Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 47401 - 47420 Napsat příspěvek
4, hlavne 5 ma dost daleko od "pretrpenia"
586536
4, hlavne 5 ma dost daleko od "pretrpenia"
0 0
reagovat

Sarger

Lost je jako droga. Po první sérii budeš skákat nadšením do vejšky, druhá je fajn, ale budeš pociťovat první vedlejší příznaky. Třetí tě už bude trochu srát, aby sis protrpěl 4, 5 a 6 jenom pro to, aby ti na konci nic nevysvětlili. Good luck
586535
Lost je jako droga. Po první sérii budeš skákat nadšením do vejšky, druhá je fajn, ale budeš pociťovat první vedlejší příznaky. Třetí tě už bude trochu srát, aby sis protrpěl 4, 5 a 6 jenom pro to, aby ti na konci nic nevysvětlili. Good luck
Sarger
0 0
reagovat
Go On! Pilot super... podobný good feeling pocit som mal naposledy pri Studio 60. Matthew valí.. :)

BSG dopozeraná, nebudem rozpitvávať koniec... bol fajn, ale našlo by sa tam dosť nevysvetlených wtf poínt. :) 95%

Vďaka za reakcie na Lost, ak ma zaujme prvá séria tak to vezmem útokom :D
586534
Go On! Pilot super... podobný good feeling pocit som mal naposledy pri Studio 60. Matthew valí.. :) BSG dopozeraná, nebudem rozpitvávať koniec... bol fajn, ale našlo by sa tam dosť nevysvetlených wtf poínt. *:)* 95% Vďaka za reakcie na Lost, ak ma zaujme prvá séria tak to vezmem útokom :D
0 0
reagovat
Vrátím sem z Lipna, koukám, že sou nový Suits.
Kouknu na ně, množství "Awesomnesity" mě přímo zavaluje.
Zaběhnu na moviezone, nepokoušejíc se otevřít kecárnu. Je mi jasný, že se google zase činí. Dojdu do seriálové sekce, a dostanu se k těm speciálním Suits klipům.
Množství "Awesomnesity" ma natolik přemáhá, že začnu kurvit anglické slovíčko "awesome" a nelogicky píšu v nevhodném čase.

Prší.
586533
Vrátím sem z Lipna, koukám, že sou nový Suits. Kouknu na ně, množství "Awesomnesity" mě přímo zavaluje. Zaběhnu na moviezone, nepokoušejíc se otevřít kecárnu. Je mi jasný, že se google zase činí. Dojdu do seriálové sekce, a dostanu se k těm speciálním Suits klipům. Množství "Awesomnesity" ma natolik přemáhá, že začnu kurvit anglické slovíčko "awesome" a nelogicky píšu v nevhodném čase. Prší.
0 0
reagovat

Suits

Louis je neskutečná postava a velká výhra pro Suits:+:+
586532
Louis je neskutečná postava a velká výhra pro Suits*:+**:+*
Suits
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Jo, jo. To je hroznej mazec.
586531
Jo, jo. To je hroznej mazec.
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Suits

Donna s Louisem hrají Shakespeara, Harvey s Mikem na sebe házejí hlášky s kulemetnou kadencí :) ...a je toho víc :)

Kdyžtak tady i s titulkama.
586530
Donna s Louisem hrají [link="http://www.youtube.com/watch?v=IF7Koj32Jbc"]Shakespeara[/link], Harvey s Mikem na sebe házejí [link="http://www.youtube.com/watch?v=tVqzGhgrsIU&feature=relmfu"]hlášky[/link] s kulemetnou kadencí *:)* ...a je toho víc *:)* Kdyžtak [link="http://www.edna.cz/suits/videa/"]tady[/link] i s titulkama.
Suits
0 0
reagovat

Suits

Libovej flashback. A ten konec!
586503
Libovej flashback. A ten konec!
Suits
0 0
reagovat

Go On!

naprosto paradni. O co se marně snaží Charlie Sheen v Anger managementu několik epizod zvládnul Mathew Perry už v pilotu na jedničku s hvězdičkou. Škoda že to běží na NBC, který to po půlce série axnou, zatímco marná křeč Sheena ma na FX preorder na 100 epizod.
586497
naprosto paradni. O co se marně snaží Charlie Sheen v Anger managementu několik epizod zvládnul Mathew Perry už v pilotu na jedničku s hvězdičkou. Škoda že to běží na NBC, který to po půlce série axnou, zatímco marná křeč Sheena ma na FX preorder na 100 epizod.
Go On!
0 0
reagovat

Suits

Čerstvě jsem dokoukal díl 1.07 (ten s cvičným soudem) - podle mě zatím nejzábavnější díl :)
A nechápu, že mě to nenapadlo dřív, ale Sarah Rafferty (Donna) by byla dokonalá Moneypenny! (ostatně je to v podstatě stejná role :)).
586441
Čerstvě jsem dokoukal díl 1.07 (ten s cvičným soudem) - podle mě zatím nejzábavnější díl *:)* A nechápu, že mě to nenapadlo dřív, ale Sarah Rafferty (Donna) by byla [b]dokonalá[/b] Moneypenny! (ostatně je to v podstatě stejná role *:)*).
Suits
0 0
reagovat

Sarger

lost je genialni, pokud pristoupis na hru tvurcu. dokaze skvele strhnout a natesit cloveka na dalsi epizodu tak moc, jako zadnej jinej serial (ani BSG, ktera ma obdobne ladenej konec). Jestli ti nebude vadit konec BSG, tak se klidne pust do lostu a nebudes litovat ani vterinu. jestli te konec bsg nasere, tak se lostum vyhni VELKYM obloukem, protoze tam je toho mnohem vic
586395
lost je genialni, pokud pristoupis na hru tvurcu. dokaze skvele strhnout a natesit cloveka na dalsi epizodu tak moc, jako zadnej jinej serial (ani BSG, ktera ma obdobne ladenej konec). Jestli ti nebude vadit konec BSG, tak se klidne pust do lostu a nebudes litovat ani vterinu. jestli te konec bsg nasere, tak se lostum vyhni VELKYM obloukem, protoze tam je toho mnohem vic
Sarger
0 0
reagovat

speta.jr

Díky za vysvětlení, asi to tak bude. U 2. dílu to už bylo normální...
586394
Díky za vysvětlení, asi to tak bude. U 2. dílu to už bylo normální...
speta.jr
0 0
reagovat

Sarger

Na Lost sa vykašli. Je to fajn, ale z každej série by sa dala vystrihať minimálne polovica epizód bez toho, aby tým ten seriál utrpel.
586392
Na Lost sa vykašli. Je to fajn, ale z každej série by sa dala vystrihať minimálne polovica epizód bez toho, aby tým ten seriál utrpel.
Sarger
0 0
reagovat
Uvažujem nad tým, žeby som svoj čas venoval ďalšiemu seriálu... je Lost dobrou voľbou?? :D
Prípadné plusy a mínusy alebo typy na niečo iné :) (Suits je v poradovníku :)) )

Mmntálne fičím na Battlestar Galactica a je to nehorázna šupa... škoda že som sa BSG toľké roky vyhýbal :o
586378
Uvažujem nad tým, žeby som svoj čas venoval ďalšiemu seriálu... je Lost dobrou voľbou?? *:D* Prípadné plusy a mínusy alebo typy na niečo iné :) (Suits je v poradovníku *:))* ) Mmntálne fičím na Battlestar Galactica a je to nehorázna šupa... škoda že som sa BSG toľké roky vyhýbal *:o*
0 0
reagovat

Sam.Vimes

predpokladam ze mas nejaky HDTV rip, tam nektere lidi podezrivam ze pouzivaj DRM "normalizaci", tedy kompresy danamickeho rozsahu, jde to slyset v hodne takovychto serialech...
586369
predpokladam ze mas nejaky HDTV rip, tam nektere lidi podezrivam ze pouzivaj DRM "normalizaci", tedy kompresy danamickeho rozsahu, jde to slyset v hodne takovychto serialech...
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Suits

Viděn první díl a okamžitě si mě to získalo :+
Asi nemá smysl teď nějak víc hodnotit, ale pár postřehů:
- zdály se mi tam dost hlasitý ruchy - auta na ulici, vítr ve stromech atd. - není to výtka, jen si takovejch technickech detailů obvykle nevšímám, ale tady mě to praštilo do ucha... jen se mi to zdálo nebo na tom něco je?
- Donna je samozřejmě vynikající, doufám, že jí tam bude víc :)
- Howlin' for You od Black Keys? Hell yeah! 8)
586366
Viděn první díl a okamžitě si mě to získalo *:+* Asi nemá smysl teď nějak víc hodnotit, ale pár postřehů: - zdály se mi tam dost hlasitý ruchy - auta na ulici, vítr ve stromech atd. - není to výtka, jen si takovejch technickech detailů obvykle nevšímám, ale tady mě to praštilo do ucha... jen se mi to zdálo nebo na tom něco je? - Donna je samozřejmě vynikající, doufám, že jí tam bude víc *:)* - Howlin' for You od Black Keys? Hell yeah! *8)*
Suits
0 0
reagovat
Tak jsem prave dokoukal Mad Men a je to jeden z nejlepsich serialu co jsem kdy videl. Strasne me to bavilo a tesim se na dalsi serii. Diky mistnim domorodcum za doporuceni :)
Otazka je.. co ted? Jsou nize zmineni Suits srovnatelni?
586361
Tak jsem prave dokoukal Mad Men a je to jeden z nejlepsich serialu co jsem kdy videl. Strasne me to bavilo a tesim se na dalsi serii. Diky mistnim domorodcum za doporuceni :) Otazka je.. co ted? Jsou nize zmineni Suits srovnatelni?
0 0
reagovat

Newsroom

Dopekla, proč tak potenciálně geniální díl tak zoufale pohřbili trapným tajtrlíkováním s osobními romantickými liniemi a zhuleným Willem (srsly wtf). Bez toho to mohla být totální pecka ?)
586360
Dopekla, proč tak potenciálně geniální díl tak zoufale pohřbili trapným tajtrlíkováním s osobními romantickými liniemi a zhuleným Willem (srsly wtf). Bez toho to mohla být totální pecka *?)*
Newsroom
0 0
reagovat

Vardant

Suits šok se projevuje tak, že se mi stýská po Donně. A nebudu tu jedinej... link
586208
Suits šok se projevuje tak, že se mi stýská po Donně. A nebudu tu jedinej... http://www.youtube.com/watch?v=hiN_soBNRHk&feature=relmfu
Vardant
0 0
reagovat

TedGeorge

Jakmile se do někoho neopírají, tak je to vážně slabší. I když mě překvapilo, že v seriálové podobě jsem cítil daleko větší zadostiučinění než ve skutečnosti, kdy jsem to bral jen jako jednu zprávu z mnoha. Další díl by to ale snad měl napravit.

A nic jako Suits šok neexistuje, protože to prostě není možné :))
586194
Jakmile se do někoho neopírají, tak je to vážně slabší. I když mě překvapilo, že v seriálové podobě jsem cítil daleko větší zadostiučinění než ve skutečnosti, kdy jsem to bral jen jako jednu zprávu z mnoha. Další díl by to ale snad měl napravit. A nic jako Suits šok neexistuje, protože to prostě není možné *:))*
TedGeorge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se