Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 50661 - 50680 Napsat příspěvek

Sherlock

Prvých pár minút s Moriartym hotové peklo, ale potom už to bolo fakt iba geniálne. :+
578087
Prvých pár minút s Moriartym hotové peklo, ale potom už to bolo fakt iba geniálne. *:+*
Sherlock
0 0
reagovat

Snipsley

Epic Fail z mé strany. Jdu si dát ledovou sprchu. :D
578086
[spoiler]Epic Fail z mé strany. Jdu si dát ledovou sprchu. *:D*[/spoiler]
Snipsley
0 0
reagovat

Disketa

Ten je přece zdravý jak rybička
578085
[spoiler]Ten je přece zdravý jak rybička[/spoiler]
Disketa
0 0
reagovat

Snipsley

Ten, co seděl v autě a vybouchnul mu výfuk.
578084
[spoiler]Ten, co seděl v autě a vybouchnul mu výfuk.[/spoiler]
Snipsley
0 0
reagovat

Disketa

Koho druhého?

Turista si házel s bumerangem, a když vybuchl výfuk, otočil se a bumerang ho trefil do hlavy...
578083
Koho druhého? [spoiler]Turista si házel s bumerangem, a když vybuchl výfuk, otočil se a bumerang ho trefil do hlavy...[/spoiler]
Disketa
0 0
reagovat

Sherlock

Těžce geniální. 8)?) Jen jedna věc mi není jasná: Kdo zabil na začátku ty dva lidi, toho turistu a toho druhého?

Jinak perfektní především po režijní a scénáristické stránce. Steven Moffat je jednoduše geniální a klidně bych použil slova Ireny Adlerové, kdybych mohl. :))
578081
Těžce geniální. *8)**?)* Jen jedna věc mi není jasná: [spoiler]Kdo zabil na začátku ty dva lidi, toho turistu a toho druhého?[/spoiler] Jinak perfektní především po režijní a scénáristické stránce. Steven Moffat je jednoduše geniální a klidně bych použil slova Ireny Adlerové, kdybych mohl. *:))*
Sherlock
0 0
reagovat

SoA

Trošku s křížkem po funuse vím. :) Ale zrovna jsem dokoukala finále 4.série a 4.sérka naprosto nejlepší a posledních pár minut je naprosto božích.
Jax usedající za presidentské křeslo, příchod Tary a vzápětí Gemmy a pohled jedna na druhou....jdu si to pustit znovu
a 5.série bude až v září 2012 (teď by se mi fakt hodil plačící smajlík)
578078
Trošku s křížkem po funuse vím. *:)* Ale zrovna jsem dokoukala finále 4.série a 4.sérka naprosto nejlepší a posledních pár minut je naprosto božích. [spoiler]Jax usedající za presidentské křeslo, příchod Tary a vzápětí Gemmy a pohled jedna na druhou....jdu si to pustit znovu[/spoiler] a 5.série bude až v září 2012 (teď by se mi fakt hodil plačící smajlík)
SoA
0 0
reagovat

Sherlock

Tržby za Hru stínů by měly jít tvůrcům tohoto seriálu.
578077
Tržby za Hru stínů by měly jít tvůrcům tohoto seriálu.
Sherlock
0 0
reagovat

Sherlock

Downey who? ten "díl seriálu" byl naprosto skvělý a tím "naprosto" myslím, že kdyby v tom byl dostatek peněz na velké plátno ( a tím myslím detaily zpracování omezené seriálovou tvorbou) tak je to minimálně 8* film.
578069
Downey who? ten "díl seriálu" byl naprosto skvělý a tím "naprosto" myslím, že kdyby v tom byl dostatek peněz na velké plátno ( a tím myslím detaily zpracování omezené seriálovou tvorbou) tak je to minimálně 8* film.
Sherlock
0 0
reagovat
k tomu uz se ani nebudu vyjadrovat :D
578054
k tomu uz se ani nebudu vyjadrovat :D
0 0
reagovat
Když tě to chytne, tak to fakt nepustí, dokud to nedokoukáš, takže to chce vyhradit pro velmi dlouhé volné chvíle :)
578053
Když tě to chytne, tak to fakt nepustí, dokud to nedokoukáš, takže to chce vyhradit pro velmi dlouhé volné chvíle *:)*
0 0
reagovat

Sigi

Já se na to teprve chystám. Jarní pauza je asi nejlepší příležitost, co? :)
578052
Já se na to teprve chystám. Jarní pauza je asi nejlepší příležitost, co? :)
Sigi
0 0
reagovat

The Shield

Starší záležitost, ale až teď jsem se dokopal k tomu ji konečně dokoukat. Málokdy se stane, že bych bylo po finishi nějakého seriálu psychicky vyčerpaný. Naprostá nekompromisní pecka a pro mě druhý nejlepší seriál hned po The Wire. Pokud se tady najde někdo, kdo ještě neviděl, měl by to urychleně napravit. 8)
578051
Starší záležitost, ale až teď jsem se dokopal k tomu ji konečně dokoukat. Málokdy se stane, že bych bylo po finishi nějakého seriálu psychicky vyčerpaný. Naprostá nekompromisní pecka a pro mě druhý nejlepší seriál hned po The Wire. Pokud se tady najde někdo, kdo ještě neviděl, měl by to urychleně napravit. *8)*
The Shield
0 0
reagovat
Pravděpodobně nikdy se mi nestalo, že bych dal nějakej díl seriálu dvakrát za sebou. Až teď.
Nejuspokojivější závěr dílu všech dob?

EDIT: Hotovo, to dotyčné slovní spojení ve spoileru

578047
Pravděpodobně nikdy se mi nestalo, že bych dal nějakej díl seriálu dvakrát za sebou. Až teď. [spoiler]Nejuspokojivější závěr dílu všech dob?[/spoiler] EDIT: Hotovo, to dotyčné slovní spojení ve spoileru
0 0
reagovat

@TedGeorge

a "Nejuspokojivější závěr dílu všech dob?" bych dal mozna do spoileru, neni to sice spoiler per se, ale clovek uz bude ocekavat a nejspis si i domysli
578049
[spoiler]a "Nejuspokojivější závěr dílu všech dob?" bych dal mozna do spoileru, neni to sice spoiler per se, ale clovek uz bude ocekavat a nejspis si i domysli[/spoiler]
@TedGeorge
0 0
reagovat

@TedGeorge

Jeden z nej urcite. Hlavne jsem ho vubec necekal. :+
578048
[spoiler]Jeden z nej urcite. Hlavne jsem ho vubec necekal. *:+*[/spoiler]
@TedGeorge
0 0
reagovat

zatím nejlepší díl?

Abso-fucking-lutely. :+:+
578046
Abso-fucking-lutely. *:+**:+*
zatím nejlepší díl?
0 0
reagovat
Naprosto perfektní. Hra stínů je oproti tomu jenom hloupoučkej tunel na prachy. ?)
578044
Naprosto perfektní. Hra stínů je oproti tomu jenom hloupoučkej tunel na prachy. *?)*
0 0
reagovat
Jeden díl britský televizní minisérie spolehlivě zadupává do země Downeyho a spol.
Pro mě zatím nejlepší díl. A tohle je aspoň Irene Adler !
578043
Jeden díl britský televizní minisérie spolehlivě zadupává do země Downeyho a spol. Pro mě zatím nejlepší díl. A tohle je aspoň Irene Adler !
0 0
reagovat
Hlavně aby už byly k dispozici české titulky...
578040
Hlavně aby už byly k dispozici české titulky...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se