Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 50701 - 50720 Napsat příspěvek

xxendxx

smíchy nemůžu :D:D uplne přesně zapasovaný scény jako v originálu - někdo si stím vážně pohrál :D:+
577867
smíchy nemůžu *:D**:D* uplne přesně zapasovaný scény jako v originálu - někdo si stím vážně pohrál *:D**:+*
xxendxx
0 0
reagovat

Community Baywatch :D

577864
http://www.youtube.com/watch?v=oazgziRCg5I
Community Baywatch :D
0 0
reagovat

xxendxx

Jj, díky, o nich vím, ale sháním spíše české - pro otce.
577777
Jj, díky, o nich vím, ale sháním spíše české - pro otce.
xxendxx
0 0
reagovat
na link jsou anglicky
577775
na http://www.addic7ed.com jsou anglicky
0 0
reagovat

Brave new world with stephen hawking

Možná trochu výkřik do tmy, ale nemá někdo nějaké zašité zdroje, kde sehnat titulky na tento seriál? Zkusil jsem vše, co mi je známo, ale nikde nic... Třeba je někdo zběhlejší v prohledávání koutů internetu... Thx :+
577774
Možná trochu výkřik do tmy, ale nemá někdo nějaké zašité zdroje, kde sehnat titulky na tento seriál? Zkusil jsem vše, co mi je známo, ale nikde nic... Třeba je někdo zběhlejší v prohledávání koutů internetu... Thx *:+*
Brave new world with stephen hawking
0 0
reagovat

Dexter

Neřikám, že s váma nesouhlasím. Všechno co říkáte je pravda, taky si můžu hlavu ukroutit, ale furt mě to baví. Tu atmosféru to pro mě pořád ještě má :)
577737
Neřikám, že s váma nesouhlasím. Všechno co říkáte je pravda, taky si můžu hlavu ukroutit, ale furt mě to baví. Tu atmosféru to pro mě pořád ještě má :)
Dexter
0 0
reagovat

Nameless

Mně vykonstruovanej příběh taky zas tak neva, ale problém je, že v posledních sériích se začal naprosto stupidně a nekonzistentně chovat sám Dexter. Jeho psychologický profil se totálně rozpadl. Chvilkama je sociopat, chvilkama ne, chvilkama je drsňák a profík a vzápětí si nechá propisku z hotelu kde vraždil... Dexter stojí na Dexterovi a že scénáristi nedokázali hlavního hrdinu udržet "živýho" je prostě neodpustitelný.
577730
Mně vykonstruovanej příběh taky zas tak neva, ale problém je, že v posledních sériích se začal naprosto stupidně a nekonzistentně chovat sám Dexter. Jeho psychologický profil se totálně rozpadl. Chvilkama je sociopat, chvilkama ne, chvilkama je drsňák a profík a vzápětí si nechá propisku z hotelu kde vraždil... Dexter stojí na Dexterovi a že scénáristi nedokázali hlavního hrdinu udržet "živýho" je prostě neodpustitelný.
Nameless
0 0
reagovat
Ja nerikam ze ne jenomze zatimco v prvnich seriich se to stavalo opravdu zridka, a kdyz uz tak to bylo castecne zamaskovane nebo to cloveku nevadilo tak moc protoze se mohl oprit prave o atmosferu ktera tam drive panovala. Nic z toho davno v dexterovi neni. A bohuzel ty vykonstruovane veci se deji tak neuveritelne casto ze jsem mel nekdy dokonce pocit ze toto si z lidi uz opravdu delaji prdel, protoze to co tam servirovali se jinak nez spatnej vtip brat neda. A ze by v teto serii byla nejaka atmosfera se v zadnem pripade neda rici, protoze kdyz si vzpomenu jak moc creepy byl treba trinitym nebo nocni sledovani doakse, pak travis a gellar jsou opravdu hodne k smichu.

Jedinej duvod proc jsem to sledoval je postava Dextera, Harry a michael c hall. A kvuli tomu se samozrejme i podivam i na 7 sezonu, ale to je asi tak vse.

Edit ja jsem nedavno take shlidnul prvni serie a samozrejme ze jsem z toho nebyl unesenej jako pred lety. Ae podstatne je to co ti to da na prvni dojem, a i po tolika letech si na to vzpomenu jak pocit jsem mel a muzu s jistotou rici ze posledni serie jsou spatnej vtip oproti zacatkum.
577719
Ja nerikam ze ne jenomze zatimco v prvnich seriich se to stavalo opravdu zridka, a kdyz uz tak to bylo castecne zamaskovane nebo to cloveku nevadilo tak moc protoze se mohl oprit prave o atmosferu ktera tam drive panovala. Nic z toho davno v dexterovi neni. A bohuzel ty vykonstruovane veci se deji tak neuveritelne casto ze jsem mel nekdy dokonce pocit ze toto si z lidi uz opravdu delaji prdel, protoze to co tam servirovali se jinak nez spatnej vtip brat neda. A ze by v teto serii byla nejaka atmosfera se v zadnem pripade neda rici, protoze kdyz si vzpomenu jak moc creepy byl treba trinitym nebo nocni sledovani doakse, pak travis a gellar jsou opravdu hodne k smichu. Jedinej duvod proc jsem to sledoval je postava Dextera, Harry a michael c hall. A kvuli tomu se samozrejme i podivam i na 7 sezonu, ale to je asi tak vse. Edit ja jsem nedavno take shlidnul prvni serie a samozrejme ze jsem z toho nebyl unesenej jako pred lety. Ae podstatne je to co ti to da na prvni dojem, a i po tolika letech si na to vzpomenu jak pocit jsem mel a muzu s jistotou rici ze posledni serie jsou spatnej vtip oproti zacatkum.
0 0
reagovat

Whatever

Dexter

Ale ty vykonstruované věci tam byly pořád. Zrovna včera jsem si dal poslední 2 díly 1. série a žádná dokonalost to taky není viz:
Jak šel zabít Rudyho do jeho vlastníhu bytu, kde den předtím policie zjistila že bydlí Ice Truck Killer a ani se neobtěžovali tam dát pásku nebo to hlídat? Na konci šestky udělal stejnou blbost, ale tentokrát scénáristi "nezapoměli" že to je místo činu.

Dexter to u mě vyhrává atmosférou a hlavní postavou, ne realističností příběhu...
577717
Dexter Ale ty vykonstruované věci tam byly pořád. Zrovna včera jsem si dal poslední 2 díly 1. série a žádná dokonalost to taky není viz: [spoiler]Jak šel zabít Rudyho do jeho vlastníhu bytu, kde den předtím policie zjistila že bydlí Ice Truck Killer a ani se neobtěžovali tam dát pásku nebo to hlídat? Na konci šestky udělal stejnou blbost, ale tentokrát scénáristi "nezapoměli" že to je místo činu.[/spoiler] Dexter to u mě vyhrává atmosférou a hlavní postavou, ne realističností příběhu...
Whatever
0 0
reagovat
Tak si sem napisu taky nejake me postrehy .)

AHS - Bylo super. Rozhodne to melo koule. A po pilotu u toho clovek proste musel bejt prikovanej. Prvni polovina serie byla vicemene takova drastictejsi a mnohdy jsem nevedel presne vo co go, ale v druhe polovine uz clovek zacne dostavat mnoho odpovedi a cele se to vicemene tak nejak vyjasnuje. A konec mi uz prisel oproti zacatecnimu nabehu jako uplnej happyending .) Ale rozhodne to koule melo jak tu nekdo uz rikal .)
A souhlasim ze se to krasne cele uzavrelo, zadnej obrovskej cliff a jeste k tomu tak neuveritelne kycovitej jako v pripade dextera se nastesti nekonal .) Kazdopadne AHS je asi nejvetsi prekvapeni tohoto roku a u me ma velky + :)

Dexter - je moje srdcovka kdyz sem pred par lety hltal prvni a druhou serii byl jsem naprosto presvedcen je to dokonalej serial. Bohuzel posledni serie uz jsou uplne o necem jinem. A v podstate nez nejakou temejsi alespon trochu mytickou a napinavou podivanou jako v zacatcich mi dexter tezce pripomina kriminalku miami vegas a podobne kktiny. Je to porad koukatelny ale uz to cloveka v nekterejch scenach spis dokaze rozesmat nebo rozplakat jak jsou scenaristi neuveritelne debilni kdyz nam predhazuji tak neuveritelne vykonstruovane veci ze tomu snad neuveri ani male dite. A bohuzel tohoto bylo v 6 sezone az prilis :( Typicky dexter ma nakres 3 sutru na papirku od svaciny, mrkne na google a hned prni mrakodrap si vybere a je z toho 100% trefa do cerneho. Ok jednou se to da prominout jenze takove vykonstruovane stupidni veci se tam deji nekolikrat v kazdem dilu po celou serii.... Drive to bylo opravdu promyslene dnes je to uplne nekde jinde.

Misfits - Mnoho lidi se na to vykaslalo jen diky tomu ze uz tam nebude nathan. A ja sem rad ze jsem to i pres to sledoval, nejen ze se zvedla celkova kvalita oproti druhe sezone ale rudy rozhodne dokazal ze von je adekvatni nahrada za "tymoveho kokota". A finale dil byl rozhodne dustojnym ukoncenim serie
577715
Tak si sem napisu taky nejake me postrehy .) AHS - [spoiler]Bylo super. Rozhodne to melo koule. A po pilotu u toho clovek proste musel bejt prikovanej. Prvni polovina serie byla vicemene takova drastictejsi a mnohdy jsem nevedel presne vo co go, ale v druhe polovine uz clovek zacne dostavat mnoho odpovedi a cele se to vicemene tak nejak vyjasnuje. A konec mi uz prisel oproti zacatecnimu nabehu jako uplnej happyending .) Ale rozhodne to koule melo jak tu nekdo uz rikal .) A souhlasim ze se to krasne cele uzavrelo, zadnej obrovskej cliff a jeste k tomu tak neuveritelne kycovitej jako v pripade dextera se nastesti nekonal .) Kazdopadne AHS je asi nejvetsi prekvapeni tohoto roku a u me ma velky + :)[/spoiler] Dexter - [spoiler]je moje srdcovka kdyz sem pred par lety hltal prvni a druhou serii byl jsem naprosto presvedcen je to dokonalej serial. Bohuzel posledni serie uz jsou uplne o necem jinem. A v podstate nez nejakou temejsi alespon trochu mytickou a napinavou podivanou jako v zacatcich mi dexter tezce pripomina kriminalku miami vegas a podobne kktiny. Je to porad koukatelny ale uz to cloveka v nekterejch scenach spis dokaze rozesmat nebo rozplakat jak jsou scenaristi neuveritelne debilni kdyz nam predhazuji tak neuveritelne vykonstruovane veci ze tomu snad neuveri ani male dite. A bohuzel tohoto bylo v 6 sezone az prilis :( Typicky dexter ma nakres 3 sutru na papirku od svaciny, mrkne na google a hned prni mrakodrap si vybere a je z toho 100% trefa do cerneho. Ok jednou se to da prominout jenze takove vykonstruovane stupidni veci se tam deji nekolikrat v kazdem dilu po celou serii.... Drive to bylo opravdu promyslene dnes je to uplne nekde jinde.[/spoiler] Misfits - [spoiler]Mnoho lidi se na to vykaslalo jen diky tomu ze uz tam nebude nathan. A ja sem rad ze jsem to i pres to sledoval, nejen ze se zvedla celkova kvalita oproti druhe sezone ale rudy rozhodne dokazal ze von je adekvatni nahrada za "tymoveho kokota". A finale dil byl rozhodne dustojnym ukoncenim serie[/spoiler]
0 0
reagovat

AHS

AHS
Ufff, tak po dokoukání posledního dílu jsem pro jistotu zkontroloval jestli nás náhodou nečeká ještě jeden (mělo být původně 13, že?) Nicméně nikde nic.

Škoda, že seriál zůstal až tak moc otevřený a nedořešilo se spousta věcí (proč má Moira dvojí podobu, co se stalo se znetvořeným dítětem-monstrem, atd...) Pokud jest pravda, že další sezóna bude začínat opět od začátku, tak možná dostaneme dílčí odpovědi v průběhu děje, ale přeci jenom toho nemuseli nechat tolik nezodpovězeného :))

Tak či onak nejlepší seriál téhle sezóny... :+
577656
AHS Ufff, tak po dokoukání posledního dílu jsem pro jistotu zkontroloval jestli nás náhodou nečeká ještě jeden (mělo být původně 13, že?) Nicméně nikde nic. [spoiler] Škoda, že seriál zůstal až tak moc otevřený a nedořešilo se spousta věcí (proč má Moira dvojí podobu, co se stalo se znetvořeným dítětem-monstrem, atd...) Pokud jest pravda, že další sezóna bude začínat opět od začátku, tak možná dostaneme dílčí odpovědi v průběhu děje, ale přeci jenom toho nemuseli nechat tolik nezodpovězeného *:))*[/spoiler] Tak či onak nejlepší seriál téhle sezóny... *:+*
AHS
0 0
reagovat

AHS

No jako povraždily všechny v rodině a teda vůbec si nedovedu představit o čem bude druhe druhé sezóna, což je asi jen dobře :D Konec mě celkem zaskočil a vážně jsem zvědavej co s tím teď budou dělat ...

Homeland
Já čekal že to nezmáčkne, ale tajně jsem doufal že by mohl, Saul asi bude ve velkých sračkách teď, pač Carrie se probudí a bude mít úplnou amnézi to je víc než jasné :D Jsem zvědavej jak to skončí doufám že to nebude další politická fraška ...?)
577637
[spoiler]No jako povraždily všechny v rodině [/spoiler] a teda vůbec si nedovedu představit o čem bude druhe druhé sezóna, což je asi jen dobře *:D* Konec mě celkem zaskočil a vážně jsem zvědavej co s tím teď budou dělat ... [b]Homeland[/b] [spoiler]Já čekal že to nezmáčkne, ale tajně jsem doufal že by mohl, Saul asi bude ve velkých sračkách teď, pač Carrie se probudí a bude mít úplnou amnézi to je víc než jasné *:D*[/spoiler] Jsem zvědavej jak to skončí doufám že to nebude další politická fraška ...*?)*
AHS
0 0
reagovat

AHS a Homeland

Rozšířen spoiler tag k poslední větě, takže původní příspěvek smazán.

Homeland:

Acho jo, škoda, že tvůrci na konci museli vyměknout a nedotáhli to do úplného konce, takhle si prostě museli dát vrátka do další sezóny, která snad bude zajímavá, ale nechci, aby se seriál zbytečně moc natahoval a v druhé to snad uzavřou. I tak 8/10

AHS:

Tady tvůrci koule konečně mají, takže

když nechají povraždit celou rodinu, tak se nakonec příběh přeci jen uzavřel
. A potěší, že každá další sezóna by měla být vždy uzavřená a pokaždé s jiným obsazením na a odehrávat se na jiném místě. 9/10
577631
Rozšířen spoiler tag k poslední větě, takže původní příspěvek smazán. Homeland: Acho jo, škoda, že tvůrci na konci museli vyměknout a nedotáhli to do úplného konce, takhle si prostě museli dát vrátka do další sezóny, která snad bude zajímavá, ale nechci, aby se seriál zbytečně moc natahoval a v druhé to snad uzavřou. I tak 8/10 AHS: Tady tvůrci koule konečně mají, takže [spoiler]když nechají povraždit celou rodinu, tak se nakonec příběh přeci jen uzavřel . A potěší, že každá další sezóna by měla být vždy uzavřená a pokaždé s jiným obsazením na a odehrávat se na jiném místě. 9/10[/spoiler]
AHS a Homeland
0 0
reagovat

okkac

Uáááá, Poslední věta spoiler alert! :-
577628
Uáááá, Poslední věta spoiler alert! *:-*
okkac
0 0
reagovat

Homeland

U mě teda dobrý, naopak o dost uzavřenější konec, než jsem čekal. Bál jsem se nějakýho monstrózního twistu, kterej to celý otočí vzhůru nohama; takhle jsem docela spokojenej. Samotnej závěr v nemocnici byl podle mě hodně dobrej.

No a co se tý klíčový scény týče, seděl jsem a ani nedutal, i když bylo jasný, že

to vybouchnout nenechají, protože o čem by pak byla druhá série, že :)
577626
U mě teda dobrý, naopak o dost uzavřenější konec, než jsem čekal. Bál jsem se nějakýho monstrózního twistu, kterej to celý otočí vzhůru nohama; takhle jsem docela spokojenej. Samotnej závěr v nemocnici byl podle mě hodně dobrej. No a co se tý klíčový scény týče, seděl jsem a ani nedutal, i když bylo jasný, že [spoiler]to vybouchnout nenechají, protože o čem by pak byla druhá série, že :)[/spoiler]
Homeland
0 0
reagovat

Life's Too Short

Vypožičiava si to veľa z The Office a Extras. V podstate už skoro všetko sme videli a bolo to omnoho lepšie samostatne. A problém je, že Warwick nie je Ricky. Tak trochu sa splnila moja obava, ktorú som mal už pri propagácii seriálu... toto si naozaj natočil Ricky viacmenej iba pre seba.

Celkovo dávam 65%
577624
Vypožičiava si to veľa z The Office a Extras. V podstate už skoro všetko sme videli a bolo to omnoho lepšie samostatne. A problém je, že Warwick nie je Ricky. Tak trochu sa splnila moja obava, ktorú som mal už pri propagácii seriálu... toto si naozaj natočil Ricky viacmenej iba pre seba. Celkovo dávam 65%
Life's Too Short
0 0
reagovat

ještě jedno ohledně lokací :)

577606
http://www.hbo.com/video/video.html/?autoplay=true&vid=1228435&filter=game-of-thrones&view=null
ještě jedno ohledně lokací :)
0 0
reagovat

RMR

:+
577598
*:+*
RMR
0 0
reagovat

hra o truny 2 serie

link

video z natáčení soubojů :)
577596
http://www.youtube.com/watch?v=v9SyjN_AepU video z natáčení soubojů :)
hra o truny 2 serie
0 0
reagovat

Terra Nova

To jsem dropnul hned na začátku, i když pilot nebyl špatnej...
Paradoxně to byla první role, kde mi Lang nevadil...
577588
To jsem dropnul hned na začátku, i když pilot nebyl špatnej... Paradoxně to byla první role, kde mi Lang nevadil...
Terra Nova
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se