Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 48041 - 48060 Napsat příspěvek

Gonzi

IMHO to vyzerá horšie než posledné série Smallville :D
584092
IMHO to vyzerá horšie než posledné série Smallville *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

Origin

Martin->Mates->Google přetransormoval na Marez
584089
Martin->Mates->Google přetransormoval na Marez
Origin
0 0
reagovat

Community

Twitter hlásí, že vyhodili Dana Harmona... WTF?!

Jinak trojitý finále bylo hodně fajn. Škoda, že to takhle nešlo celou řadu...
584087
Twitter hlásí, že vyhodili Dana Harmona... WTF?! Jinak trojitý finále bylo hodně fajn. Škoda, že to takhle nešlo celou řadu...
Community
0 0
reagovat

@Gonzi

No "arrow to the knee" reference? link
584088
No "arrow to the knee" reference? http://i.imgur.com/aIb5Q.png
@Gonzi
0 0
reagovat

Arrow

link - to vypadá velmi nadějně. Pokud budou rozumně stavět příběh a dávkovat akci, tak to bude bomba. :+
584086
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ViFb0paKdgg - to vypadá velmi nadějně. Pokud budou rozumně stavět příběh a dávkovat akci, tak to bude bomba. *:+*
Arrow
0 0
reagovat

Kostěj origins

Rostislav -> Rosťa -> Kosťa -> Kostěj

Simple as that, i když moje osobní obliba ruskejch bohatýrskejch bylin tomu taky hodně napomohla.
Co se avataru týče, zrovna na tomhle webu to snad není potřeba nijak vysvětlovat ;)
584085
Rostislav -> Rosťa -> Kosťa -> Kostěj Simple as that, i když moje osobní obliba ruskejch bohatýrskejch bylin tomu taky hodně napomohla. Co se avataru týče, zrovna na tomhle webu to snad není potřeba nijak vysvětlovat *;)*
Kostěj origins
0 0
reagovat
Nebudu chodit na Líbáš jako ďábel, stačí se začíst do zdejší diskuze, to je panečku komedie:D:D:+
584081
Nebudu chodit na Líbáš jako ďábel, stačí se začíst do zdejší diskuze, to je panečku komedie*:D**:D**:+*
0 0
reagovat

Macejko

Taky mě to napadlo. 8):D
584080
Taky mě to napadlo. *8)**:D*
Macejko
0 0
reagovat

crimson moon

Masturbating like a sir? :D
584073
[spoiler]Masturbating like a sir? *:D*[/spoiler]
crimson moon
0 0
reagovat

Tak čo na to poviem... jednoducho môj vzor v osobnom živote. Dúfam, že jedného dňa sa naučím nosiť taniere na hlave rovnako dobre ako on.

"Suzanne says to me 'Do you love me?' - I go, 'Yeah, you're alright'" ... Proste frajer.

just kidding .D
584072
Tak čo na to poviem... jednoducho môj vzor v osobnom živote. Dúfam, že jedného dňa sa naučím nosiť taniere na hlave rovnako dobre ako on. "Suzanne says to me 'Do you love me?' - I go, 'Yeah, you're alright'" ... Proste frajer. [spoiler]just kidding .D[/spoiler]
0 0
reagovat
Muj nick je vycucanej z prstu a pouzivam jej jenom na MZ... Ikonka je muj portret, kde jsem zachycen pri jedne z cinnosti, kterou vykonavam nekolikrat denne :D8)
10+ = nekolikrat
584071
Muj nick je vycucanej z prstu a pouzivam jej jenom na MZ... Ikonka je muj portret, kde jsem zachycen pri jedne z cinnosti, kterou vykonavam nekolikrat denne *:D**8)* [spoiler]10+ = nekolikrat[/spoiler]
0 0
reagovat

TeďJirka

8)
584070
*8)*
TeďJirka
0 0
reagovat
Co se týče originu mojí ikonky, tak není moc co řešit. Sem prostě stejne badass jako Hugh Jackman. Akorát mám větší svaly.
584069
Co se týče originu mojí ikonky, tak není moc co řešit. Sem prostě stejne badass jako Hugh Jackman. Akorát mám větší svaly.
0 0
reagovat

duro

Viacmenej... ale je za tym vacsia story, ktora by ta nudila rovnako ako Matka:)
584063
Viacmenej... ale je za tym vacsia story, ktora by ta nudila rovnako ako Matka:)
duro
0 0
reagovat

Missing S01E10

Viděli jste hot tub time machine?
Pamatujete si, jak se tam vždycky napjatě čekalo, až ten údržbář (či kdo to byl) přijde o ruku?
Tak v missing hraje Sean Bean a funguje to úplně stejně :D:D:D
Jinak se to posunulo z kraviny na koukatelný seriál (nic extra) ale ve finále to bylo fajn.
Sean Bean is ALIVE, I know that you'll not believe me, but he is, he really survived. :D
584061
Viděli jste hot tub time machine? Pamatujete si, jak se tam vždycky napjatě čekalo, až ten údržbář (či kdo to byl) přijde o ruku? Tak v missing hraje Sean Bean a funguje to úplně stejně *:D**:D**:D* Jinak se to posunulo z kraviny na koukatelný seriál (nic extra) ale ve finále to bylo fajn. [spoiler]Sean Bean is ALIVE, I know that you'll not believe me, but he is, he really survived. *:D*[/spoiler]
Missing S01E10
0 0
reagovat

Community

Viděl jsem zatím pouze 2 díly, ale oba naprosto super, kdyby se jim zbytek sezony alespoň trochu přiblížil, tak bych ani náhodou neremcal :+
584060
Viděl jsem zatím pouze 2 díly, ale oba naprosto super, kdyby se jim zbytek sezony alespoň trochu přiblížil, tak bych ani náhodou neremcal *:+*
Community
0 0
reagovat

Community triple ending

:+:+:+

Takhle dobře ta série měla začít, ne skončit! :D?)
584058
*:+**:+**:+* Takhle dobře ta série měla začít, ne skončit! *:D**?)*
Community triple ending
0 0
reagovat
Heh, včera jsem zrovna zjistil že mám trochu skluz a sjel jsem dva poslední díly, a teď hned tři další... no pokud si udrží solidní kvalitu toho předtím posledního, tak je to jen dobře :)
584057
Heh, včera jsem zrovna zjistil že mám trochu skluz a sjel jsem dva poslední díly, a teď hned tři další... no pokud si udrží solidní kvalitu toho předtím posledního, tak je to jen dobře :)
0 0
reagovat

Community

and it is very nice. :+
584056
and it is very nice. *:+*
Community
0 0
reagovat
3x Community? :o Me likey! :+
584055
3x Community? *:o* Me likey! *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se