Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 58981 - 59000 Napsat příspěvek
6 mil no lol :D takže už nebudou mít ani na základní triky a jelikož tohle je první díl, tak to klesne na stabilní 4mil a NBC ohlásí ukončení seriálu o vánocích... jaká ironie, že ještě před 12 měsíci jsem vstával časně ráno abych zkouknul další díl skvělých heroes.:)):- Kdyby tak tehle seriál měl někdo schopný jako Abrams (a když jsme u toho - všiml si taky někdo té šílené podobnosti s Leonardem? link :)) )
539182
6 mil no lol *:D* takže už nebudou mít ani na základní triky a jelikož tohle je první díl, tak to klesne na stabilní 4mil a NBC ohlásí ukončení seriálu o vánocích... jaká ironie, že ještě před 12 měsíci jsem vstával časně ráno abych zkouknul další díl skvělých heroes.*:))**:-* Kdyby tak tehle seriál měl někdo schopný jako Abrams (a když jsme u toho - všiml si taky někdo té šílené podobnosti s Leonardem? http://latimesblogs.latimes.com/photos/uncategorized/2009/01/29/jj_abrams.jpg *:))* )
0 0
reagovat

mikosuo

Tak pokles o 46% je teda u mě o polovinu...
539180
Tak pokles o 46% je teda u mě o polovinu...
mikosuo
0 0
reagovat
Tak TBBT začalo slušně, i když jako rozjezd nový sérky takový mdlý... :)
539179
Tak TBBT začalo slušně, i když jako rozjezd nový sérky takový mdlý... *:)*
0 0
reagovat

Luc44

ale zasa neprehanaj :D
klesli len z 10 na 6 to nie je polovica :) ale ratam s tym ze to pojde este dole
539177
ale zasa neprehanaj *:D* klesli len z 10 na 6 to nie je polovica *:)* ale ratam s tym ze to pojde este dole
Luc44
0 0
reagovat
A vážně se někdo diví proč? Už druhá sezóna byla někdy od poloviny naprosto příšerná a u třetí jsem snad nevydržel koukat na celý díl bez toho, abych nějakou část nepřeskočil. Pak jsem začal přeskakovat celé díly. Dal jsem tomu seriálu další šanci s novou sezónou, ale koukám, že se nic nezměnilo.
539175
A vážně se někdo diví proč? Už druhá sezóna byla někdy od poloviny naprosto příšerná a u třetí jsem snad nevydržel koukat na celý díl bez toho, abych nějakou část nepřeskočil. Pak jsem začal přeskakovat celé díly. Dal jsem tomu seriálu další šanci s novou sezónou, ale koukám, že se nic nezměnilo.
0 0
reagovat
Heroes jdou asi hodně do hajzlu, sledovanost o polovinu nižší, než měl první díl loňský sérky...
539174
Heroes jdou asi hodně do hajzlu, sledovanost o polovinu nižší, než měl první díl loňský sérky...
0 0
reagovat
House in da house:+ Tohle byl perfektní úvod. Jsem pro, aby se kromě season finale zavedl i season opener:)
A Franka Potente taky potěšila:+
539173
House in da house*:+* Tohle byl perfektní úvod. Jsem pro, aby se kromě season finale zavedl i season opener*:)* A Franka Potente taky potěšila*:+*
0 0
reagovat
Tak House dvojdil uplne perfektni! :+:+
Heroes dvojdil solidni (btw vic Ali Larter nikdy neuskodi :P)
celkove spokojenost :)
539163
Tak House dvojdil uplne perfektni! *:+**:+* Heroes dvojdil solidni (btw vic Ali Larter nikdy neuskodi :P) celkove spokojenost *:)*
0 0
reagovat
Marshall tomuto dílu vládnul :D
539161
Marshall tomuto dílu vládnul *:D*
0 0
reagovat
"Good enough!" prásk :D
539160
"Good enough!" prásk *:D*
0 0
reagovat
Mě spíš "Whaaaaat" a "Thank youuuuu":D
539159
Mě spíš "Whaaaaat" a "Thank youuuuu"*:D*
0 0
reagovat
Mě v HIMYM dostalo Tedovo "Professor":D či Marshallovo "tuxedo night":D
539158
Mě v HIMYM dostalo Tedovo "Professor"*:D* či Marshallovo "tuxedo night"*:D*
0 0
reagovat

Hellblazer

Ano, všechny ty EMMY to vyhrálo za pilot.
539157
Ano, všechny ty EMMY to vyhrálo za pilot.
Hellblazer
0 0
reagovat
Top chlapy v HIMYM: Marshal, Barney, Robin, Lily.... Ted 8)
539156
Top chlapy v HIMYM: Marshal, Barney, Robin, Lily.... Ted *8)*
0 0
reagovat
Marshal vždycky vládnul, Ted je z chlapů v HIMYM absolutně nejslabší
539155
Marshal vždycky vládnul, Ted je z chlapů v HIMYM absolutně nejslabší
0 0
reagovat
Tss, Marshal je na tom všem nejlepší. "its good enough! ":D
539154
Tss, Marshal je na tom všem nejlepší. "its good enough! "*:D*
0 0
reagovat
V dnesnim HIMYM perlil hlavne Ted, Barnie jako podpantoflak opravdu neni tak cool jako byval a duo Lily-Marshall je nesympaticke jiz od prvniho dilu, i kdyz Marshall je tak pul na pul;) Ale i pres to vsechno jsem s dnesnim dilem spokojen.
539153
V dnesnim HIMYM perlil hlavne Ted, Barnie jako podpantoflak opravdu neni tak cool jako byval a duo Lily-Marshall je nesympaticke jiz od prvniho dilu, i kdyz Marshall je tak pul na pul;) Ale i pres to vsechno jsem s dnesnim dilem spokojen.
0 0
reagovat
mna dnesna cast HIMYM zacala bavit az od polovice a som dost spokojny, celkom vydareny diel :+
539152
mna dnesna cast HIMYM zacala bavit az od polovice a som dost spokojny, celkom vydareny diel *:+*
0 0
reagovat

HIMYM

První díl trochu slabší, podpantoflák Barney není ani zdaleka tak cool jako magor Barney z první série a Lily je čím dál tím víc nesympatická... nicméně pořád to ještě jde, Ted pobavil a v budoucnu se to snad opět zvedne.
539151
První díl trochu slabší, podpantoflák Barney není ani zdaleka tak cool jako magor Barney z první série a Lily je čím dál tím víc nesympatická... nicméně pořád to ještě jde, Ted pobavil a v budoucnu se to snad opět zvedne.
HIMYM
0 0
reagovat
30rock som videl len prvu cast, ale moc ma to neoslnilo, tie kazdorocne EMMY nechapem :-
539150
30rock som videl len prvu cast, ale moc ma to neoslnilo, tie kazdorocne EMMY nechapem *:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se