Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 10041 - 10060 Napsat příspěvek
reaguje na: duro
Cos mu psal?
862858
Cos mu psal?
862857
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Dosť sa obávam, že odišiel po mojom minulom uteráku, písal mi potom siahodlhé náreky do vzkazníku, ale všimol som si ich až po 2 týždňoch. :-
862857
Dosť sa obávam, že odišiel po mojom minulom uteráku, písal mi potom siahodlhé náreky do vzkazníku, ale všimol som si ich až po 2 týždňoch. *:-*
862853
6 -5
reagují: HAL, verbst, Kostěj
reagovat
reaguje na: Sigi
A k nim nejaká nová elfka. :D
862856
A k nim nejaká nová elfka. *:D*
862793
4 -1
reagovat
reaguje na: speta.jr
aj na FB funguje
862855
aj na FB funguje
862853
3 0
reagovat
Až se Disk bude chtít ozvat, tak se ozve. Aspoň uvidí, jak všem chyběl. :)
862854
Až se Disk bude chtít ozvat, tak se ozve. Aspoň uvidí, jak všem chyběl. *:)*
6 0
reagovat
reaguje na: do_Od
A co fanousci Diska? Kdo ho nastval? Na CSFD zda se funguje, takze zije. :D
862853
A co fanousci Diska? Kdo ho nastval? Na CSFD zda se funguje, takze zije. *:D*
862844
4 0
reagují: duro, pepo
reagovat
Fanoušci Rainmakera mohou klidně spát, že už je zase zpátky. Snad se s novou přezdívkou bude i krotit. ;)
862844
Fanoušci Rainmakera mohou klidně spát, že už je zase zpátky. Snad se s novou přezdívkou bude i krotit. *;)*
4 0
reagují: speta.jr
reagovat

Tlou s českým obsazením

link

Pokud to tady bylo tak sorry. 
:D:D:D:D
862842
https://www.instagram.com/p/CpzqifqKk6i/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Pokud to tady bylo tak sorry.  *:D**:D**:D**:D*
Tlou s českým obsazením
6 0
reagovat

Rings of power S2

Tak někdo konečně pochopil, že by to chtělo herce co mají i nějaké charisma a umí hrát. Hinds a Kinnear jsou hodně slušné posily. Skoro bych se na tu druhou sérii i podíval, kdyby mě ta první málem nezabila :D Uff, ty vzpomínky jsou ještě pořád čerstvé :-
862793
Tak někdo konečně pochopil, že by to chtělo herce co mají i nějaké charisma a umí hrát. Hinds a Kinnear jsou hodně slušné posily. Skoro bych se na tu druhou sérii i podíval, kdyby mě ta první málem nezabila *:D* Uff, ty vzpomínky jsou ještě pořád čerstvé *:-*
Rings of power S2
15 0
reagují: duro
reagovat

Ted Lasso S03E01

Není to úplně optimální rozjezd, nicméně já jsem spokojený. Má to svou vlastní feel good atmošku a snad se to příjemně rozjede. 7,5/10
862776
Není to úplně optimální rozjezd, nicméně já jsem spokojený. Má to svou vlastní feel good atmošku a snad se to příjemně rozjede. 7,5/10
Ted Lasso S03E01
4 0
reagovat
Nejlepší byl pan malej kulich
862773
Nejlepší byl pan malej kulich
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Souhlasím, tomu jsem fandil vždycky, ať byl v jakýmkoliv zenovým rozpoložení. A vlastně i hodně Kareemovi a to bych nikdy neřekl, že budu fandit ortodoxnímu muslimovi :D
862756
Souhlasím, tomu jsem fandil vždycky, ať byl v jakýmkoliv zenovým rozpoložení. A vlastně i hodně Kareemovi a to bych nikdy neřekl, že budu fandit ortodoxnímu muslimovi *:D*
862754
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
Vyhoda byla, ze kdyz me nekdo s.al, tak tam vetsinou za chvili umrel:D Hra o truny byla co do smrti postav pohadka.
Nejvetsi kral byl... Nechce se mi psat to jmeno... Pan Eko z Lostu:D
862754
Vyhoda byla, ze kdyz me nekdo s.al, tak tam vetsinou za chvili umrel*:D* Hra o truny byla co do smrti postav pohadka. Nejvetsi kral byl... Nechce se mi psat to jmeno... Pan Eko z Lostu*:D*
862739
3 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tam bylo strašně moc skvělých postav, na který do teď vzpomínám v dobrým. Nikdo mě tam vyloženě nesral, jak se mi stává u novodobých věcí ... no ještě chvíli o tom budu přemýšlet a pustím si to celý znova :D
862739
Tam bylo strašně moc skvělých postav, na který do teď vzpomínám v dobrým. Nikdo mě tam vyloženě nesral, jak se mi stává u novodobých věcí ... no ještě chvíli o tom budu přemýšlet a pustím si to celý znova *:D*
862737
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: esmo
Je, pak se z toho trosku stala telenovela (zapletka s tim stelesnenim jezise byla silena) ale jinak J.K Simmons je tam dabelsky a jeho vztah s Tobiasem to tahne celou dobu.
862737
Je, pak se z toho trosku stala telenovela (zapletka s tim stelesnenim jezise byla silena) ale jinak J.K Simmons je tam dabelsky a jeho vztah s Tobiasem to tahne celou dobu.
862735
1 0
reagují: esmo
reagovat
S nedávným úmrtím Lance Reddicka, jsem si vzpomněl na věznici Oz. Jedna z nejlepších devadesátkových věcí, co jsem viděl. 
862735
S nedávným úmrtím Lance Reddicka, jsem si vzpomněl na věznici [url=https://www.csfd.cz/film/69296-oz/recenze/]Oz[/url]. Jedna z nejlepších devadesátkových věcí, co jsem viděl. 
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

TLOU S2

Neil už teasuje

Tu nabušenou pracku poznám všude...
862691
[url=https://twitter.com/Neil_Druckmann/status/1637493071825756163?t=X_vDjS4ao3DHD233Vint4Q&s=19]Neil už teasuje [/url] Tu nabušenou pracku poznám všude...
TLOU S2
4 -2
reagovat
Alex Kurtzman (od začátku lead celého aktuálního nu-Treku, a hlavně showrunner Discovery) evidentně po té sérii brutálních failů ztrácí nad tím světem tak velkou kontrolu a získává jí víc Akiva Goldsman (taky trochu Discovery, ale hlavně showrunner Strange New Worlds a prvních sérií Picarda), a teď hlavně Terry Matalas který má pod palcem tuhle třetí sérii.

Díky bohu za to, snad jim to vydrží.

V CBS by museli být epicky tupí kdyby úplně ignorovali své diváky. Poslední díl Discovery má na IMDB po roce menší počet hodnocení než Picard po deseti dnech. To Discovery má 5.7, Picard 9.1
862682
Alex Kurtzman (od začátku lead celého aktuálního nu-Treku, a hlavně showrunner Discovery) evidentně po té sérii brutálních failů ztrácí nad tím světem tak velkou kontrolu a získává jí víc Akiva Goldsman (taky trochu Discovery, ale hlavně showrunner Strange New Worlds a prvních sérií Picarda), a teď hlavně Terry Matalas který má pod palcem tuhle třetí sérii. Díky bohu za to, snad jim to vydrží. V CBS by museli být epicky tupí kdyby úplně ignorovali své diváky. Poslední díl Discovery má na IMDB po roce menší počet hodnocení než Picard po deseti dnech. To Discovery má 5.7, Picard 9.1
6 0
reagovat
reaguje na: Adasin
Discovery jsem vzdal někdy ve třetí sérii, protože to bylo utrpení a nemám odvahu se k tomu vracet. ;) Možná u CBS/Viacom někomu došlo, že progresivní WOKE agenda nikoho nezajímá, a že je na čase vrátit se ke kvalitě. 8) Raffi mě vždycky sr....la a dávno bych ji nechal hrdinně umřít. ;)
862680
Discovery jsem vzdal někdy ve třetí sérii, protože to bylo utrpení a nemám odvahu se k tomu vracet. *;)* Možná u CBS/Viacom někomu došlo, že progresivní WOKE agenda nikoho nezajímá, a že je na čase vrátit se ke kvalitě. *8)* Raffi mě vždycky sr....la a dávno bych ji nechal hrdinně umřít. *;)*
862645
4 -3
reagovat
reaguje na: Adasin
Nebo scenaristi zacali pouzivat GPTchat
862670
Nebo scenaristi zacali pouzivat GPTchat
862645
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se