Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 54221 - 54240 Napsat příspěvek
"proč neučí občany, jak se v takových případech chovat?" - v pripade celosvetovyho "ozombičení" ? :D
neco takovyho (ani v jinym nez zombie pripade) nema smysl. i kdyby se to ucilo, rabovani a podobny tvoreni skupin by bylo vzdycky.
556462
"proč neučí občany, jak se v takových případech chovat?" - v pripade celosvetovyho "ozombičení" ? *:D* neco takovyho (ani v jinym nez zombie pripade) nema smysl. i kdyby se to ucilo, rabovani a podobny tvoreni skupin by bylo vzdycky.
0 0
reagovat
Fluke: Dřív se to u nás dělalo v předmětu "civilní obrana" moji rodiče si ještě pamatují.
Ale v současné době na to náš stát kašle. Stačilo by málo a naše společnost se naprosto rozloží. 8)
556460
Fluke: Dřív se to u nás dělalo v předmětu "civilní obrana" moji rodiče si ještě pamatují. Ale v současné době na to náš stát kašle. Stačilo by málo a naše společnost se naprosto rozloží. *8)*
0 0
reagovat

Walking Dead

Docela mě přivádí na myšlenku, co bychom kurva dělali v případě totálního zkolabování služeb, i kdyby nebyly zombíci?
Šli bychom lovit zvěř nebo pěstovat brambory? Možná, když najdem zemědělce, žijeme si tak pohodlně, že ani nevíme, jak v podstatě přežít mimo byt.

V podstatě narážím na to, jak velkej je sichr, že se ve školách neučí, jak jednat při krizových situacích. Státy obecně se bojí národní paniky, ať už z jakéhokoliv důvodu, tak proč neučí občany, jak se v takových případech chovat?
Člověka pak napadne nejrychlejší řešení v případě krize, což je například rabování.

Anebo můžeme věřit, že elektrika už nikdy nevypadne a internet nám nikdy nevypnou:D
556459
Docela mě přivádí na myšlenku, co bychom kurva dělali v případě totálního zkolabování služeb, i kdyby nebyly zombíci? Šli bychom lovit zvěř nebo pěstovat brambory? Možná, když najdem zemědělce, žijeme si tak pohodlně, že ani nevíme, jak v podstatě přežít mimo byt. V podstatě narážím na to, jak velkej je sichr, že se ve školách neučí, jak jednat při krizových situacích. Státy obecně se bojí národní paniky, ať už z jakéhokoliv důvodu, tak proč neučí občany, jak se v takových případech chovat? Člověka pak napadne nejrychlejší řešení v případě krize, což je například rabování. Anebo můžeme věřit, že elektrika už nikdy nevypadne a internet nám nikdy nevypnou*:D*
Walking Dead
0 0
reagovat
SoA dávaj ve stejnej čas o den dřív 3,2 milionu diváků

Terriers začali s 1,8 mil a teď maj průměr mezi 480-600 tisíc v premiéře

pokud poslední díl neukáže nějakej zázrak a nedostane alespon 0,6 rating pro cílovku, tak je to jasnej konec, kterej nejspíš stejně bude, protože předposlední epizoda airovala přímo na večer díkuvzdání, takže nejspíš měla sledovanost ještě o mnoho horší. Jediná šance na 2. řadu byla v podobě DirectTV, který kdysi zachránili SNL a Damages, ale ti se nechali slyset, ze se zachranovanim kvalitnich serialu s mizernejma cislama koncej. AMC uz zrusila Rubicon, kterej měl o fous lepší čísla než Terriers. Navíc FX má v záloze Wilfred - komediální seriál o chlápkovi a jeho vztahu se sousedovic sexy psem (!!!) v hlavní roli s Eliahem Woodem
556458
SoA dávaj ve stejnej čas o den dřív 3,2 milionu diváků Terriers začali s 1,8 mil a teď maj průměr mezi 480-600 tisíc v premiéře pokud poslední díl neukáže nějakej zázrak a nedostane alespon 0,6 rating pro cílovku, tak je to jasnej konec, kterej nejspíš stejně bude, protože předposlední epizoda airovala přímo na večer díkuvzdání, takže nejspíš měla sledovanost ještě o mnoho horší. Jediná šance na 2. řadu byla v podobě DirectTV, který kdysi zachránili SNL a Damages, ale ti se nechali slyset, ze se zachranovanim kvalitnich serialu s mizernejma cislama koncej. AMC uz zrusila Rubicon, kterej měl o fous lepší čísla než Terriers. Navíc FX má v záloze Wilfred - komediální seriál o chlápkovi a jeho vztahu se sousedovic sexy psem (!!!) v hlavní roli s Eliahem Woodem
0 0
reagovat

xxendxx

A kurva... :(:-
556457
A kurva... *:(**:-*
xxendxx
0 0
reagovat

ad Terriers

maj horsi sledovanost nez Ulice, to myslim mluvi za vsechno :)

i reprízy sons of anarchy ktery bezej o pulnoci z patku na sobotu maj lepsi cisla.
556446
maj horsi sledovanost nez Ulice, to myslim mluvi za vsechno :) i reprízy sons of anarchy ktery bezej o pulnoci z patku na sobotu maj lepsi cisla.
ad Terriers
0 0
reagovat

a4am

E-e... To ví myslím xxENDxx ;)
556436
E-e... To ví myslím [b]xxENDxx[/b] *;)*
a4am
0 0
reagovat

verbst

A sledujes i sledovanost terriers? Nevíš, jak na tom jsou? přežijou to?
556435
A sledujes i sledovanost terriers? Nevíš, jak na tom jsou? přežijou to?
verbst
0 0
reagovat

Terriers

:o:o:o
:+:+:+
556433
*:o**:o**:o* *:+**:+**:+*
Terriers
0 0
reagovat
Hele, Akta X mají nějaký výročí? Minulej tejden byly dva tématický díly: Castle & Supernatural...
556404
Hele, Akta X mají nějaký výročí? Minulej tejden byly dva tématický díly: Castle & Supernatural...
0 0
reagovat

Misfits

:::::::::::::::::SPOILERY:::::::::::::::::::

Díl sice opět super, ale cestování v čase se bojím. Všichni víme jak to dopadlo v Heroes.
A to že ten ninja je Simon mě teda překvapilo. Že to bude někdo z nich mě napadlo, ale logicky jsem předpokládal Curtise.
556388
:::::::::::::::::SPOILERY::::::::::::::::::: Díl sice opět super, ale cestování v čase se bojím. Všichni víme jak to dopadlo v Heroes. A to že ten ninja je Simon mě teda překvapilo. Že to bude někdo z nich mě napadlo, ale logicky jsem předpokládal Curtise.
Misfits
0 0
reagovat

National Terrorism Strike Force: San Diego: Sport Utility Vehicle

link

původně jen fake trailer jako intermezzo v Childrens Hospital dostane svůj vlastní seriál :)
556384
http://www.youtube.com/watch?v=XKylO_zfGIs původně jen fake trailer jako intermezzo v Childrens Hospital dostane svůj vlastní seriál :)
National Terrorism Strike Force: San Diego: Sport Utility Vehicle
0 0
reagovat

SGU

Děte do háje :D jsem teprv v první půlce S1 ... :D
556382
Děte do háje *:D* jsem teprv v první půlce S1 ... *:D*
SGU
0 0
reagovat
:::::::::::::SPOILERS::::::::::::

Když hodíte mobil do vody, stane se twist a nebude fungovat
556380
:::::::::::::SPOILERS:::::::::::: Když hodíte mobil do vody, stane se twist a nebude fungovat
0 0
reagovat

Vardant

:::::::::::::SPOILERS::::::::::::

No to ještě nevíme s jistotou, ale doufám, že tomu tak bude. Hlavně, aby se nepovznesl a pak se náhodně objevoval a pronášel svoje moudra.;)
556373
:::::::::::::SPOILERS:::::::::::: No to ještě nevíme s jistotou, ale doufám, že tomu tak bude. Hlavně, aby se nepovznesl a pak se náhodně objevoval a pronášel svoje moudra.*;)*
Vardant
0 0
reagovat

okkac

:::::::::::::::::::SPOILERS:::::::::::::::::::::::

A seš si jistý, že je Caine mrtvý? Protože jeho jsme umírat neviděli a vypadá to, že ho stihli zachránit.
556370
:::::::::::::::::::SPOILERS::::::::::::::::::::::: A seš si jistý, že je Caine mrtvý? Protože jeho jsme umírat neviděli a vypadá to, že ho stihli zachránit.
okkac
0 0
reagovat

okkac

Po odhalení cíle Destiny mě napadlo přesně to samé a docela so toho pořád bojím. Hlavně po Cainovo řečích..
556368
Po odhalení cíle Destiny mě napadlo přesně to samé a docela so toho pořád bojím. Hlavně po Cainovo řečích..
okkac
0 0
reagovat

SGU

:::::::::::::::::::SPOILERS:::::::::::::::::::::::
Tady souhlasím s Gonzim, že poslední díl na mne emočně nefungoval. Co se týkalo úmrtí Rileyho nebo Ginny, tak těch mi bylo líto, protože nějaký čas na plátně pobyli. Ale, že teď umřou postavy se kterýma jsem se už rozloučil, tak to nefungovalo. Dokonce jsem rád, že umřeli, protože Cainovy příliš náboženské vidění toho všeho by mne iritovalo. Spíše to bude jen prohlubovat dějovou linku o té tajemné planetě s obeliskem, kterou údajně stvořili super mimozemšťani a co se stalo s dcerou Tamary a co bylo to tajemné světlo na konci videa.

Což mne přivádí k menší obavě, že tohle spolu s odhalením mise Destiny nedopadlo seriál k příliš spirituálním myšlenkám, jako v BSG, kde první dvě techničtejší a lepší řady pak byly nahrazeny příliš náboženskými a mytologickými řadami tři a čtyři. Zatím k tomu má SGU nakročeno, teď hlavně, aby se to povedlo usměrnit do správné míry.
556372
:::::::::::::::::::SPOILERS::::::::::::::::::::::: Tady souhlasím s Gonzim, že poslední díl na mne emočně nefungoval. Co se týkalo úmrtí Rileyho nebo Ginny, tak těch mi bylo líto, protože nějaký čas na plátně pobyli. Ale, že teď umřou postavy se kterýma jsem se už rozloučil, tak to nefungovalo. Dokonce jsem rád, že umřeli, protože Cainovy příliš náboženské vidění toho všeho by mne iritovalo. Spíše to bude jen prohlubovat dějovou linku o té tajemné planetě s obeliskem, kterou údajně stvořili super mimozemšťani a co se stalo s dcerou Tamary a co bylo to tajemné světlo na konci videa. Což mne přivádí k menší obavě, že tohle spolu s odhalením mise Destiny nedopadlo seriál k příliš spirituálním myšlenkám, jako v BSG, kde první dvě techničtejší a lepší řady pak byly nahrazeny příliš náboženskými a mytologickými řadami tři a čtyři. Zatím k tomu má SGU nakročeno, teď hlavně, aby se to povedlo usměrnit do správné míry.
SGU
0 0
reagovat

KarelR

:::::::::::::::::SPOILERY:::::::::::::::::::
mě její přidání taky přišlo fajn, ale byla tam prostě chvíli, celkem na pozadí a pak si s ní něco začal Eli a bylo mi prostě jasné, že zemře. Ve výsledku mi to přišlo jako obrovská berlička, aby mohli hýbat s charakterem Elie a proto mě ta smrt emotivně totálně minula, zato jsem byl naštvaný na tvůrce, že tam přidali tak děsně cute postavu jen proto aby ji zabili.
Teď pro změnu nechali umřít hodně lidí, ale ti lidi už byli dávno mimo dění, já osobně nevím jak se jmenovali atd. prostě se po pár dílech pár bobíku rozloučilo a zůstalo na planetě a příběh šel dál bez nich. Najednou se objeví zpátky v novém raketoplánu (který se náhodou náramně hodí, že...) a až ho předají, tak zase umřou. Ehm. Koule by to byly, kdyby umřela ta doktorka, Eli, Greer nebo Scott apod.

To že umřou zapomenuté postavy, nebo nedávno přidané postavy prostě pro mě koule nemá.
556351
:::::::::::::::::SPOILERY::::::::::::::::::: mě její přidání taky přišlo fajn, ale byla tam prostě chvíli, celkem na pozadí a pak si s ní něco začal Eli a bylo mi prostě jasné, že zemře. Ve výsledku mi to přišlo jako obrovská berlička, aby mohli hýbat s charakterem Elie a proto mě ta smrt emotivně totálně minula, zato jsem byl naštvaný na tvůrce, že tam přidali tak děsně cute postavu jen proto aby ji zabili. Teď pro změnu nechali umřít hodně lidí, ale ti lidi už byli dávno mimo dění, já osobně nevím jak se jmenovali atd. prostě se po pár dílech pár bobíku rozloučilo a zůstalo na planetě a příběh šel dál bez nich. Najednou se objeví zpátky v novém raketoplánu (který se náhodou náramně hodí, že...) a až ho předají, tak zase umřou. Ehm. Koule by to byly, kdyby umřela ta doktorka, Eli, Greer nebo Scott apod. To že umřou zapomenuté postavy, nebo nedávno přidané postavy prostě pro mě koule nemá.
KarelR
0 0
reagovat

Gonzi

::::::::::::SPOILERY:::::::::::::::

Mně naopak přidání Ginn přišlo super (byla děsně cute :) a její smrti jsem nemohl uvěřit. Žil jsem v dojmu, že ji třeba jenom zmlátí, a když pak byla mrtvá... hustý. A poslední díl jenom potvrdil, že ty koule maj. Sice to byla hlavně očividná berlička, aby zas měli raketoplán, ale nechat kvůli tomu brutálně pochcípat takový kvantum lidí... no ty voe.
556350
::::::::::::SPOILERY::::::::::::::: Mně naopak přidání Ginn přišlo super (byla děsně cute :) a její smrti jsem nemohl uvěřit. Žil jsem v dojmu, že ji třeba jenom zmlátí, a když pak byla mrtvá... hustý. A poslední díl jenom potvrdil, že ty koule maj. Sice to byla hlavně očividná berlička, aby zas měli raketoplán, ale nechat kvůli tomu brutálně pochcípat takový kvantum lidí... no ty voe.
Gonzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se