Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 58101 - 58120 Napsat příspěvek
FRINGE: IMO solidni dil. Walter zase vali a prechazet nevyjasnenene zahady mezi dily/sezonami uz jsem se naucil z Lostu (aspon k necemu je teda dobrej). Pribyla nova agentka, ktera "asi" nahradi *spoiler*... link (jako by uz tak nebylo na co koukat :)))
Californication: Prvni dil mi prisel relativne suchy (obzvlaste kdyz prihlednu k delce a poctu dilu za rok), druhy to ale vynahradil vic nez dost :D:+:+
538998
FRINGE: IMO solidni dil. Walter zase vali a prechazet nevyjasnenene zahady mezi dily/sezonami uz jsem se naucil z Lostu (aspon k necemu je teda dobrej). Pribyla nova agentka, ktera "asi" nahradi *spoiler*... http://i810.photobucket.com/albums/zz24/dasvocas/fringe/bscap0000.png (jako by uz tak nebylo na co koukat *:))*) Californication: Prvni dil mi prisel relativne suchy (obzvlaste kdyz prihlednu k delce a poctu dilu za rok), druhy to ale vynahradil vic nez dost *:D**:+**:+*
0 0
reagovat

Phil cze

Tak jdu na to;) Na Waltera se stejne tesim nejvic 8)
538990
Tak jdu na to*;)* Na Waltera se stejne tesim nejvic *8)*
Phil cze
0 0
reagovat
To už je ofiko nový díl Fringe?? .. nějak to přestávám stíhat, těch seriálů (kvalitních) je strašně moc:) Ale pokud by někdo neměl dost a líbilo se mu třeba Kings, tak doporučuju starší seriálek od HBO Carnivale ... je to bomba8)
538988
To už je ofiko nový díl Fringe?? .. nějak to přestávám stíhat, těch seriálů (kvalitních) je strašně moc*:)* Ale pokud by někdo neměl dost a líbilo se mu třeba Kings, tak doporučuju starší seriálek od HBO Carnivale ... je to bomba*8)*
0 0
reagovat

verbst

Jo, je to výbornej rozjezd. Skoro celou epizodu se toho moc neděje, ale Walter a Peter perlí jako vždy a konec je skvělej. Rozhodně obrovský příslib do budoucna.8)
538987
Jo, je to výbornej rozjezd. Skoro celou epizodu se toho moc neděje, ale Walter a Peter perlí jako vždy a konec je skvělej. Rozhodně obrovský příslib do budoucna.*8)*
verbst
0 0
reagovat
Videli jste uz nekdo novej dil Fringe?
538985
Videli jste uz nekdo novej dil Fringe?
0 0
reagovat
První díl byl vážně lepší, jen se bojím, aby hlavní linie nebyla výchova dcery a učení na škole, to by byla vážně škoda.

Viděl jsem i první díl Flashforward a zatím to vypadá hodně nadějně. Po delší době seriál, který mě zaujal od první části.
538958
První díl byl vážně lepší, jen se bojím, aby hlavní linie nebyla výchova dcery a učení na škole, to by byla vážně škoda. Viděl jsem i první díl Flashforward a zatím to vypadá hodně nadějně. Po delší době seriál, který mě zaujal od první části.
0 0
reagovat

Californication 3

První díl velice fajn, druhý trochu slabší (nicméně "lame Twilight bullshit" vládne) ale i tak - kvalitativně zhruba při starém, jen se musí rozjet nějaká ta vážnější linie příběhu. Snad jen Becca se mi zdá poněkud... obyčejná a přestárlá.
538926
První díl velice fajn, druhý trochu slabší (nicméně "lame Twilight bullshit" vládne) ale i tak - kvalitativně zhruba při starém, jen se musí rozjet nějaká ta vážnější linie příběhu. Snad jen Becca se mi zdá poněkud... obyčejná a přestárlá.
Californication 3
0 0
reagovat

Californication...3.seria

Latku si to zatial udrzalo...pripomina mi to skor prvu seriu ako druhu, ale uvidime ako sa to vyvinie...aspon ja som dost spokojny :¨)
538943
Latku si to zatial udrzalo...pripomina mi to skor prvu seriu ako druhu, ale uvidime ako sa to vyvinie...aspon ja som dost spokojny :¨)
Californication...3.seria
0 0
reagovat

Sigi

no konecne uz viem jak sa vola ten serial....to bolo davno ked som to pozeraval :))
538929
no konecne uz viem jak sa vola ten serial....to bolo davno ked som to pozeraval *:))*
Sigi
0 0
reagovat
No ja to nevedel. Ani me to nenapadlo hledat nekde...
538928
No ja to nevedel. Ani me to nenapadlo hledat nekde...
0 0
reagovat

verbst

S křížkem po funuse, jakoby sme to nevěděli8)

a je to " you can't peanut butter someones ass"
538924
S křížkem po funuse, jakoby sme to nevěděli*8)* a je to " you can't peanut butter someones ass"
verbst
0 0
reagovat
:D:D
538923
*:D**:D*
0 0
reagovat

How I Met Your Mother

Znate pointu Barneyho vtipu v S04E20? Kdyz to rika Lily, tak tam Ted zase neco keca a neni to slyset . . .
Tady je celej for:
"What is the difference between jam and peanut butter?"
"I can't peanut-butter my dick in your ass..."

:D:D:D:D:D:D:D:D:D
538922
Znate pointu Barneyho vtipu v S04E20? Kdyz to rika Lily, tak tam Ted zase neco keca a neni to slyset . . . Tady je celej for: "What is the difference between jam and peanut butter?" "I can't peanut-butter my dick in your ass..." *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
How I Met Your Mother
0 0
reagovat
Sledge Hammer .. zlatý osmdesátý:D
link
538910
Sledge Hammer .. zlatý osmdesátý*:D* http://www.youtube.com/watch?v=SHqVt84xgRs
0 0
reagovat
link jo, je to ten na cbs ;)
538892
http://www.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/community/barney_blog/index.php jo, je to ten na cbs *;)*
0 0
reagovat
Da se nekde pls najit Braneyho Blog? Jakoze ten o kterym porad mluvi? Nejak mi to nejde... Ten na cbs.com mi neprijde jako on...
538891
Da se nekde pls najit Braneyho Blog? Jakoze ten o kterym porad mluvi? Nejak mi to nejde... Ten na cbs.com mi neprijde jako on...
0 0
reagovat

Sp!der-bite

par hodin? do 21. este vela vody pretecie
a nahodou som tu asi jediny ktory sa na to tesi a necitim sa preto trapne:D
538862
par hodin? do 21. este vela vody pretecie a nahodou som tu asi jediny ktory sa na to tesi a necitim sa preto trapne*:D*
Sp!der-bite
0 0
reagovat
Ano sefe pokracuje v nastolene latce, s prvnim dilem jsem spokojeny.
538861
Ano sefe pokracuje v nastolene latce, s prvnim dilem jsem spokojeny.
0 0
reagovat
Za pár hodin tu máme 4. sérku Heroes, o kterou skoro stejně nikdo nestojí :)) Ale kvůli Knepperovi to ještě jednou risknu... :+
538859
Za pár hodin tu máme 4. sérku Heroes, o kterou skoro stejně nikdo nestojí *:))* Ale kvůli Knepperovi to ještě jednou risknu... *:+*
0 0
reagovat
to bude naka malinovka na iPhona ala Dexter...;)
538858
to bude naka malinovka na iPhona ala Dexter...*;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se