Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53641 - 53660 Napsat příspěvek
ostatnim se to asi libilo, jinak nechapu tu neustalou chvalu na 1. řadu... tak promarněnej potencial si to fakt nezaslouzi... celou dobu se tam keca a finále je nejvetsi tragedie... spolu s LOST nejvetsi finalovej provar za hodne dlouhou dobu
559979
ostatnim se to asi libilo, jinak nechapu tu neustalou chvalu na 1. řadu... tak promarněnej potencial si to fakt nezaslouzi... celou dobu se tam keca a finále je nejvetsi tragedie... spolu s LOST nejvetsi finalovej provar za hodne dlouhou dobu
0 0
reagovat

xxendxx

já obecně silnější dějovou linku mám mnohem radši, protože epizodní věci jsou dost repetetivní a štvou mě tím. Né že by byly špatné, jde mi jen o srovnání vůči globálním cílům hrdinů - takový seriál pak s každým dílem nabývá na zajímavosti a prohlubuje se. Každopádně u mě Heroes padlo né na globální lince, ale na tom, že tam nebyl nikdy žádný superhrdina. Peter měl svoje superchopnosti na max a využíval je naplno možná 20 minut stopáže všech 4 sérií, to samé Sylar... Konstantně se řešily všelijaké problémy, ale že by tam jakýsi mutant vykradl banku a přitom zlikvidoval půl města, to ne... :-
A je mi jedno, že je to seriál a že má jakýsi rozpočet atd... když se něco jmenuje Heroes a jsou tam lidi, co umí lítat, metat blesky, teleportovat se, zastavovat čas, používat telekinezi atd. tak taky čekám, že to uvidím a že to uvidím často - fakt nečekám konverzační drama na pozadí superhrdinských schopností :D:-
559976
já obecně silnější dějovou linku mám mnohem radši, protože epizodní věci jsou dost repetetivní a štvou mě tím. Né že by byly špatné, jde mi jen o srovnání vůči globálním cílům hrdinů - takový seriál pak s každým dílem nabývá na zajímavosti a prohlubuje se. Každopádně u mě Heroes padlo né na globální lince, ale na tom, že tam nebyl nikdy žádný superhrdina. Peter měl svoje superchopnosti na max a využíval je naplno možná 20 minut stopáže všech 4 sérií, to samé Sylar... Konstantně se řešily všelijaké problémy, ale že by tam jakýsi mutant vykradl banku a přitom zlikvidoval půl města, to ne... *:-* A je mi jedno, že je to seriál a že má jakýsi rozpočet atd... když se něco jmenuje Heroes a jsou tam lidi, co umí lítat, metat blesky, teleportovat se, zastavovat čas, používat telekinezi atd. tak taky čekám, že to uvidím a že to uvidím často - fakt nečekám konverzační drama na pozadí superhrdinských schopností *:D**:-*
xxendxx
0 0
reagovat
právě naopak... "silnejsi dejova linka" pohrbila HEROES... tohle je proste epizodni ujetost, ktera funguje velmi dobre. SG-1, Smallville, supernatural, CSI, NCIS... v tom si muzou o silnejsi pribehove lince nechat zdat, a jakou to ma sledovanost....
559973
právě naopak... "silnejsi dejova linka" pohrbila HEROES... tohle je proste epizodni ujetost, ktera funguje velmi dobre. SG-1, Smallville, supernatural, CSI, NCIS... v tom si muzou o silnejsi pribehove lince nechat zdat, a jakou to ma sledovanost....
0 0
reagovat
jj, nový big band super. misfits docela průměr, super casting, nicméně nějaká silnější dějová linka by tomu neškodila.
559965
jj, nový big band super. misfits docela průměr, super casting, nicméně nějaká silnější dějová linka by tomu neškodila.
0 0
reagovat

Taky zvládám bezpředmětně vykřikovat

Dnešní díl The Big Bang Theory je jedna z nejvtipnějších věcí, co jsem viděl za dlouhou dobu:+:+:+
559938
Dnešní díl The Big Bang Theory je jedna z nejvtipnějších věcí, co jsem viděl za dlouhou dobu*:+**:+**:+*
Taky zvládám bezpředmětně vykřikovat
0 0
reagovat

Broadwalk Empire:

559902
http://vimeo.com/18275127
Broadwalk Empire:
0 0
reagovat

Misfits první série

Tohle by měl vidět někdo v českých televizích. Ne, že by najednou přišloprocitnutí a on věděl, jak na to. Ale minimálně alespoň kvůli mladým hercům = parádní casting.
559896
Tohle by měl vidět někdo v českých televizích. Ne, že by najednou přišloprocitnutí a on věděl, jak na to. Ale minimálně alespoň kvůli mladým hercům = parádní casting.
Misfits první série
0 0
reagovat

"17th Precinct"

...Podle Moorea se jedná o Harry Pottera pro dospělé. Děj se odehrává ve fiktivním fantasy světě, který místo vědy ovládá magie a příběh se točí okolo skupiny vyšetřovatelů na 17. policejním okrsku ve městě Excelsior...

zdroj: link

559865
...Podle Moorea se jedná o Harry Pottera pro dospělé. Děj se odehrává ve fiktivním fantasy světě, který místo vědy ovládá magie a příběh se točí okolo skupiny vyšetřovatelů na 17. policejním okrsku ve městě Excelsior... zdroj: http://www.bsg.cz/nbc-objednala-fantasy-pilot-od-rona-moorea
"17th Precinct"
0 0
reagovat
Má. Další díly jsou lepší.
559860
Má. Další díly jsou lepší.
0 0
reagovat
já to samý. Po třech dílech to šlo do koše
559854
já to samý. Po třech dílech to šlo do koše
0 0
reagovat
podle me nema... po 4 dilech sem to zabalil
559856
podle me nema... po 4 dilech sem to zabalil
0 0
reagovat
KOuká někdo na Inbetweeners? Dal jsem první díl, takovej průměr, tak jestli to má cenu?
559850
KOuká někdo na Inbetweeners? Dal jsem první díl, takovej průměr, tak jestli to má cenu?
0 0
reagovat
dneska jsem zkouknul historickej Sinking of the Laconia z produkce BBC a je to fakt narez! 2. sv valka z pohledu namorniku na potapejici-se lodi
559848
dneska jsem zkouknul historickej Sinking of the Laconia z produkce BBC a je to fakt narez! 2. sv valka z pohledu namorniku na potapejici-se lodi
0 0
reagovat
Misfits je fajn. Vůbec Britové mají fajn seriály. Ale ve škole když na mě vytáhly, že američané se vůbec vedle britů nechytají, tak mi zase vyjeli adamiantové drápy:D

Dokoukal jsem třetí sérii Shield a paráda. Strašně mě to chytlo, co tam s těmi postavami po těch třech letech najednou udělali. Krása vážně. Snad kvalita neklesne.
559846
Misfits je fajn. Vůbec Britové mají fajn seriály. Ale ve škole když na mě vytáhly, že američané se vůbec vedle britů nechytají, tak mi zase vyjeli adamiantové drápy:D Dokoukal jsem třetí sérii Shield a paráda. Strašně mě to chytlo, co tam s těmi postavami po těch třech letech najednou udělali. Krása vážně. Snad kvalita neklesne.
0 0
reagovat
Já teď viděl první díl Misfits a celkem se mi to líbilo. Co mě na to ale hrozně vadí jsou ty barevný filtry. To nemám rád.
559845
Já teď viděl první díl Misfits a celkem se mi to líbilo. Co mě na to ale hrozně vadí jsou ty barevný filtry. To nemám rád.
0 0
reagovat
Rozum chce Boardwalk Empire, ale city chtějí Spartaca. Proto těžká volba.;)
559843
Rozum chce Boardwalk Empire, ale city chtějí Spartaca. Proto těžká volba.*;)*
0 0
reagovat

Disketa:

Rozhodne oboje. Ale tvojmu oku bude viac lahodiť Spartacus. :D
559842
Rozhodne oboje. Ale tvojmu oku bude viac lahodiť Spartacus. *:D*
Disketa:
0 0
reagovat
jo, když zvládneš 83 hodinovejch dílů, tak tě dvě sezony nemůžou rozhodit
559840
jo, když zvládneš 83 hodinovejch dílů, tak tě dvě sezony nemůžou rozhodit
0 0
reagovat
oboji a neni co resit voe ;)
559838
oboji a neni co resit voe ;)
0 0
reagovat
Menší dotaz: Po zhlédnutí jednoho, ehm, menšinového seriálu link jsem se rozhodl, že si dám něco normálnějšího. Co si však má dát? Boardwalk Empire nebo Spartacus: Blood and Sand? A proč právě tento seriál?
559834
Menší dotaz: Po zhlédnutí jednoho, ehm, menšinového seriálu http://www.csfd.cz/film/71112-queer-as-folk/ jsem se rozhodl, že si dám něco normálnějšího. Co si však má dát? Boardwalk Empire nebo Spartacus: Blood and Sand? A proč právě tento seriál?
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se