Okey. Ale teď to bude bez servítek. LOST je jeden z nejdůležitější seriálu jaký kdy vznikl. Ptát se jestli ho máš vidět/zkusit je jako ptát se jestli máš vidět Kmotra/Lovce jelenů/Poslední závod.
Teď vážně. Pro mě je to jeden z nejlepší seriálu jaký kdy vznikl. Má spoustu chyb a není dokonalý. Ale pokud už od začátku přijmeš, že je to o postavách a ne o odpovědí, tak dostaneš tak moc něco luxusního, že na to dokonce života nezapomeneš. Málo kterému seriálu se povedlo vytvořit tak geniální práci s postavami. Slibuji Ti, že pokud Ti to sedne, tak nebudeš místy dýchat, u několika epizod budeš hledat čelist na podlaze, a pokud u epizody The Constant nebude na měkko tak v Tobě něco umřelo.
Miluji tento seriál. A i po letech si myslím, že je skvělý a úžasný. A já Ti kurva moc závidím, že máš možnost ho teď vidět bez ročního čekání. Jen si nic nevyhledávej a dej si to jako velký maraton.
Takže abych to uzavřel, i přestože tam není žádná gay linka, tak si to hned pust a dej tomu šanci. Tohle je seriál, který se zapsal mezi to nejlepší co kdy v televizi vzniklo.
reaguje na:
Disketa1
|
reagovat
|
A ať si říká, kdo chce, co chce, i ten konec je fajn
Jen jsem teda rád, že se seriály obecně posunuly k méně dílům za sérii.