|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 17361 - 17380
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 868
- 869
- 870
- .
- 3267
- 3268
Invasion
Zkoušel to někdo? Já jsem zvládl jen pilot. Je to strašně utahané a další díly prý ještě víc.
|
reagovat
|
reaguje na:
(=LIFTY=)
Jestli v té hrané verzi je tou dívkou Daniella Pineda, tak to budu mít v topce taky.
|
reagovat
|
|
reagují:
do_Od
|
reagovat
|
V druhé sérii You jsem do ní zamilovanej ještě nebyl, ale třetí série to rozhodla.
|
reagovat
|
The Crown 1-4
Precizní filmařina, perfektně zvolení herci (a nejen vzhledem), skvělá kamera, střih, hudba, vyprávění, kostýmy, výprava, dobová atmosféra. Celkově špičková kvalita, která mi v tomhle "dokumentu" královské rodiny krásně odvyprávěla její dění po čas vlády Alžběty II.
Původně se mi do toho nechtělo, protože jsem si myslel, že chcípnu nudou koukat na něco takovýho, ale opak byl pravdou a teď bych si nafackoval.
Původně se mi do toho nechtělo, protože jsem si myslel, že chcípnu nudou koukat na něco takovýho, ale opak byl pravdou a teď bych si nafackoval.
|
reagují:
TedGeorge
|
reagovat
|
Kovboj Bebop
Už normální trailer a co jsem teď začal sledovat anime, tak si myslím, že tu atmosféru trefili dobře.
Vidím v tom pár konkrétních dílů, tak snad to nebudou jen zbytečné hrané kopírky.
Důležité ale je, že bude i Ein
Už normální trailer a co jsem teď začal sledovat anime, tak si myslím, že tu atmosféru trefili dobře.
Vidím v tom pár konkrétních dílů, tak snad to nebudou jen zbytečné hrané kopírky.
Důležité ale je, že bude i Ein

|
reagovat
|
Succession S3 E1+2
Tak zatim to vypada ze si S3 udrzi ten neskutecne vysoky level predchozich dvou. 
Tohle radim mezi absolutni serialovou spicku poslednich 10 let, vedle True Detective S1, Watchmen, ACS O.J., The Young Pope a Mindhunter. Desitkova zalezitost, tak jen skoda ze se to v CR z nejakeho duvodu vubec nechytlo. 

Tohle radim mezi absolutni serialovou spicku poslednich 10 let, vedle True Detective S1, Watchmen, ACS O.J., The Young Pope a Mindhunter. Desitkova zalezitost, tak jen skoda ze se to v CR z nejakeho duvodu vubec nechytlo. 
|
reagují:
Memphis
|
reagovat
|
reaguje na:
(=LIFTY=)
Přítelkyně na to koukala a byla moc spokojená. Já tak an čtvrt oka a co jsem viděl tak dobrý 

|
reagovat
|
Modrá až na kost
Sleduje někdo? Výborný soundtrack a akce (přepadení z kamerového pohledu)
Začne to jako typický příběh o pomstě a pak se z toho stane seriálová Volavka.
Jsem u třetího dílu a jsem hodne zahackovany.
Začne to jako typický příběh o pomstě a pak se z toho stane seriálová Volavka.
Jsem u třetího dílu a jsem hodne zahackovany.
|
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
Britská verze tne mnohem víc do živýho. Američani nakonec udělali z šéfa roztomilou, milování hodnou postavičku s komplexem méněcennosti. Gervaisův šéf je pravej opak, je to nebezpečná zrůda, která si myslí, že je roztomilá a milování hodná. Ricky je génius. Carrell je... sympaťák.
|
reagovat
|
Jsem v pátý řadě a ano, je to skvělý. Britská verze byla cajk, ale americká jede jinou ligu, Carrell je naprosto skvělej a chemie mezi Pam a Jimem je krásně přirozená, že si ani nepamatuju, kdy naposled jsem v televizi viděl lepší.
|
reagovat
|
The Office S01
Sedlo mi to. Je to fajn zábava, u které se dost nasměji. Věřím, že další řady budou ještě lepší. Jinak Carrell hraje parádně - už dlouho mi nějaká postava nepila tolik krev jako on. Mít ho za šéfa tak ho zabiju. 7/10
|
reagovat
|
TOP Diskuze
44Avatar: Oheň a popel: Recenze 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 39Den odhalení: Teaser 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 23První dojmy: třetí Avatar 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 54Odyssea: KINORIP Prolog 12Zootropolis znovu vítězí a hlásí miliardu, kinaři netrpělivě vyhlížejí Avatara 12The Sheep Detectives: Trailer 12Deník shopaholičky: Recenze

) pátou sezonu dostaneme na začátku příštího roku (