díl druhý - pitvání vztahů od začátku až do konce a co hůř, křečovitý tlak na "komediální" pitvoření, což mi tady výrazně nesedí. Not ok.
díl třetí - úloha "šéfa" se mi stále zdá značně podivná, ale jinak naprostá paráda. Už jen za vyhraněný názor na americkou politiku, a ne jen tradiční korektní beztvarost, tomu tleskám.
díl čtvrtý - opět vztahy a milostné avantýry hlavní postavy... ale tentokrát hodně vtipně a hlavně se silným ukotvením v příběhu, takže u mě dobrý. Posledních pět minut velice fajn, ale až takové stříkání z něj moc nechápu - prostě kvalitní drama podobně jak to předváděla většina prvního dílu, akorát u tohoto navíc hraje nějaký cajdák.
díl pátý a šestý - opravdu v podstatě rutina, tedy "děláme zprávy na aktuální témata, rýpeme ostrým klackem do americké politiky, a k tomu malá špetka soukromí z kanceláře"... ale tahle rutina nicméně pořád znamená "jedny z nejzajímavějších seriálových dílů, jaké jsem v posledních letech viděl"
I am hooked, a čekání na další díly bude kruté, takže se nejspíš konečně dokopu k tomu roky odkládanému Studiu 60...
Newsroom
|
reagovat
|