý mundúr slavného superběžce? Račte se vyřádit v diskuzi!

---

Vytáhni v hospodě: Týmovka Supermana s Batmanem měla blízko k realizaci už na začátku tisíciletí. Nakonec se ale hrdinové rozešli a dostali jsme Batman začíná (2005) a Superman se vrací (2006).

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (141)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace