Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15901 - 15920 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
JJ, mrknete i na tohle :) link
Od casu cca 01:00...
820460
JJ, mrknete i na tohle :) https://www.youtube.com/watch?v=nEdhSyVMU70 Od casu cca 01:00...
820459
2 -1
reagovat
TENHLE Tim McGraw? :o:o
820459
[url=https://youtu.be/n3htOCjafTc]TENHLE[/url] Tim McGraw? *:o**:o*
4 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Já byl docela překvapený, že jsou to manželé, zpěváci a dohromady prodali 80 milionů alb. A prý jejich background tvoří masivní část popularity 1883. 
820458
Já byl docela překvapený, že jsou to manželé, zpěváci a dohromady prodali 80 milionů alb. A prý jejich background tvoří masivní část popularity 1883. 
5 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
A jsou spolu v reálu od roku 96.
820457
A jsou spolu v reálu od roku 96.
4 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Hrajou
820452
Hrajou
820448
2 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ti tam hrajou, nebo dělaj soundtrack? :D
820448
Ti tam hrajou, nebo dělaj soundtrack? *:D*
820439
4 0
reagovat
reaguje na: M.a.t.t.
Jako co dodat, to bolí, no... ?)
820441
Jako co dodat, to bolí, no... *?)*
820440
2 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ja dúfam, že nie. Druhú sériu bez Isabel May vlastne ani nechcem :D
820440
Ja dúfam, že nie. [spoiler]Druhú sériu bez Isabel May vlastne ani nechcem *:D*[/spoiler]
820439
2 -1
reagují: DarkSith, TedGeorge
reagovat
reaguje na: M.a.t.t.
Uplne jiste to není (Paramount je všelijakej - viz Star Trek), ale předpokládá se, že 1883 opravdu dostane klasickou druhou sérii a vrátí se Faith Hill i Tim McGraw.
820439
Uplne jiste to není (Paramount je všelijakej - viz Star Trek), ale předpokládá se, že 1883 opravdu dostane klasickou druhou sérii a vrátí se Faith Hill i Tim McGraw.
820438
4 -1
reagují: verbst, M.a.t.t.
reagovat

1883

Osobne to zatiaľ chápem tak, že druhá séria podľa všetkého nebude. Vieme len to, že Paramount objednal ďalšie diely, čo viacerí pochopili jej potvrdenie, no tie budú dosť možno tvoriť akýsi predel medzi 1883 a novo oznámeným druhým prequelom 1932. Teda niečo podobné čo predviedol napríklad herný Red Dead Redemption 2 rozdelený na hlavný dej a poriadne dlhý epilóg, aj keď si nie som istý, či je to ideálne prirovnanie. No Sheridan má tých seriálov naozaj mnoho a pokračovanie sa navyše trochu bije i so samotným názvom. Uvidíme ako to nakoniec bude.

Finále bolo každopádne skvelé a Isabel May ako dvojníčka Jennifer Lawrence je  neskutočný herecký objav :+
820438
Osobne to zatiaľ chápem tak, že druhá séria podľa všetkého nebude. Vieme len to, že Paramount objednal ďalšie diely, čo viacerí pochopili jej potvrdenie, no tie budú dosť možno tvoriť akýsi predel medzi 1883 a novo oznámeným druhým prequelom 1932. Teda niečo podobné čo predviedol napríklad herný Red Dead Redemption 2 rozdelený na hlavný dej a poriadne dlhý epilóg, aj keď si nie som istý, či je to ideálne prirovnanie. No Sheridan má tých seriálov naozaj mnoho a pokračovanie sa navyše trochu bije i so samotným názvom. Uvidíme ako to nakoniec bude. Finále bolo každopádne skvelé a Isabel May ako dvojníčka Jennifer Lawrence je  neskutočný herecký objav *:+*
1883
8 0
reagovat

1883

Tvl, jsem se na to konečně chystal a teď čtu tohle. Další zdroj deprese nepotřebuju. What do? :D
820368
Tvl, jsem se na to konečně chystal a teď čtu tohle. Další zdroj deprese nepotřebuju. What do? *:D*
1883
5 -1
reagovat

1883

Asi nejkrásnější smrt  filmovém/televizním zpracování vůbec. 
820364
Asi nejkrásnější [spoiler]smrt[/spoiler]  filmovém/televizním zpracování vůbec. 
1883
1 -1
reagovat

1883

Dokoukano a taky nenávidím Sheridana
820361
Dokoukano a taky nenávidím Sheridana
1883
5 -1
reagovat

1883

Dopoledne jsem viděl sám.

V podstatě jsem jenom hodinu v kuse brečel.

Teď jdu koukat podruhý se ženou. Wish me luck :D
820353
Dopoledne jsem viděl sám. [spoiler]V podstatě jsem jenom hodinu v kuse brečel.[/spoiler] Teď jdu koukat podruhý se ženou. Wish me luck *:D*
1883
6 -1
reagovat

1883

Je zvláštní sledovat něco, kdy člověk ví, že to nedopadne dobře, ale přesto tajně doufá v zázrak a ten nepřijde, protože nic takového v reálním světě neexistuje. Ten smutek ze samotného závěru mě bude přecházet ještě hodně dlouho. Nevím, jestli se mi chce pokračovat druhou řadou, protože tato nabídla dokonalé finále. A bez Isabela May tomu bude něco chybět. A je otázka jestli Sheriden najde způsob jak se první sérii vyrovnat. 
820350
[spoiler]Je zvláštní sledovat něco, kdy člověk ví, že to nedopadne dobře, ale přesto tajně doufá v zázrak a ten nepřijde, protože nic takového v reálním světě neexistuje. Ten smutek ze samotného závěru mě bude přecházet ještě hodně dlouho. Nevím, jestli se mi chce pokračovat druhou řadou, protože tato nabídla dokonalé finále. A bez Isabela May tomu bude něco chybět. A je otázka jestli Sheriden najde způsob jak se první sérii vyrovnat. [/spoiler]
1883
3 -1
reagovat
Ufffffffffff, tak to je nálož.
820346
Ufffffffffff, tak to je nálož.
4 -1
reagovat

1883

Parádní závěr.. opravdu velice podařený  western. 
820345
Parádní závěr.. opravdu velice podařený  western. 
1883
2 -1
reagovat

1883

Sheridan je sráč! :-(
820336
Sheridan je sráč! :-(
1883
2 -4
reagovat

1883 finále

No ty bláho.

Depka, ale jakože naprostá. Jeden relativní happyend a zbytek totální depka, smrt, opuštění, tvle. Musím říct, že kvalita ke konci řady šla v mých očích malilinko níž, jako celek to je ale furt nádherně natočená a napsaná pouť a rozhodně jeden z nejlepších uzavřených (!) westernů, co jsem kdy viděl. Ona teda vznikne druhá řada, ve které se budou řešit úplně jiné věcí s úplně jinými postavami, ta první série ale navzdory mým očekáváním má fakt jasně definovaný začátek a konec, v němž se stihlo vše, co mělo. Což je za mě velké plus. Klobouk dolů před Sheridanem, tohle se mu fakt povedlo. Isabela May a Sam Elliott mi budou hodně chybět.
820296
No ty bláho.[spoiler] Depka, ale jakože naprostá. Jeden relativní happyend a zbytek totální depka, smrt, opuštění, tvle. Musím říct, že kvalita ke konci řady šla v mých očích malilinko níž, jako celek to je ale furt nádherně natočená a napsaná pouť a rozhodně jeden z nejlepších uzavřených (!) westernů, co jsem kdy viděl. Ona teda vznikne druhá řada, ve které se budou řešit úplně jiné věcí s úplně jinými postavami, ta první série ale navzdory mým očekáváním má fakt jasně definovaný začátek a konec, v němž se stihlo vše, co mělo. Což je za mě velké plus. Klobouk dolů před Sheridanem, tohle se mu fakt povedlo. Isabela May a Sam Elliott mi budou hodně chybět.[/spoiler]
1883 finále
3 -2
reagovat

Vikings: Valhalla

Prvé dve časti pomerne pozerateľné, výpravné, má to omnoho epickejší feeling ako pôvodní Vikingovia...

Samozrejme, je tam mocná girl power, ale dá sa to vydržať, a černošskú vládkyňu Kattegatu sa aspoň pokúsili vysvetliť nejakou otrokyňou dovezenou z Egypta... Stále je úplná sprostosť, aby sa jej tam tí dvojmetroví chlapi úctivo klaňali, ale ako postava je celkom OK.
820199
Prvé dve časti pomerne pozerateľné, výpravné, má to omnoho epickejší feeling ako pôvodní Vikingovia... Samozrejme, je tam mocná girl power, ale dá sa to vydržať, a černošskú vládkyňu Kattegatu sa aspoň pokúsili vysvetliť nejakou otrokyňou dovezenou z Egypta... Stále je úplná sprostosť, aby sa jej tam tí dvojmetroví chlapi úctivo klaňali, ale ako postava je celkom OK.
Vikings: Valhalla
5 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se