Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51361 - 51380 Napsat příspěvek
Na Primě právě běží první díl Modern Family. S dabingem, který ale vypadá slušně.
570514
Na Primě právě běží první díl Modern Family. S dabingem, který ale vypadá slušně.
0 0
reagovat

deiwi

Tak to je pecka! Neviem sa dočkať tohtoročného Life's Too Short a An Idiot Abroad 2, a teraz ešte toto. :D:+
570505
Tak to je pecka! Neviem sa dočkať tohtoročného Life's Too Short a An Idiot Abroad 2, a teraz ešte toto. *:D**:+*
deiwi
0 0
reagovat
Tak z deprese po dokoukání Dextera mě úspěšně zachraňuje Community, potvrzuji jeho geniálníst:+:+:+.

Jinak jsem se pustil také do The Killing a je fajn so far.
570504
Tak z deprese po dokoukání Dextera mě úspěšně zachraňuje Community, potvrzuji jeho geniálníst*:+**:+**:+*. Jinak jsem se pustil také do The Killing a je fajn so far.
0 0
reagovat

Afterlife

Ricky Gervais spolu s tvůrcem Dextera rozjíždí Afterlife: "about an atheist who dies and goes to heaven." To nezní vůbec marně :))
570502
Ricky Gervais spolu s tvůrcem Dextera rozjíždí Afterlife: "about an atheist who dies and goes to heaven." To nezní vůbec marně *:))*
Afterlife
0 0
reagovat

jaLO

Souhlas, naprostá pecka 8)
570491
Souhlas, naprostá pecka *8)*
jaLO
0 0
reagovat

Breaking Bad s04e01

Stale najlepsi serial, co momentalne je.
570490
Stale najlepsi serial, co momentalne je.
Breaking Bad s04e01
0 0
reagovat
slovenský dabing v seriáloch je prekvapujúco celkom dobrý, takže to nemusí dopadnúť zle
570445
slovenský dabing v seriáloch je prekvapujúco celkom dobrý, takže to nemusí dopadnúť zle
0 0
reagovat
Markíza dnes vysílá první dva díly seriálu Spartakus: Krev a písek. Jakýpak bude slovenský dabing? :))
570439
Markíza dnes vysílá první dva díly seriálu Spartakus: Krev a písek. Jakýpak bude slovenský dabing? *:))*
0 0
reagovat

MeaCulpa

V Dexterův velkolepý útěk jsem doufal ke konci prvního dílu... a on se vrátil na pohřeb a šlo to do...
570437
V Dexterův velkolepý útěk jsem doufal ke konci prvního dílu... a on se vrátil na pohřeb a šlo to do...
MeaCulpa
0 0
reagovat

LOST

tohle mě pobavilo :D link
570412
tohle mě pobavilo *:D* http://bit.ly/r7Tk4Q
LOST
0 0
reagovat
bylo to vtipný, ale když se nad tím člověk trošku zamyslel, tak to byla úplná kravina
570408
bylo to vtipný, ale když se nad tím člověk trošku zamyslel, tak to byla úplná kravina
0 0
reagovat
Tak to s tým igeliťákom nemalo chybu. To vysvetlenie, čo dal Masuka, bolo geniálne. :+:D
570407
Tak to s tým igeliťákom nemalo chybu. To vysvetlenie, čo dal Masuka, bolo geniálne. *:+**:D*
0 0
reagovat
tak ta naháněčka igeliťáka byla sice pěkně natočená, ale její vysvětlení bylo totální vrchol debility. Borce tam nahánějí podle krve po skladech 20 minut a nakonec to uzavřou nějakým gay sadomasem, které se odehrávalo na jednom místě, aby o 4 díly později přišli na to, že tam něco nesedí:o Jestli by to mělo takhle pokračovat i příští sezonu, tak at Dexe raději čapnou a je na útěku
570406
tak ta naháněčka igeliťáka byla sice pěkně natočená, ale její vysvětlení bylo totální vrchol debility. Borce tam nahánějí podle krve po skladech 20 minut a nakonec to uzavřou nějakým gay sadomasem, které se odehrávalo na jednom místě, aby o 4 díly později přišli na to, že tam něco nesedí*:o* Jestli by to mělo takhle pokračovat i příští sezonu, tak at Dexe raději čapnou a je na útěku
0 0
reagovat

MeaCulpa

Konečně někdo... už jsme myslel, že jsem jediný komu pátá série vadila... :D Nelogičnost byl jeden problém, ale ten daleko větší byla natahovanost... mě osobně nevadí scény kde se nic neděje, když to má svůj účel... tady se nic nedělo a bylo to hrozná nuda... čas od času se objevil záblesk typu "Naháněčka igelitového muže"... jenže pak se to nějak (a ještě ke všemu vyloženě hloupě) zazdilo...
570405
Konečně někdo... už jsme myslel, že jsem jediný komu pátá série vadila... *:D* Nelogičnost byl jeden problém, ale ten daleko větší byla natahovanost... mě osobně nevadí scény kde se nic neděje, když to má svůj účel... tady se nic nedělo a bylo to hrozná nuda... čas od času se objevil záblesk typu "Naháněčka igelitového muže"... jenže pak se to nějak (a ještě ke všemu vyloženě hloupě) zazdilo...
MeaCulpa
0 0
reagovat
Tohle by mě nevadilo, kdyby si potom nemusel pomáhat scénaristickými berličkami typu schovám se před zásahovkou, která monitoruje celý dům v rakvi, nikdo nikdo nevyšetřuje racionální podezdření. V dodávce, nabouraném autě na žádném místě činu se nenajde žádný Dexterův vlas, krev prostě nic. Mám geniální předvýdavost a schovám si před autonehodou nůž.

570404
Tohle by mě nevadilo, kdyby si potom nemusel pomáhat scénaristickými berličkami typu schovám se před zásahovkou, která monitoruje celý dům v rakvi, nikdo nikdo nevyšetřuje racionální podezdření. V dodávce, nabouraném autě na žádném místě činu se nenajde žádný Dexterův vlas, krev prostě nic. Mám geniální předvýdavost a schovám si před autonehodou nůž.
0 0
reagovat
Merlin: Vacsina prvej serie bola taka odpocinkovka, az ku koncu to zacalo trochu naberat obratky. Na letny serial je to fajn, aj ked teda neviem kam ten serial smeruje, ale tieto temnejsie farby v novej serii tomu zatial sedia, takze ja som spokojny.:)
570403
Merlin: Vacsina prvej serie bola taka odpocinkovka, az ku koncu to zacalo trochu naberat obratky. Na letny serial je to fajn, aj ked teda neviem kam ten serial smeruje, ale tieto temnejsie farby v novej serii tomu zatial sedia, takze ja som spokojny.*:)*
0 0
reagovat
aba: Tak to je pak jiná:-)

Loki: Haven jsem zkusil prvních pár dílů a po tom tvém příspěvku jsem tedy kouknul na nějaký promo spot na druhou sérii a viděl naprosto přesnou adaptaci úvodu TO od Stephena Kinga. Vím, že sirál je na motivy jedné jeho povídky, ale oni do toho jdou až tak? wtf?

MeaCulpa: Poslední sezona mi přišla dobrá. To, že se Dexter mění z chladnokrevného stroje bez emocí na "člověka", že se snaží najít své místo ve světě a sám sebe, je samozřejmě jedním z hlavních motivů celého seriálu. Hlavní postava, se kterou se diváci ztotožňují a které fandí, se musí takovým způsobem vyvíjet. Ale když o tom mluvíš, je pravda, že mi trochu chybí scény, kdy si Dexter v klidu někoho našel a oddělal, bez problémů a systematicky - vždycky mě bavilo pozorovat JAK to dělá, nahlédnout pod pokličku jeho "řemesla".
570402
aba: Tak to je pak jiná:-) Loki: Haven jsem zkusil prvních pár dílů a po tom tvém příspěvku jsem tedy kouknul na nějaký promo spot na druhou sérii a viděl naprosto přesnou adaptaci úvodu TO od Stephena Kinga. Vím, že sirál je na motivy jedné jeho povídky, ale oni do toho jdou až tak? wtf? MeaCulpa: Poslední sezona mi přišla dobrá. To, že se Dexter mění z chladnokrevného stroje bez emocí na "člověka", že se snaží najít své místo ve světě a sám sebe, je samozřejmě jedním z hlavních motivů celého seriálu. Hlavní postava, se kterou se diváci ztotožňují a které fandí, se musí takovým způsobem vyvíjet. Ale když o tom mluvíš, je pravda, že mi trochu chybí scény, kdy si Dexter v klidu někoho našel a oddělal, bez problémů a systematicky - vždycky mě bavilo pozorovat JAK to dělá, nahlédnout pod pokličku jeho "řemesla".
0 0
reagovat
Dexter už poslední sezonou začal nabírat dost scifi parametry. U mě rozhozhodně nejslabší sezona. Kupodivu mě nevadil Jordan, který byl podle mě slušný záporak, ale samotný Dexter. Ten se úplně vy.ral na kodex, opatrnost i racionalitu, kterou jsem na něm vždycky oceňoval
570400
Dexter už poslední sezonou začal nabírat dost scifi parametry. U mě rozhozhodně nejslabší sezona. Kupodivu mě nevadil Jordan, který byl podle mě slušný záporak, ale samotný Dexter. Ten se úplně vy.ral na kodex, opatrnost i racionalitu, kterou jsem na něm vždycky oceňoval
0 0
reagovat

Merlin

Čtyřka měla vůbec nejpozitivnější konec. Od prvního dílu jsem ji nesnášel, takže ve finále jsem slavil.
570399
Čtyřka měla vůbec nejpozitivnější konec. Od prvního dílu jsem ji nesnášel, takže ve finále jsem slavil.
Merlin
0 0
reagovat

Haven S2

Noooo, tak Haven nabral pekne temne odtiene...ale zatial to vyzera fakt dobre. A sneak na druhy diel je teda slusny. Tak takuto zmenu som teda necakal.:+:+
570401
Noooo, tak Haven nabral pekne temne odtiene...ale zatial to vyzera fakt dobre. A sneak na druhy diel je teda slusny. Tak takuto zmenu som teda necakal.*:+**:+*
Haven S2
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se