Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52701 - 52720 Napsat příspěvek
Sean Bean is pure and tough guy! :o:+
568652
[link="http://uk.eonline.com/uberblog/b247126_game_of_thrones_sean_bean_stabbed_in.html"]Sean Bean[/link] is pure and tough guy! *:o**:+*
0 0
reagovat
Samozrejme, že na drakov nebude priamy záber. Maximálne tak na začiatku a na konci série. ;)
568649
Samozrejme, že na drakov nebude priamy záber. Maximálne tak na začiatku a na konci série. *;)*
0 0
reagovat

Macejko

vemou tři leguány, každýho nabarvej na jinou barvu, přilepěj cgi křídla, a máš real draka jak vyšitýho :-)
568647
[spoiler]vemou tři leguány, každýho nabarvej na jinou barvu, přilepěj cgi křídla, a máš real draka jak vyšitýho :-)[/spoiler]
Macejko
0 0
reagovat

Hellblazer

Vravím, ak mi drakov poserú, moja zlosť nespozná hranice.
568646
Vravím, ak mi [spoiler]drakov[/spoiler] poserú, moja zlosť nespozná hranice.
Hellblazer
0 0
reagovat
Zrovna Spartacus je priklad ako nechcem aby bitky vyzerali, navyse si treba uvedomit, ze pridu draci, tomu sa asi nebudu moct vyhnut....
568645
Zrovna Spartacus je priklad ako nechcem aby bitky vyzerali, [spoiler] navyse si treba uvedomit, ze pridu draci, tomu sa asi nebudu moct vyhnut....[/spoiler]
0 0
reagovat
Gorecki: Kluuuuuud preboha, viem to co ty. Ja som knihy necital, to su len moje fanuskovske predpovede.
568643
Gorecki: Kluuuuuud preboha, viem to co ty. Ja som knihy necital, to su len moje fanuskovske predpovede.
0 0
reagovat

xxendxx

Nelíbí se mi představa nové adaptace Claudia. Původní verze ze 70. let s Derekem Jacobim (Claudius) a John Hurtem (Caligula) patří k nejlepším seriálům BBC. A mimochodem, sežeňte mi druhou intrikánku, jako byla Siân Phillips v roli Livie. Tu už nikdo nepřekoná. ?) A ta divadelnost a celkový inscenační charakter tomu jen přidávaly na kvalitě. :+
568642
Nelíbí se mi představa nové adaptace Claudia. Původní verze ze 70. let s Derekem Jacobim (Claudius) a John Hurtem (Caligula) patří k nejlepším seriálům BBC. A mimochodem, sežeňte mi druhou intrikánku, jako byla Siân Phillips v roli Livie. Tu už nikdo nepřekoná. *?)* A ta divadelnost a celkový inscenační charakter tomu jen přidávaly na kvalitě. *:+*
xxendxx
0 0
reagovat

Loki 17:44

Dik za spoiler:-
568640
Dik za spoiler*:-*
Loki 17:44
0 0
reagovat

xxendxx

:o:+
To už jako mají dopředu naplánovanejch šest řad?
568639
*:o**:+* To už jako mají dopředu naplánovanejch šest řad?
xxendxx
0 0
reagovat

souboje / bitvy v serialech

problém nastal vpodstatě s prvním Spartacusem a především pak druhou serii která totálně všechno převálcovala
a proto každej čekal podobnou akci v GoT.Tvurci jsou na tom skoro nevině prostě Spartacovi se nikdo rovnat nemůže a každej přirovnává. ta bitva v Rímě co se tu postovalo na YT vypada ale dobře :-)))

jinak teda souboj toho ochránce Kaleesi a dothraka kde bylo velmi zajímavé porovnání rytíř ve zbroji vs nahej chlápek s mačetou = jasnej vítěz rytíř ve zbroji
takže ikdyž pak třeba někdy dothrakove dorazí na druhou pevninu a bude snad teda jako že bitva tak to vůbec nebudou mít barbaři jednoduchý ba spíše bych řekl že těžkooděnci vyhrajou, ale zas víme jak dobří byly husiti :-D ale to už je OT

568638
problém nastal vpodstatě s prvním Spartacusem a především pak druhou serii která totálně všechno převálcovala a proto každej čekal podobnou akci v GoT.Tvurci jsou na tom skoro nevině prostě Spartacovi se nikdo rovnat nemůže a každej přirovnává. ta bitva v Rímě co se tu postovalo na YT vypada ale dobře :-))) jinak teda [spoiler]souboj toho ochránce Kaleesi a dothraka kde bylo velmi zajímavé porovnání rytíř ve zbroji vs nahej chlápek s mačetou = jasnej vítěz rytíř ve zbroji takže ikdyž pak třeba někdy dothrakove dorazí na druhou pevninu a bude snad teda jako že bitva tak to vůbec nebudou mít barbaři jednoduchý ba spíše bych řekl že těžkooděnci vyhrajou, ale zas víme jak dobří byly husiti :-D ale to už je OT[/spoiler]
souboje / bitvy v serialech
0 0
reagovat
I, Claudius
HBO has teamed with BBC2 to acquire the rights to turn the Robert Graves historical novel I, Claudius into a miniseries. The mini will be exec produced by BBC Worldwide Productions' Jane Tranter and Anne Thomopooulos, who were executives producers of HBO's Rome

American Gods
The series-in-development, revolving around the question "are you a god if no one believes in you?" is executive produced by [Gary] Goetzman and Hanks, with Bob Richardson, and Gaiman on board as executive producer and writer.

Each of the six seasons will be of 10-12, hour-long episodes with a budget of around $35-40 million per season, targeted to debut on the cable powerhouse in 2013 at the earliest [...] American Gods will be effects-heavy to do justice to the awe-inspiring power of the divine beings. "There are some crazy things in there. We'll probably be doing more effects in there than it's been done on a television series," said Goetzman.
568636
I, Claudius HBO has teamed with BBC2 to acquire the rights to turn the Robert Graves historical novel I, Claudius into a miniseries. The mini will be exec produced by BBC Worldwide Productions' Jane Tranter and Anne Thomopooulos, who were executives producers of HBO's Rome American Gods The series-in-development, revolving around the question "are you a god if no one believes in you?" is executive produced by [Gary] Goetzman and Hanks, with Bob Richardson, and Gaiman on board as executive producer and writer. Each of the six seasons will be of 10-12, hour-long episodes with a budget of around $35-40 million per season, targeted to debut on the cable powerhouse in 2013 at the earliest [...] American Gods will be effects-heavy to do justice to the awe-inspiring power of the divine beings. "There are some crazy things in there. We'll probably be doing more effects in there than it's been done on a television series," said Goetzman.
0 0
reagovat
duro: Tak megakral to neviem, ale Lanisterov bude mat pod palcom, to jo.:)
568633
duro: Tak megakral to neviem, ale Lanisterov bude mat pod palcom, to jo.*:)*
0 0
reagovat

Disketa

Mám neveriacky otvorenú hubu ako Ďuro. Hrabe ti?
568632
Mám neveriacky otvorenú hubu ako Ďuro. Hrabe ti?
Disketa
0 0
reagovat
Btw., kto si ešte myslí, že Tyrion bude úplne na konci celej ságy najväčší šéf a megakráľ? 8)
568631
Btw., kto si ešte myslí, že Tyrion bude úplne na konci celej ságy najväčší šéf a megakráľ? *8)*
0 0
reagovat

disk

Tak ono na to má koule spíše G.R.R.Martin a co jsem si bohužel přečetl shrnujcí článek o dosavadním ději ve 4 knihách, tak vím, že bačkorama zaklepe o dost více hlavních postav na obou stranách.
568629
[spoiler]Tak ono na to má koule spíše G.R.R.Martin a co jsem si bohužel přečetl shrnujcí článek o dosavadním ději ve 4 knihách, tak vím, že bačkorama zaklepe o dost více hlavních postav na obou stranách.[/spoiler]
disk
0 0
reagovat

Disketa:

Tyrion záporák? Nulová psychológia? Dúfam, že žartuješ. :-)
568628
Tyrion záporák? Nulová psychológia? Dúfam, že žartuješ. :-)
Disketa:
0 0
reagovat

GoT

Ne že bych byl nekritickým obdivovatelem (8)), ale to jste vážně všichni čekali sword and sorcery? Game of Thrones stojí na jiných aspektech než jiné fantasy seriály a filmy. Ten seriál mám rád pro úplně jiné věci. Kde jinde najdete dokonale propracované a propletené vztahy mezi jednotlivými postavami. Kde jinde najdete opravdové a uvěřitelné kulisy (žádné CGI)? Kde ve fantasy najdete charismatičtějšího záporáka než jakým je Tyrion Lannister? Samozřejmě je tam pár věcí, které mi vadí (nulová psychologie postav), ale jinak jsem s GoT plně spokojen. Navíc cliffhangery jsou parádní a vždy mi vyrazily dech. Navíc oceňuji, že HBO má koule na to, aby se zbavilo v předposledním díle hlavní postavy.

568627
Ne že bych byl nekritickým obdivovatelem (*8)*), ale to jste vážně všichni čekali sword and sorcery? Game of Thrones stojí na jiných aspektech než jiné fantasy seriály a filmy. Ten seriál mám rád pro úplně jiné věci. Kde jinde najdete dokonale propracované a propletené vztahy mezi jednotlivými postavami. Kde jinde najdete opravdové a uvěřitelné kulisy (žádné CGI)? Kde ve fantasy najdete charismatičtějšího záporáka než jakým je Tyrion Lannister? Samozřejmě je tam pár věcí, které mi vadí (nulová psychologie postav), ale jinak jsem s GoT plně spokojen. Navíc cliffhangery jsou parádní a vždy mi vyrazily dech. Navíc oceňuji, že HBO má koule na to, [spoiler]aby se zbavilo v předposledním díle hlavní postavy.[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

GoT

Je pravda, že dokonca aj staré a omnoho lacnejšie produkcie ako napr. Merlin od Hallmarku alebo Hmly Avalonu nejaké tie počítačové armády mali. Lenže... keď tak nad tým uvažujem, tento diel bol taký dobrý a dynamický, že už mi tam tá rúbačka fakt nechýbala. Možno mohli dať aspoň trochu panoramatických digitálnych panáčikov a potom to pokojne seknúť, ale... skrátka, sú tam také dobré postavy a tak dobre napísané vzťahy a dialógy, že mi veľké bitky nechýbajú resp. si na ne počkám do ďalších sezón.

Inak Tyrion a Bronn sú skvelé komické duo, ich spoločné scény začínajú byť to najlepšie, čo seriál ponúka. :)
568623
Je pravda, že dokonca aj staré a omnoho lacnejšie produkcie ako napr. Merlin od Hallmarku alebo Hmly Avalonu nejaké tie počítačové armády mali. Lenže... keď tak nad tým uvažujem, tento diel bol taký dobrý a dynamický, že už mi tam tá rúbačka fakt nechýbala. Možno mohli dať aspoň trochu panoramatických digitálnych panáčikov a potom to pokojne seknúť, ale... skrátka, sú tam také dobré postavy a tak dobre napísané vzťahy a dialógy, že mi veľké bitky nechýbajú resp. si na ne počkám do ďalších sezón. Inak Tyrion a Bronn sú skvelé komické duo, ich spoločné scény začínajú byť to najlepšie, čo seriál ponúka. *:)*
GoT
0 0
reagovat
Mně to přijde v pohodě. Rozhodně lepší "nepřítel" než ve třetí řadě.
568624
Mně to přijde v pohodě. Rozhodně lepší "nepřítel" než ve třetí řadě.
0 0
reagovat

True Blood

Tie ukazky zo 4. serie vyzeraju otrasne :-
568622
Tie ukazky zo 4. serie vyzeraju otrasne *:-*
True Blood
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se