Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 48741 - 48760 Napsat příspěvek
Hmm, tak poslední díly Family Guye taky pěkná slabota. :-
581883
Hmm, tak poslední díly Family Guye taky pěkná slabota. *:-*
0 0
reagovat

Castle

Jestli to budou řešit a vnese to nějakou dynamiku do toho vztahu, tak klidně... Každopádně už by je mohli dát dohromady a seriál někam posunout, stavět jejich hlášky na něčem jiném atd.
581881
Jestli to budou řešit a vnese to nějakou dynamiku do toho vztahu, tak klidně... Každopádně už by je mohli dát dohromady a seriál někam posunout, stavět jejich hlášky na něčem jiném atd.
Castle
0 0
reagovat

Castle

Doufám, že si to takhle jen připravujou na finále sezony, které se blíží :+
581876
Doufám, že si to takhle jen připravujou na finále sezony, které se blíží *:+*
Castle
0 0
reagovat

Castle

Taky mne to naštvalo, ale naštestí to v hned dalším díle bude řešit Kate a Castle bue na truc blbnout link Někde jsem četl článek, že tahle věc se má víceméně řešit už myslím v každé epizodě do konce sezóny.
581873
Taky mne to naštvalo, ale naštestí to v hned dalším díle bude řešit Kate a Castle bue na truc blbnout http://www.youtube.com/watch?v=Ry8Dh4ES5l8 Někde jsem četl článek, že tahle věc se má víceméně řešit už myslím v každé epizodě do konce sezóny.
Castle
0 0
reagovat

Memphis

:D :+
581868
*:D* *:+*
Memphis
0 0
reagovat
...dary
581866
...dary
0 0
reagovat
Wait for it...
581865
Wait for it...
0 0
reagovat
Ano přátelé, novej Castle vás akorát dokonale naštve. Z upoutávek to vypadalo, že se to snad někam pohne, ale akorát se to zahrabalo tam, kde to je už 4 sezóny. Proč nemaj tvůrci koule a něco konečně nevymyslí? Je to jako kdybyste čekali na kouzelníka, co týdny slibuje odhalit svoji největší iluzi a on ji nejenom neodhalí, ale ještě vás pošle do prdele. Takhle ne Castle...
581864
Ano přátelé, novej Castle vás akorát dokonale naštve. Z upoutávek to vypadalo, že se to snad někam pohne, ale akorát se to zahrabalo tam, kde to je už 4 sezóny. Proč nemaj tvůrci koule a něco konečně nevymyslí? Je to jako kdybyste čekali na kouzelníka, co týdny slibuje odhalit svoji největší iluzi a on ji nejenom neodhalí, ale ještě vás pošle do prdele. Takhle ne Castle...
0 0
reagovat

Luc44

Většinu série mě to ještě docela bavilo, byť už ne tak jako ty první dvě, ale poslední tři díly jsou vážně pitomé a slabé. A ani ta jedna dobrá scéna teď to moc nevytrhne, pokud by se děj nerozvinul nějakým hodně novým směrem - takže spíš počkej až jak bude vypadat celá série.
581820
Většinu série mě to ještě docela bavilo, byť už ne tak jako ty první dvě, ale poslední tři díly jsou vážně pitomé a slabé. A ani ta jedna dobrá scéna teď to moc nevytrhne, pokud by se děj nerozvinul nějakým hodně novým směrem - takže spíš počkej až jak bude vypadat celá série.
Luc44
0 0
reagovat

HAL

Zaseknul jsem se po třetím díle a nějak se ne a ne přesvědčit to dokoukat... a moc si mi nepomohl...
581818
Zaseknul jsem se po třetím díle a nějak se ne a ne přesvědčit to dokoukat... a moc si mi nepomohl...
HAL
0 0
reagovat

GoT

Škoda, že se teprve chystám přečíst knihy a pak shlédnout seriál, když je kolem toho takový humbuk. Celá první řada naráz a jako bonus hned dva díly druhé řady. :+ Příště... kinomaraton
581814
Škoda, že se teprve chystám přečíst knihy a pak shlédnout seriál, když je kolem toho takový humbuk. Celá první řada naráz a jako bonus hned dva díly druhé řady. *:+* Příště... [link="http://www.edna.cz/game-of-thrones/videa/upoutavka-na-kinomaraton-hbo.asp"]kinomaraton[/link]
GoT
0 0
reagovat

Spartacus

Většina dílu gay and boring as hell, ale scénka u bazénku mě potěšila.
581812
Většina dílu gay and boring as hell, ale scénka u bazénku mě potěšila.
Spartacus
0 0
reagovat
sparty kus :+
581788
sparty kus *:+*
0 0
reagovat

Spartacus

Druhy vrchol sezony... nejak mne tam ten novy predstavitel konecne zapadl (asi proto, ze si dal brneni a nejde videt, jaky je hubenour) a ty dnesni slow-mo byly fakt krasne :o Ten s vystrikujici krvi do koupele nad Glaberem bych si v nejake artovejsi podobe nechal i zaramovat.
581782
Druhy vrchol sezony... nejak mne tam ten novy predstavitel konecne zapadl (asi proto, ze si dal brneni a nejde videt, jaky je hubenour) a ty dnesni slow-mo byly fakt krasne *:o* [spoiler]Ten s vystrikujici krvi do koupele nad Glaberem bych si v nejake artovejsi podobe nechal i zaramovat[/spoiler].
Spartacus
0 0
reagovat
Posledny South Park fantasticky, najma za ten zaver:+

Community tiez fajn, stale jeden z naj sucasnych sitcomov.
581781
Posledny South Park fantasticky, najma za ten zaver*:+* Community tiez fajn, stale jeden z naj sucasnych sitcomov.
0 0
reagovat
Já nedal s přimhouřenýma očima ani ten první díl do konce, protože co je moc, to je moc.
581774
Já nedal s přimhouřenýma očima ani ten první díl do konce, protože co je moc, to je moc.
0 0
reagovat

missing

24 bez rozpočtu a zajímavých postav. Jestli to tak půjde dál, tak tomu dám možná další 2 díly. Jinak mám OBROVSKÝ problém s hlavní hrdinkou, ona nepůsobí jako někdo, kdo by byl schopný toho, co tam běžně předvádí a spíš působí, jakoby na svůj bývalý život rezignovala a byla z ní full-time matka. Chápu, že to tak asi tvůrci zamýšleli, jenže já ji kvůli tomu vůbec nevěřím, narozdíl třeba od Ramba, který i když byl ve 4ce "rybář", tak byl pořád ten chlap jako hora atd. Ona prostě vypadá jako by utekla ze zoufalých manželek a jako bonus uměla kungfu :D

Jinak celá premisa supertajné matky hledající svého syna je taky celkem vtipná.
581772
24 bez rozpočtu a zajímavých postav. Jestli to tak půjde dál, tak tomu dám možná další 2 díly. Jinak mám OBROVSKÝ problém s hlavní hrdinkou, ona nepůsobí jako někdo, kdo by byl schopný toho, co tam běžně předvádí a spíš působí, jakoby na svůj bývalý život rezignovala a byla z ní full-time matka. Chápu, že to tak asi tvůrci zamýšleli, jenže já ji kvůli tomu vůbec nevěřím, narozdíl třeba od Ramba, který i když byl ve 4ce "rybář", tak byl pořád ten chlap jako hora atd. Ona prostě vypadá jako by utekla ze zoufalých manželek a jako bonus uměla kungfu *:D* Jinak celá premisa supertajné matky hledající svého syna je taky celkem vtipná.
missing
0 0
reagovat

South Park

Hurá :+ Minulý díl fajn, ale tenhle jeden z těch top.
581761
Hurá *:+* Minulý díl fajn, ale tenhle jeden z těch top.
South Park
0 0
reagovat

GoT

link

rekapitulace 1 sezony a představovačka 2 sezony :)
581766
http://youtu.be/Dku_Uya8Ygc rekapitulace 1 sezony a představovačka 2 sezony :)
GoT
0 0
reagovat

SPARTACUS 2X9

nevím co napsat právě jsem zažil orgasmus
když už jsem si řikal že bude konec tak to byl teprve začátek
neuvěřitelný co se tam odehrálo

totální zimomriavky !!!!!!
581763
nevím co napsat právě jsem zažil orgasmus když už jsem si řikal že bude konec tak to byl teprve začátek neuvěřitelný co se tam odehrálo totální zimomriavky !!!!!!
SPARTACUS 2X9
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se