|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 47421 - 47440
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2371
- 2372
- 2373
- .
- 3267
- 3268
Mildík
|
reagovat
|
kyller
Tak v tom případě je to debil a je mi ho spíš líto... 
A že nedokážeš pochopit jak si někdo může myslet, že je to hrané... Trochu se rozhlédni po internetu, po nějakých stand-up komicích, nebo komediantů celkově a příjdeš na to, že existuje XY jiných lidí, kteří jsou 10x zábavnější než on... A z jiných zdrojů (Late Night, Interview,...) příjdeš na to, že v civilním životě jsou naprosto v pohodě a mají to v hlavě víc než srovnané...
Ale každý z nás má své Guilty Pleasure...

A že nedokážeš pochopit jak si někdo může myslet, že je to hrané... Trochu se rozhlédni po internetu, po nějakých stand-up komicích, nebo komediantů celkově a příjdeš na to, že existuje XY jiných lidí, kteří jsou 10x zábavnější než on... A z jiných zdrojů (Late Night, Interview,...) příjdeš na to, že v civilním životě jsou naprosto v pohodě a mají to v hlavě víc než srovnané...
Ale každý z nás má své Guilty Pleasure...

|
reagovat
|
Mildík
Samozrejme, že to je skutočné. Nechápem ako si niekto môže myslieť, že to je hrané. Rovnaké myšlienky rozdával v rádiovej show na Xfm pred vyše 10 rokmi.
TedGeorge
Tak to máš smolu, lebo s tým nemienim prestať.
TedGeorge
Tak to máš smolu, lebo s tým nemienim prestať.

|
reagovat
|
kyller
Počkat, počkat... To jako není hrané? To opravdu jsou jeho myšlenkové pochody a věci co dělá, by udělal i bez kamery před xichtem?
|
reagovat
|
kyller
Já ho považuju za otravnýho. Jeho videa postuješ na moviezone častěji jak já pejsky.
Pejsci tolik lidí neštvou.
Pejsci tolik lidí neštvou.
|
reagovat
|
Sigi
Niekto ho považuje za debila, niekto za génia. Ale tak či onak, nehrá to.
|
reagovat
|
Otázka na Kyllera: je Pilkington opravdu takový debílek nebo to jenom hraje? Zkoušel jsem na to koukat ... a prostě se to nedá. Přijde mi to strašně nucený a nevtipný.
|
reagovat
|
Verbst
Jak se to říká, jedna vlaštovka jaro nedělá? :)
Ale spíš mě teď štve kyller, kterej mě znechutil Gervaise a Pilkingtona do konce života.
Ale spíš mě teď štve kyller, kterej mě znechutil Gervaise a Pilkingtona do konce života.
|
reagovat
|
KarelR 03.08.2012 12:42:10
Suits obecně.
Hlavně, že když jsem to loni říkal, tak mi všichni říkali, že stejně koukám jen na sračky.
Ano, jsem uraženej...

Donna FTW!!!
Hlavně, že když jsem to loni říkal, tak mi všichni říkali, že stejně koukám jen na sračky.
Ano, jsem uraženej...

Donna FTW!!!
|
reagovat
|
Karlos
Doufám, že Rachel skončí s Donnou. Ten seriál by nabral nový grády.
|
reagovat
|
Ted: Ohledně Mika a Rachel se plně s tvým pocitem stotožňuju... Navíc mi Mike příjde hrozně protivná postava a Rachel je sice hot, ale to je tak asi všechno...
|
reagovat
|
Suits
Dokoukaná první série. Tak 8.5/10.
Líbí se mi to hodně, ale tuším, že ten potenciál bude ještě vejš.
Prakticky celou první sérii mě štval ten koncept. Na začátku náš dobrej Will hunting něco posere, pak se ukáže, že to zas tak neposral, zachrání ho Harvey a vyhraje. Tohle naštěstí začlo ustupovat.
Ono svým způsobem je to naprostej opak Newsroomu. Ten je napsanej přímo geniálně (jak jinak, Sorkin) ale casting a vztahy mezi postavama nejsou úplně ideální.
Suits mají naprosto skvělý postavy, ale scénář je občas nic moc. Naštěstí sou ty postavy prostě bezkonkurenční. O Donně sem se už zmínil. Moje nejoblíběnější postava a velká radost z té podzápletky, kterou pro ní přinesly poslední 2 díly první série. Je neodolatelná.
Rachel Zane je fajn, ale do stropu z ní neskáču. A zatím za to může scénář a Mike Ross. Půjdu trochu proti stádu, ale pořád mi přijde jako nejslabší článek. Nějak nevěřím tomu milostnýmu tokání mezi ním a Rachel. Nemluvě o Jenny.
Možná chyba scénáře, možná herce, možná tak trochu obojí.
Každopádně je to hodně dobrý, těším se, že podle zvěstí se to ještě bude zlepšovat. Harvey Spector je naprosto zásadní seriálová postava, kterou nemám k čemu přirovnat. Nevím jak to ten Gabriel Macht dělá, ale žeru mu každej pohyb, každý mrknutí. Doufám, že scénář ve druhý sérii bude lepší. Jdu na to
Líbí se mi to hodně, ale tuším, že ten potenciál bude ještě vejš.
Prakticky celou první sérii mě štval ten koncept. Na začátku náš dobrej Will hunting něco posere, pak se ukáže, že to zas tak neposral, zachrání ho Harvey a vyhraje. Tohle naštěstí začlo ustupovat.
Ono svým způsobem je to naprostej opak Newsroomu. Ten je napsanej přímo geniálně (jak jinak, Sorkin) ale casting a vztahy mezi postavama nejsou úplně ideální.
Suits mají naprosto skvělý postavy, ale scénář je občas nic moc. Naštěstí sou ty postavy prostě bezkonkurenční. O Donně sem se už zmínil. Moje nejoblíběnější postava a velká radost z té podzápletky, kterou pro ní přinesly poslední 2 díly první série. Je neodolatelná.
Rachel Zane je fajn, ale do stropu z ní neskáču. A zatím za to může scénář a Mike Ross. Půjdu trochu proti stádu, ale pořád mi přijde jako nejslabší článek. Nějak nevěřím tomu milostnýmu tokání mezi ním a Rachel. Nemluvě o Jenny.
Možná chyba scénáře, možná herce, možná tak trochu obojí.
Každopádně je to hodně dobrý, těším se, že podle zvěstí se to ještě bude zlepšovat. Harvey Spector je naprosto zásadní seriálová postava, kterou nemám k čemu přirovnat. Nevím jak to ten Gabriel Macht dělá, ale žeru mu každej pohyb, každý mrknutí. Doufám, že scénář ve druhý sérii bude lepší. Jdu na to
|
reagovat
|
wallander
taky prerusuju, po prvnim dilu treti rady musim tleskat, tam kde sherlock utoci vypiplanosti tam wallander utoci emocemi, nejlepsi detektivky soucasnosti! A Branagh je neprekonatelny herecky chameleon, ten minimalismus v kontrastu s jeho Shakespearovskymi rolemi je fenomenalni! 

|
reagovat
|
kyller
Nemůžu si pomoci, ale palec dolů.
Nepřišlo mi na tom vtipného vůbec nic...
Nepřišlo mi na tom vtipného vůbec nic...|
reagovat
|
Sorry, chlapci, ale musím vám to tu trochu prerušiť. 
Learn English with Ricky Gervais (and Karl Pilkington)
teaser - link

Learn English with Ricky Gervais (and Karl Pilkington)
teaser - link
|
reagovat
|
TOP Diskuze
56Avatar: Oheň a popel: Recenze 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 39Den odhalení: Teaser 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 23První dojmy: třetí Avatar 23Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 13The Sheep Detectives: Trailer 12Deník shopaholičky: Recenze 12Zootropolis znovu vítězí a hlásí miliardu, kinaři netrpělivě vyhlížejí Avatara