|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 49781 - 49800
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2489
- 2490
- 2491
- .
- 3355
- 3356
GoT
Štandardná epizóda. Minule to bolo podstatne horšie. Upútavka na budúci týždeň vyzerala luxusne! 

|
reagovat
|
xxendxx
Aj keby to malo byť roztiahnuté na celú epizódu, vôbec by som sa nehneval 

|
reagovat
|
kyller
"wow 5 mins of the show wasted..." koment to vystihuje... vtipny to je... asi tak 20 vterin...
|
reagovat
|
GoT S02E08
Jako příprava na velkou bitvu (kterou bude pravděpodobně režírovat Neil Marshall) je to skvělé. Poslední záběr mě donutil k slzičkám. 

|
reagovat
|
Game of Thrones, s02e08
Zatiaľ suverénne najslabšia epizóda - nič poriadne sa neudialo, ale zato sa naozaj nadmieru kecalo. Beriem to však ako ticho pred búrkou, pretože za týždeň dorazí epizóda Blackwater a kto vie, "vo co go", určite mi dá za pravdu, že očakávania sú naozaj obrovské. V prvej sérii som absenciu poriadnej vojenskej akcie oželel. To sa budúci týždeň nestane. Ak mi deviata časť neposkytne tak uspokojujúce a epické jatky, aké triezvo vzhľadom k rozpočtu očakávam, tak sa naozaj, ale naozaj ukrutne naseriem. (6/10)
|
reagovat
|
Family Guy
Tak tu bolo parádne finále!
A fight Peter vs Chicken bol absolútnym vrcholom link
A fight Peter vs Chicken bol absolútnym vrcholom link|
reagovat
|
Přesně tak, kluci. Přesně tak.
A vůbec, všechno to letos končí tak nějak divně...
A vůbec, všechno to letos končí tak nějak divně...
|
reagovat
|
kyller
Taky mě to moc nenadchlo.
Finální vypořádání s leviathany mi přišlo takové vlažné, Bobbyho úplný odchod podali spíš tak nějak mimochodem... Aspoň, že se vrátila Impala a taky jsem zvědavej co teď bude s Deanem.
Finální vypořádání s leviathany mi přišlo takové vlažné, Bobbyho úplný odchod podali spíš tak nějak mimochodem... Aspoň, že se vrátila Impala a taky jsem zvědavej co teď bude s Deanem.
|
reagovat
|
Supernatural
Finále nič moc, až ten úplny koniec predznamenal, že ďalšia séria by mohla byť zaujímavá.
|
reagovat
|
do 7. dilu je to v pohode, 8. dil (the chair mel bejt v paty rade), 9 - big bust, 10 - after the lovin, 11 - missed connections, 12 - five things, 13 - meat wars, 14 - goodbye dolly (puvodne z 5. rady), 15 - audreys shower
|
reagovat
|
celkem 15 dílů. dva díly byly natočeny jako součást páté série, ale odvysílány byly až v rámci šesté
|
reagovat
|
Rozumíte někdo číslování epizod u šestý řady Rules of Engagement? Od nějaký osmý epizody je v tom šílenej bordel.
|
reagovat
|
Community
Poslední čtyři díly geniální, škoda že to byla labutí píseň seriálu. Každopádně jsou natolik dobré aby pozvedly kvalitu celé třetí série na úroveň dvou předchozích.
|
reagovat
|
Six seasons and the movie bez Dana Harmona, takže nevím nevím. Jako třetí série byla oproti prvním dvěma sešup jako prase, ale stejně se bojím, že to s novejma lidma přijde o specifickej humor a otočí se to do mnohem klasičtějšího sitcomu. link
|
reagovat
|
verbst
???
Jinak finále bylo parádní, dám si ho co nejdřív ještě jednou, tentokrát za střízliva
Six seasons and a movie!
Jinak finále bylo parádní, dám si ho co nejdřív ještě jednou, tentokrát za střízliva
Six seasons and a movie!|
reagovat
|
TOP Diskuze
251Odyssea: Recenze 134Avengers: Doomsday: Trailer 77Odyssea je obří kasovní hit, Nolan zaútočí na milliardu 33Marvel nezpomaluje, má plány až do roku 2042 29Clayface: Trailer 23The Uprising: Trailer 19Resident Evil: Trailer 17Trója: Trailer 4K remasteru 15VIDEO: Natáčení Pána prstenů: Honu na Gluma začalo 15Víkendový výplach #899 o Wolverineovi a Vetřelcích