Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51361 - 51380 Napsat příspěvek
575141
http://www.skratky.sk/utfg/
0 0
reagovat

Disketa

UTFG
575140
UTFG
Disketa
0 0
reagovat

xxendxx

Co znamená UTFG? :)
575138
Co znamená UTFG? *:)*
xxendxx
0 0
reagovat

Nikita

Ne tak špatný jak jsem čekal .. na Alias se to sice nechytá ale dá se u toho v klidu relaxovat .. btw: dobrý casting .. Xander Berkeley! :)

XXENDXX: už si zmeň tu ikonku, nevím proč ale mám z ní husí kůži kdykoliv ji vidím ;)
575136
Ne tak špatný jak jsem čekal .. na Alias se to sice nechytá ale dá se u toho v klidu relaxovat .. btw: dobrý casting .. Xander Berkeley! *:)* XXENDXX: už si zmeň tu ikonku, nevím proč ale mám z ní husí kůži kdykoliv ji vidím *;)*
Nikita
0 0
reagovat

Joker

F-A-I-L
575132
F-A-I-L
Joker
0 0
reagovat
ted nejspis jo, puvodne jsem myslel ze prispevek bude ignorovat, protoze je urcen uzivateli UTFG! nebo se tyka UTFG! tematu :)
575130
ted nejspis jo, puvodne jsem myslel ze prispevek bude ignorovat, protoze je urcen uzivateli UTFG! nebo se tyka UTFG! tematu :)
0 0
reagovat
A teď se zeptá, co znamená utfg :D
575129
A teď se zeptá, co znamená utfg *:D*
0 0
reagovat

UTFG!

575126
http://www.youtube.com/watch?v=SVFFQYz_Awk
UTFG!
0 0
reagovat

The Big Bang Theory

Viděl jsem dnes díl, ve kterém Leonard vzpomínal, jak se poprvé seznámil se Sheldonem. Boží. :D A teď dotaz: Proč Sheldon nemá rád seriál Babylon 5? :)
575125
Viděl jsem dnes díl, ve kterém Leonard vzpomínal, jak se poprvé seznámil se Sheldonem. Boží. *:D* A teď dotaz: Proč Sheldon nemá rád seriál Babylon 5? *:)*
The Big Bang Theory
0 0
reagovat
HIMYM je plný škaredých, neympatických a dětinských lidí. Nebýt tam Barney, tak ten seriál už dávno zapadl.
575124
HIMYM je plný škaredých, neympatických a dětinských lidí. Nebýt tam Barney, tak ten seriál už dávno zapadl.
0 0
reagovat
AMC vysiela v strasne zlej kvalite, nizka bitrate - preto treba stahovat web-dl :)
575118
AMC vysiela v strasne zlej kvalite, nizka bitrate - preto treba stahovat web-dl *:)*
0 0
reagovat
To bol problém už prvej série. Tuším tu niekto tvrdil, že AMC celkovo vysiela v šitnej kvalite, takže sa ten rip ani nedá urobiť lepšie.
575116
To bol problém už prvej série. Tuším tu niekto tvrdil, že AMC celkovo vysiela v šitnej kvalite, takže sa ten rip ani nedá urobiť lepšie.
0 0
reagovat
To by mne také zajímalo. Třeba Castle, který trvá stejně dlouho dobu a má taky v SD kvalitě 350MB, tak vypadá o dost lépe.
575114
To by mne také zajímalo. Třeba Castle, který trvá stejně dlouho dobu a má taky v SD kvalitě 350MB, tak vypadá o dost lépe.
0 0
reagovat

Walking dead

Prečo sú tie ripy oproti iným seriálom v tak hroznej kvalite ?
575113
Prečo sú tie ripy oproti iným seriálom v tak hroznej kvalite ?
Walking dead
0 0
reagovat
Něco takového určitě bude i v HIMYM, jen to bude modernější - v posledním díle se slavně odhalí že matkou Tedových dětí je Barney :))
575111
Něco takového určitě bude i v HIMYM, jen to bude modernější - v posledním díle se slavně odhalí že matkou Tedových dětí je Barney *:))*
0 0
reagovat
:D
575110
*:D*
0 0
reagovat

RainMakeR

Bacha na ty spoilery :( Teď už se na ty Přátele teda nepodívám, když vím, že tam unusual twist!
575109
Bacha na ty spoilery *:(* Teď už se na ty Přátele teda nepodívám, když vím, že tam unusual twist!
RainMakeR
0 0
reagovat
Monika sa dala dokopy s Chandlerom??? NO TY KOKY, to je twist jak hovado, ktory by v seriali o particke siestich mladych ludi co ziju pokope po piatich rokoch NIKDY NIKTO NECAKAL!
575108
Monika sa dala dokopy s Chandlerom??? NO TY KOKY, to je twist jak hovado, ktory by v seriali o particke siestich mladych ludi co ziju pokope po piatich rokoch NIKDY NIKTO NECAKAL!
0 0
reagovat
Tak název je Jak jsem poznal vaši matku. Což značí, že nějaké dlouhé životní bytí s vyvolenou není na pořadu dne... HIMYM má slíbeno osm řad a v nedávných rozhovorech se duo tvůrců dušovalo, že tohle je poslední řada bez ní a že bude především o zbylých aktérech...
575106
Tak název je Jak jsem poznal vaši matku. Což značí, že nějaké dlouhé životní bytí s vyvolenou není na pořadu dne... HIMYM má slíbeno osm řad a v nedávných rozhovorech se duo tvůrců dušovalo, že tohle je poslední řada bez ní a že bude především o zbylých aktérech...
0 0
reagovat

HIMYM

ja teda doufal že když už teda bude na scéně Slutty pumpkin že už se to hne do předu a že pravě Katie Holmes bude hrát manželku a 7 a 8 serie bude o tom jak se poznávali a žili spolu atd.pak to nějak ukončí

ale podle mě scenaristi totálně neví co se serialem stejně jako u Ztracených a ženou to do předu jak hovnivál svoji kuličku

v přátelích udělali v cca 5 serii?totální twist když se Monika dala dohromady s Chandlerem a to fungovalo přímo geniálně
HIMYM nesahá Přátelům ani po kotníky a za tím si budu stát.
575105
ja teda doufal že když už teda bude na scéně Slutty pumpkin že už se to hne do předu a že pravě Katie Holmes bude hrát manželku a 7 a 8 serie bude o tom jak se poznávali a žili spolu atd.pak to nějak ukončí ale podle mě scenaristi totálně neví co se serialem stejně jako u Ztracených a ženou to do předu jak hovnivál svoji kuličku v přátelích udělali v cca 5 serii?totální twist když se Monika dala dohromady s Chandlerem a to fungovalo přímo geniálně HIMYM nesahá Přátelům ani po kotníky a za tím si budu stát.
HIMYM
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se