Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52381 - 52400 Napsat příspěvek

kyller

oni to nezrusili, oni s tim vubec nezacali, protoze testovaci screeningy pilotu byly katastroficky
570633
oni to nezrusili, oni s tim vubec nezacali, protoze testovaci screeningy pilotu byly katastroficky
kyller
0 0
reagovat

WW

docela prdel :D
570632
docela prdel *:D*
WW
0 0
reagovat
Prečo to zrušili? :D
570629
Prečo to zrušili? *:D*
0 0
reagovat
Jako nejlepší je to, jak tvůrci pochopili slůvko modernizace. Ze vzoru slušnosti udělali vraždící stroj, kterej v klidu trousí věci jako "tits and ass" :D
570628
Jako nejlepší je to, jak tvůrci pochopili slůvko modernizace. Ze vzoru slušnosti udělali vraždící stroj, kterej v klidu trousí věci jako "tits and ass" *:D*
0 0
reagovat
Tak tá Wonder Woman definuje pojem "LOL" :D
570625
Tak tá Wonder Woman definuje pojem "LOL" *:D*
0 0
reagovat
Walking Dead first look na druhú sériu link

Ten kameň nielen, že je gumový ale dokonca ho aj stlačil :o
570620
Walking Dead first look na druhú sériu http://www.youtube.com/watch?v=HNmwf_cI8q0 Ten kameň nielen, že je gumový ale dokonca ho aj stlačil *:o*
0 0
reagovat
Archer je geniaaaalny a to bondovky nemam rad :D
570615
Archer je geniaaaalny a to bondovky nemam rad *:D*
0 0
reagovat
Musim ho dojet, viděl sem jen pár posledních dílů z konce druhý řady, rakovina ftw :D:+
570614
Musim ho dojet, viděl sem jen pár posledních dílů z konce druhý řady, rakovina ftw *:D**:+*
0 0
reagovat
Archer je naprosto skveleeeej .)
570613
Archer je naprosto skveleeeej .)
0 0
reagovat
Já zase po místních ohlasech zkusil Archera a je to hodně dobré :)
570610
Já zase po místních ohlasech zkusil Archera a je to hodně dobré :)
0 0
reagovat
Na Primě právě běží první díl Modern Family. S dabingem, který ale vypadá slušně.
570514
Na Primě právě běží první díl Modern Family. S dabingem, který ale vypadá slušně.
0 0
reagovat

deiwi

Tak to je pecka! Neviem sa dočkať tohtoročného Life's Too Short a An Idiot Abroad 2, a teraz ešte toto. :D:+
570505
Tak to je pecka! Neviem sa dočkať tohtoročného Life's Too Short a An Idiot Abroad 2, a teraz ešte toto. *:D**:+*
deiwi
0 0
reagovat
Tak z deprese po dokoukání Dextera mě úspěšně zachraňuje Community, potvrzuji jeho geniálníst:+:+:+.

Jinak jsem se pustil také do The Killing a je fajn so far.
570504
Tak z deprese po dokoukání Dextera mě úspěšně zachraňuje Community, potvrzuji jeho geniálníst*:+**:+**:+*. Jinak jsem se pustil také do The Killing a je fajn so far.
0 0
reagovat

Afterlife

Ricky Gervais spolu s tvůrcem Dextera rozjíždí Afterlife: "about an atheist who dies and goes to heaven." To nezní vůbec marně :))
570502
Ricky Gervais spolu s tvůrcem Dextera rozjíždí Afterlife: "about an atheist who dies and goes to heaven." To nezní vůbec marně *:))*
Afterlife
0 0
reagovat

jaLO

Souhlas, naprostá pecka 8)
570491
Souhlas, naprostá pecka *8)*
jaLO
0 0
reagovat

Breaking Bad s04e01

Stale najlepsi serial, co momentalne je.
570490
Stale najlepsi serial, co momentalne je.
Breaking Bad s04e01
0 0
reagovat
slovenský dabing v seriáloch je prekvapujúco celkom dobrý, takže to nemusí dopadnúť zle
570445
slovenský dabing v seriáloch je prekvapujúco celkom dobrý, takže to nemusí dopadnúť zle
0 0
reagovat
Markíza dnes vysílá první dva díly seriálu Spartakus: Krev a písek. Jakýpak bude slovenský dabing? :))
570439
Markíza dnes vysílá první dva díly seriálu Spartakus: Krev a písek. Jakýpak bude slovenský dabing? *:))*
0 0
reagovat

MeaCulpa

V Dexterův velkolepý útěk jsem doufal ke konci prvního dílu... a on se vrátil na pohřeb a šlo to do...
570437
V Dexterův velkolepý útěk jsem doufal ke konci prvního dílu... a on se vrátil na pohřeb a šlo to do...
MeaCulpa
0 0
reagovat

LOST

tohle mě pobavilo :D link
570412
tohle mě pobavilo *:D* http://bit.ly/r7Tk4Q
LOST
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se