Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 48541 - 48560 Napsat příspěvek

2 Broke Girls

Jako celek solidní nadprůměr, ale některý momenty jsou naprosto geniální :+
582519
Jako celek solidní nadprůměr, ale některý momenty jsou naprosto geniální *:+*
2 Broke Girls
0 0
reagovat
I WILL NOT FEED THE TROLL, I WILL NOT FEED THE TROLL, I WILL NOT FEED THE TROLL........
582517
I WILL NOT FEED THE TROLL, I WILL NOT FEED THE TROLL, I WILL NOT FEED THE TROLL........
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Dúfam, že ten koniec sveta vyjde, lebo trpieť aj tretiu sériu si nezaslúžime. :D
582516
Dúfam, že ten koniec sveta vyjde, lebo trpieť aj tretiu sériu si nezaslúžime. *:D*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

TedGeorge

To že to dítě byl najatý herec jsem poznal při scéně v autě, kdy mu řekne, že ho má rád.
582514
[spoiler]To že to dítě byl najatý herec jsem poznal při scéně v autě, kdy mu řekne, že ho má rád.[/spoiler]
TedGeorge
0 0
reagovat
:+
582513
*:+*
0 0
reagovat
Třetí sezona GoT potvrzena!
582512
Třetí sezona GoT potvrzena!
0 0
reagovat

Mercator

Ok, takže House 8.16

Na začátku probíhá diskuze mezi Housem a Wilsonem o tom, že Wilsonovi asi chybí otcovství a nikdy už otcem nebude. House Wilsonovi vyjeví, že mu před jedenácti lety zatajil telefonát jeho v té době přítelkyně Beth. Zrovna se spolu rozešli, Wilson se u House doma vožral. Beth k Housovi ráno volala, a řekla mu, že s Wilsonem čeká dítě. A House si to nechal pro sebe. Tohle na začátku dílu zkoprnělýmu Wilsonovi řekne. Wilson zavolá matce a rozhodne se se svým synem setkat. První setkání proběhne skvěle, dítě je prostě celej Wilson, extrémně slušnej, inteligentní, trochu zakřiklej. Hned na konci prvního setkání mu navrhne, jestli by se nemohli setkat znovu ten večer. Wilson nadšeně souhlasí, a začne se se synem pravidelně stýkat. House Wilsona varuje, že na dítěti není něco v pořádku, že má určitě svojí agendu. A taky že jo. Dítě asi na čtvrtém setkání Wilsonovi řekne, že jeho matka chce z různých důvodů odjet do Kostariky a on chce zůstat se svým otcem v Princetonu. A chce se k němu nastěhovat. Wilson je totálně mimo, ale po chvilce váhání souhlasí, pokud s tím bude souhlasit matka. Matka souhlasí. Následně vydíme Wilsona totálně zničenýho ve svý pracovně. Přijde House. Wilson se mu svěří, že na tohle vůbec není připravenej a že mu to od základu zničí život. House začne s tím, že to samozřejmě říkal. Wilson ho pošle někam a řekne mu, že to stejně nemůže napravit a ať jde někam. House se usměje a řekne, že to napravit samozřejmě může. Následně otevře dveře a do místnosti pozve TO dítě. "Je to herec, kterýho sem si našel někde na Facebooku. Ta podoba je neskutečná. Přesvědčit Beth bylo jednoduchý, pořád tě fakt nenávidí". 11ti letej herec s úsměvem přijde k Wilsonovi a něco vtipnýho zahlásí. Následnej pohled Wilsona je prostě k nezaplacení :D Věřte mi, že vzhledem k tomu, jak je to natočený tohle nemůže čekat prakticky nikdo.
582511
Ok, takže House 8.16 [spoiler]Na začátku probíhá diskuze mezi Housem a Wilsonem o tom, že Wilsonovi asi chybí otcovství a nikdy už otcem nebude. House Wilsonovi vyjeví, že mu před jedenácti lety zatajil telefonát jeho v té době přítelkyně Beth. Zrovna se spolu rozešli, Wilson se u House doma vožral. Beth k Housovi ráno volala, a řekla mu, že s Wilsonem čeká dítě. A House si to nechal pro sebe. Tohle na začátku dílu zkoprnělýmu Wilsonovi řekne. Wilson zavolá matce a rozhodne se se svým synem setkat. První setkání proběhne skvěle, dítě je prostě celej Wilson, extrémně slušnej, inteligentní, trochu zakřiklej. Hned na konci prvního setkání mu navrhne, jestli by se nemohli setkat znovu ten večer. Wilson nadšeně souhlasí, a začne se se synem pravidelně stýkat. House Wilsona varuje, že na dítěti není něco v pořádku, že má určitě svojí agendu. A taky že jo. Dítě asi na čtvrtém setkání Wilsonovi řekne, že jeho matka chce z různých důvodů odjet do Kostariky a on chce zůstat se svým otcem v Princetonu. A chce se k němu nastěhovat. Wilson je totálně mimo, ale po chvilce váhání souhlasí, pokud s tím bude souhlasit matka. Matka souhlasí. Následně vydíme Wilsona totálně zničenýho ve svý pracovně. Přijde House. Wilson se mu svěří, že na tohle vůbec není připravenej a že mu to od základu zničí život. House začne s tím, že to samozřejmě říkal. Wilson ho pošle někam a řekne mu, že to stejně nemůže napravit a ať jde někam. House se usměje a řekne, že to napravit samozřejmě může. Následně otevře dveře a do místnosti pozve TO dítě. "Je to herec, kterýho sem si našel někde na Facebooku. Ta podoba je neskutečná. Přesvědčit Beth bylo jednoduchý, pořád tě fakt nenávidí". 11ti letej herec s úsměvem přijde k Wilsonovi a něco vtipnýho zahlásí. Následnej pohled Wilsona je prostě k nezaplacení :D Věřte mi, že vzhledem k tomu, jak je to natočený tohle nemůže čekat prakticky nikdo. [/spoiler]
Mercator
0 0
reagovat

Gonzi

Mám to stejně :D
582510
Mám to stejně *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

deiwi

Já to dělám běžně, ale u mně je to profesionální deformace, protože programuju na anglické a jinak používám českou a to konstantní přepínání způsobuje, že do věty třeba dám závorku a od ní jedu bez diakritiky :D
582509
Já to dělám běžně, ale u mně je to profesionální deformace, protože programuju na anglické a jinak používám českou a to konstantní přepínání způsobuje, že do věty třeba dám závorku a od ní jedu bez diakritiky *:D*
deiwi
0 0
reagovat

TedGeorge

A nechceš jí sem bíle napsat? :)
582508
A nechceš jí sem bíle napsat? :)
TedGeorge
0 0
reagovat
No, přátelé, i když už na House dávno nekoukáte, koukněte na nový díl 8.16...

Docela wow pointa :D
582507
No, přátelé, i když už na House dávno nekoukáte, koukněte na nový díl 8.16... Docela wow pointa :D
0 0
reagovat
to je něco, co se mi na notesu nepodařilo rozluštit... primarně má být diakritika všude...
582503
to je něco, co se mi na notesu nepodařilo rozluštit... primarně má být diakritika všude...
0 0
reagovat

xxendxx

Mě překvapuje, jak můžeš psát střídavě s diakritikou a bez ní. Rozbitá klávesnice?
582499
Mě překvapuje, jak můžeš psát střídavě s diakritikou a bez ní. Rozbitá klávesnice?
xxendxx
0 0
reagovat
Jestli tady někdo sleduje nového Avatara a je fanda do bojových umění, tak tady je celkem zajímaví rozhovor

Kisu on THE LEGEND OF KORRA

582497
Jestli tady někdo sleduje nového Avatara a je fanda do bojových umění, tak tady je celkem zajímaví rozhovor [link="http://www.kungfumagazine.com/ezine/article.php?article=1038"]Kisu on THE LEGEND OF KORRA[/link]
0 0
reagovat

Okresni Prebor

po neustalem hypu ze vsech stran a pod neustalym natlakem "musis na to s nama jit do kina" jsem se rozhodl dohnat rest a podivat se nejdriv na serial, ze ktereho jsem videl vseho vsudy 20 minut (poskladano z fragmentu ruznych epizod). Fotbal nehraju, nikdy sem nehrál a nejspíš ani nikdy hrát nebudu, takže jsem očekával, že mě to celkem mine. Měl jsem pravdu tak napůl. Kdyby hráli kuličky nebo curling, asi bych se bavil uplne stejne, ale do vidlakova proste patri fotbal. Jednotlive dily mi prisly kvalitativne dost nevyrovnane. Nekdy jsem se bavil vyborne celej dil (pohreb, na vahu, derby, konvoj), nekdy jsem se nebavil skoro vubec (lucka, kopacak, svatba, schuze). Hlavni a nepopiratelnou silou celyho serialu jsou naprosto vyborny postavy (vyborne napsany i zahrany). Kužel, Ada, Předseda, Jiřina... prostě radost pohledět. I když se tam občas nic moc nedělo, postavy většinou překvapily. Čekal jsem o něco víc humoru a hlavně mě dost vadilo, že pointa několika dílů vyzněla naprosto do ztracena a minimalne 5x jsem si rikal, ze bych chtel aby to melo jeste nejakej dovetek, jak to dopadlo (clanek v novinach ze schuze, zátah na matějku, atd..) Ackoli nejsem fanda cesky produkce a fotbal je mi naprosto u zadele, kvality jsem v tom našel a min jak 7/10 dat nemuzu. Bohuzel jsem to cekal jeste o chlup lepsi, potencial tam urcite byl. Takze v podstate spokojenost. Klidne bych si dal jeste jednu serii. (zjistil sem ale, ze zabavnost prudce klesa s dobou sledovani, coz se mi stalo naposledy u 3. serie californication. Vetsinou to byva ale prave naopak. Nicmene, pokud sem si dal jeden dil, vetsinou (i u tech slabsich epizod) to tak nevyznelo. Kdyz jsem jel treba ctyri v kuse, poklesy kvality byly znat mnohem vic a vetsinou uz jsem ke konci druhyho dilu zacal strachat neco na webu...)
582495
po neustalem hypu ze vsech stran a pod neustalym natlakem "musis na to s nama jit do kina" jsem se rozhodl dohnat rest a podivat se nejdriv na serial, ze ktereho jsem videl vseho vsudy 20 minut (poskladano z fragmentu ruznych epizod). Fotbal nehraju, nikdy sem nehrál a nejspíš ani nikdy hrát nebudu, takže jsem očekával, že mě to celkem mine. Měl jsem pravdu tak napůl. Kdyby hráli kuličky nebo curling, asi bych se bavil uplne stejne, ale do vidlakova proste patri fotbal. Jednotlive dily mi prisly kvalitativne dost nevyrovnane. Nekdy jsem se bavil vyborne celej dil (pohreb, na vahu, derby, konvoj), nekdy jsem se nebavil skoro vubec (lucka, kopacak, svatba, schuze). Hlavni a nepopiratelnou silou celyho serialu jsou naprosto vyborny postavy (vyborne napsany i zahrany). Kužel, Ada, Předseda, Jiřina... prostě radost pohledět. I když se tam občas nic moc nedělo, postavy většinou překvapily. Čekal jsem o něco víc humoru a hlavně mě dost vadilo, že pointa několika dílů vyzněla naprosto do ztracena a minimalne 5x jsem si rikal, ze bych chtel aby to melo jeste nejakej dovetek, jak to dopadlo (clanek v novinach ze schuze, zátah na matějku, atd..) Ackoli nejsem fanda cesky produkce a fotbal je mi naprosto u zadele, kvality jsem v tom našel a min jak [b]7/10[/b] dat nemuzu. Bohuzel jsem to cekal jeste o chlup lepsi, potencial tam urcite byl. Takze v podstate spokojenost. Klidne bych si dal jeste jednu serii. (zjistil sem ale, ze zabavnost prudce klesa s dobou sledovani, coz se mi stalo naposledy u 3. serie californication. Vetsinou to byva ale prave naopak. Nicmene, pokud sem si dal jeden dil, vetsinou (i u tech slabsich epizod) to tak nevyznelo. Kdyz jsem jel treba ctyri v kuse, poklesy kvality byly znat mnohem vic a vetsinou uz jsem ke konci druhyho dilu zacal strachat neco na webu...)
Okresni Prebor
0 0
reagovat

GOT

jsem rad, ze po druhem dilu uz to vidi vic lidi jako ja u prvniho, kde jsem tu byl osamocen... osobne se spis priklanim ke strategii, ze se na to vykaslu a po skonceni serie si dam maraton, protoze tohle roztristeni me nedokaze dostatecne motivovat na dalsi tyden.
582494
jsem rad, ze po druhem dilu uz to vidi vic lidi jako ja u prvniho, kde jsem tu byl osamocen... osobne se spis priklanim ke strategii, ze se na to vykaslu a po skonceni serie si dam maraton, protoze tohle roztristeni me nedokaze dostatecne motivovat na dalsi tyden.
GOT
0 0
reagovat
GOT podle mě působí roztříštěně hlavně proto, že po konci minulé série postrádá nějakého jednoznačnějšího hrdinu, který by tvořil střed vyprávění. Nevím kam se postavy vyvinou, ale ty, které mají potenciál stát se opravdu důležitými se zatím někde poflakují a to vytváří dojem jakéhosi mezidobí....
582493
GOT podle mě působí roztříštěně hlavně proto, že po konci minulé série postrádá nějakého jednoznačnějšího hrdinu, který by tvořil střed vyprávění. Nevím kam se postavy vyvinou, ale ty, které mají potenciál stát se opravdu důležitými se zatím někde poflakují a to vytváří dojem jakéhosi mezidobí....
0 0
reagovat
582492
[link="https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/564431_252085071554078_192424290853490_499451_1682408356_n.jpg"]HIMYM[/link] *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
treti radu dostali z litosti a ve vsech materialech byla oznacovana jako posledni, takze tezko
582488
treti radu dostali z litosti a ve vsech materialech byla oznacovana jako posledni, takze tezko
0 0
reagovat

Eastbound and Down

Dildosaurus Rex :D:D
Promo na dalsiu epizodu bolo oznacene ako season finale a nie series finale, takze nas caka este dalsia seria?
582484
Dildosaurus Rex *:D**:D* Promo na dalsiu epizodu bolo oznacene ako season finale a nie series finale, takze nas caka este dalsia seria?
Eastbound and Down
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se