Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 49201 - 49220 Napsat příspěvek

Disketa

Za prvé: "duel"?! Čakáš, že Sansa vytiahne bojovú sekeru a dá si to s Joffeym na férovku?
A za druhé: o tom Blu-Rayi si to kde nabral?
579443
Za prvé: "duel"?! Čakáš, že Sansa vytiahne bojovú sekeru a dá si to s Joffeym na férovku? A za druhé: o tom Blu-Rayi si to kde nabral?
Disketa
0 0
reagovat

Elementary

CBS dělá na "remaku" BBC Sherlocka? Čekal bych, že to tady někdo zmíní. Uvidíme, co z toho nakonec bude.
579442
CBS dělá na "[link="http://www.cinemablend.com/television/Could-CBS-Elementary-Pilot-Lead-Legal-Issues-Due-Similarities-With-BBC-Sherlock-38840.html"]remaku[/link]" BBC Sherlocka? Čekal bych, že to tady někdo zmíní. Uvidíme, co z toho nakonec bude.
Elementary
0 0
reagovat
A když už je řeč o GoT... První sezóna u nás a na Slovensku na modrých plackách bohužel nevyjde. :-
579440
A když už je řeč o GoT... První sezóna u nás a na Slovensku na modrých plackách bohužel nevyjde. *:-*
0 0
reagovat

GoT 2 - trailer

Vypadá to, že to bude epičtější než minule. Nejvíc se asi těším na duel Joffrey vs. Sansa. :)
579439
Vypadá to, že to bude epičtější než minule. Nejvíc se asi těším na duel Joffrey vs. Sansa. *:)*
GoT 2 - trailer
0 0
reagovat
To je tak, ked si najprv citam koment o GoT a potom u Chucka citam incest namiesto intersect. Ach jo.:D
579438
To je tak, ked si najprv citam koment o GoT a potom u Chucka citam incest namiesto intersect. Ach jo.*:D*
0 0
reagovat

chuck

dostane zpátky intersect? (upřímně mě to odradilo od jejího sledování, alespoň zatím)
PS: zajímá mě jen ano/ne, nechci vědět kdy, kde, jak, proč atd.
579437
[spoiler]dostane zpátky intersect? (upřímně mě to odradilo od jejího sledování, alespoň zatím)[/spoiler] PS: zajímá mě jen ano/ne, nechci vědět kdy, kde, jak, proč atd.
chuck
0 0
reagovat

GoT S2

Vynikající. Nevím proč, ale ty proslovy mají vždy něco do sebe a dokaží navodit na seriál skoro více, než nějaký akční sestřih
579436
Vynikající. Nevím proč, ale ty proslovy mají vždy něco do sebe a dokaží navodit na seriál skoro více, než nějaký akční sestřih
GoT S2
0 0
reagovat

Ravenhorn

Doriti, neskoro.
579435
Doriti, neskoro.
Ravenhorn
0 0
reagovat

Game of Thrones

Už ať je prvního dubna :+
link

579434
Už ať je prvního dubna *:+* [link="http://www.youtube.com/watch?v=rOzXsqoJhtE"]link[/link]
Game of Thrones
0 0
reagovat

Chuck

Chucka sleduju už čtvrtým rokem a jsem strašně rád že jsem ho mohl sledovat, protože díky té klasické Chuckovské zábavě jsem se vždy měl čemu smát. V průběhu se dalo sledovat klasické seriálové rozpoložení od dobrých dílů až po ty špatné ( naštestí jich nebylo hodně ), herecké camea jsem si užíval absolutně na plný čáře. Finále bylo naprosto nemilosrdné a krutě zaútočilo na moje citové hranice :D jsem rád že jsem neodolal ! Jeffster ROCKS ! :D
579433
Chucka sleduju už čtvrtým rokem a jsem strašně rád že jsem ho mohl sledovat, protože díky té klasické Chuckovské zábavě jsem se vždy měl čemu smát. V průběhu se dalo sledovat klasické seriálové rozpoložení od dobrých dílů až po ty špatné ( naštestí jich nebylo hodně ), herecké camea jsem si užíval absolutně na plný čáře. Finále bylo naprosto nemilosrdné a krutě zaútočilo na moje citové hranice *:D* jsem rád že jsem neodolal ! Jeffster ROCKS ! *:D*
Chuck
0 0
reagovat

Chuck

I když jsem s Chuckem chtěl skončit, tak jsem rád, že jsem vydržel.Tahle poslední řada se mi velmi zamlouvala a poslední díl , i když se veeeelmi hrálo na sentiment, byl super a přiznám, že jsem byl naměkko.Souhlasim s verbstem a jen dodám, že měl i super camea. Hlavní devizou však byly sympatické všechny hlavní postavy, což má málokterý seriál. Většinou se někdo dostane do fáze, že bych tý postavě nafackoval, ale u Chucka se mi to nestalo.Jeffster rulez!!
579432
I když jsem s Chuckem chtěl skončit, tak jsem rád, že jsem vydržel.Tahle poslední řada se mi velmi zamlouvala a poslední díl , i když se veeeelmi hrálo na sentiment, byl super a přiznám, že jsem byl naměkko.Souhlasim s verbstem a jen dodám, že měl i super camea. Hlavní devizou však byly sympatické všechny hlavní postavy, což má málokterý seriál. Většinou se někdo dostane do fáze, že bych tý postavě nafackoval, ale u Chucka se mi to nestalo.Jeffster rulez!!
Chuck
0 0
reagovat

Dead Set

Škoda, že to má tak málo častí. Presne tak surové, ako by mal byť zombie seriál aj natočený. The Walking Dead sa môže ísť oficiálne bodnúť a všetci, ktorí si myslia, že tá telenovela je super, tak by si mali toto povinne pozrieť.
579430
Škoda, že to má tak málo častí. Presne tak surové, ako by mal byť zombie seriál aj natočený. The Walking Dead sa môže ísť oficiálne bodnúť a všetci, ktorí si myslia, že tá telenovela je super, tak by si mali toto povinne pozrieť.
Dead Set
0 0
reagovat
Kvůli ratingům, ale má to normální konec.
579429
Kvůli ratingům, ale má to normální konec.
0 0
reagovat

Chuck

tyyy jo oni to ukoncili? naplanovane, nebo kvuli ratingum? Mozna bych se teda na to dodival 8)
579426
tyyy jo oni to ukoncili? naplanovane, nebo kvuli ratingum? Mozna bych se teda na to dodival *8)*
Chuck
0 0
reagovat

Chuck

Souhlasím s verbstem...
Seriál měl vynikající ale i špatné chvíle, ale byla to neskutečná jízda a těch pět let bylo prostě Amazing! A finále sem málem probulel :D
Takže, díky Chucku a sbohem...
579424
Souhlasím s verbstem... Seriál měl vynikající ale i špatné chvíle, ale byla to neskutečná jízda a těch pět let bylo prostě Amazing! A finále sem málem probulel :D Takže, díky Chucku a sbohem...
Chuck
0 0
reagovat

Chuck

Celkem mě překvapuje, že tu nic neproběhlo. Byť to mohlo skončit už před rokem (skvělej moment byla scéna, kdy se narodila Clara a Chuck požádal Sarah o ruku. Tím to utnout, tak by to bylo super) a byla tam ŠÍLENÁ spousta špatnejch a nudnejch dílů, Chuck byl vždycky plnej skvělejch narážek, situací, skvělejch gadgetů a vůbec - tak nějak to prostě bylo kolem a kolem šileně super.
Tady finále bylo taky naplněný super momentama, jako JEFFSTER zpívající Take on Me, Morgan měl tu hlášku s Uprchlíkem a Potterem. Paráda.
Navíc je to fakt asi úplně první seriál, kterej jsem sledoval od pilotu až po konec.
A byla to zábava.
Takže, Goodbye Chuck.
579423
Celkem mě překvapuje, že tu nic neproběhlo. Byť to mohlo skončit už před rokem (skvělej moment byla scéna, kdy se narodila Clara a Chuck požádal Sarah o ruku. Tím to utnout, tak by to bylo super) a byla tam ŠÍLENÁ spousta špatnejch a nudnejch dílů, Chuck byl vždycky plnej skvělejch narážek, situací, skvělejch gadgetů a vůbec - tak nějak to prostě bylo kolem a kolem šileně super. Tady finále bylo taky naplněný super momentama, jako JEFFSTER zpívající Take on Me, Morgan měl tu hlášku s Uprchlíkem a Potterem. Paráda. Navíc je to fakt asi úplně první seriál, kterej jsem sledoval od pilotu až po konec. A byla to zábava. Takže, Goodbye Chuck.
Chuck
0 0
reagovat

duro

Masters of Horror - videl som, až na pár epizód som sa pritom ale dosť nudil
American Horror Story - videl som a teším sa na 2. sériu :)
Inžinierska odysea - to je pre mňa staré :D a podľa komentárov na csfd to pre mňa asi nebude, ale aj tak dík za tip.

Vardant
Idem to skúsiť. Dík. Podľa obrázkov to vyzerá celkom nádejne. :)
579422
Masters of Horror - videl som, až na pár epizód som sa pritom ale dosť nudil American Horror Story - videl som a teším sa na 2. sériu *:)* Inžinierska odysea - to je pre mňa staré *:D* a podľa komentárov na csfd to pre mňa asi nebude, ale aj tak dík za tip. [b]Vardant[/b] Idem to skúsiť. Dík. Podľa obrázkov to vyzerá celkom nádejne. *:)*
duro
0 0
reagovat
Tak, aj Inžinierska odysea je dobrý horor. Po piatich minútach ti budú vlasy stáť dupkom a zároveň budeš grcať od znechutenia.
579421
Tak, aj Inžinierska odysea je dobrý horor. Po piatich minútach ti budú vlasy stáť dupkom a zároveň budeš grcať od znechutenia.
0 0
reagovat
Dead Set
The Fades je prej od 4. dílu dobré
Fear Clinic
579420
Dead Set The Fades je prej od 4. dílu dobré Fear Clinic
0 0
reagovat
Masters of Horror
American Horror Story
579419
Masters of Horror American Horror Story
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se