Dopozeral som piatu sériu a mám dve veci k tomu. Nechápem ako som sa vtedy prvý krát dostal cez otrasnú prvú polovicu prvej série
Panebože to bolo strašné. Musel mi to tu niekto neskutočne vyhajpovať, že som to vtedy vydržal 
A za druhé, 11. doctor je proste môj doctor. Nech si hovorí kto chce čo chce, ale tá piata séeria je v mojich očiach správne doktorsky rozprávkovo dokonalá. David Tennant je fantastický o to pokoj, a pamätám si ako som bol pri prvom pozeraní skoro rozhodnutý to ďalej nepozerať, keď ho vymenil Matt Smith. Ale veľmi rýchlo ma to prešlo. Toto trafilo všetky moje struny, či už herecky, dejom, tým šibnutým hektickým tempom, to ako je Doctor neustále myslou všade a nikde, chémia medzi ním a Karen Gillan, a vôbec nádherná Amelia Pond! Každá časť mala najmenej jednu hlášku z ktorej by bol fantastický nápis na tričko. Proste krása a celý čas som mal úsmev na tvári

A PANEBOŽE TÁ HUDBA!!!!!
link

A mam je rad vsechny. Nektere vic, nektere min. Po prvnim dile jsem urcite zahackovany, asi to nebude takovy horor jako obvykle, ale predpokladam, ze i tady budou vyjevy, kdy se malem poseru. Kazdopadne kristalicky Flanagan.