Bosch: Odkaz S01+S02
S01 + S02 - Tohle mi popravdě dost chybělo. Bosch se pro mě stal velmi kvalitním seriál, který jsem si moc užil a všech sedm řad považuji za velmi, ale opravdu velmi kvalitní detektivní seriál, jenž šlape moc dobře. Jako většina z nás jsem se trochu bál, jak bude vypadat pokračování. O to více mě těší, že mohu napsat, že se Bosch: Odkaz povedl a je to dobrá a napínavá podívaná. Je malinko znát, že se příběh soustředí na tři linky, takže někdy je tempo pomalejší a rozvolněnější. Některé případy nejsou, tak záživné jak jsem čekal, ale tím neříkám, že nechybí infarktové momenty, scény nebo rovnou celé díly, kdy napjatě čekáte, co bude dál. Titulní trojice Titus Welliver - Mimi Rogers - Madison Lintz to táhne krásně nahoru, a skvěle je doplňuje ultimátní sympaťák Stephen A. Chang. Samozřejmě se dostaví i někdo z původního seriálu, a každá tahle scéna je výborná a mé fanouškovské srdíčko je z ní nadšené. Bosch: Odkaz po dvou řadách krásně funguje a já se těším na další. 8/10
|
reagovat
|

) nastartován, lupeny kam jinam než do IMAXu zakoupeny a zbývající dny do premiéry v kalendáři netrpělivě odškrtávány