Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 60581 - 60600 Napsat příspěvek
Jen do nich, do pokrytců :D
504469
Jen do nich, do pokrytců *:D*
0 0
reagovat
Linie (Leonard a Penny) mi přišla naprosto srovnatelná s typem seriálu. Je snad logický, že v TBBT nebude stejně kvalitní dějová linie v HIMYM.HIMYM má dějovou linii vepsanou v názvu.Za to v TBBT je stále záhadou jakým směrem se seriál bude ubírat.Zatím je to pro mě božská prdel a rozhodně na sobě nepociťuju, že bych se smál míň než v první serii:))
504468
Linie (Leonard a Penny) mi přišla naprosto srovnatelná s typem seriálu. Je snad logický, že v TBBT nebude stejně kvalitní dějová linie v HIMYM.HIMYM má dějovou linii vepsanou v názvu.Za to v TBBT je stále záhadou jakým směrem se seriál bude ubírat.Zatím je to pro mě božská prdel a rozhodně na sobě nepociťuju, že bych se smál míň než v první serii*:))*
0 0
reagovat
To, že tam není dějová linie je ten nejmenší problém... ta linie s Penny a Leonardem byla stejně lame... ; Problém je, že na to, že je to teprve druhá série, tak už jim tragicky došly nápady a opravdu vtipných gagů je tam poskrovnu....
504463
To, že tam není dějová linie je ten nejmenší problém... ta linie s Penny a Leonardem byla stejně lame... ; Problém je, že na to, že je to teprve druhá série, tak už jim tragicky došly nápady a opravdu vtipných gagů je tam poskrovnu....
0 0
reagovat
Rage: Zábava to je, ale prostě mi to tam chybí a proto budu mít vždycky HIMYM radši.
504459
Rage: Zábava to je, ale prostě mi to tam chybí a proto budu mít vždycky HIMYM radši.
0 0
reagovat
Z Naked Man alá jakákoliv postava od Barneyho nebo Teda my doslova vytryskly slzy smíchu:D Souhlas se sohaj:+
504457
Z Naked Man alá jakákoliv postava od Barneyho nebo Teda my doslova vytryskly slzy smíchu*:D* Souhlas se sohaj*:+*
0 0
reagovat

Bagr007

Máš pravdu.Neni tam žádná hlavní dějová linie (zatím), ale seriál se podle mě obejde i bez ní.Jelikož, jak už sem napsal, jde v něm hlavně o zábavu.A to plní na 110%:))
504456
Máš pravdu.Neni tam žádná hlavní dějová linie (zatím), ale seriál se podle mě obejde i bez ní.Jelikož, jak už sem napsal, jde v něm hlavně o zábavu.A to plní na 110%*:))*
Bagr007
0 0
reagovat
Poseldní díl HIMYM byl nářez. Asi nejlepší epizoda ze čtvrté série:D:+
504455
Poseldní díl HIMYM byl nářez. Asi nejlepší epizoda ze čtvrté série*:D**:+*
0 0
reagovat
Rage: Problém je v tom co si sám naznačil... v první sérii byla alespoň dějová linie s Penny a Leonardem. V druhé není žádná.
504454
Rage: Problém je v tom co si sám naznačil... v první sérii byla alespoň dějová linie s Penny a Leonardem. V druhé není žádná.
0 0
reagovat
imo tbbt naopak stale posiluje. a ze ma prednost hlavne sheldon je jen dobre, vzdyt je vtipnej : ).
posledni epizoda byla zatim nejlepsi
peace out
504453
imo tbbt naopak stale posiluje. a ze ma prednost hlavne sheldon je jen dobre, vzdyt je vtipnej : ). posledni epizoda byla zatim nejlepsi peace out
0 0
reagovat

Rage

Ad TBBT: Tak to ti podepíšu :+
504451
Ad TBBT: Tak to ti podepíšu *:+*
Rage
0 0
reagovat
Weeds, Californication a Dexter jsou stejně nejlepší;)
504450
Weeds, Californication a Dexter jsou stejně nejlepší*;)*
0 0
reagovat

TBBT

Upřímně nechápu, proč si tady většina lidí stěžuje, že TBBT upadá. Podle mě, TBBT nemělo nikdy žádnou velkou dějovou linii.Možná první sérka.Penny a Leonard.Myslím si, že tenhle seriál je převážně o infarktovích vtípcích a nezapomenutelných hláškách a to splňuje každej díl.Takže TBBT neupadá, ale stagnuje, na pro mě kvalitním komediálním seriálu.;) A při každotýdením přívalu hlášek na tomhle fóru z TBBT tomu nemůže být tak jen u mě.:+
504449
Upřímně nechápu, proč si tady většina lidí stěžuje, že TBBT upadá. Podle mě, TBBT nemělo nikdy žádnou velkou dějovou linii.Možná první sérka.Penny a Leonard.Myslím si, že tenhle seriál je převážně o infarktovích vtípcích a nezapomenutelných hláškách a to splňuje každej díl.Takže TBBT neupadá, ale stagnuje, na pro mě kvalitním komediálním seriálu.*;)* A při každotýdením přívalu hlášek na tomhle fóru z TBBT tomu nemůže být tak jen u mě.*:+*
TBBT
0 0
reagovat
Tak tento týden si to ve Fringe dali s tím lens flare fakt ve velkým. :D Netvrďte mi, že vy ho ve svých snech a vzpomínkách nemáte. :D
504440
Tak tento týden si to ve Fringe dali s tím lens flare fakt ve velkým. *:D* Netvrďte mi, že vy ho ve svých snech a vzpomínkách nemáte. *:D*
0 0
reagovat
zoufalky jsou fajn :D.... Mno, možná by to chtělo konečně dokoukat tu čtvrtou sérku ;)... A weeds, jako viděna první série, je super, ale tak nějak se nemůžu dokopat k druhé....

ps: Tohle berte jenom jako výkřik od člověka, který to tu nesleduje (protože nemá důvod ;) a jen mu padly do oka zoufalky, když si odklikával příspěvky :)
504382
zoufalky jsou fajn :D.... Mno, možná by to chtělo konečně dokoukat tu čtvrtou sérku ;)... A weeds, jako viděna první série, je super, ale tak nějak se nemůžu dokopat k druhé.... ps: Tohle berte jenom jako výkřik od člověka, který to tu nesleduje (protože nemá důvod ;) a jen mu padly do oka zoufalky, když si odklikával příspěvky :)
0 0
reagovat

sidda

good :))
504720
good :))
sidda
0 0
reagovat
zoufale manzelky nemusim, protoze tam hraje me velice nesympaticka herecka eva longordia(ani nevim jak se to jeji jmeno pise a nechce se me to hledat):), ale weeds koukam od prvni serie a podle me si tento serial drzi svoji vysokou latku i ve 4.serii
504719
zoufale manzelky nemusim, protoze tam hraje me velice nesympaticka herecka eva longordia(ani nevim jak se to jeji jmeno pise a nechce se me to hledat)*:)*, ale weeds koukam od prvni serie a podle me si tento serial drzi svoji vysokou latku i ve 4.serii
0 0
reagovat
504717
[link="http://wwwimage.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/images/content/50_reasons.jpg"]50 důvodů k sexu.[/link] *:D**:+*
0 0
reagovat
Zoufalé manželky jsou pro divačky VKV, Ulice atd nebeskou manou, ale pro zkušenějšího diváka, je to hrozná vata. Weeds by jim ale mohly přivodit hromadný infarkty a těžko si představim, že by to Prima pouštěla třeba po Hledá se táta (z toho jsme btw. viděl náhodou aktuální díl v úterý - neskutečný :o, kam se hrabou všechny Big brothery světa, tak trapně mi za lidi v televizi asi nikdy nebylo. Součet jejich IQ nepřesahuje dnešní datum a do jednou jsou to hrozný ošklivci (je tam i Otík Rákosník), kteří bydlí u matek (rozmezí věku 22 - 50 let)! :-)
504716
Zoufalé manželky jsou pro divačky VKV, Ulice atd nebeskou manou, ale pro zkušenějšího diváka, je to hrozná vata. Weeds by jim ale mohly přivodit hromadný infarkty a těžko si představim, že by to Prima pouštěla třeba po Hledá se táta (z toho jsme btw. viděl náhodou aktuální díl v úterý - neskutečný *:o*, kam se hrabou všechny Big brothery světa, tak trapně mi za lidi v televizi asi nikdy nebylo. Součet jejich IQ nepřesahuje dnešní datum a do jednou jsou to hrozný ošklivci (je tam i Otík Rákosník), kteří bydlí u matek (rozmezí věku 22 - 50 let)! *:-*)
0 0
reagovat
První tři sezony Weeds jsou nářez ale ta čtvrtá mi přišla nějaká divná už ale mám v plánu ji dokoukat
504714
První tři sezony Weeds jsou nářez ale ta čtvrtá mi přišla nějaká divná už ale mám v plánu ji dokoukat
0 0
reagovat
Luc44: tak tak. Weeds rulez. Manželky jsou strašná sračka. IMHO.8)
504712
Luc44: tak tak. Weeds rulez. Manželky jsou strašná sračka. IMHO.*8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se