Dokoukaná první série. Tak 8.5/10.
Líbí se mi to hodně, ale tuším, že ten potenciál bude ještě vejš.
Prakticky celou první sérii mě štval ten koncept. Na začátku náš dobrej Will hunting něco posere, pak se ukáže, že to zas tak neposral, zachrání ho Harvey a vyhraje. Tohle naštěstí začlo ustupovat.
Ono svým způsobem je to naprostej opak Newsroomu. Ten je napsanej přímo geniálně (jak jinak, Sorkin) ale casting a vztahy mezi postavama nejsou úplně ideální.
Suits mají naprosto skvělý postavy, ale scénář je občas nic moc. Naštěstí sou ty postavy prostě bezkonkurenční. O Donně sem se už zmínil. Moje nejoblíběnější postava a velká radost z té podzápletky, kterou pro ní přinesly poslední 2 díly první série. Je neodolatelná.
Rachel Zane je fajn, ale do stropu z ní neskáču. A zatím za to může scénář a Mike Ross. Půjdu trochu proti stádu, ale pořád mi přijde jako nejslabší článek. Nějak nevěřím tomu milostnýmu tokání mezi ním a Rachel. Nemluvě o Jenny.
Možná chyba scénáře, možná herce, možná tak trochu obojí.
Každopádně je to hodně dobrý, těším se, že podle zvěstí se to ještě bude zlepšovat. Harvey Spector je naprosto zásadní seriálová postava, kterou nemám k čemu přirovnat. Nevím jak to ten Gabriel Macht dělá, ale žeru mu každej pohyb, každý mrknutí. Doufám, že scénář ve druhý sérii bude lepší. Jdu na to
Suits
|
reagovat
|

Nepřišlo mi na tom vtipného vůbec nic...