Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53781 - 53800 Napsat příspěvek

Californication

Tak už pro některé zájemce unikl PRE-AIR Californication - první 2 díly. ?)
558347
Tak už pro některé zájemce unikl PRE-AIR Californication - první 2 díly. *?)*
Californication
0 0
reagovat

Prizivim se

Hledam serial, hlavnimi hrdiny byla skupina decek co se dostali do nejake organizace, kterou mel snad na starosti nejaky pra/pra/vnuk daVinciho a pouzivali ruzne vynalezi na polapeni zloduchu...
558298
Hledam serial, hlavnimi hrdiny byla skupina decek co se dostali do nejake organizace, kterou mel snad na starosti nejaky pra/pra/vnuk daVinciho a pouzivali ruzne vynalezi na polapeni zloduchu...
Prizivim se
0 0
reagovat

hedám název TV serialu

davali to v 90 letech bylo to asi v evropské produkci (italie francie něměcko ?)
bylo to z prostředí automobilových závodníků rally a formulí
byly toho snad 4-6 dílů spiše miniserie

nevěděl by někdo ?
558287
davali to v 90 letech bylo to asi v evropské produkci (italie francie něměcko ?) bylo to z prostředí automobilových závodníků rally a formulí byly toho snad 4-6 dílů spiše miniserie nevěděl by někdo ?
hedám název TV serialu
0 0
reagovat
558273
[link="http://www.videacesky.cz/hudebni-klipy-videoklipy-hudba/snoop-dogg-ach-sookie"]Ach, Sookie[/link] *:D*
0 0
reagovat
vsak at to tu klidne nekdo z redakce smazne a rekne ze to bude ve vyplachu ?)
558271
vsak at to tu klidne nekdo z redakce smazne a rekne ze to bude ve vyplachu *?)*
0 0
reagovat
co takle nechat to do vyplachu oficialne? :)
558270
co takle nechat to do vyplachu oficialne? :)
0 0
reagovat
Protože mě dané dílo přesvědčuje, že je dobré a snaží se mě hned upoutat, nemusím tomu věřit, že se mi strávený čas někdy vrátí (času moc není). Ostatně tato strategie se posl. dobou uplatňuje hodně i u her, když v závodních hrách dostanete ze začátku možnost závodit se supersportem a pak se v kariéře pomalu prokousáváte přes slabá auta, nebo na začátku hry hrajete s maximálně "vytůněnou" postavou a pak zase pokračujete v kariéře jako zelenáč a v zásadě se těšíte, až se na ten BOSS level dostanete.
558269
Protože mě dané dílo přesvědčuje, že je dobré a snaží se mě hned upoutat, nemusím tomu věřit, že se mi strávený čas někdy vrátí (času moc není). Ostatně tato strategie se posl. dobou uplatňuje hodně i u her, když v závodních hrách dostanete ze začátku možnost závodit se supersportem a pak se v kariéře pomalu prokousáváte přes slabá auta, nebo na začátku hry hrajete s maximálně "vytůněnou" postavou a pak zase pokračujete v kariéře jako zelenáč a v zásadě se těšíte, až se na ten BOSS level dostanete.
A
0 0
reagovat
Ok, takže se tu hádáme o čem? Jestli dobrý film/seriál atd. musí zaujmout už svým začátkem?
do předmětu pište A, nebo B, do textu důvod - uděláme si výplachový duel ;)
Možnost A: ano, musí, musí být alespoň trochu dobrý už start filmu, s tím že film může svým vyvrcholením kvalitu výrazně posunout, ale dobrý má být hned (Např. Memento, Star Trek, MI 3, pilot BSG apod. jako ukázky, které už začátkem slušne upoutaly s tím, že Memento mu dodalo nový rozměr na svém konci)
Možnost B: né nemusí, film může mít nudný a nezáživný rozjezd, pokud to někde cestou ke konci spraví. Např. pokud ten začátek potřebuje kvůli vykreslení charakterů bez kterého by nefungovala příští zápletka, nebo vyvrcholení děje apod.
558266
Ok, takže se tu hádáme o čem? Jestli dobrý film/seriál atd. musí zaujmout už svým začátkem? do předmětu pište A, nebo B, do textu důvod - uděláme si výplachový duel *;)* [b]Možnost A:[/b] ano, musí, musí být alespoň trochu dobrý už start filmu, s tím že film může svým vyvrcholením kvalitu výrazně posunout, ale dobrý má být hned (Např. Memento, Star Trek, MI 3, pilot BSG apod. jako ukázky, které už začátkem slušne upoutaly s tím, že Memento mu dodalo nový rozměr na svém konci) [b]Možnost B[/b]: né nemusí, film může mít nudný a nezáživný rozjezd, pokud to někde cestou ke konci spraví. Např. pokud ten začátek potřebuje kvůli vykreslení charakterů bez kterého by nefungovala příští zápletka, nebo vyvrcholení děje apod.
0 0
reagovat

KarelR

Není nad trochu slušnosti. . .
Budiž Ti vyhověno.
558262
Není nad trochu slušnosti. . . Budiž Ti vyhověno.
KarelR
0 0
reagovat

verbst

Vůbec mi teď nejde o to, co si myslíš o Buffy nebo o čemkoliv jiným. Ale rád bych tě velmi slušně pořádal, abys ty svoje výkřiky krapet klidnil. Díky.
558260
Vůbec mi teď nejde o to, co si myslíš o Buffy nebo o čemkoliv jiným. Ale rád bych tě velmi slušně pořádal, abys ty svoje výkřiky krapet klidnil. Díky.
verbst
0 0
reagovat
Bože, tu se zase řeší s prominutím sračky, když už to zde někdo v hojné míře používá. A s rožni mi vyvstala zábavná konverzace na květnové trailer night, ale to se týká jen pár lidí :-)
558256
Bože, tu se zase řeší s prominutím sračky, když už to zde někdo v hojné míře používá. A s rožni mi vyvstala zábavná konverzace na květnové trailer night, ale to se týká jen pár lidí :-)
0 0
reagovat

jaLO

Taky pravda.
558254
Taky pravda.
jaLO
0 0
reagovat

jhr

Skor by sme ho mali konecne zacat ignorovat...najvacsi trest.
558253
Skor by sme ho mali konecne zacat ignorovat...najvacsi trest.
jhr
0 0
reagovat

jaLO

Navrhuji, si jako protest proti Verbstově stupiditě změnit ikonu na Buffy logo.

text_odkazu
558251
Navrhuji, si jako protest proti Verbstově stupiditě změnit ikonu na Buffy logo. [link="http://a1.twimg.com/profile_images/211932109/buffy_logo_normal.jpg"]text_odkazu[/link]
jaLO
0 0
reagovat
posledním komentem jsi mi otevřel oči a odteď tě můžu s klidným srdcem ignorovat :)
558250
posledním komentem jsi mi otevřel oči a odteď tě můžu s klidným srdcem ignorovat :)
0 0
reagovat
Že vy se na to vždycky chytnete, je jen plus pro mě, protože se tímhle neskutečně bavím.

The very definition of a troll.
558249
Že vy se na to vždycky chytnete, je jen plus pro mě, protože se tímhle neskutečně bavím. The very definition of a troll.
0 0
reagovat

xxendxx

Kolikrát ti mám říkat, že:
nebaví MNĚ to = sračka.
A to jsem to tu naspal už snad tisíckrát. Že vy se na to vždycky chytnete, je jen plus pro mě, protože se tímhle neskutečně bavím.
Mě je úplně u prdele, kolik to dostalo cen, jak je to oblíbený apod. Prostě mě to nebaví, tak je to sračka. Je to můj názor, a tady tím vaším rádoby vzenšeným slovíčkařením a skrytejma hodnoceníma mé inteligence mi ho nevezmete...

jaLO
A já ti ten názor neberu. A zase ti nebudu brát, když to takhle označíš. Pro mě jsou sračky BigLebowski, PulpFction, Donnie Darko apod. (Asi by se hodilo podotknout, že všechny zmíněné jsem bohužel viděl celé...) A co jako?
Problém označit je za sračku opravdu nemám.

Jestli říkáte, že dostal ocenění a automaticky je nedotknutelnej, tak tím ale hodně nahráváte mě. Protože podle vás, a toho co jste tady napsali:
Super hodnocení / tuna ocenění = skvělej film.

Liší se to tak moc od mejch názorů? Nemyslím...

A jinak ohánět se cenama zvlášť tady na MZ, kde každej druhej nadává na jakýkoliv ceny v čele s Oskarama je taky krapet z cesty...

Když budete vynášet do nebes sračky, budu vždy k službám!

A ano. Jsem dokonalý.
558248
Kolikrát ti mám říkat, že: nebaví MNĚ to = sračka. A to jsem to tu naspal už snad tisíckrát. Že vy se na to vždycky chytnete, je jen plus pro mě, protože se tímhle neskutečně bavím. Mě je úplně u prdele, kolik to dostalo cen, jak je to oblíbený apod. Prostě mě to nebaví, tak je to sračka. Je to můj názor, a tady tím vaším rádoby vzenšeným slovíčkařením a skrytejma hodnoceníma mé inteligence mi ho nevezmete... [b]jaLO[/b] A já ti ten názor neberu. A zase ti nebudu brát, když to takhle označíš. Pro mě jsou sračky BigLebowski, PulpFction, Donnie Darko apod. (Asi by se hodilo podotknout, že všechny zmíněné jsem bohužel viděl celé...) A co jako? Problém označit je za sračku opravdu nemám. Jestli říkáte, že dostal ocenění a automaticky je nedotknutelnej, tak tím ale hodně nahráváte mě. Protože podle vás, a toho co jste tady napsali: Super hodnocení / tuna ocenění = skvělej film. Liší se to tak moc od mejch názorů? Nemyslím... A jinak ohánět se cenama zvlášť tady na MZ, kde každej druhej nadává na jakýkoliv ceny v čele s Oskarama je taky krapet z cesty... Když budete vynášet do nebes sračky, budu vždy k službám! A ano. Jsem dokonalý.
xxendxx
0 0
reagovat
Pan Prstenov je sracka. Kmotr je sracka. Aj kebyze si to myslim sebeviac, tak su tu tisice recenzii, oceneni, ktore tomu danemu filmu davaju statut prinajlepsom niecoho viac ako sracky a tym padom si nezasluzia tak definitivne sudy. Nehovorim, ze clovek nemoze mat svoj nazor. Je perfektne v poriadku nemat rad tieto filmy, pretoze nie kazdemu musia sadnut, ale nikdy by som si nedovolil povedat, ze su sracky. Povedal by som, ze ma nezaujali, ze mi nesadli, alebo, ze podla mna su dost nadhodnotene, ale nikdy by som si nedovolil povedat, ze su sracky, pretoze za nimy stoji extremne vela oceneni, ci uz v podobe cien, internetovych rebrickov, ktore dokazuju, ze v nich nieco je...aj ked to nieco ma mozno nebavilo. A sam sa pokladam za hlupaka, kedze som sa opat raz dal vyprovokovat k ucasti v nekonecnem bludnom kruhu verbst-ovej snahy vyvolat flame , ktoru si nikdy u ziadnej Buffy diskusie neodpusti. A este som obzvlast retardovany, kedze sa necham vyprovokovat niekym, kto pozersky pouziva vety typu-" ste ovce, lebo sa vam paci nieco, co sa paci vela ludom a ja som dokonaly." A inak ani nerozumiem moc tomu, ako tu vsteci vravia, Buffy musis pozerat minimalne do 4. serie. Samozrejme, ze to nikto nebude pozerat do stvtej serie, ked ho nepresvedcila ani prva. Uz prva seria Buffy, s prihliadnutim k jej veku, obsahuje tie veci, preco ju zboznujeme, ktore sa ale postupne prehlbuju. Ale ked ich prva nudila, je zbytocne sa pozerat dalej a nikto to nikomu nemoze vycitat.
558247
Pan Prstenov je sracka. Kmotr je sracka. Aj kebyze si to myslim sebeviac, tak su tu tisice recenzii, oceneni, ktore tomu danemu filmu davaju statut prinajlepsom niecoho viac ako sracky a tym padom si nezasluzia tak definitivne sudy. Nehovorim, ze clovek nemoze mat svoj nazor. Je perfektne v poriadku nemat rad tieto filmy, pretoze nie kazdemu musia sadnut, ale nikdy by som si nedovolil povedat, ze su sracky. Povedal by som, ze ma nezaujali, ze mi nesadli, alebo, ze podla mna su dost nadhodnotene, ale nikdy by som si nedovolil povedat, ze su sracky, pretoze za nimy stoji extremne vela oceneni, ci uz v podobe cien, internetovych rebrickov, ktore dokazuju, ze v nich nieco je...aj ked to nieco ma mozno nebavilo. A sam sa pokladam za hlupaka, kedze som sa opat raz dal vyprovokovat k ucasti v nekonecnem bludnom kruhu verbst-ovej snahy vyvolat flame , ktoru si nikdy u ziadnej Buffy diskusie neodpusti. A este som obzvlast retardovany, kedze sa necham vyprovokovat niekym, kto pozersky pouziva vety typu-" ste ovce, lebo sa vam paci nieco, co sa paci vela ludom a ja som dokonaly." A inak ani nerozumiem moc tomu, ako tu vsteci vravia, Buffy musis pozerat minimalne do 4. serie. Samozrejme, ze to nikto nebude pozerat do stvtej serie, ked ho nepresvedcila ani prva. Uz prva seria Buffy, s prihliadnutim k jej veku, obsahuje tie veci, preco ju zboznujeme, ktore sa ale postupne prehlbuju. Ale ked ich prva nudila, je zbytocne sa pozerat dalej a nikto to nikomu nemoze vycitat.
0 0
reagovat
To bude jeste na dlouho :D
558244
To bude jeste na dlouho *:D*
0 0
reagovat

vegasss7771

muze ale nemusi, ty se to ale nikdy nedovis, protoze to zabalis hned ze zacatku. Je spousta skvelejch filmu i serialu s pomalym rozjezdem, ze kterejch se vyklubaly hity a jsou ted kultovni. A to ze se nekdo podiva na prvnich 20 minut nebo prvnich x dilu ktery ho nebavej a zacne to automaticky cely prohlasovat za sracku a ostatní za tupý ovce, je ignorantsví.
558243
muze ale nemusi, ty se to ale nikdy nedovis, protoze to zabalis hned ze zacatku. Je spousta skvelejch filmu i serialu s pomalym rozjezdem, ze kterejch se vyklubaly hity a jsou ted kultovni. A to ze se nekdo podiva na prvnich 20 minut nebo prvnich x dilu ktery ho nebavej a zacne to automaticky cely prohlasovat za sracku a ostatní za tupý ovce, je ignorantsví.
vegasss7771
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se