Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52821 - 52840 Napsat příspěvek

HAL

zkus kommunity.

30 rock
ten seriál jsem neviděl a nijak mi to nechybí, tudíž je nekvalitní. :D
563511
zkus kommunity. [b]30 rock[/b] ten seriál jsem neviděl a nijak mi to nechybí, tudíž je nekvalitní. *:D*
HAL
0 0
reagovat

HAL

Skus Spaced a potom ja osobne mam rad komedie HBO a It's Always Sunny in Philadelphia :+
563508
Skus Spaced a potom ja osobne mam rad komedie HBO a It's Always Sunny in Philadelphia *:+*
HAL
0 0
reagovat

HAL

Nezabudni si zohnať aj DVD bonusy. Je zaujímavé sledovať Rickyho a Stephena pri písaní scenárov. 8)
563507
Nezabudni si zohnať aj DVD bonusy. Je zaujímavé sledovať Rickyho a Stephena pri písaní scenárov. *8)*
HAL
0 0
reagovat

kyller

Jo, britský Kancl jsem kdysi dávno už zkusit chtěl, díky za připomenutí ;)

Btw nějakým podivným způsobem se mi na disku objevily samostatné skeče a stand upy Dylana Morana z Black Books - taktéž dosti solidní zábava :)
563506
Jo, britský Kancl jsem kdysi dávno už zkusit chtěl, díky za připomenutí *;)* Btw nějakým podivným způsobem se mi na disku objevily samostatné skeče a stand upy Dylana Morana z Black Books - taktéž dosti solidní zábava :)
kyller
0 0
reagovat

HAL

Doporučujem prakticky všetko s čím má niečo spoločné Ricky Gervais. Ak si teda ešte nemal tú česť :)
563505
Doporučujem prakticky všetko s čím má niečo spoločné Ricky Gervais. Ak si teda ešte nemal tú česť *:)*
HAL
0 0
reagovat
Černá zmije je fenomenální :+ Viděl jsem teda jen českej dabing, ale i s tím to bylo vynikající, to doporučuju všema deseti :+
563504
Černá zmije je fenomenální *:+* Viděl jsem teda jen českej dabing, ale i s tím to bylo vynikající, to doporučuju všema deseti *:+*
0 0
reagovat
Nene. To bylo obecně. :))
563503
Nene. To bylo obecně. *:))*
0 0
reagovat

Luc44

Jsem, já vím :)
Co jsem viděl - z novějších věcí vlastně skoro nic, jen Misfits (viz níže) a z těch starších klasické záležitosti typu HIMYM a TBBT, mám dojem že i Two and a Half Men, plus nějaké britské věci (ty hodně můžu - IT Crowd ještě ani moc ne, ale Black Books jsou super, Sherlock taky, a teď stahuju Černou Zmiji)

verbst
To je celý na mě? Hudba je skoro to poslední z čeho bych v Glee zvracel :D
A popis Rules of Engagement zní hodně nezajímavě.
563502
Jsem, já vím *:)* Co jsem viděl - z novějších věcí vlastně skoro nic, jen Misfits (viz níže) a z těch starších klasické záležitosti typu HIMYM a TBBT, mám dojem že i Two and a Half Men, plus nějaké britské věci (ty hodně můžu - IT Crowd ještě ani moc ne, ale Black Books jsou super, Sherlock taky, a teď stahuju Černou Zmiji) [b]verbst [/b] To je celý na mě? Hudba je skoro to poslední z čeho bych v Glee zvracel *:D* A popis Rules of Engagement zní hodně nezajímavě.
Luc44
0 0
reagovat

Loki

Čo všetci na tej Partičke vidia? Ja som to videl párkrát a skoro som si oči vyočil, že čo to je za blud. Na druhú stranu, čo sa týka slovenskej produkcie, tak ma potešili najnovšie časti Mafstory a Profesionálov, kde sa to po minulom slabšom roku opäť dostalo na špicu.
563501
Čo všetci na tej Partičke vidia? Ja som to videl párkrát a skoro som si oči vyočil, že čo to je za blud. Na druhú stranu, čo sa týka slovenskej produkcie, tak ma potešili najnovšie časti Mafstory a Profesionálov, kde sa to po minulom slabšom roku opäť dostalo na špicu.
Loki
0 0
reagovat
No ale aktualne, ja som momentalne zvedavy na tych vasich "borcov" v Particke. Slovenska particka je bomba, teda pokial tam nemaju pozvanych prave Suchanka a Genzera...
563500
No ale aktualne, ja som momentalne zvedavy na tych vasich "borcov" v Particke. Slovenska particka je bomba, teda pokial tam nemaju pozvanych prave Suchanka a Genzera...
0 0
reagovat

HAL

Ty seš poměrně náročnej "komediální" divák (bez ironie nebo snad sakrasmu). Mně celkem bavilo z těch méně profláklejch Party Down. Jinak těžko doporučovat, nevím, cos zkoušel ;)
563499
Ty seš poměrně náročnej "komediální" divák (bez ironie nebo snad sakrasmu). Mně celkem bavilo z těch méně profláklejch Party Down. Jinak těžko doporučovat, nevím, cos zkoušel ;)
HAL
0 0
reagovat

HAL

So I like showtunes! 8) :))
Nebráním se ale ničemu. Kromě toho posranýho zvracení do mikrofonu... A zahazovat Glee jen kvůli hudbě, kterou tam hrajou je krátkozraký. Pár songů je tam fakt lepších jak originál. A některý fóry jsou pěkně vychytaný.

Pokud jsi nezkoušel Rules of Engagement, tak to...
563498
So I like showtunes! *8)* *:))* Nebráním se ale ničemu. Kromě toho posranýho zvracení do mikrofonu... A zahazovat Glee jen kvůli hudbě, kterou tam hrajou je krátkozraký. Pár songů je tam fakt lepších jak originál. A některý fóry jsou pěkně vychytaný. Pokud jsi nezkoušel Rules of Engagement, tak to...
HAL
0 0
reagovat
HAL: Budem sa uz opakovat, ale ja by som ti odporucil Frasiera.:)
563497
HAL: Budem sa uz opakovat, ale ja by som ti odporucil Frasiera.*:)*
0 0
reagovat

Luc44, Memphis

Viděl jsem i něco málo z pozdějších dílů... a fakt ne. Nic vyslověně inteligentního jsem tam nenašel :))

Ale mě nebaví třeba ani ti Scrubs a z Glee bych zvracel (doslova), takže to mám s hledáním nějakého komediálního seriálu dost těžké...
(uvítám tipy, pokud možno do půlhodiny na díl)
563496
Viděl jsem i něco málo z pozdějších dílů... a fakt ne. Nic vyslověně inteligentního jsem tam nenašel *:))* Ale mě nebaví třeba ani ti Scrubs a z Glee bych zvracel (doslova), takže to mám s hledáním nějakého komediálního seriálu dost těžké... (uvítám tipy, pokud možno do půlhodiny na díl)
Luc44, Memphis
0 0
reagovat
Luc44: Co presne potvrdzujem? :) Napisal si tu toho viac.
563495
Luc44: Co presne potvrdzujem? *:)* Napisal si tu toho viac.
0 0
reagovat

Loki

Paušalizovat nechci právě vůbec, to bylo míněno zcela konkrétně až individuálně ;) Jinak jen potvrzuješ, co jsem napsal, ne?
563494
Paušalizovat nechci právě vůbec, to bylo míněno zcela konkrétně až individuálně ;) Jinak jen potvrzuješ, co jsem napsal, ne?
Loki
0 0
reagovat
koukám že by to chtělo speciální tagy na označení sakrasmu, vtipu, a to co člověk myslí vážně ...:D
563493
koukám že by to chtělo speciální tagy na označení sakrasmu, vtipu, a to co člověk myslí vážně ...*:D*
0 0
reagovat
Luc44: A co by si povedal cloveku, ktory viac skoro rok pravidelne sledoval Stewarta a Colberta, momentalne pozerava Fergusona, jeho najoblubenejsie serialy su The Wire, Studio 60, The West Wing a Frasier a s 30 Rock sa zastavil na konci 2. serie?:) Nie, ze by mna to uplne nebavilo, ale velmi nahlas som sa teda nesmial. Malo to u mna celkom nizku prioritu a ked som musel par serialov pustit islo to z kola von. Na druhu stranu mam v plane to zase rozpozerat, len chcem povedat, ze by som u tohto nepausalizoval.
563492
Luc44: A co by si povedal cloveku, ktory viac skoro rok pravidelne sledoval Stewarta a Colberta, momentalne pozerava Fergusona, jeho najoblubenejsie serialy su The Wire, Studio 60, The West Wing a Frasier a s 30 Rock sa zastavil na konci 2. serie?*:)* Nie, ze by mna to uplne nebavilo, ale velmi nahlas som sa teda nesmial. Malo to u mna celkom nizku prioritu a ked som musel par serialov pustit islo to z kola von. Na druhu stranu mam v plane to zase rozpozerat, len chcem povedat, ze by som u tohto nepausalizoval.
0 0
reagovat
Narážel jsem na to, že vy jste tady ti experti, ne? A ty přece víš, co je inteligentní humor a co ne... (sarkasmus)
Jinak ty reálie mi cizí nejsou, viz. třeba zrovna scrubs...
563491
Narážel jsem na to, že vy jste tady ti experti, ne? A ty přece víš, co je inteligentní humor a co ne... (sarkasmus) Jinak ty reálie mi cizí nejsou, viz. třeba zrovna scrubs...
0 0
reagovat

verbst

Whááát? Trošku se v tom ztrácím... Co tím chtěl básník říct? Na co se chtěl vlastně zeptat?

Každopádně pokud ti ty vtipy po devíti dílech nedocházej (může to tak být, poměrně dost tam odkazují na US reálie)/nepřijdou vtipný, tak by ses neměl nutit. Na světě je přeci tolik jiných show ;)
563490
Whááát? Trošku se v tom ztrácím... Co tím chtěl básník říct? Na co se chtěl vlastně zeptat? Každopádně pokud ti ty vtipy po devíti dílech nedocházej (může to tak být, poměrně dost tam odkazují na US reálie)/nepřijdou vtipný, tak by ses neměl nutit. Na světě je přeci tolik jiných show ;)
verbst
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se