Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 58981 - 59000 Napsat příspěvek

Luc44

Ale já je většinou zkouknu najednou?) Takový seriálový večer8)
529637
Ale já je většinou zkouknu najednou*?)* Takový seriálový večer*8)*
Luc44
0 0
reagovat
Tak já od Castla, a ani třeba od Life, nechci bůhví co, na těch seriálech je supr, že je to prostě normál detektivka jako třeba CSI, ale s daleko zábavnějšíma charakterama:+
529635
Tak já od Castla, a ani třeba od Life, nechci bůhví co, na těch seriálech je supr, že je to prostě normál detektivka jako třeba CSI, ale s daleko zábavnějšíma charakterama*:+*
0 0
reagovat
Začínám mít Castla radší než Moodyho, jako autora :D
529634
Začínám mít Castla radší než Moodyho, jako autora *:D*
0 0
reagovat

Luc44

Castlovy hlášky jsou prizeless, ale jinak takovej fajn průměr. Nic extra.

btw. Scéna s autem z posledního dílu byla naprosto likvidační. Pa na na ná na ná ná ná, pa na na ná na na. Pa na na ná na ná ná ná, pa na na ná na na. :D:D
529633
Castlovy hlášky jsou prizeless, ale jinak takovej fajn průměr. Nic extra. btw. Scéna s autem z posledního dílu byla naprosto likvidační. Pa na na ná na ná ná ná, pa na na ná na na. Pa na na ná na ná ná ná, pa na na ná na na. *:D**:D*
Luc44
0 0
reagovat
Bagr: Good point. :D
529632
Bagr: Good point. *:D*
0 0
reagovat
Nemají Heroes zítra season finale? Ono to moc nejde poznat z těch epizod, když se tam pořád nic moc neděje. :D
529631
Nemají Heroes zítra season finale? Ono to moc nejde poznat z těch epizod, když se tam pořád nic moc neděje. *:D*
0 0
reagovat

sohaj

Podstatou ale bylo, že všechny show z Karlova seznamu jdou v jeden den ;)
529630
Podstatou ale bylo, že všechny show z Karlova seznamu jdou v jeden den *;)*
sohaj
0 0
reagovat
HIMYM, TBBT, Lost, Prison Break, Futurama, Enterprise, Scrubs?)

A další čekají ve frontě (Chuck, Jericho, Fringe...)8)
529626
HIMYM, TBBT, Lost, Prison Break, Futurama, Enterprise, Scrubs*?)* A další čekají ve frontě (Chuck, Jericho, Fringe...)*8)*
0 0
reagovat

Ouch

KOukám i na ty Heroes :D, nemám vás rád, protože jsem kvůli tomu buzzzu tady začal koukat i na Castla ?) ještě, že House si nechávám až na celou sérku...
529625
KOukám i na ty Heroes *:D*, nemám vás rád, protože jsem kvůli tomu buzzzu tady začal koukat i na Castla *?)* ještě, že House si nechávám až na celou sérku...
Ouch
0 0
reagovat
24
TBBT
Castle
Chuck
Gossip Girl
House
HIMYM

Uf, tak kecám, jenom sedm :) A z ostatních obecně sledovanějších běžej ještě Heroes a In Treatment.
529624
24 TBBT Castle Chuck Gossip Girl House HIMYM Uf, tak kecám, jenom sedm :) A z ostatních obecně sledovanějších běžej ještě Heroes a In Treatment.
0 0
reagovat
co zejtra vsechno davaj?
529622
co zejtra vsechno davaj?
0 0
reagovat
Pánové, zejtra to bude těžkej masakr. Poprvý se to všechno sešlo a já jsem na osmi seriálech. Předpokládám, že vy ostatní taky musíte absolvovat aspoň toho bůra :)
529620
Pánové, zejtra to bude těžkej masakr. Poprvý se to všechno sešlo a já jsem na osmi seriálech. Předpokládám, že vy ostatní taky musíte absolvovat aspoň toho bůra :)
0 0
reagovat

Brothers and sisters

Tak koukam druhou serii. a jsem zrovna v dile kdy se objevi danny glover. jak tak na nej koukam vubec by me nevadil dalsi dil smrtonostne zbrane :)
529607
Tak koukam druhou serii. a jsem zrovna v dile kdy se objevi danny glover. jak tak na nej koukam vubec by me nevadil dalsi dil smrtonostne zbrane *:)*
Brothers and sisters
0 0
reagovat

KarelR

Potkat Zacharyho v českým Subway za pokladnou, tak mě asi klepne:D
529566
Potkat Zacharyho v českým Subway za pokladnou, tak mě asi klepne*:D*
KarelR
0 0
reagovat

Chuck a bagety

529564
http://scifiwire.com/2009/04/chuck-stars-treat-400-eng.php
Chuck a bagety
0 0
reagovat
Já nějak nepobírám, co budou dělat. Někam připichovat sendviče a posílat nerdí sladkosti? Eh? A Nikki je koukám sakra zainteresovaná :D

Tohle by spíš měl mít Life, kterej bohužel nedisponuje geek fandama. Ale představte si ty možnosti. Třeba by se uspořádal den, kdy by jedna plus jedna bylo jedna. A jedlo by se jenom ovoce 8)
529563
Já nějak nepobírám, co budou dělat. Někam připichovat sendviče a posílat nerdí sladkosti? Eh? A Nikki je koukám sakra zainteresovaná *:D* Tohle by spíš měl mít Life, kterej bohužel nedisponuje geek fandama. Ale představte si ty možnosti. Třeba by se uspořádal den, kdy by jedna plus jedna bylo jedna. A jedlo by se jenom ovoce *8)*
0 0
reagovat
fingers crossed?
link
529562
fingers crossed? http://www.deadlinehollywooddaily.com/best-bet-that-chuck-will-come-back/
0 0
reagovat
:) Panove, budte radi, ze se nepohybujete v prostredi politiky - to by Vas potom tohle nemohlo vzrusit po tom co na Vas tam sunou celej den a provokujou. Samurajsky klid to chce 8), ale muf to je, to je jasny.
529559
*:)* Panove, budte radi, ze se nepohybujete v prostredi politiky - to by Vas potom tohle nemohlo vzrusit po tom co na Vas tam sunou celej den a provokujou. Samurajsky klid to chce *8)*, ale muf to je, to je jasny.
0 0
reagovat
co to je?
529552
co to je?
0 0
reagovat
ja si myslim, ze zamavame kamaradovi...
529548
ja si myslim, ze zamavame kamaradovi...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se