Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51301 - 51320 Napsat příspěvek
Myslím, že vymyslíš aj lepšie.
575358
Myslím, že vymyslíš aj lepšie.
0 0
reagovat
Kyller: Určite. Plánoval som začať baviť ľudí tým, že fanboyovsky napostujem strašne veľa fotiek z natáčania TDKR.
575357
Kyller: Určite. Plánoval som začať baviť ľudí tým, že fanboyovsky napostujem strašne veľa fotiek z natáčania TDKR.
0 0
reagovat

duro

Nerozmýšľal si niekedy o kariére komika?
575356
Nerozmýšľal si niekedy o kariére komika?
duro
0 0
reagovat
Nie, vážne: O TWD sa vytvoril akýsi mýtus "preceného šitu". Kvôli tomu, že prvé dve časti boli absolútne megapeckové a tie ďalšie už iba vysoký nadpriemer. Dvojka šlape výborne. Emócie, solídne dialógy, napätie, akcia, zvraty... Úplne dobré to je.
575355
Nie, vážne: O TWD sa vytvoril akýsi mýtus "preceného šitu". Kvôli tomu, že prvé dve časti boli absolútne megapeckové a tie ďalšie už iba vysoký nadpriemer. Dvojka šlape výborne. Emócie, solídne dialógy, napätie, akcia, zvraty... Úplne dobré to je.
0 0
reagovat
mezi zombie serialy je to nadprumer, to priznavam :D
575353
mezi zombie serialy je to nadprumer, to priznavam *:D*
0 0
reagovat
Ste kokoti, prvá bola veľmi slušná a druhá je zatiaľ tučný nadpriemer. 8)
575351
Ste kokoti, prvá bola veľmi slušná a druhá je zatiaľ tučný nadpriemer. *8)*
0 0
reagovat

Supernatural 7x07

Tak po mesiaci konečne zase nejaká dobrá epizóda :+
575346
Tak po mesiaci konečne zase nejaká dobrá epizóda *:+*
Supernatural 7x07
0 0
reagovat

macejko

to se nestalo, v klidu
575345
to se nestalo, v klidu
macejko
0 0
reagovat
Ďuro: Takže ak by sa nejakou kozmickou náhodou stalo, že druhá séria je geniálna (podotýkam, že som ju ešte nenačal), tak zázrakom prestane platiť, že tá prvá je totálne sračková?
575343
Ďuro: Takže ak by sa nejakou kozmickou náhodou stalo, že druhá séria je geniálna (podotýkam, že som ju ešte nenačal), tak zázrakom prestane platiť, že tá prvá je totálne sračková?
0 0
reagovat
Jakej hate? Vždyť má pravdu...
575333
Jakej hate? Vždyť má pravdu...
0 0
reagovat

xxendxx

Krásnej hate. Bravo
575332
Krásnej hate. Bravo
xxendxx
0 0
reagovat

An Idiot Abroad S02E07

Slabšia epizóda, ale stále nadpriemerných 8/10.
Pilko's Pump Pants :D:+
575323
Slabšia epizóda, ale stále nadpriemerných 8/10. Pilko's Pump Pants *:D**:+*
An Idiot Abroad S02E07
0 0
reagovat
ja bych to spis definoval, ze prvni serie je 100 let za opicema... a 2. serie je zatim jeste 100 let za tou prvni, co se kvality tyka (kdyz samozrejme nebudu pocitat 1x01 a 1x02, ktery byly super, pak uz to slo postupne cely do haje a porad a porad to klesa. Takovej zombie ekvivalent terra novy, kde jen clovek ceka, jak hluboko jeste dokazou klesnout. Kvalita epizod odpovida prumernejm dilum spatnyho serialu nekde 5. serii, kde uz se filmuje jakejkoli prstovej vycuc, jen aby to dalo dohromady 45 minut. Hlavne ze je tam na poslednich 5 minut atmosfericka hudba a nejakej cliff, lidi pak zapomenou ze prvnich 40 minut byla vata o hovne, ktera naprosto nedava smysl)
575321
ja bych to spis definoval, ze prvni serie je 100 let za opicema... a 2. serie je zatim jeste 100 let za tou prvni, co se kvality tyka (kdyz samozrejme nebudu pocitat 1x01 a 1x02, ktery byly super, pak uz to slo postupne cely do haje a porad a porad to klesa. Takovej zombie ekvivalent terra novy, kde jen clovek ceka, jak hluboko jeste dokazou klesnout. Kvalita epizod odpovida prumernejm dilum spatnyho serialu nekde 5. serii, kde uz se filmuje jakejkoli prstovej vycuc, jen aby to dalo dohromady 45 minut. Hlavne ze je tam na poslednich 5 minut atmosfericka hudba a nejakej cliff, lidi pak zapomenou ze prvnich 40 minut byla vata o hovne, ktera naprosto nedava smysl)
0 0
reagovat

Walking Dead

Len sa mi to zdá, alebo to kope do tváre všetkých, čo tvrdia, že prvá séria je precenená?
575317
Len sa mi to zdá, alebo to kope do tváre všetkých, čo tvrdia, že prvá séria je precenená?
Walking Dead
0 0
reagovat
community, southpark a bigbang... nemel jsem nutkani to proskakat, takze celkem uspech, ale nijak odvarenej jsem z toho nebyl

RoE opět skvělý. Nejlepší sitcom široko daleko, kterej si kvalitu nejen drži, ale postupem času i zlepšuje. Community, himym, tbbt, 2aahm a IASIP jen tise prihlizeji
575315
community, southpark a bigbang... nemel jsem nutkani to proskakat, takze celkem uspech, ale nijak odvarenej jsem z toho nebyl RoE opět skvělý. Nejlepší sitcom široko daleko, kterej si kvalitu nejen drži, ale postupem času i zlepšuje. Community, himym, tbbt, 2aahm a IASIP jen tise prihlizeji
0 0
reagovat
community celkem fajn. Rozhodně o třídu lepší než zbytek třetí řady.
575314
community celkem fajn. Rozhodně o třídu lepší než zbytek třetí řady.
0 0
reagovat
Community mělo zatím nejlepší díl řady. Několikrát jsem se smál a smál a smál.
To stejný u Big Bangu. Amy prostě žeru.
575311
Community mělo zatím nejlepší díl řady. Několikrát jsem se smál a smál a smál. To stejný u Big Bangu. Amy prostě žeru.
0 0
reagovat
Community neni špatný, pořád mě to baví... Big Bang Theory parádní, takhle jsem se u žádnýho dílu dlouho nesmál :+
575309
Community neni špatný, pořád mě to baví... Big Bang Theory parádní, takhle jsem se u žádnýho dílu dlouho nesmál *:+*
0 0
reagovat

The Joker

Mě se teda dnešní díl líbil, připoměl mi pár dobrých dílů z 2. série. Je pravda že to je hodně nevyrovnaný a linka mezi naprostou trapností a záchvatem smíchu je tenčí než jeden z vlasů děda vševěda, ale taková byla i druhá série.
575307
Mě se teda dnešní díl líbil, připoměl mi pár dobrých dílů z 2. série. Je pravda že to je hodně nevyrovnaný a linka mezi naprostou trapností a záchvatem smíchu je tenčí než jeden z vlasů děda vševěda, ale taková byla i druhá série.
The Joker
0 0
reagovat

Mildík

Walking dead sa komiksovej predlohy nedrží skoro vôbec a je to škoda.
575297
Walking dead sa komiksovej predlohy nedrží skoro vôbec a je to škoda.
Mildík
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se