Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 48521 - 48540 Napsat příspěvek
Jenomze to je v podstate to vo cem mluvim, ja sem gods of the arena nevidel ale o plno vecech co se tam stanou se mluvi prave v blood and sand i vengeance. A to tak ze sem nemel naprosto zadnej problem pochopit a vedet vo cem to presne bylo. A dokonce i to zaverecne kopi do ust je vice nez barvite vyobrazeno ve vengeance :D
582568
Jenomze to je v podstate to vo cem mluvim, ja sem gods of the arena nevidel ale o plno vecech co se tam stanou se mluvi prave v blood and sand i vengeance. A to tak ze sem nemel naprosto zadnej problem pochopit a vedet vo cem to presne bylo. A dokonce i to zaverecne kopi do ust je vice nez barvite vyobrazeno ve vengeance :D
0 0
reagovat
Gods of the Arena by byla škoda vynechat, když už ne kvůli ději, tak kvůli závěrečné rubanici, kterou zatím ještě nic u mne nepřekonalo a jedná se o nejlepší gladiátorskou scénu v seriálu i filmu. To závěrečné kopí do ksichtu je skoro orgasmácké vyvrcholení.:)
582567
Gods of the Arena by byla škoda vynechat, když už ne kvůli ději, tak kvůli závěrečné rubanici, kterou zatím ještě nic u mne nepřekonalo a jedná se o nejlepší gladiátorskou scénu v seriálu i filmu. To závěrečné kopí do ksichtu je skoro orgasmácké vyvrcholení.*:)*
0 0
reagovat
Ja sem gods of arena nevidel ale nejak me matou ty nesmyslne komentare pod mnou.

ja zil vtom ze 1serie - blood and sand a 2 serie - vengeance, A gods of the arena je jen jako prequel prequel a obsahuje veci jeste pred blood and sand.

Jak rikam nevidel jsem to gods of the arena. Ale na blood and sand navazuje vengeance. Gods of the arena v podstate vubec nic videt nemusis i kdyz se tam odehraje par veci na ktere se pozdeji bude odkazovat, ale to pochopis i tak (napr gaennicus jak tiskal svobodu, veci mezi nim a eneomusem, ushur atd....)

A koneckoncu ma slova potvrzuji i na oficialni strance starz.
582566
Ja sem gods of arena nevidel ale nejak me matou ty nesmyslne komentare pod mnou. ja zil vtom ze 1serie - blood and sand a 2 serie - vengeance, A gods of the arena je jen jako prequel prequel a obsahuje veci jeste pred blood and sand. Jak rikam nevidel jsem to gods of the arena. Ale na blood and sand navazuje vengeance. Gods of the arena v podstate vubec nic videt nemusis i kdyz se tam odehraje par veci na ktere se pozdeji bude odkazovat, ale to pochopis i tak (napr gaennicus jak tiskal svobodu, veci mezi nim a eneomusem, ushur atd....) A koneckoncu ma slova potvrzuji i na oficialni strance starz.
0 0
reagovat
:+
582562
*:+*
0 0
reagovat
Ale na IMDb je v tom trochu zmätok. Takže áno, nedávno skončila tretia, 10-dielna séria Vengeance, už bez Andyho.
582561
Ale na IMDb je v tom trochu zmätok. Takže áno, nedávno skončila tretia, 10-dielna séria Vengeance, už bez Andyho.
0 0
reagovat
Třetí je Vengeance.
582560
Třetí je Vengeance.
0 0
reagovat

duro

První: Krev a písek s Andy Whitfieldem, Druhá:Preqel - Bohové Arény. Třetí teda navazuje na první? Ale předopkládám už bez Whitfielda a se stejným podtitulem Krev a písek?
582556
První: Krev a písek s Andy Whitfieldem, Druhá:Preqel - Bohové Arény. Třetí teda navazuje na první? Ale předopkládám už bez Whitfielda a se stejným podtitulem Krev a písek?
duro
0 0
reagovat
A áno, treba to sledovať tak, ako to vysielali. Prvá séria, prequel, druhá séria. Skúšal som to inak a neoplatilo sa. :-)
582559
A áno, treba to sledovať tak, ako to vysielali. Prvá séria, prequel, druhá séria. Skúšal som to inak a neoplatilo sa. :-)
0 0
reagovat
Marez: Tak žiješ v omyle.
582558
Marez: Tak žiješ v omyle.
0 0
reagovat
Tři sérky? Žiju v tom, že jsou jen dvě.
582557
Tři sérky? Žiju v tom, že jsou jen dvě.
0 0
reagovat

Richard_Fish

lepší v tomhle případě jak to bylo natočeno, vyjímka jsou hvězdný války imo
ale konec prequelu bohové areny vyzrazuje opravdu hodně
582555
lepší v tomhle případě jak to bylo natočeno, vyjímka jsou hvězdný války imo ale konec prequelu bohové areny vyzrazuje opravdu hodně
Richard_Fish
0 0
reagovat
Ja to teda nesledoval, ale vzhledem k tomu, ze prvni dil prequelu vyzrazuje konec prvni serie, tak bych to osobne daval asi v poradi, v jakem to bylo odvysilane...
582554
Ja to teda nesledoval, ale vzhledem k tomu, ze prvni dil prequelu vyzrazuje konec prvni serie, tak bych to osobne daval asi v poradi, v jakem to bylo odvysilane...
0 0
reagovat
Hodlam mrknout na ty tri serie Spartaka, mam to dat chronologicky nebo tak, jak to bylo odvysilano? Co by doporucili ti, kteri uz to videli:)?
582553
Hodlam mrknout na ty tri serie Spartaka, mam to dat chronologicky nebo tak, jak to bylo odvysilano? Co by doporucili ti, kteri uz to videli*:)*?
0 0
reagovat

Memphis

nic proti tomu seriálu - těším se na to každý týden nejvíc - ale mě to nepřijde kouzelné a spíše mě to (v tomto konkrétním směru) zklamalo.
Každopádně "I disarmed him" (a to jak mu tu jeho ruku nedal bylo prostě ultimátní) a "Ruská ruleta" to vyváží asi stonásobně :+
582543
nic proti tomu seriálu - těším se na to každý týden nejvíc - ale mě to nepřijde kouzelné a spíše mě to (v tomto konkrétním směru) zklamalo. [spoiler]Každopádně "I disarmed him" (a to jak mu tu jeho ruku nedal bylo prostě ultimátní) a "Ruská ruleta" to vyváží asi stonásobně[/spoiler] *:+*
Memphis
0 0
reagovat

Justified

No dopr... Mě to sebralo dost.

Na Justified je nejkouzelnější to, že se nejdřív načrtne složitá šachová partie slibující velkolepý finále, aby pak všichni ze všeho vybruslili tak nějak šejdrem.
582541
No dopr... Mě to sebralo dost. Na Justified je nejkouzelnější to, že se nejdřív načrtne složitá šachová partie slibující velkolepý finále, aby pak všichni ze všeho vybruslili tak nějak šejdrem.
Justified
0 0
reagovat

Justified

Od finále jsem čekal větší grády, ale finish-him moment mi to vynahradil. Už aby tu byla další řada. :+
582540
Od finále jsem čekal větší grády, ale finish-him moment mi to vynahradil. Už aby tu byla další řada. *:+*
Justified
0 0
reagovat

GoT - spoilery

582535
http://9gag.com/gag/3788317 *:D*
GoT - spoilery
0 0
reagovat

House

taky jsem to čekal od začátku.

hlavně proto jak byl ten synáček nepravděpodobně ideální...
582532
taky jsem to čekal od začátku. [spoiler]hlavně proto jak byl ten synáček nepravděpodobně ideální...[/spoiler]
House
0 0
reagovat
Tak jsem dorazil Spartaka a klobouk dolů. Nenáročná béčková zábava v nejlepším! 9 a 10 díl rozhodně všechny čtyři palce hore.
582528
Tak jsem dorazil Spartaka a klobouk dolů. Nenáročná béčková zábava v nejlepším! 9 a 10 díl rozhodně všechny čtyři palce hore.
0 0
reagovat

Karel

Pointa výtahu skvělá, mě to tvůrci prodali
Wilsonem v obchoďáku. Právě to, že on vůbec nepochyboval. I s tou fotkou co Houseovi ukazoval. Působilo to stylem: "Ok, znám House, pořádně to ověřím..." Po hodině: "Ok, měl pravdu, ověřeno, je to můj syn". A na diváky (rozuměj na mě :D ) to skoro působilo jako taková zjednodušená berlička (ta fotka a jejich podoba), která nám měla říct, že tady dál pátrat netřeba, je to jeho syn
582523
Pointa výtahu skvělá, mě to tvůrci prodali [spoiler]Wilsonem v obchoďáku. Právě to, že on vůbec nepochyboval. I s tou fotkou co Houseovi ukazoval. Působilo to stylem: "Ok, znám House, pořádně to ověřím..." Po hodině: "Ok, měl pravdu, ověřeno, je to můj syn". A na diváky (rozuměj na mě :D ) to skoro působilo jako taková zjednodušená berlička (ta fotka a jejich podoba), která nám měla říct, že tady dál pátrat netřeba, je to jeho syn[/spoiler]
Karel
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se