Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 48781 - 48800 Napsat příspěvek

Blood and chrome

a co to má být ? nějakej mix BSG a ja nevím čeho ? to bude serial v Telce nebo to je PC hra ?
581601
a co to má být ? nějakej mix BSG a ja nevím čeho ? to bude serial v Telce nebo to je PC hra ?
Blood and chrome
0 0
reagovat
Z facebooku: At the request of NBC Universal, we are in the process of removing all links to the Blood & Chrome trailer that was illegally released on the Internet. Any attempts to repost the trailer on this page will result in the deletion of the post and (potentially) banning of said persons who've done it. Thank you for your attention and understanding. - Joe B. :D Co čekali?
581598
Z facebooku: At the request of NBC Universal, we are in the process of removing all links to the Blood & Chrome trailer that was illegally released on the Internet. Any attempts to repost the trailer on this page will result in the deletion of the post and (potentially) banning of said persons who've done it. Thank you for your attention and understanding. - Joe B. *:D* Co čekali?
0 0
reagovat

Pe7er

Ne. :)
581597
Ne. *:)*
Pe7er
0 0
reagovat
Blood and Chrome nepoznáš prastarý jazyk ? :D
581596
Blood and Chrome nepoznáš prastarý jazyk ? *:D*
0 0
reagovat

zb39ky44bsg75

Ako sa to číta? :D
581595
Ako sa to číta? *:D*
zb39ky44bsg75
0 0
reagovat
No ty triky vypadají na pár místech dost slabě, ale jinak to nevypadá špatně.
581594
No ty triky vypadají na pár místech dost slabě, ale jinak to nevypadá špatně.
0 0
reagovat
trailer na zb39ky44bsg75: link
581592
trailer na zb39ky44bsg75: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A0ixAkA5bng
0 0
reagovat
Závidím ti... :D
581589
Závidím ti... *:D*
0 0
reagovat
Díky, tak si k narozeninám pořídím něco jiného, knížky koupím teď, přečtu, zkouknu 1. řadu a než to celé stihnu, tak budu mít jako bonus celou druhou řadu. Yes! :D
581570
Díky, tak si k narozeninám pořídím něco jiného, knížky koupím teď, přečtu, zkouknu 1. řadu a než to celé stihnu, tak budu mít jako bonus celou druhou řadu. Yes! *:D*
0 0
reagovat
Za sebe říkám knihy, pokud máš ještě na výběr. Pořiď si je hned, přečti co nejdřív a k narozeninám si je třeba znova zabal... :D Já knihy nečet vůbec, ale imho je vždycky lepší si nejdřív přečíst knihu. Navíc o víkendu bude hezky, můžeš vyrazit ven. :D
581569
Za sebe říkám knihy, pokud máš ještě na výběr. Pořiď si je hned, přečti co nejdřív a k narozeninám si je třeba znova zabal... *:D* Já knihy nečet vůbec, ale imho je vždycky lepší si nejdřív přečíst knihu. Navíc o víkendu bude hezky, můžeš vyrazit ven. *:D*
0 0
reagovat

Hra o Trůny

Sakra, vy mě chcete zničit. Celý rok jsem odolával a nepodíval se ani na jeden díl. Říkal jsem si co na tom všichni vidí a stačily mi i vaše chvalozpěvy na každý díl. A teď mám dilema. Mám vydržet do léta a na narozeniny si koupit všechny knihy, přečíst je a pak zkouknout seroš nebo se do toho pustit teď, na knihy se vykašlat a udělat maraton o víkendu? Damn. :D
581568
Sakra, vy mě chcete zničit. Celý rok jsem odolával a nepodíval se ani na jeden díl. Říkal jsem si co na tom všichni vidí a stačily mi i vaše chvalozpěvy na každý díl. A teď mám dilema. Mám vydržet do léta a na narozeniny si koupit všechny knihy, přečíst je a pak zkouknout seroš nebo se do toho pustit teď, na knihy se vykašlat a udělat maraton o víkendu? Damn. *:D*
Hra o Trůny
0 0
reagovat

okkac

No tak to vypadá extra výživně...
581559
No tak to vypadá extra výživně...
okkac
0 0
reagovat

Loki

No nějak jsem obrátil. Pořád sice tu na některé nemám, ale už mám pár seriálů rozkoukaných :-)
581558
No nějak jsem obrátil. Pořád sice tu na některé nemám, ale už mám pár seriálů rozkoukaných :-)
Loki
0 0
reagovat
okkac: Kamo, kde je tvoje presvedcenie, ze serialy su ztrata casu? :))
581557
okkac: Kamo, kde je tvoje presvedcenie, ze serialy su ztrata casu? *:))*
0 0
reagovat

@okkac

Ty to nejak zeres.. :D
581555
Ty to nejak zeres.. *:D*
@okkac
0 0
reagovat

TedGeorge

Takový odpočinkový před finálními. Příští už vypadá dost vážně. Bombové atentáty a Beckett se trochu zapomene a přizná, že si pomatuje vše ze dne, kdy byla postřelena. link Takže se to konečně začne nějak řešit.
581554
Takový odpočinkový před finálními. Příští už vypadá dost vážně. Bombové atentáty a Beckett se trochu zapomene a přizná, že si pomatuje vše ze dne, kdy byla postřelena. http://www.youtube.com/watch?v=Scg1Kp5CTsg Takže se to konečně začne nějak řešit.
TedGeorge
0 0
reagovat

Castle

Kromě prstýnku byl dnešní díl mizernej
581552
Kromě prstýnku byl dnešní díl mizernej
Castle
0 0
reagovat

Memphis

No čo, aj dobrého veľa škodí.
581545
No čo, aj dobrého veľa škodí.
Memphis
0 0
reagovat

Macejko

:o
581542
*:o*
Macejko
0 0
reagovat

okkac

S tými upútavkami je to už zase otravné ako minulý rok.
581540
S tými upútavkami je to už zase otravné ako minulý rok.
okkac
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se