Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 48021 - 48040 Napsat příspěvek

Person of Interest

Finále super. :+ Celkovo seriál nie je žiadna veľká pecka. Striedajú sa lepšie aj horšie epizódy, aj keď niekoľko posledných epizód sa tá kvalita už relatívne držala. Určite pokračujem v sledovaní. 7/10
584208
Finále super. *:+* Celkovo seriál nie je žiadna veľká pecka. Striedajú sa lepšie aj horšie epizódy, aj keď niekoľko posledných epizód sa tá kvalita už relatívne držala. Určite pokračujem v sledovaní. 7/10
Person of Interest
0 0
reagovat
584207
[link="http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4240631_700b.jpg"]:)[/link]
0 0
reagovat

GoT

Štandardná epizóda. Minule to bolo podstatne horšie. Upútavka na budúci týždeň vyzerala luxusne! :+
584202
Štandardná epizóda. Minule to bolo podstatne horšie. Upútavka na budúci týždeň vyzerala luxusne! *:+*
GoT
0 0
reagovat

xxendxx

Aj keby to malo byť roztiahnuté na celú epizódu, vôbec by som sa nehneval ;)
584194
Aj keby to malo byť roztiahnuté na celú epizódu, vôbec by som sa nehneval *;)*
xxendxx
0 0
reagovat

kyller

"wow 5 mins of the show wasted..." koment to vystihuje... vtipny to je... asi tak 20 vterin...
584193
"wow 5 mins of the show wasted..." koment to vystihuje... vtipny to je... asi tak 20 vterin...
kyller
0 0
reagovat

GoT S02E08

Jako příprava na velkou bitvu (kterou bude pravděpodobně režírovat Neil Marshall) je to skvělé. Poslední záběr mě donutil k slzičkám. :+
584190
Jako příprava na velkou bitvu (kterou bude pravděpodobně režírovat Neil Marshall) je to skvělé. Poslední záběr mě donutil k slzičkám. *:+*
GoT S02E08
0 0
reagovat

Memphis

Ak si sám spokojný, len dobre.
584185
Ak si sám spokojný, len dobre.
Memphis
0 0
reagovat

Macejko

584184
http://www.troll.me/images/futurama-fry/not-sure-if-you-are-serious-or-it-is-opposite-day-thumb.jpg
Macejko
0 0
reagovat

Game of Thrones, s02e08

Zatiaľ suverénne najslabšia epizóda - nič poriadne sa neudialo, ale zato sa naozaj nadmieru kecalo. Beriem to však ako ticho pred búrkou, pretože za týždeň dorazí epizóda Blackwater a kto vie, "vo co go", určite mi dá za pravdu, že očakávania sú naozaj obrovské. V prvej sérii som absenciu poriadnej vojenskej akcie oželel. To sa budúci týždeň nestane. Ak mi deviata časť neposkytne tak uspokojujúce a epické jatky, aké triezvo vzhľadom k rozpočtu očakávam, tak sa naozaj, ale naozaj ukrutne naseriem. (6/10)
584183
Zatiaľ suverénne najslabšia epizóda - nič poriadne sa neudialo, ale zato sa naozaj nadmieru kecalo. Beriem to však ako ticho pred búrkou, pretože za týždeň dorazí epizóda Blackwater a kto vie, "vo co go", určite mi dá za pravdu, že očakávania sú naozaj obrovské. V prvej sérii som absenciu [spoiler]poriadnej vojenskej akcie[/spoiler] oželel. To sa budúci týždeň nestane. Ak mi deviata časť neposkytne [spoiler]tak uspokojujúce a epické jatky, aké triezvo vzhľadom k rozpočtu očakávam,[/spoiler] tak sa naozaj, ale naozaj ukrutne naseriem. [b](6/10)[/b]
Game of Thrones, s02e08
0 0
reagovat

Family Guy

Tak tu bolo parádne finále! :+ A fight Peter vs Chicken bol absolútnym vrcholom link
584182
Tak tu bolo parádne finále! *:+* A fight Peter vs Chicken bol absolútnym vrcholom http://www.youtube.com/watch?v=9GUn3TvQeXM
Family Guy
0 0
reagovat
Přesně tak, kluci. Přesně tak.
A vůbec, všechno to letos končí tak nějak divně...
584164
Přesně tak, kluci. Přesně tak. A vůbec, všechno to letos končí tak nějak divně...
0 0
reagovat

kyller

Taky mě to moc nenadchlo.
Finální vypořádání s leviathany mi přišlo takové vlažné, Bobbyho úplný odchod podali spíš tak nějak mimochodem... Aspoň, že se vrátila Impala a taky jsem zvědavej co teď bude s Deanem.
584161
Taky mě to moc nenadchlo. [spoiler]Finální vypořádání s leviathany mi přišlo takové vlažné, Bobbyho úplný odchod podali spíš tak nějak mimochodem... Aspoň, že se vrátila Impala a taky jsem zvědavej co teď bude s Deanem. [/spoiler]
kyller
0 0
reagovat

Supernatural

Finále nič moc, až ten úplny koniec predznamenal, že ďalšia séria by mohla byť zaujímavá.
584158
Finále nič moc, až ten úplny koniec predznamenal, že ďalšia séria by mohla byť zaujímavá.
Supernatural
0 0
reagovat
do 7. dilu je to v pohode, 8. dil (the chair mel bejt v paty rade), 9 - big bust, 10 - after the lovin, 11 - missed connections, 12 - five things, 13 - meat wars, 14 - goodbye dolly (puvodne z 5. rady), 15 - audreys shower
584108
do 7. dilu je to v pohode, 8. dil (the chair mel bejt v paty rade), 9 - big bust, 10 - after the lovin, 11 - missed connections, 12 - five things, 13 - meat wars, 14 - goodbye dolly (puvodne z 5. rady), 15 - audreys shower
0 0
reagovat
celkem 15 dílů. dva díly byly natočeny jako součást páté série, ale odvysílány byly až v rámci šesté
584107
celkem 15 dílů. dva díly byly natočeny jako součást páté série, ale odvysílány byly až v rámci šesté
0 0
reagovat
Rozumíte někdo číslování epizod u šestý řady Rules of Engagement? Od nějaký osmý epizody je v tom šílenej bordel.
584105
Rozumíte někdo číslování epizod u šestý řady [b]Rules of Engagement[/b]? Od nějaký osmý epizody je v tom šílenej bordel.
0 0
reagovat
Cruel. Cruel, cruel, cruel... :-
584098
Cruel. Cruel, cruel, cruel... *:-*
0 0
reagovat

Community

Poslední čtyři díly geniální, škoda že to byla labutí píseň seriálu. Každopádně jsou natolik dobré aby pozvedly kvalitu celé třetí série na úroveň dvou předchozích.
584097
Poslední čtyři díly geniální, škoda že to byla labutí píseň seriálu. Každopádně jsou natolik dobré aby pozvedly kvalitu celé třetí série na úroveň dvou předchozích.
Community
0 0
reagovat
Six seasons and the movie bez Dana Harmona, takže nevím nevím. Jako třetí série byla oproti prvním dvěma sešup jako prase, ale stejně se bojím, že to s novejma lidma přijde o specifickej humor a otočí se to do mnohem klasičtějšího sitcomu. link
584096
Six seasons and the movie bez Dana Harmona, takže nevím nevím. Jako třetí série byla oproti prvním dvěma sešup jako prase, ale stejně se bojím, že to s novejma lidma přijde o specifickej humor a otočí se to do mnohem klasičtějšího sitcomu. http://www.slashfilm.com/dan-harmon-longer-showrunner-community/
0 0
reagovat

verbst

???

Jinak finále bylo parádní, dám si ho co nejdřív ještě jednou, tentokrát za střízliva :+ Six seasons and a movie!
584095
??? Jinak finále bylo parádní, dám si ho co nejdřív ještě jednou, tentokrát za střízliva *:+* Six seasons and a movie!
verbst
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se