Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51161 - 51180 Napsat příspěvek
No... třetí řada Community byla naprosto, ale naprosto zoufalá. Nicméně stále se alespoň dalo doufat v zázrak.
575906
No... třetí řada Community byla naprosto, ale naprosto zoufalá. Nicméně stále se alespoň dalo doufat v zázrak.
0 0
reagovat
Néééééééééééééé! To je v řiti, todleto. Kvalitativní sešup tam byl, ale TAK hrozný to zas nebylo. Vlastně je to pořád lepší než celej 30Rock dohromady.
575904
Néééééééééééééé! To je v řiti, todleto. Kvalitativní sešup tam byl, ale TAK hrozný to zas nebylo. Vlastně je to pořád lepší než celej 30Rock dohromady.
0 0
reagovat

community

Had it comming - momentálně nejnudnější věc, na kterou koukám.
HIMYM
Poslední díl je prostě skvělý.
575902
Had it comming - momentálně nejnudnější věc, na kterou koukám. [b]HIMYM[/b] Poslední díl je prostě skvělý.
community
0 0
reagovat
Shit! To mě naštvalo. Třetí série byla o něco slabší, ale první dvě jsem miloval a smíchy jsem se téměř válel po podlaze. Zatracená škoda.
575900
Shit! To mě naštvalo. Třetí série byla o něco slabší, ale první dvě jsem miloval a smíchy jsem se téměř válel po podlaze. Zatracená škoda.
0 0
reagovat

Hal

oni zjisti, ze to neni ani tak chyba (ne)kvality Community, ale az propadne i 30 Rock, tak si konecne uvedomej, ze proti TBBT proste nemuzou cekat zazraky. Nevidel bych to tak drasticky. (i kdyz 3. rada je fakt slaba)
575899
oni zjisti, ze to neni ani tak chyba (ne)kvality Community, ale az propadne i 30 Rock, tak si konecne uvedomej, ze proti TBBT proste nemuzou cekat zazraky. Nevidel bych to tak drasticky. (i kdyz 3. rada je fakt slaba)
Hal
0 0
reagovat

Community

Noooooooooooooooo;(

I přes hodně špatnou kvalitu většiny dílů druhé sezóny... Winger a spol. mi budou hodně chybět.

Community hlavně odneslo to, že se chtělo posunout. Zapracovat na hloubce postav. Formu seriálu se taky snažili změnit a posunout se dál (otevřenější svět). Výsledek podle nových dílů zatím moc nedopadl, ale přesto to byl odvážný přístup a byl jsem zvědav, co z něj dál vzejde.

Tak proto to: nooooooooooooooooooo
575898
Noooooooooooooooo;( I přes hodně špatnou kvalitu většiny dílů druhé sezóny... Winger a spol. mi budou hodně chybět. Community hlavně odneslo to, že se chtělo posunout. Zapracovat na hloubce postav. Formu seriálu se taky snažili změnit a posunout se dál (otevřenější svět). Výsledek podle nových dílů zatím moc nedopadl, ale přesto to byl odvážný přístup a byl jsem zvědav, co z něj dál vzejde. Tak proto to: nooooooooooooooooooo
Community
0 0
reagovat
Community po jedenáctém díle končí a nahradí ho 30 Rock. Zbytek třetí sezony prý ještě někdy dovysílají, ale čtvrtá už pravděpodobně nikdy nevznikne.
Vzhledem ke kvalitám naprosté většiny nových dílů asi moc smutnit nebudu... (i když, cokoli lepší než 30 Rock)
575897
Community po jedenáctém díle končí a nahradí ho 30 Rock. Zbytek třetí sezony prý ještě někdy dovysílají, ale čtvrtá už pravděpodobně nikdy nevznikne. Vzhledem ke kvalitám naprosté většiny nových dílů asi moc smutnit nebudu... (i když, cokoli lepší než 30 Rock)
0 0
reagovat

Walking dead

Tak dneska parádní díl, dějově se to sice nikam neposunulo, ale i tak to fungovalo skvěle :+ Co se týče konce,
tak osobně jsem to bohužel čekal, jelikož někdo, zde v minulosti hodil spoiler z komixu, takže to nebylo tak kulervoucí, jak to mohlo být. Každopádně teď mě fakt zajímá PROČ? (ty konce donutí člověka sjet další díl, docela rozdíl oproti první sérii, kde žádné clifhangery nebyly). Nejpravděpodobnější bude verze, že se jedná o jeho známé a přátele, které takto uchovává a čeká jestli se neobjeví lék (neptal se jich náhodou hnedka během prvního setkání, jak to vypadá s lékem?)... No uvidímě :+
575896
Tak dneska parádní díl, dějově se to sice nikam neposunulo, ale i tak to fungovalo skvěle *:+* Co se týče konce, [spoiler]tak osobně jsem to bohužel čekal, jelikož někdo, zde v minulosti hodil spoiler z komixu, takže to nebylo tak kulervoucí, jak to mohlo být. Každopádně teď mě fakt zajímá PROČ? (ty konce donutí člověka sjet další díl, docela rozdíl oproti první sérii, kde žádné clifhangery nebyly). Nejpravděpodobnější bude verze, že se jedná o jeho známé a přátele, které takto uchovává a čeká jestli se neobjeví lék (neptal se jich náhodou hnedka během prvního setkání, jak to vypadá s lékem?)... No uvidímě *:+*[/spoiler]
Walking dead
0 0
reagovat

Dexter

Dexter
Tentokráte opravdu až na úplný závěr nic moc. Jakoby najednou nevadilo okamžitě překopat veškerou Dexterovu filosofii. Ale budiž, no. Je možné, že to opravdu vše bylo, kvůli špetově záměru. Zvláštní je, že

Náboženské řečičky vadily a očividné hraní na zlý (bratr) / hodný (bratr Sam) je v pohodě. Moc bych se nedivil, kdyby šlo o poslední řadu, kde Dexter killuje. Ale neříkala ta "propuštěná" whore, že slyšela bavit se 2 lidi spolu nebo slyšela jen mlaďocha?
575886
Dexter Tentokráte opravdu až na úplný závěr nic moc. Jakoby najednou nevadilo okamžitě překopat veškerou Dexterovu filosofii. Ale budiž, no. Je možné, že to opravdu vše bylo, kvůli špetově záměru. Zvláštní je, že [spoiler]Náboženské řečičky vadily a očividné hraní na zlý (bratr) / hodný (bratr Sam) je v pohodě. Moc bych se nedivil, kdyby šlo o poslední řadu, kde Dexter killuje. Ale neříkala ta "propuštěná" whore, že slyšela bavit se 2 lidi spolu nebo slyšela jen mlaďocha?[/spoiler]
Dexter
0 0
reagovat
I když se na House už třeba delší dobu nekoukáte, mrkněte se na právě vyjdivší (fuj) 6tou epizodu osmé řady. Pointa tohodle dílu mě rozesmála jako už dlouho nic. Kdo tohle napsal... :D
575882
I když se na House už třeba delší dobu nekoukáte, mrkněte se na právě vyjdivší (fuj) 6tou epizodu osmé řady. Pointa tohodle dílu mě rozesmála jako už dlouho nic. Kdo tohle napsal... :D
0 0
reagovat

Boardwalk

naprosto boží díl ! prostě totálně super , to napětí co se stane v dalších minutách/dílech se dá krájet !
575880
naprosto boží díl ! prostě totálně super , to napětí co se stane v dalších minutách/dílech se dá krájet !
Boardwalk
0 0
reagovat
Ted: :D:+
Rain: Měla by být až koncen poslední, příští řady...
575877
Ted: *:D**:+* Rain: Měla by být až koncen poslední, příští řady...
0 0
reagovat

RainMakeR

Ne, ještě mi žehlí
575876
Ne, ještě mi žehlí
RainMakeR
0 0
reagovat

HIMYM

a už tam teda je Tedova manželka ?
575870
a už tam teda je Tedova manželka ?
HIMYM
0 0
reagovat
Konec dílu byl parádní. Tahle řada HIMYM je zatím super
575869
Konec dílu byl parádní. Tahle řada HIMYM je zatím super
0 0
reagovat
Mně teda přišel ten důležitý moment z minula jako velký krok zpět. Už jednou z toho byl průser jako prase.
575868
Mně teda přišel ten důležitý moment z minula jako velký krok zpět. Už jednou z toho byl průser jako prase.
0 0
reagovat

HIMYM

Uff... jeden z najsilnejsich dielov vobec :+

Ale kto caka juchandu v style TBBT alebo Friends, chapem, ze bude sklamany:))
575875
Uff... jeden z najsilnejsich dielov vobec *:+* Ale kto caka juchandu v style TBBT alebo Friends, chapem, ze bude sklamany*:))*
HIMYM
0 0
reagovat

Gorecki

:D Hele, negeneruje ti klávesnice automaticky opačné hodnocení než ostatních?

Jdu se na toho Dextera mrknout, ať mám taky názor.
575858
:D Hele, negeneruje ti klávesnice automaticky opačné hodnocení než ostatních? Jdu se na toho Dextera mrknout, ať mám taky názor.
Gorecki
0 0
reagovat

Dexter

Stacilo sa zbavit toho nabozenskeho mumbo-jumba a hned bol z toho pre mna najlepsi diel serie. A po precitani spetovho spoileru ma to konecne zacalo cele zaujimat:+
575857
Stacilo sa zbavit toho nabozenskeho mumbo-jumba a hned bol z toho pre mna najlepsi diel serie. A po precitani spetovho spoileru ma to konecne zacalo cele zaujimat*:+*
Dexter
0 0
reagovat

speta.jr

Tak to ma vôbec nenapadlo, ale mohlo by to byť fajn, ak by to tak skončilo. Inak tiež ma tento diel moc nebavil, až ku koncu sa to na chvíľu rozbehlo.
575854
Tak to ma vôbec nenapadlo, ale mohlo by to byť fajn, ak by to tak skončilo. Inak tiež ma tento diel moc nebavil, až ku koncu sa to na chvíľu rozbehlo.
speta.jr
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se